Bir gün yaşanmıyor ki güzel ülkemizin futbolun da yeni olaylarla karşılaşmayalım.
Bir gün yaşanmıyor ki güzel ülkemizin futbolun da yeni olaylarla karşılaşmayalım.
Bizdeki antrenman temposu ile oradaki antrenman temposu çok farklı.
Fitness antrenmanlarında pek farklılık olmaz sezon başı. Onlarda farklı olan taktik antrenmanlarını da maç tempolarında yapmaları. Yani senden 1 saatlik antrenmanda bile taktik çalıştırıken tam saha presli oynamanı istiyor. Türk futbolcusu ile biraz yorulunca eli belinde geziyor antrenman, uyaran, tempoya yüklenen yok.
Türk Futbolundaki hocaların antrenmanlarda taktik bilgi vermesi daha da komik. Hareketli olun, yardımlaşın, kafayı kaldırın aralara oynayın gibi basit cümleler ile geçiştiriyorlar. Rezillik.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
yalan haber o sözlesme karsilikli anlasilarak fesh edildi sözlesme
Sporx şimdi de Bilica diyor oyuncu için, Josico değilmiş.
Antreman tempomuzu bu takımlar seviyesine getirmedikçe Aykut hocanın istediği koşan takım da zor gözüküyor.
Antremanlardan geçiyor bunun yolu, ben takımın fizik durumunu beğenmiyorum maçlarda Alex de geçen sene iyi çalışmıyoruz demişti.
Daum zamanı malum Koch faktörü ile kondisyonu daha iyi bir takımdık.
Aykut hocanın çok iyi bir kondisyoner olmasına gerek yok, anlaşabileceği dünyada bu konuda yer edinmiş bir yada iki yabancı antrenör getirebilir.
Ama genelde eski arkadaşlarını tercih ediyor ekibinde.
Antremanlara birebir katılmadıkça onların yeteneklerini sorgulamak doğru olmaz ama eldeki veriler çok da iyi olmadıklarını gösteriyor..
terim 2008de milli takima aldigi amerikali kondusyonerlerle calisiyor, yanlis biliyorsam GSli arkadaslar beni duzeltsin. GS takiminin fizik durumu ortada, bizim de iyi bir ekip bulmamiz gerekiyor. mevcut kadro ne kadar modern calisiyor bilmiyorum ama isin uzmanlari ile calismak faydali olacaktir. zaten teknigi yuksek bir takimiz, fiziki direnc de kazanirsak aykut kocamanin tabiriyle bu takim 1-2 aya ucar![]()
Bir sitede de Caner'in transferinde para sorunu var diyor.Sallamak bedava
Messi'nin varisi Fener'e
Sports TV Talentos programında Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandıracak ilginç bir iddia ortaya atıldı.
Programa katılan FIFA menajeri Matteo Matterazi, Lionel Messi'nin varisi olarak gösterilen Flamengolu oyuncu Douglas Baggio'yu, Fenerbahçe'nin istediğini öne sürdü. Matterazi, Flamengo Kulübü'nün Fiorentina ve Barcelona'nın 1.5 milyon euro teklif ettiği Baggio'yu vermeye yanaşmadığını, bu oyuncuya Fenerbahçe'nin de yakından ilgilendiğini iddia etti. Ancak Sarı-Lacivertliler bu konuda sessiz.
KAYNAK : KRALSPOR
Messi'nin varisi nasıl Brezilyalı olur yahu mantık hatası![]()
Mesut Özil: Dün bir kanal Gs taraftarı olduğumu iddaa etmiş.Ben Schalke'den antrenmana Sarı Lacivert eşofmanla geldiğim için kovuldum.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Var mı Marsilya maçına çıkacak bilet için pusuda yatan kart sahibi![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Ben gelemiyorum bu maç.Limassol maçına inşallah.![]()
çelişme yok hocam adam kendi çeliştiyse ben ne yapimfm de bile fenerbahçeli yazıyo onun dışında eskiden çıkan haberlerden fenerbahçeli olduğunu biliyoruz ama geçen sene Tr e geldiğinde takım tutmuyorum diye kıvırmıştı ondan bahsediyorum o zaman öyle derken şimdi niye fenerbahçeliyim demiş o yüzden haber fake olabilir ama bu fenerbahçeli olduğu gerçeğini değiştirmez
![]()
FB TV canlı yayında antrenmanı gösterirken Meireles akşam idmanının ortasında geldi.Uçağı gecikmeli gelmiş.Direk 11'de oynatmak riskli olabilir.Ama bir yandan da Marsilya maçı var onu düşünerek oynaması lazım.Aykut hoca yine verdiği karardan dolayı eleştirilecek
@ommix
ben de onu yazicaktim sabah, meireles milli takim arasindan dolayi takima yeni katilabildi. ilk 11de cikmasi supheli bence. oynasa bir turlu, oynamasa bir turlu :] marsilya maci da var, mersin maci az cok riske atilabilir bence. hazir bir meireles olmasa bile yeneriz diye dusunuyorum mersini. marsilya macina en azindan bir maclik tecrubeyle cikmis olur raul da, umarim yer alir macta. ancak ilk mactan buyuk beklentiye girilmemeli, dedigim gibi adam daha bugun ilk antremanina cikti :]
Dövmeler yakıyoYalnız tek ricam var, Selçuk'tan uzak dur
![]()
dazlakken tarz adam da o saçlar ne aga...
Aziz Başkan NTV'de...
Dobra Dobra konuşuyor; ama Güntekin Onay inanılmaz şıkıştırıyor.
Anons konusunu anlatıyor başkan
Aziz başkanda onları hiç konuşturmuyo ama![]()
Ben programı izlemiyorum, hakikaten Hagi bitik diye getirdiler diyerek yine Galatasaray'a salça oldu mu ?
meirelesin transferinde araya tas koyan menajer kim, merak ettim? burdan cok haber cikar gazetelere :]
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.