Sayfa 257 / 436 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357 ... SonSon
7,681 ile 7,710 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aykut hoca delikanlı adamdır yapışmaz takıma , bir maçı kaldı , engelleseler de istifa eder.

alex olayı takımı bitirdi , suç tamamen alex'in olmasına rağmen , alex'in değeriyle beraber kriz iyi yönetilemedi , alex kadro dışı bırakılıp , cezalandırılamadı , bu vesileyle de takım disiplini kayboldu.

artık bu saatten sonra ikisi de gitmeden düzelmez gibi duruyor , benim aklıma geldikçe üzülücem çünkü çok inanıyordum kocaman'a uzun zamana ihtiyacı var , yine inanıyorum ama maalesef bu olayların sonucunda , gereken neyse o olacak.

Daum'u istiyorum hep sevdim o herifi , çok küfür ettik , onla alakası yok ama gitmesi lazım dedim son giderken ama gelsin be seviyoruz o adamı nedense=)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe kötü giderken normaldir bunlar antrenman programlarını bile biz düzenleyelim ister taraftar. İyi giderken hangi antrenmanlar yapılıyormuş acaba en çok?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Fenerbahçe kötü giderken normaldir bunlar antrenman programlarını bile biz düzenleyelim ister taraftar. İyi giderken hangi antrenmanlar yapılıyormuş acaba en çok?
    Sezon başındadır istisnasız her gün aynı programla çalışıyor. Bunu 2 hafta önce de dile getirmiştim sezon başında da. Geçen sene yine aynı şekilde çalışıyorduk. Futbolcular antrnemanlarda çok rahat sonra niye maçta mücadele etmiyorlar. Nasıl edecekler ? Her gün Fbtv'de antrenman canlı olarak gösteriliyor. Ya 5'e 2, ya dar alanda kısa paslaşma ya uzun pas antrenmanı vs. Maça bakıyoruz. Hasan Ali Yobo'ya o Egemen'e Egemen tekrar Yobo'ya Yobo Volkan'a Fenerbahçe %55 topla oynamış off kral.

Fenerbahçe'nin aynı şeyi çalıştığını bilmek için benim gibi sık takip etmeye de gerek yok. Google'ı açıp "Fenerbahçe pas antrenmanı" diye aratırsak takımın farklı günlerde aynı şeyi sürekli çalıştığını görmek zor olmayacaktır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

alex varken istersen madridden mourinhoyu getir başırılı olamaz

dün akşamki maçtan sonra bitmiştir alex

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Dönmesin zaten..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O resimde dönebilecek bir kişi varsa o da Roland Koch'tur. Onun döneminde canavar gibi olan takımın fizik gücü şimdi kedi misali mübarek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Zico, Daum falan.. komik olmayın arkadaşlar Werner Lorant'ı da yazarsınız yakında

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Zico, Daum falan.. komik olmayın arkadaşlar Werner Lorant'ı da yazarsınız yakında
    komik derken o hacaları gelmesini tartışırız belki ama böyle bir kadro o hacalara hiç verilmedi biliyormusun bu imkanlar bu destek hiç gösterilmedi ona rağmen bu kadar kötü futbol oynatmadılar derby lerde bu kada ezilmedik hala neyi konuşuyoruz başkan ın koltukları altında nereye kadar gidecek göreceğiz ...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

yav feneri uzakdoguda nasil tanitacaklar acaba merak ediyorum ? kasimpasaya bile yenilen bir takima uzak doguda kim ilgi gösterecek? he böyle 2-3 star oyuncun olur tüm dünyada taninan yada ne biliyim her sene sl de en az ceyrek final 1-2 kerede yari final oynamis olasin ki sana ilgi göstersinler..

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    burda komik olan bir durum yok zicoda daum da aykut kocamandan daha iyi hocalar.. isin taktik ve teknik yönünü ondan daha iyi yapiyorlardi.. hadi daum 2 kere son macta sampiyonlugu kacirdi diye kiziyoruz ediyoruzda zico ya bari ayip etmeyin adam fenerbahcenin tarihinde görmedigi bir basariya imza atti.

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    alex varken istersen madridden mourinhoyu getir başırılı olamaz

dün akşamki maçtan sonra bitmiştir alex
    tamam senide anladik artik her konuya alex ile ilgili yazi yazmayi biraksan iyi edersin.. fazla olmaya basladi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by KanaKe View Post

tamam senide anladik artik her konuya alex ile ilgili yazi yazmayi biraksan iyi edersin.. fazla olmaya basladi.
    Arkadaşa diyorsun belki ama seninde Aykut Kocaman hakkında sallamandan ben rahatsızım. Öyleyse sende fazla olmaya başladın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

zico iyi taktisyendi demeyin lütfen.adamın taktikle falan alakası yoktu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    zico iyi taktisyendi demeyin lütfen.adamın taktikle falan alakası yoktu.
    Daum tek forvet kültürünü Fenerbahçe'de ilk uygulayan hocaydı zaten. Ondan sonra da o hastalıktan vazgeçemedik. Zamanında "korkak Daum" diye az eleştirmedik kendisini. Şimdi gelse yine Sow'u kanatta kullanır eminim. 4-5-1 taktiğinden devam eder yine. Daum'un tek iyi özelliği kondisyondan geçiyor ki onu da Roland Koch'a borçluydu.

Zico taktik kıtı bir adamdı. Deplasmanda veya iç sahada her zaman aynı taktik, aynı dizilişle oynardı ki artık biz de usanmıştık o futboldan. Takım deplasmanlarda şuanki gibi koşmuor,mücadele etmiyordu ki şampiyonluğun kaybedilmesi deplasmandaki kötü karneye bağlıydı zaten. Onun zamanında çok iyi hatırlarım Deivid oyundan çıksa Kazım girer, Alex çıksa Ali Bilgin girer, Gökhan çıksa Önder girerdi, takım gerideyken bile tek forvet sisteminden taviz vermezdi.

Şimdi bu eleştirileri Aykut Kocaman'a yöneltirken, zamanında aynı konularda daha ağır eleştirdiğimiz adamların adını zikretmek bence komiktir. Çok çabuk unutuyoruz olayları. Daum 2 kere geldi bu kulübe hala Daum gelsin deniyor

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Konuya eleştiri yapmak içimdekileri dökmek için girmedim. Tek bir şey söylemek için girdim, 3 Temmuz sürecinde takımı verdiği destekle ayakta tutan, rakip takım taraftarlarının bile bazılarından takdir toplayan taraftarımız bu adımına karşılık bir adım görmediğinde bazen tepki gösterebiliyor. Aşırı dozda olmadığı sürece hak veriyorum.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten
    KESİN BİLGİ: Alex, süresiz kadrodışı.. Aykut Kocaman F.Bahçe'nin başında olduğu sürece ilk 11'de oynama ihtimali de yok..
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    KESİN BİLGİ: Alex, süresiz kadrodışı.. Aykut Kocaman F.Bahçe'nin başında olduğu sürece ilk 11'de oynama ihtimali de yok..
    stoch ve criside eklesinler

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

o zaman alex 2-3 yıl daha fenerde kalır ibrahim seten dediyse

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    ibrahim setenin söyledikleri genelde doğru çıkıyor zaten
    neye göre doğru çıkıyo adam transfer döneminde o kadar nabaza göre şerbet vermesine rağmen 1 tane dediği çıkmadı bol keseden sallıyo

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Facx View Post
    o zaman alex 2-3 yıl daha fenerde kalır ibrahim seten dediyse

neye göre doğru çıkıyo adam transfer döneminde o kadar nabaza göre şerbet vermesine rağmen 1 tane dediği çıkmadı bol keseden sallıyo
    Valla ben İbrahim Seten'e güveniyorum. Transferlerde felan tutmuyor olabilir (Bence onların bile bir dayanağı vardır) ama bu tip büyük olaylarda ne dediyse çıkıyor. Kaç kere şahit olduk.

onların dayanakları belli o an gündem neyse ona göre bişeyler söylüyo ama öyle güzel sıkıyoki 1 gün sonra tam tersi oluyo gs sözlükten bi kaç entry koyim burayada biraz anlarsınız ne demek istediğimi

konuyla alakasız oldu ama bu adama taviz vermeyin bu adam bildiğin yalancı kendi çapında duyumcuyum diye geçinenler bile daha az sallıyo bu adamdan

Quote Originally Posted by kvnc View Post
    İbrahim Seten ne zamandan beri sözü güvenilir bir adam oldu..
    İlk Seten yazmıştı

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Hala heykel muhabbeti yapanlar var.Arkadaşım anlamak istemiyorsunuz galiba.Oraya heykeli Aykut Kocaman veya Fenerbahçe dikmedi,taraftarlar kendi aralarında para toplayıp dikti.Hemde bu iş yeni değil açılış geçen sene olacaktı yani 1 sene önce yapıldı bu heykel.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

haber doğru ise yerinde bir karar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

haber doğru heralde , 12numara yazıyor birşeyler.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

ibrahim setenin söyledikleri genelde doğru çıkıyor zaten

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Alex'in Aykut Kocaman ile yıldızı hiç barışmadı nedense. Bu çekişme Fenerbahçe'ye çok zarar verdi, ikisinden biri bu takıma artık fazla gibime geliyor.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    adana

bir takıma ben daha iyisini bilirim diyen 2 tane teknik direktör çok fazla

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Valla ben İbrahim Seten'e güveniyorum. Transferlerde felan tutmuyor olabilir (Bence onların bile bir dayanağı vardır) ama bu tip büyük olaylarda ne dediyse çıkıyor. Kaç kere şahit olduk.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

onların dayanakları belli o an gündem neyse ona göre bişeyler söylüyo ama öyle güzel sıkıyoki 1 gün sonra tam tersi oluyo gs sözlükten bi kaç entry koyim burayada biraz anlarsınız ne demek istediğimi

twitterda "galatasaray 20bin kombineyi geçen sene sattı, para kullanıldı, kaynak lutfi arıboğan" diye yazan kişi. doğruluk payı yoktur umarım fenerlilerin diline düşmeyelim yine
    Yabancıda kriz çıkarsa Beşiktaş'ın tek yerli adayı Mustafa Denizli.. SAybaba gelsin, lepiska saçlarımı kazıtırım misal.. O kadar iddialıyım!
    ''son dakika: g.saray; melo (toplam maliyeti 25 milyon €), arda (30) veya diego'dan (kiralık, 3.5) birini alıyor.. son karar terim'e bırakıldı.''
    @ibrahimseten 1-) gs’li yöneticiler hamit transferinde havlu attı fb’li yönetici ‘’hamit yarın biter’’ dedi yazdınız… hamit galatasaray’da…
    @ibrahimseten 4-) burak’ın l. moskova ile anlaştığını imza atacağını bildirdiniz, ünal aysal’ın biz 2.5 ruslar 4.5 verdi dediğini yazdınız.
    @ibrahimseten 6) amrabat için psv’ye ödeme yok dediniz, yanıldınız psv’ye ödeme yapılması gerekiyor %20’den %10’a düşürülmeye çalışılıyor
    g.saray, hamit için real madrid'le görüşmelere başladığını borsaya bildirmiş.. haydi bakalım..

vay vay vay!: hamit altıntop'un istediği para 4 milyon euro garanti, maç başına 20 bin euro.. 5 yıllık da mukavele talep ediyor..

konuyla alakasız oldu ama bu adama taviz vermeyin bu adam bildiğin yalancı kendi çapında duyumcuyum diye geçinenler bile daha az sallıyo bu adamdan

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben sana diyorum ki "bu tip önemli konularda" her dediği çıkıyor. Sen transferden örnek veriyorsun. Transfer ayrı bir konu. Mesela Fenere UEFA'dan yazı gelmediğini ilk o yazmıştı. Şimdi bu Alex olayı da heryerde çıkıyor. Bunları göre göre birisine yalancı demek hakarete girer.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Alex mevcut durum gereği kadro dışı bırakılabilir ancak ben sorunların çözüleceğine inanmıyorum.

Aykut Kocaman'ın Türkiye deki en kötü teknik direktör olduğuna inanıyorum mutlaka gitmesi gerek.
    Aziz Yıldırım ile ikisi peş peşe gideceklerdir.
    Dibe vurmamız yakındır ardından yeni bir sayfa yeni bir yönetim yeni bir vizyon getirir bu durum.
    Bu süreç ne kadar kısa sürerse o kadar iyi bizim için.
    Galatasaray 10 senede zor çıktı bakalım biz ne kadar da çıkacağız

Aziz başkanı ne kadar sevsem de artık futbol konusundaki çuvallamaları ile o da miladını doldurdu.
    Yeni bir yüz şart.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Alex de Souza kadro dışı kaldıysa gerçekten Aykut Hoca istediği futbolu ve sistemi sahada oynatma şansına erişebilir. Takım yine kötü giderse hoca da gidecektir. Umarım bu olmaz tabi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

M.Gladbach deplasmanına Alex'siz ve sakatlıksız yani tam kadro 4-4-2 ile çıkalım oynanan oyunu görüceksiniz. M.Gladbach deplasmanı olmasa Beşiktaş maçında tam oturacaktır takım. Alex'siz sistem bu takıma çok fayda sağlayacaktır.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    M.Gladbach deplasmanına Alex'siz ve sakatlıksız yani tam kadro 4-4-2 ile çıkalım oynanan oyunu görüceksiniz. M.Gladbach deplasmanı olmasa Beşiktaş maçında tam oturacaktır takım. Alex'siz sistem bu takıma çok fayda sağlayacaktır.
    ----------------------volkan---------------------

gökhan ---- yabo ---- egemen ---- hasan

krasiç ----- meireles --- topal ----- caner

---------------kayt ----- sow----------

Mesaj Yetkileri