İyi tatiller eralp
İyi tatiller eralp
İyi tatiller. Bende yarın sabah gidiyorum. (:
İyi tatiller bende gidemiyorum![]()
Ben umudumu kestim o yüzden güncelleştirme reklamını burdan yapıyorum
Galatasaray'ın az önce transfer ettiği Meira'nında bulunduğu FM 2009 Güncelleştirmesi aşağıdaki linkte![]()
FM 2009 Güncelleştirmesi: http://rapidshare.com/files/13160548...rmesi.rar.html
Arkadaşım umuma açık yerlerde link vermek yasak bilmiyor musun?![]()
Maksat vatandaş yararlansın kardeşim
Kötü bir niyetimiz yok.![]()
Vatandaş yararlanacak konun onaylanınca ne bu acele.
Serkan buralardaydı onaylar belki, paşa gönlü isterse.![]()
Konu onaylanmazsa ben hergün güncellerim bunuYayınlayımda bu aralık biraz açılsın istiyorum
Misal bir sonraki Agustosda falan yaparım
Konuya koyduğum link, ile daha sonradan değiştirilsin die yolladığım link farklıYukardaki link hepsinden farklı
![]()
Hele konun bir onaylansında en yenisini koyarsın Mustafa.
Serkan belediye için gönüllü hizmet verdiği için site ile ilgilenemiyor.![]()
Sende seyyah gibisin birader bir orada bir burada.
Selamlar bizden...
İso bir göründü yola çıktı heralde kim bilir nereye gidiyor.![]()
Mehmet yakında onaylar Mustafa.
Kaldırıyoruz tabi Emre bey, bugün müdüre hanım yakaladı bizi, daha önceden 3 haftadır saat 12'de çıktığımızı, hiç iş yapmadığımızı öğrenmiş sanırım.Kalan 5 haftada mesai 5'e kadar sürecek ve park yapılacak bir sürü alan verdi, bunların projesini çizeceksiniz deyip, kızıp gitti.
Artık benden hiç hayır beklemeyin.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Merhaba ...
Helal olsun müdüreye.
Merhabalar Aykut.
Aslında çok iyi ama bizi hep kaytarırken yakalıyor.Bakalım bu hafta çalışmalarımla gözüne gireceğimi umuyorum.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bu müdüre size not vermeyecek mi? Yani bir dersinizin notunu etkileyecek birşeyler.?
Stajın kredisi 0 gözüküyor yahu, 60 versin yeter.
Staj defterine yazacağız, boş oturduğumuzu yazamayacağımıza göre, boş oturduğumuz günler için iş yaptık şeklinde yazınca bunu dikkat etmeden imzalarsa sorun olmaz. Aslında gidip de kavga etmedikten sonra kimse stajı yakmaz, İlkşen Hanım'ın da yakacağını sanmam. Defteri ve gizli belgeyi sağ salim okuldaki hocaya ulaştırırsak, okulda hoca da cinslik yapmazsa stajı halletmiş olacağız.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
selamlar arkadaşlar. nasılsınız bakalım ?
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Herkese selamlar.hp-fm-gs kimse yok üstüme alınıp ben iyiyim sen nasılsın diyeceğim bir mahzuru yoksa![]()
Merhaba ..
Herkese selamlar.Yok mu yine kimse?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Herkese merhaba nasıl gidiyor millet?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hadi herkese iyi sabahlar
Vay be guşluk sen de vaadini dolduruyorsun demek haKendimiz yazıp kendimiz okuyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hadi bakalım açıl artık guşluk..Herkese selamlar..
Last edited by Raten : 24.Temmuz.2008 at 01:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
selamlar..
Selamlar herkese nasılsınız bakalım...Şu 2009 güncellemesinin linkini atacak var mı konu onaylandıysa tabii![]()
Merhabalar.Nasılsınız?