Ümit Karanın takımda kalacağını tahmin etmiştin.Hemen harcamayın bu adamı.Bu sene yine çok gol atar.Takımda kalması herkes için en hayırlısı oldu bence
.
Ümit Karanın takımda kalacağını tahmin etmiştin.Hemen harcamayın bu adamı.Bu sene yine çok gol atar.Takımda kalması herkes için en hayırlısı oldu bence
.
Forma cisseyede yakısır bence
Ümit Karan kararını açıkladı !..
"Ümit Karan Galatasaray'da mı kalacak, Fenerbahçe'ye mi gidecek?" Sabah saatlerinden itibaren her iki camiada da merakla dile getirilen bu soru yanıtını buldu !..
Lig TV Galatasaray muhabiri Pınar Argun'un haberine göre Ümit Karan bu gece sarı kırmızılı yöneticileri aradı ve "Galatasaray'da kalmak istiyorum" dedi.
Ümit Karan'ın Fenerbahçe'nin önerdiği yüksek ücrete rağmen Galatasaray'da kalmaya karar verdiği öğrenildi.
(Ligtv.com.tr)
Oh be rahatladım oysa ne senaryolar kurmustuk savıolayla hakan oynar dıe fln amaSaviola da gelecek ınsallah... Yarın Tff kararı acıklancakmıs duyumlarıma gore...
Fevzi Elmasın menejeri adnan sezgine mesaj atmıs. Antalya ile anlasamadık diye hatta fevzi dönmek istiyormus ama adnan sezgin toplantıda biz onu kadromuzda düsünümoruz dedi ah fevzi ah şimdi cek bakalım cezanı galatasarayın büyük camia oldugunu bilmeden hariket ettin![]()
Hoş geldin Cisse.Umarım takımıza katkı sağlar.
Arkadaslar belkı gormussunuzdur Turkıyenın en ıyı takımı anketı cnn duzenlıor lutfen katılın suanda yuzde 46 ya 48 fb onde GS nın one gecmesı ıcın oy verın ...
http://www.cnn.com/2007/SPORT/footba...hce/index.html
Ümit Karan bu gece sarı kırmızılı yöneticileri aradı ve "Galatasaray'da kalmak istiyorum" dedi.
Ümit Karan'ın Fenerbahçe'nin önerdiği yüksek ücrete rağmen Galatasaray'da kalmaya karar verdiği öğrenildi.
LİGTV
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Galatasaray N'Daw'la İlgileniyor mu?
Sochaux'un Senegalli orta saha oyuncusu Guirane N'Daw'ın tâliplileri arasında Galatasaray'ın da olduğu iddia edildi.
Sport365.fr internet sitesindeki haberde Sochaux'nun bırakmak istemediği oyuncuyu Celtic ve Glasgow Rangers'ın da istediği belirtildi. 22 yaşındaki oyuncu için kulübünün 3 milyon avro bonservis bedeli istediği iddialar arasında.
Everton ve Aston Villa'nın da oyuncuya teklif götürecekleri sızan bilgiler arasında.
Doğum Tarihi:24 Nisan 1984 ( 23 yaşında )
Doğum Yeri:Rufisque
Uyruk:Senegal
Boy:190 cm.
Kilo:78 kg.
Mevkisi: Defans,Ön Libero
http://www.goal.com/tr/Articolo.aspx?ContenutoId=339957
Valla ne kadar dogru bilmiyorum gelirse gereksiz olur bence hemde bosuna kontejan dolar buarada fotospor kokuları geliyor burnuma![]()
ümit'in kalmasına sevindim ama bence yargısız infaz yaptık galiba.Zaten ne çektiysek bu menejerlerden çektik.....
I'm back...
Ümit'e bu yakışırdı işte.En başından destekliyordum.İnşallah açıklamasını da yapar..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Umit kendine yakisani yapti.Ait oldugu kulupte kaldi.Yarin aciklamada gelecekmis.
Ali Bilgin: Hedefim ilk 11
Fenerbahçe'nin yeni transferi Ali Bilgin İstanbul'a geldi. Ali, "Sarı-lacivertli forma için elimden geleni yapacağım. Hedefim ilk 11" dedi.
Fenerbahçe'nin Antalyaspor'dan transfer ettiği Ali Bilgin, İstanbul'a geldi.
Almanya'nın Düsseldorf kentinden Atatürk Havalimanına gelen Ali Bilgin, burada yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'ye transferinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
Fenerbahçe'de ilk 11'de oynamak istediğini belirten Ali, ''İlk hedefim burada oynamak. Sarı-lacivertli forma için elimden geleni yapacağım. Yeni takımımla başarılar elde etmek istiyorum'' diye konuştu.
Bu arada, Beşiktaş'ın yeni transferi Edouard Cisse'yi karşılamak için Atatürk Havalimanında bekleyen Beşiktaşlı taraftarlardan küçük bir grup, Ali Bilgin aprondan çıkarken önce ''Ali Bilgin, Ali Bilgin'' diye tezahürat yaptı. Daha sonra ''Şaka yaptık, şaka yaptık, Beşiktaş, Beşiktaş'' diye bağıran siyah-beyazlı taraftarlar, Ali Bilgin'e laf attı.
Beşiktaşlı taraftarların tezahürat yapması üzerine hemen harekete geçen güvenlik güçleri, Ali Bilgin'i çembere alarak, dışarıda bekleyen siyah-beyazlı taraftarlarla karşılaşmaması için dış hatlar gidiş bölümünden çıkardılar.
Ali Bilgin, daha sonra bir taksiyle hava limanından ayrıldı.
NTVSpor
“Ümit'in gitmek istediğini duymadım“
Ümit Karan'ın sabahki antrenmana alınmaması olayına Adnan Sezgin açıklık getirdi. Adnan Sezgin Ümit'le sabah konuştuğunu belirtirken kendisinden gitmek istiyorum yönünde birşey duymadığını söyledi ve tecrübeli golcünün kafasının karışmış olabileceiğini söyledi.
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, adı Fenerbahçe ile ilgili transfer spekülasyonuna karışan Ümit Karan ile konuştuğunu belirterek, "Kendisinin bize resmi beyanatı olmadı. Ümit'in menajerini uyarıyorum, FIFA talimatlarına göre sözleşmesi olan oyuncu için başka bir kulüple görüşemez. FIFA'da buna (Ayartmacı kulüp) denir" dedi.
Sezgin, Volkan'ın sözleşme imza töreninin ardından basın mensuplarının Ümit Karan'ın durumu ile ilgili sorularını yanıtladı. Kulüp ve futbolcuların iş sözleşmeleri imzaladığını belirten Adnan Sezgin, "Ümit'in de bizle 3 yıllık sözleşmesi var. Devre arasında Ocak ayında imzaladı. Federasyon da bunu tescilledi. Eğer bir futbolcu kulübünden ayrılmak isterse müracaat edeceği ilk yer kendi kulübüdür. Sabah kendisiyle konuştum. 'Gitmek istiyorum' diye resmi bir beyanatı da olmadı. Fenerbahçe'nin de bize bir teklifi olmadı" dedi.
Galatasaray'da oynamak isteyen futbolcular ile çalışmak istediklerini anlatan Sezgin, olayın bir de kulüpler arası boyutu olduğunu dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Örneğin biz Lincoln transferinde önce kulübüne müracaat ettik ve oyuncu ile görüşmek istedik. Lincoln ile anlaştık ve tekrar kulübüne bildirdik. Transferin böyle olması gerekiyor. Ümit'in sözleşmesinde sadece (Avrupa'ya gidebilir) diye bir madde var. Bunu da 60 gün öncesinde noterden bildirmesi gerekiyor. Menajerini de uyarıyorum. FIFA talimatlarına göre, sözleşmesi devam eden bir oyuncu için başka bir kulüple görüşemez. Bunun adına FIFA'da 'Ayartmacı kulüp' denir.
Biz yüzde yüz Galatasaray'da kalmak isteyen oyuncularla çalışmak istiyoruz. Ümit veya başka birisi 'Gitmek istiyorum' derse, buna açığız. Burası demokratik bir ortam, futbolcu mal gibi satılan bir nesne değildir. Ama etik olan şudur, ayrılacaksa talip eden kulüp gelip bize başvuru yapmalı."
Sezgin, Ümit'in kafasının karışmış olabileceğini dile getirirken, "Çıkan haberler yüzünden Feldkamp onu içeri gönderdi. Akşamki idmana belki çıkabilir" ifadesini kullandı.
Galatasaray'ın büyük bir camia olduğunu ve kişilere bağlı kalamayacakların söyleyen Adnan Sezgin, "Büyüksek mutlaka alternatifleri üretmek zorundayız. Ama ben Ümit'in 'İlla gideceğim' diye bir düşünce içinde olduğunu zannetmiyorum" dedi.
Ali iyi transfer.Hayirli olsun..
ZAten ön libero gondermeye calisiolar servet var bouzid var song var tomas varda var yane almazlar fotmac olayi buda![]()
Ali Bilgin hayırlı olsun Fenerbahçe'ye yararlı olacağından şüphem yok.
FotoMaç'ın internet sitesinde yarının haberi, üstüne tıklandığında çıkan metin haberi de şu:
Fener'den Fatih Tekke harekatı
Fenerbahçe yönetimi, federasyonun yabancı sınırlamasını kaldırmaması ihtimaline karşılık yerli forvetlere öncelik veriyor. Önce Galatasaray'ın golcüsü Ümit Karan gündeme geldi, hatta futbolcuyla anlaşıldı. Ancak sarı-kırmızılı yönetim, Karan'ı bırakmadı. Sarı-lacivertliler bunun üzerine geçen yıl transfer etmek istedikleri ama Zenit'e kaptırdıkları Fatih Tekke'yi yeniden gündemlerine aldılar
YÖNETİM ENGELLEDİ
FENERBAHÇE'DE Fatih Tekke sesleri... Şampiyonlar Ligi'nde başarı için güçlü bir kadro kurmayı amaçlayan sarı-lacivertliler dünyaca ünlü bir golcüyü almak istiyor. Ancak federasyonun yabancı sınırlamasını kaldırmaması ihtimalini düşünen yönetim yerli forvetleri de transfer listesine ekledi. İlk önce Galatasaraylı Ümit Karan ile temasa geçildi ve her konuda anlaşıldı. Ancak takımıyla 3 yıllık anlaşması olan Karan'ı sarı-kırmızılı yönetim bırakmadı. Fenerbahçe de Fatih Tekke'ye yöneldi.
GOVOU İLE ANLAŞILDI
MİLLİ oyuncuyu geçen yıl Trabzon'dan almak isteyen Fenerbahçe, ciddi girişimler yapmış ancak bu transferi bitirememişti. Zenit'e giden ve Rusya'da mutsuz olduğunu açıklayan Tekke için yabancı sınırlaması bu haliyle kalırsa yeniden harekete geçilecek. Fenerbahçe'nin, Lyon'da forma giyen 27 yaşındaki forvet Sdney Govou ile de ilgilendiği öğrenildi. Juninho ile sorunlar yaşayan Govou, Tuncay gibi savaşçı bir yapıda. Yıldız oyuncu geçen yıl 39 maçta 3 gol kaydetti.
İşte FotoMaç farkı, yalan haber yapıyorlar yine, ele verdiler yaptıkları hatayla kendilerini![]()
Deivid krizi
Brezilyalı, bir senelik alacağı olan 2 milyon euro'yu peşin istedi. Yönetim, Türkiye'de herhangi bir kulübe kiralamayı bile düşünüyor
İSTEKLERİNİ SIRALADI
Fenerbahçeli yöneticilerin, sözleşmesini tek taraflı feshetmek istedikleri Deivid ile aralarının açık olduğu öğrenildi. Yabancı kontenjanı nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan sarı-lacivertlilerin, göndermek istediklerini ilettikleri ancak Brezilyalının "Bazı şartlarım var" diyerek isteklerini sıralaması karşısında şok oldukları ifade edildi.
6 MİLYON ÖDENMİŞTİ
Deivid'in, "Bir senelik alacağımı peşin verin, bonservis bedelini de en fazla 1.5 milyon euro'da tutun" demesi çileden çıkarttı. Deivid yıllık 2 milyon euro alırken, kulübüne 6 milyon euro bonservis ödenmişti. Çıkmazda olan yönetimin, Deivid'i Türkiye'de herhangi bir kulübe kiralık vermeyi bile düşündüğü gelen haberler arasında.
FotoMaç
SÜRPRİZ TEKLİF
Almanya’nın dev kulübü, sarı-lacivertli yönetime “Edu’yu bize verin, size Lucio ile birlikte üste para verelim” önerisini sundu
Yenİ sezon öncesi yenilenmeye giden Bayern Münih, gözünü Fenerbahçe’nin Brezilyalısı Edu’ya dikti. Gelecekte Brezilya milli takımının defasında değişmeyecek oyuncu olarak görülen Edu’yu transfer etmek isteyen Bayern, bu oyuncu için Lucio’yu gözden çıkardı. Edu’ya karşılık daha önce Fenerbahçe’nin talip olduğu Lucio’yu öneren Bayern yönetimi, Edu transferini mutlaka bitirmek istiyor. Edu Drecana-Lucio takası Fenerbahçeli yöneticileri şaşırtırken, Bayern’in bu sürpriz teklifine nasıl bir cevap verileceği konusunda net bir karar verilmediği belirtildi. 29 yaşındaki Lucio’nun, Bayern Münih ile 2010’a kadar sözleşmesi bulunuyor. Lucio milli takımın da değişmez oyuncularından birisi... Sarı-lacivertli yönetim geçen 4 sezon boyunca Bayern Münih’in Brezilyalı defans oyuncusu Lucio’yu renklerine bağlamak için uğraş vermişti...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BOJİNOV FENER E KOŞUYOR
tuttomercato.com’un ardından İtalyan basınının genelinde Bulgar golcünün Fenerbahçe ile kesin anlaşmaya vardığı haberleri gündemden hiç düşmüyor
Fenerbahçe’nin anlaşıp Antalya’da tatile gönderdiği iddia edilen Bulgar futbolcunun menajeri Palomba kulübün resmi internet sitesine konuştu ve “Fiorentina’nın önereceği rakamı bekliyoruz, yoksa yolumuza bakacağız” dedi. Palomba’nın açıklamaları İtalyan basınında “Bojinov, F.Bahçe’ye koşuyor” şeklinde yorumladı.SARI-LACİVERTLİ yönetimin gizliden gizliye bu transferi bitirdiği iddialarına tuttomercato.com’un ardından İtalyan basının da büyük ilgi göstermesi, Bojinov’un gelecek sezon Fenerbahçe formasını giyeceği şeklinde yorumlandı. Fenerbahçe yönetiminin Bulgar oyuncuyla anlaşmasının ardından Fiorentina kulübüyle de görüşmelere başlayacağı iddialar arasında. ANCAK sarı-lacivertli yönetimin Bojinov konusunda net bir açıklama yapmamasının nedeni olarak Türkiye Futbol Federasyonu’ndan çıkması beklenen yabancı sayısı kararının olduğu öğrenildi... Karar sayının arttırılması yönünde olursa, yönetim Bojinov ismini kamuoyuna açıklayacak... Aksi takdirde Bojinov da Adriano gibi hayal olmaktan öteye geçmeyecek!..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FATİH FENER’E KEZMAN ZENİT’E
Federasyon şok edici bir karar alıp “6 yabancıyla devam” derse, işte bu dev operasyona start verilecek
TRABZONSPOR’DA forma giydiği dönemde camianın tepkisi nedeniyle Fenerbahçe’ye transferi gerçekleşmeyen Fatih Tekke, bu kez daha ciddi biçimde Kadıköy yolunda... Kanarya, Kezman’ı ısrarla isteyen Rus ekibi Zenit ile anlaşırsa yılın takası gerçekleşebilir. MİLLİ golcünün sözleşmesinde bulunan “Türkiye’ye dönerse sadece Trabzon’da oynar” maddesi Ağustos ayında geçerliliğini yitiriyor. Zenit’in 7.5 milyon euro değer biçtiği yıldız oyuncu, Rusya’ya ayak uyduramamaktan şikayet ediyor. Yani şartları tümüyle F.Bahçe’nin lehine...
![]()
(/s)
Hay Allahım ya.Siyasi parti liderleri bile bu kadar sallamıyorlar..
Bu haberleri yonetim bugun yalanladı. Deivid'i hiç mi izlemedi bu yönetim 6 milyon € çöpe gitti neredeyse. Ne yüzsüz bir adammış bu Deivid. Onun atamadığı golleri amatör kümeden bir forvet getirip koysan atardı hala yüzsüzlük yapıyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kezman-Fatih takası olabilir bence..
Kontenjan artmazsa HALİL
KULÜPLERİN elini kolunu bağlayan yabancı sayısının arttırılması yönündeki kararın gecikmesi transferi zora sokuyor... Bundan en büyük sıkıntıyı çeken Fenerbahçe ise, sayının arttırılmaması halinde çeşitli planları devreye koymaya hazırlanıyor... Avrupa’da çeşitli golcülerle temasta olan sarı-lacivertli yönetimin Schalke’de forma giyen Halil Altıntop’a teklif götüreceği sızan bilgiler arasında... Yönetim böylece alacağı forvet hakkını, yerli statüsünde oynayan bir isimden yana kullanacak.
(/s)
Fotospor mu Fotomaç mı daha çok sallıyor diye anket yapmak lazım![]()
Halil de yalanlandı![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Ümit Karan kararını açıkladı !..
"Ümit Karan Galatasaray'da mı kalacak, Fenerbahçe'ye mi gidecek?" Sabah saatlerinden itibaren her iki camiada da merakla dile getirilen bu soru yanıtını buldu !..
Lig TV Galatasaray muhabiri Pınar Argun'un haberine göre Ümit Karan bu gece sarı kırmızılı yöneticileri aradı ve "Galatasaray'da kalmak istiyorum" dedi.
(Ligtv.com.tr)
merak etmeyin ümit karan satmadı gs yi
arkadaslar govou alınırsa tuncayın yerini doldurur ve büyük transfer olur ümit karanda gs mizde kalıyor
İyi de aradığını nasıl öğrenmiş, Ümit Karan mı söylemiş.
- Nasılsın Ümit, (uzun bir konuşma) .... Galatasaray'da kalmak istiyorum dedim abi onlara telefondan.
- Anladım sağol.
Biz de bunu yedik, bu kadar komik bir haber olamaz.'Öğrenilmiş' pfffffff ...
Gs yöneticileri hiç kızmasın kusura da bakmasınlar, daha iki hafta geçmedi üzerinden sözleşmesi devam eden Gökhan Ünal ile görüştüler..
Haklı mıyım, haklıyım ama hoş değil bu durum tabi ki..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı