Sayfa 258 / 492 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358 ... SonSon
7,711 ile 7,740 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İyi oldu Chelseaya döndüğü çok iyi bir defans

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Çok iyi kaleci.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Middlesbrough - Blackburn maçı Bugün saat 17:00'da FoxTv de kaçırmayın

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Bu maç berabere biter gibi bir his var içimde.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hatırlattığın iyi oldu Emre.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Carsonun liverpoolde geleceği yok zaten bonservisi ile başka bir takıma gitse daha iyi

Dünyanın en iyi kadrosu Man Utd'dadır sanırım şu anda, hayalleri süsleyecek bir kadro kurdular. Bu sene Man Utd, Bayern München ve Barcelona Avrupa'ya damgasını vuracak gibi görünüyor. Man Utd veya Barcelona Şampiyonlar Ligi'ni alır, kendi liglerini de alır (R.Madrid çok iyi durumda, es geçmemek lazım), Bayern ise hem kendi ligini hem de UEFA'yı alır gibime geliyor. Kağıt üzerindeki durum bu, ama sahada ne olur, bilemem, futbol bu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Benimde Favorim Everton.

Geçen sezon CahiLL siz dönemde oLdukça zorLandıLar. CahiLL geLdikten sonra inanıLmaz bir form yakaLadıLar ve ŞampiyonLuk potasına girmişLerdi, daha sonra CahiLL tekrar sakatLandıktan sonra düşüşe geçtiLer.

Tottenham ve Everton bu yıL süpriz yapabiLirLer. ALışıLmadık bir Şampiyon bu yıL Premier Ligden çıkabiLir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İnanıLmaz bir kadroLarı var. TecrübeLi hocaLarı iLe bu yıL epey can yakarLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Tottenham zirveyi kesinlikle çok zorlar ilk3e bile girebilir

İlk 5'im;
    Arsenal
    Chelsea
    Manchester United
    Liverpool
    Tottenham

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sunderland - Tottenham maçı 1-0 lık sunderland'ın üstünlüğüyle bitti.Güzel maçtı.90+3 de geldi gol.

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by uykum_ fiRaRi View Post
    Sunderland - Tottenham maçı 1-0 lık sunderland'ın üstünlüğüyle bitti.Güzel maçtı.90+3 de geldi gol.
    evet ya maç mükemmel heyecanlı geçti son dk lara gelince işte premier lig bu diyesi geliyor insanın güzel maçtı sunderlandı beğendim tottenham ise ümit vermedi ama tabi ilk maç itibariyle

ivan Misafir

hakem faciaydı yaaa Chopranın adını söylemedi 20 sn Choprayı gösterdiler evet işte golu atan chopra ekranda dio bidee ben bile 37 ekrn tv.den gördüm chopra olduğunu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tuncay ilk11'de.

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by ivan View Post
    hakem faciaydı yaaa Chopranın adını söylemedi 20 sn Choprayı gösterdiler evet işte golu atan chopra ekranda dio bidee ben bile 37 ekrn tv.den gördüm chopra olduğunu
    ya hakem değilde ben bu fox un spikerine kıl oldum berbat maç anlatıyor
    Sunderlandın 18 yaşında bi forveti var adı Abthony Stoke adam 2 kere pas hatası yapınca adama demedik laf bırakmadı kaldıki yani kötüüde oynamadı

Hele hele Huddlestone girdi adam onun hakkında mal mal konuşuyor adam ön libero oynuyo spiker ise huddlestone a gol yollarında bakalım ne yapacak diyo ya

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mac sarmıyor.......ses kalitesi iyi degil.Buneya.Tv8 cok iiyi mac anlatıyordu..spıkerde bıle iş yok..

ivan Misafir

Quote Originally Posted by Ghonedre View Post
    ya hakem değilde ben bu fox un spikerine kıl oldum berbat maç anlatıyor
    Sunderlandın 18 yaşında bi forveti var adı Abthony Stoke adam 2 kere pas hatası yapınca adama demedik laf bırakmadı kaldıki yani kötüüde oynamadı

Hele hele Huddlestone girdi adam onun hakkında mal mal konuşuyor adam ön libero oynuyo spiker ise huddlestone a gol yollarında bakalım ne yapacak diyo ya
    hakem yazmşm spiker yazakcaktm

şimdide ses önce görüntü sonradan gelio ne bu böyle yaa

yapmaa bee tuncayyyyy aliadiere çevirdi topuu vurmadı kaleye

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Spiker Sunderland maçında "bu maçı dünya izliyor" falan saçma, saçma konuşuyordu.

ivan Misafir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Mac sarmıyor.......ses kalitesi iyi degil.Buneya.Tv8 cok iiyi mac anlatıyordu..spıkerde bıle iş yok..

aynen yaaaa....Gol oldu ofsayt ofsayt dedi fatih terim biz daha pası izliodk bi ayarlayamadılar yaaa......TV8 in 1 spiker dışında hepside süper maç anlatıodu

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Default Chelsea'den Alves İçin ‘Dengeli’ Teklif

Chelsea'nin Brezilyalı sağ bek Daniel Alves ile hâlâ ilgilendiğini ve yeni bir teklifle Sevilla'nın kapısını çalacağı belirtildi.

Chelsea menajeri Jose Mourinho, Sevilla’ya Brezilyalı oyuncu için ‘dengeli' bir teklif götürebileceklerini söyledi.

Brezilyalı milli oyuncu Daniel Alves, Avrupa’nın en iyi sağ bekleri arasında gösteriliyor ve Chelsea bu oyuncu ile uzun bir süredir çok yakından ilgileniyor. Geçen sezon sağ bekte çok sıkıntı yaşayan Mavililer, bu sorunlarını Alves ile çözmeyi planlıyorlar.

Takımın teknik patronu Mourinho konu hakkında şunları söyledi: “Takımımı daha da iyi hale getirmeye çalışıyorum hepsi bu. Sağ bekte oynatıp geliştirebileceğim oyuncular var fakat ben en iyisini istiyorum ve Alves de bunlardan biri. Bunun için Sevilla’ya aptalca olmayan, dengeli bir teklif götürmeyi düşünüyoruz.”

Bu sezon geçmiştekinin aksine kısıtlı bir bütçeyle hareket eden Portekizli teknik adam ayrıca, “Çok para harcamak istemiyoruz. Sevilla teklifimizi kabul ederse Alves’i kadromuza katacağız. Aksi bir durumda fiyat yükseltmeyi düşünmüyoruz,” dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yayın rezaleti.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fox ye yazıklar olsun.......Bunun ,içinmi mac aldılar dünyanın en yiyi ligini suan amatör lig gibi izliyorum...Yazıklar olsun.anlatım 0..Ses bozuk...
    Tv8 de fikret engin ne maclar anlatıyordu...

ivan Misafir

35 milyon € teklifi reddettik dedi Sevilla başkanı....gerçekten çok iyi para kıyıo sevilla her sene 1 oyuncu satıo...dani giderse orda Hinkel var oynyck önündede Jesus Navas onuda şimdiden isteyenler var

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mourinho Shevanın acısını unutamıyor bence o yüzden bu kadar dengeli ama dani alves için dengeleri bozması gerekiyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok sıkıcı bir maçlar başladı öle dvm ediyor yarın aslında güzel geçecek

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Tuncay iyi oynuyor ilk maçı olmasına rağmen..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Fox ye yazıklar olsun.......Bunun ,içinmi mac aldılar dünyanın en yiyi ligini suan amatör lig gibi izliyorum...Yazıklar olsun.anlatım 0..Ses bozuk...
    Tv8 de fikret engin ne maclar anlatıyordu...
    Al birini vur ötekine Fikret Engin'de amatördü.Kulüp ve futbolcu adlarını söylemekten aciz spikerler.Bu işi en iyi NTV yapıyor.Karaca ve Kosova harika hem maç anlatımlarıyla hem de futbol bilgileriyle..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Tuncay'ın performansı göz dolduruyor, 2 tane pozisyonda ofsaytta kaldı, ofsayt olmasa mutlak gol pozisyonlarıydı. Bir pozisyonda da çok güzel pas verdi ama M'brough'un golcüsü değerlendiremedi. Stewart Downing ve Boateng çok iyi oynuyor, özellikle Downing harika, frikikten attığı gol de çok şıktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by ivan View Post
    aynen yaaaa....Gol oldu ofsayt ofsayt dedi fatih terim biz daha pası izliodk bi ayarlayamadılar yaaa......TV8 in 1 spiker dışında hepside süper maç anlatıodu
    o da murat ozari demi

Mesaj Yetkileri