İyi oldu Chelseaya döndüğü çok iyi bir defans
İyi oldu Chelseaya döndüğü çok iyi bir defans
Çok iyi kaleci.
Middlesbrough - Blackburn maçı Bugün saat 17:00'da FoxTv de kaçırmayın
Bu maç berabere biter gibi bir his var içimde.![]()
Hatırlattığın iyi oldu Emre.![]()
So what?
Saike
Carsonun liverpoolde geleceği yok zaten bonservisi ile başka bir takıma gitse daha iyi
Dünyanın en iyi kadrosu Man Utd'dadır sanırım şu anda, hayalleri süsleyecek bir kadro kurdular. Bu sene Man Utd, Bayern München ve Barcelona Avrupa'ya damgasını vuracak gibi görünüyor. Man Utd veya Barcelona Şampiyonlar Ligi'ni alır, kendi liglerini de alır (R.Madrid çok iyi durumda, es geçmemek lazım), Bayern ise hem kendi ligini hem de UEFA'yı alır gibime geliyor. Kağıt üzerindeki durum bu, ama sahada ne olur, bilemem, futbol bu.
Benimde Favorim Everton.
Geçen sezon CahiLL siz dönemde oLdukça zorLandıLar. CahiLL geLdikten sonra inanıLmaz bir form yakaLadıLar ve ŞampiyonLuk potasına girmişLerdi, daha sonra CahiLL tekrar sakatLandıktan sonra düşüşe geçtiLer.
Tottenham ve Everton bu yıL süpriz yapabiLirLer. ALışıLmadık bir Şampiyon bu yıL Premier Ligden çıkabiLir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İnanıLmaz bir kadroLarı var. TecrübeLi hocaLarı iLe bu yıL epey can yakarLar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Tottenham zirveyi kesinlikle çok zorlar ilk3e bile girebilir
İlk 5'im;
Arsenal
Chelsea
Manchester United
Liverpool
Tottenham
Sunderland - Tottenham maçı 1-0 lık sunderland'ın üstünlüğüyle bitti.Güzel maçtı.90+3 de geldi gol.
hakem faciaydı yaaa Chopranın adını söylemedi 20 sn Choprayı gösterdiler evet işte golu atan chopra ekranda dio bidee ben bile 37 ekrn tv.den gördüm chopra olduğunu![]()
Tuncay ilk11'de.
ya hakem değilde ben bu fox un spikerine kıl oldum berbat maç anlatıyor
Sunderlandın 18 yaşında bi forveti var adı Abthony Stoke adam 2 kere pas hatası yapınca adama demedik laf bırakmadı kaldıki yani kötüüde oynamadı
Hele hele Huddlestone girdi adam onun hakkında mal mal konuşuyor adam ön libero oynuyo spiker ise huddlestone a gol yollarında bakalım ne yapacak diyo ya
Mac sarmıyor.......ses kalitesi iyi degil.Buneya.Tv8 cok iiyi mac anlatıyordu..spıkerde bıle iş yok..
Spiker Sunderland maçında "bu maçı dünya izliyor" falan saçma, saçma konuşuyordu.
Chelsea'nin Brezilyalı sağ bek Daniel Alves ile hâlâ ilgilendiğini ve yeni bir teklifle Sevilla'nın kapısını çalacağı belirtildi.
Chelsea menajeri Jose Mourinho, Sevilla’ya Brezilyalı oyuncu için ‘dengeli' bir teklif götürebileceklerini söyledi.
Brezilyalı milli oyuncu Daniel Alves, Avrupa’nın en iyi sağ bekleri arasında gösteriliyor ve Chelsea bu oyuncu ile uzun bir süredir çok yakından ilgileniyor. Geçen sezon sağ bekte çok sıkıntı yaşayan Mavililer, bu sorunlarını Alves ile çözmeyi planlıyorlar.
Takımın teknik patronu Mourinho konu hakkında şunları söyledi: “Takımımı daha da iyi hale getirmeye çalışıyorum hepsi bu. Sağ bekte oynatıp geliştirebileceğim oyuncular var fakat ben en iyisini istiyorum ve Alves de bunlardan biri. Bunun için Sevilla’ya aptalca olmayan, dengeli bir teklif götürmeyi düşünüyoruz.”
Bu sezon geçmiştekinin aksine kısıtlı bir bütçeyle hareket eden Portekizli teknik adam ayrıca, “Çok para harcamak istemiyoruz. Sevilla teklifimizi kabul ederse Alves’i kadromuza katacağız. Aksi bir durumda fiyat yükseltmeyi düşünmüyoruz,” dedi.
Yayın rezaleti.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fox ye yazıklar olsun.......Bunun ,içinmi mac aldılar dünyanın en yiyi ligini suan amatör lig gibi izliyorum...Yazıklar olsun.anlatım 0..Ses bozuk...
Tv8 de fikret engin ne maclar anlatıyordu...
35 milyon € teklifi reddettik dedi Sevilla başkanı....gerçekten çok iyi para kıyıo sevilla her sene 1 oyuncu satıo...dani giderse orda Hinkel var oynyck önündede Jesus Navas onuda şimdiden isteyenler var
Mourinho Shevanın acısını unutamıyor benceo yüzden bu kadar dengeli ama dani alves için dengeleri bozması gerekiyor
Çok sıkıcı bir maçlar başladı öle dvm ediyor yarın aslında güzel geçecek
Tuncay iyi oynuyor ilk maçı olmasına rağmen..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Tuncay'ın performansı göz dolduruyor, 2 tane pozisyonda ofsaytta kaldı, ofsayt olmasa mutlak gol pozisyonlarıydı. Bir pozisyonda da çok güzel pas verdi ama M'brough'un golcüsü değerlendiremedi. Stewart Downing ve Boateng çok iyi oynuyor, özellikle Downing harika, frikikten attığı gol de çok şıktı.