Sayfa 258 / 447 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358 ... SonSon
7,711 ile 7,740 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Valla programı izlemeye ayıracak vaktim yok, şöyle bir göz attım her sitede aynı minvalde şeyler yazılmış. 30 yaşındaki adam nasıl bitik oluyormuş, aynı kategoriye giren, girebilecek Aziz Yıldırım transferleri yıldız oluyor ama ? Çok garip.

Kelimelerimden rahatsızlık duyuyorsan, profilin altında uyarı butonu var, kullanmak ücretsiz üstelik.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bu arada Güntekin'e çok kızdım. Devlet arazi verip stad yapıyor diyerek başkana attı topu tartışma çıkartmak için.İşini iyi yapıyor.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Başkan amatör sporlar konusunda çok güzel konuşuyor.

Hittler ve alman milli takımı örneği güntekine kapak oldu

Fenerbahçe stadı fenerbahçenın kendi malıdır

Aziz Yildirim: "Zamani gelince anlatacagim. Bizimle ilgili operasyonu yapanlar cok ama cok üzülecek."
    Last edited by erdem344 : 13.Eylül.2012 at 23:30

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Güntekin Onay harika bir yayıncılılık yapıyor çok cesur sorular soruyor tebrik ederim kendisini Fuat Akdağ çok pasif ve ürkek.

Dava hakkında konuşmaları bir kez daha Aziz başkana güvenimi, inancımı perçinledi, bu süreç geçsin bitsin yapacağı açıklamaları merakla bekliyorum.
    Divan kurulu konuşması ve burada da verdiği fragmanlar bile takımımızın yönetimizin arkasında durmamızın ne kadar doğru olduğunu gösteriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yine her zaman ki gibi konuşulanları herkes hangi takımlı ise ona göre yorumluyor sosyal medyada falan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ben programı izlemiyorum, hakikaten Hagi bitik diye getirdiler diyerek yine Galatasaray'a salça oldu mu ?
    Evet birden dedi "ya şu Hagi'yi de niye aldılar o kadar da bitikti?"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Evet birden dedi "ya şu Hagi'yi de niye aldılar o kadar da bitikti?"
    Birden diye bir şey yazmış mıyım ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birden diye bir şey yazmış mıyım ?
    "Birden"i ben yazdım zaten ama anlayış o. Ön yargısız bakmak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    "Birden"i ben yazdım zaten ama anlayış o. Ön yargısız bakmak lazım.
    Onu ima da etmedim, net bir şekilde sordum, gaf yapmak da insanlar için olan bir şey, o şekilde de olmuş olabilirdi pekala.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

2 buyuk proje hakkinda aciklamalar olabilr, reklam arasi verdi...

Görülen o ki aykut kocaman aziz yıldırım başkanlığı bırakana kadar hocamız olarak kalıcak

seneyede turnuva yapıcakmışız bjk biz 2 de yabancı takım bence on numara olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Onu ima da etmedim, net bir şekilde sordum, gaf yapmak da insanlar için olan bir şey, o şekilde de olmuş olabilirdi pekala.
    Öyleydi zaten saçma konuştu. Hagi ve Popescu için gelmeleri kolaydı demek istedi ama bitmişti falan dedi gaf yaptı yani. Demek istediği dünya yıldızları Anelka,Meireles,Krasic,Alex tadında yaşları biraz daha genç olan oyunculardı ama bunları sayarken Hoijdonk,Kuyt falan sayınca tutarsız oldu. Kötü niyeti yoktu orası ayrı.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Güntekin Onay'ın reklama gitmek için çabası, tepkileri komik dikkat edin
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aziz Yıldırım iyi saçmaladı.Mahkemede de kendini böyle savunduysa vay haline.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Aziz Yıldırım iyi saçmaladı.Mahkemede de kendini böyle savunduysa vay haline.

Haklısın

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Projeler, FB havayolları ve 1 milyon üye değil mi ?

Fenercell 600.000 kişi olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Senelerdir böyle , herhangi bir takımın başkanı çıksın konuşsun , başka hiç bir takım taraftarı kolay kolay izlemez , umursamaz.Fenerbahçe'nin başkanı bir çıkıyor , bütün takım taraftarları toplanıyor acaba ne diyecek diye , şike sürecinden önce de böyleydi hala da böyle , bu da takımımızın büyüklüğünü gösterir , iyi ki Fenerbahçeliyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Şu 1 milyon üye beni çok heycanlandırıyor.
    Aziz Yıldırım bu tarz konuların altından kalkabilecek tecrübeye kesinlikle sahip.
    Liderliğini yapacaktır bunun.

1,200 milyar dolar Fenerbahçe'nin kasasına girmesi inanılmaz bir olay olur.
    Ve bunu aidatlar ile daimi hale getirmek..

Yalnız bunun sıkıntısı daha sonraki kongrelerde falan ortaya çıkabilir okullara seçim sandığı kurulur Fenerbahçe başkanlık seçimi için

Aziz Yıldırım'ın gücünü inancını azmini takdir ediyorum gerçekten bravo bu kadar darbe aldı hapis yattı.
    Hiç bir yorgunluk bıkkınlık yok helal olsun kendisine gerçekten helal olsun.

2.projede yıllık 200 300 milyon dolarlık bir gelir olacak diyor 1 2 aya duyrulacak.

Nesil
    2006

1 milyar dolar nakit paradan bahsetti.

1 milyon üye ve şuan ismini açıkalamdığı yılda 200 milyon dolar bırakacak proje. Çok ama çok merak ediyorum.

Eğer üyelik ücreti 1bin - 2bin TL gibi fiyatlara düşerse anında üye olabilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

FB havayollariymis iste obur proje, yukarda soylendi
    ama stadin altindaki bilgisayarlarda mi uretilir boyle bir proje, ondan emin degilim...

3 kusur saattir konusuyorlar, biraz daginik oldu gibi...
    aziz yildirim da cumhurbaskani gibi, ucu de saygidan olecekler karsisinda :]

Fenerbahçe bankada diyenler var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Şu 1 milyon üye beni çok heycanlandırıyor.
    Aziz Yıldırım bu tarz konuların altından kalkabilecek tecrübeye kesinlikle sahip.
    Liderliğini yapacaktır bunun.

1,200 milyar dolar Fenerbahçe'nin kasasına girmesi inanılmaz bir olay olur.
    Ve bunu aidatlar ile daimi hale getirmek..

Yalnız bunun sıkıntısı daha sonraki kongrelerde falan ortaya çıkabilir okullara seçim sandığı kurulur Fenerbahçe başkanlık seçimi için

Aziz Yıldırım'ın gücünü inancını azmini takdir ediyorum gerçekten bravo bu kadar darbe aldı hapis yattı.
    Hiç bir yorgunluk bıkkınlık yok helal olsun kendisine gerçekten helal olsun.

2.projede yıllık 200 300 milyon dolarlık bir gelir olacak diyor 1 2 aya duyrulacak.
    Aziz Yıldırım üyelerin aidatını ödüyor bu arada , şu andaki durum bu.Ödemeyen üyelerin aidatları başkan tarafından karşılanıyor , daha bir kere çıkıp bunu söylediğini duymadım hiç bir yerde.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Havayolları bana mantıklı gelmiyor açıkcası buradan sadece Fenerbahçe adının 200 milyon dolar yıllık kar getirmesi için bizim klup olarak yüklü bir miktar yatırım yapmamız gerekir diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Aziz Yıldırım üyelerin aidatını ödüyor bu arada , şu andaki durum bu.Ödemeyen üyelerin aidatları başkan tarafından karşılanıyor , daha bir kere çıkıp bunu söylediğini duymadım hiç bir yerde.
    Futbol konusunda tercihlerini bazen eleştiriyorum kendisinin.
    Ama gerçekten sevdası çok çok büyük.
    Anlatılacak gibi değil.
    Kendini adadı resmen bu klube.
    Ben hapisten sonra formdan düşer diye bekliyordum, sonuçta hapis yatıyorsun ailenden uzaksın özgürlüğünü feda ediyosun uğruna ama kendisi çok daha büyük arzu ve iştahla görevinin başında.
    Rakipler tarafından en ufak hatasının didiklenip hemen üstüne gidilmesi hiç sevilmemesi çok çok normal.
    Benimde rakibimde böyle güçlü, klubüne sevdalı takımı için herşeyini verecek zeki iş bitirici bir LİDER olsa bende kıskanırım istemem kendisini.

Çok klişe ama ''varlığı dosta güven düşmana korku veriyor'' deniliyor ya işte tam karşısına Aziz Yıldırım'ın resmi konmalı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Havayolları bana mantıklı gelmiyor açıkcası buradan sadece Fenerbahçe adının 200 milyon dolar yıllık kar getirmesi için bizim klup olarak yüklü bir miktar yatırım yapmamız gerekir diye düşünüyorum.
    Şu kadarını söyleyim, Pegasus Hava Yolları Sadece 12 Milyon €'ya kuruldu..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Havayolu kurmak zor değil, sürdürebilir kılmak zor. Bir çok havayolu var şan şöhret için kurulan ve haliyle kısa sürede batan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir de şu var , Aziz Yıldırım diyor ki Ntv-LigTv izliyorum sadece , adam çıkıyor aaa Fb Tv izlemiyormuş ahaha , cidden insanlar kendini düşürüyor , ciddi ciddi portekiz-azerbaycan maçını nasıl izlemiş diye soran var ?

millet artık kör olmuş , ne derse vuracaklar adama , ertesi gün gazeteciler içeride diye konvoylara falan katılıyorlar , gözyaşı döküyorlar ? aynı mahkeme , aynı adaletsizlik , konu fenerbahçe ?

haa yok o zaman 180 derece dönüş , insanlar nasıl bu kadar acımasız , nasıl bu kadar içten pazarlıklı , nasıl bu kadar kaypak olabiliyor anlamış değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Şu kadarını söyleyim, Pegasus Hava Yolları Sadece 10 Milyon €'ya kuruldu..
    10M avroya kurulmus olabilir ama oraya yapilan yatirim onunla sinirli degil. sonrasinda yapilan yatirim kat kat fazladir, bu para da sadece ordan kazandiklari degildir herhalde. misal gemi alip armator olacagima gider ucak firmasi kurarim o zaman maliyeti o kadar dusukse.

ama mevcut sartlarda yapilmayacak sey degil, cok da ilginc bir yatirim olur. pesi sira BJK ve GS havayollari da kurulur yalniz

Mesaj Yetkileri