Transferleri yönetim 1 Eylül'de yapacak haberiniz olsun![]()
Acelesi yoktu biraz daha beklesinler yaw![]()
Degen değilde Scott Sutter daha çok hoşuma gitti benim.Degen'in arkasından sürekli bindirme yaptı.Tekniğide çok iyi.Penaltı öncesi topuğuyla topu çekerek 2 kişiyi alt etti.Yaşı 24 ve Fiziğide oldukça iyi.
'Grella Aslan oluyor'
İngiliz basını, Galatasaray'ın Avustralyalı orta saha oyuncusu Vince Grella için Blackburn Rovers ile 2 milyon sterlin karşılığında anlaşmaya vardığını iddia etti.
Yabancı oyuncu arayışlarını sürdüren Galatasaray ile ilgili en son iddia İngiltere'den geldi. Adı daha önce de sarı-kırmızılı takımla anılan Vince Grella için Galatasaray ve Blackburn Rovers'ın anlaşmaya vardığı iddia edildi.
Daily Mirror'ın haberine göre, orta sahasına takviye yapmak isteyen Galatasaray'ın, daha önce de teklif sunduğu ancak sonuç alamadığı Grella için ikinci bir hamle yaptığı belirtildi.
Haberde, sarı-kırmızlı yöneticilerin bu kez daha iyi şartlar sunduğu öne sürülürken, görüşmelerin son aşamaya geldiği belirtildi.
Daha önce Cana ve Pino'yu renklerine bağlayan Galatasaray'ın, Grella için Blackburbn Rovers'a 2 milyon sterlin ödeyeceği savunuldu.
30 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2008 yılından bu yana Blackburn forması giyiyor. Daha önce İtalya'da Empoli, Parma ve Torino formaları da giyen Avustralyalı oyuncu, 46 kez milli oldu.
Kaynak: NTVSpor.net
Screw you guys, I'm goin' home
Adnan Sezgin başa geçerse zaten ya Polak gelir ya Grella.
Bu adami ne mantikla getirirler GS'ye anlamiyorum , suc Adnan Sezgin'de degilki , onun futbol bilgisine guvenipde transfer sorumlulugunu verenlerde , yonetimden cok sogudum bu sezon
Grella gelmez yahu.![]()
Grella gelirse 2. Linderoth olur. Sürekli sakatlanan bir oyuncu hiçbir halta yaramaz. Zaten neden ön libero isimleri çıkıyor sürekli anlamıyorum. Çift ön libero gibi bir hataya düşersek bitmişiz.
Arda'ya sürpriz talip!
Werder Bremen Mesut'un yerini yine başka bir Türk yıldızla dolduracak!
29/07/10 12:19
HTSPOR.COM / Erdem KELEŞ
Werder Bremen, Dünya Kupası'nda Almanya Milli Takım formasıyla harikalar yaratan ve başta Real Madrid ve Barcelona olmak üzere dünyanın en kalburüstü takımlarını peşinde koşturan Mesut Özil'in takımdan ayrılması durumunda bu boşluğu nasıl dolduracağını buldu. Alman ekibinin Real Madrid'e kısa süre zarfında imza atması beklenen genç oyuncudan doğacak boşluğu Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan ile dolduracağı öne sürüldü. Alman basınında yer alan haberlere göre, Real Madrid'in Mesut için Werder Bremen'e 20 milyon Euro'luk bir teklif sunduğu ve Alman temsilcisinin gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan oyuncuyu para kazanarak takımdan göndereceği vurgulandı.
MASAYA OTURACAKLAR
Mesut Özil'in takımdan ayrılması durumunda ise orta sahaya maestro arayan Yeşil-Beyazlı takımın Arda Turan için Galatasaray'a 15 milyon Euroluk bir teklif sunacağı kaydedildi. Hemen hemen her fırsatta İngiltere'de hatta olursa Liverpool'da oynamak istediğini dile getiren Arda'nun bu şaşırtıcı teklif karşısında ne yapacağı ise merakla beklenmeye başlandı. Haberlerde, Mesut'un İspanyol devine imza atması durumunda Alman kulübünün yöneticilerinin Galatasaray'ın kapısını çalarak Arda Turan için pazarlık masasına oturacakları belirtildi.
HTSpor
Yine, yeni, yeniden Grella!
Sarı-Kırmızılı ekip Avustralyalı yıldız için harekete geçti!
29/07/10 13:30
HTSPOR.COM / İnanç ERGÜLEN
Orta sahayı bu sezon Sunderland'ten Lork Cana ile takviye eden Galatasaray, bu oyuncunun yanına ikinci bir partner arayışlarına tüm hızıyla devam ediyor. Sezon başında B'burn Rovers'tan Grela ile ilgilenen ancak pazarlıklardan sonuç alamayan Sarı-Kırmızılı ekibin tekrar İngiliz ekibinin kapısını çaldığı öğrenildi. Grella'nın alternatiflerinden sonuç alamayan Galatasaraylı yöneticilerin Grella için Blacburn Rovers kulübüyle tekrar görüşmelere başladığı ve deneyimli oyuncunun bu kez Sarı-Kırmızılı renklere oldukça yaklaştığı kaydedildi.
İlk yaptığı teklifi iyileştiren Galatasaray yönetiminin Ada ekibine Grella için 1.5 milyon Paund önerdiği ifade edildi. Avustralyalı yıldız için bu rakımı beğenmeyen Blackburn Rovers'ın rakamı arttırmak için Galatasaray'a zaman verdiği ve tarafların önümüzdeki günlerde yeniden biraraya gelecekleri öğrenildi. İngiliz ekibinin şu anda sakat durumda bulunan Grella için kapıyı 2 milyon Paund'tan açtığı ve Galatasaray'ın da bu rakamı en azından taksitlendirmek için İngiliz ekibiyle tüm sınırları zorlacağı de gelen haberler arasında...
HTSpor
Arda'ya gelen teklif eğer buysa satılabilir aslında ama bu ne kadar doğru olur bu dönemde orası meçhul. Hem bizim Arda'ya ihtiyacımız var ama hem de eğer Arda giderse ortasahaya sol açığa ve forvete transfer yapacağız. Elimizde de 9-10 Milyon'luk bir bütçe olduğunu düşünürsek gayet 24-25 M€ para eder bütçemiz. Bu 3 bölgeye 8er milyonla çok iyi transferler yapabiliriz.
Yalana geldimi bizim basinin ustune tanimam
ben açıkça söyliyim Arda'nın Werder'e gitmesini istemem çünkü bizden büyük bir takım olduğunu düşünmüyorum ama Almanya'da Türkiye'den daha çok dikkat çekeceği bir gerçek...
Arda Turan, Bayern'in yıllık 4.5 milyon Euro'luk teklifini reddetti, çünkü Almanya'daki vergi meselesinden dolayı o paranın sadece %60'ı kalıyordu Arda'ya. Werder ne kadar para verebilecek ki?
Orası kesin.Bana göre Arda Mesut'dan daha iyi oyuncu.Ama ne Milli takım olarak nede Takım olarak kendini tam anlamıyla gösteremedi.Mesutda Milli takımda bi kaç iyi pas ve golüyle herkesin gözdesi haline geldi.Mesut ve Arda Milli takım ve Kulüp olarak yer değiştirmiş olsaydı şu anda Barca,Real,Chelsea Arda için 30M Euroyu gözden çıkarmıştı.
Jozy Altidore Galatasaray'da !
Uzun zamandır transfer çalışmalarını sürdüren Adnan Sezgin aradığı oyuncuyu
Amerika'da buldu.
Gündeme ilk once Anderlecht'li Jan Polak ismi atıldı, daha sonra da bu
haberin gündemi mesgul etsin diye ortaya atıldığı ortaya çıktıi.
Bunun arkasinda farkli bir ismin olduğu cok açıktı ve o isim Jozy Altidore.
Jozy Altidore 20 Yasinda, 1.85 boyunda hızlı ve teknik bir forvet oyuncusu.
2006-2008 Sezonlarin New York Red Bulls'da gosterdigi performans ile Villarreal'in
dikkatini cekti,2008 yilinda Villarreal'e transfer olan Altidore burada bekleneni
veremedi ve iki yil ust uste farkli kuluplere kiralandi.
Altidore 2007 yilindan bu yana Amerika Milli Takimi'nin da formasini giyiyor.
Jozy Altidore kimdir? (Kariyer)
Tam Adı : Jozy Altidore
Doğumu : 6 Kasım 1989 New Jersey, USA
Boy : 1.85 m Kilo : 74 Kg
Mevki: Forvet
Milli takımda oynadığı 13 maçta attığı 6 golle dikkat çeken ve Ülkesinin 2010 Dünya Kupasındaki başarısında da pay sahibi olan Altidore, New York Red Bulls takımında futbol hayatına başladı. Güçlü fiziği ve sürati bir anda Avrupa takımlarının dikkatini çekti ve kendini Villareal’de buldu. Altidore kariyerine geçtiğimiz sezon da Hull City takımında kiralık olarak devam etti.
Artıları : Güçlü fiziği, hava hakimiyeti ve sürati.
Eksileri : Deneyimsizliği, gol yollarında henüz istenilen olgunlukta olmayışı
Oyun Stili : Rakip savunmanın üstüne giden onları hataya zorlayan, arkasından gelen oyunculara koridor açan bir santrafor.
Kaynak : Facebook Galatasaray Gazetesi (ne kadar güvenilir bilmiyorum)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
daha bu sene kuruldu, Pino'yu da Cana'yı da duyurmuşlardı ama ne kadar doğru bilemem çünkü onları herkes duyurdu![]()
Altidore aslında iyi bir alternatif olur Baros'a bitiricilik eksiği var ama.. Dün Yalçın Dümer Bradley,Sanchez,Flores dedi ama ne kadar yalandır bilemem![]()
Yalçın Dümer böylece 3 kişiyi yalanlamış oldu![]()
Yalçın Dümer Altidore Galatasaray'da dedi. Geçmiş olsun![]()
Yanlış anlamayın Arda'yı küçümsemek istemiyorum ama Arda Werder Bremen'e Galatasaray'dan büyük bir kulüp değil gitmesin diyorsunuz da,Galatasaray'dan büyük hangi takım Arda'yı transfer eder bunu merak ediyorum.
Liverpool'un ve Tottenham'ın çok ciddi girişimleri oldu ama bonserviste anlaşamadı kulüpler. Eğer kulüpler anlaşsaydı Arda gidecekti. Bizzat kendim bunu çok iyi biliyorum.
İngiltere Premier Lig takımlarından Blackburn Rovers'ın, orta saha oyuncusu Vince Grella'yı Galatasaray'a satmaya hazır olduğu iddia edildi.
Daily Mirror gazetesinde yer alan haberde, Avustralyalı futbolcuyu renklerine bağlamak için bir süre önce de girişimde bulunan sarı-kırmızılı takımın bu kez Blackburn Rovers'a daha iyi şartlarda bir öneri götürdüğü kaydedildi.
Blackburn Rovers'ın 2 milyon sterlin istediği 30 yaşındaki Grella, İngiliz ekibinde 2008 yılından bu yana 32 kez forma giydi.
Kaynak: Hürriyet
Hürriyet'in Galatasaray için yazdığı hiçbir şeye inanmıyorum.
edit: Bu arada kaynak Hürriyet değil de DHA sanırım.. Bir de Grella'dan Yalçın Dümer'in bahsetmemesi korkutucu![]()
ben Hürriyet okumuyorum artıksitesine bile girmiyorum
![]()
valla mecburiyetten okuyoruz herkesin giriş sayfası hürriyetbende yazayım bari dedim