Sayfa 259 / 578 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon
7,741 ile 7,770 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Ben suçsuzum, delili şudur. O şahit böyle diyor ama o şu gün buradaydı, ben şu gün şuradaydım. Bu iddianın şurası yanlış"

Bunu hala böyle anlaşılması büyük sıkıntı değil mi ?

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ama bence başka takımlara taş atması da yanlış çünkü eğer Galatasaray 2006 yılında oldu ki teşvik primi verdi Denizlispora o dönemin futbol yasalarında böyle bir suçun cezası yoktu bu büyük cezaları olan spor hukuku yasası 2011 mart ayında geldi yanılmıyorsam bundan sonrada cezalar hafifletildi doğal olarak o gün yasal olan bir şey bugün suç olarak bulunuyor farklılık budur bence

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Transfer Süreci Nasıl İşliyor?

Ben bu başganlık işine başlarkenki mottom geçen sene de söylemiştim, taraftarlarımızın FM ya da PES oynarken menajer ekleme, editör kullanma ihtiyacı duymadan takımını yönetmesiydi. Zaten biliyorsunuz bu oyunlar ilk sezon çok az bütçe veriyorlar.

Gerçekte transfer ettiğim futbolcuları FM ve PES’te alamıyorum. Kafayı yemek üzereyim! Neyse ki söz verdiğim gibi bu sezon transferlerini oyunların 2013 versiyonlarına yetiştirmeyi başardık. Buna rağmen bu kadroya takviye yapmayı düşünenleriniz varsa işin ‘KAKA’sını çıkartmadan, klavyelerini yavaşça bıraksınlar.

Sizlere transfer sürecinin nasıl işlediğini anlatayım. Fatih hoca transfer edilmesini istediği futbolcuların isimlerini bana ilettikten sonra bu oyunlarda hilesiz almaya çalışıyorum eğer alamazsam hırs yapıp gerçekte alıyorum. Olay tamamen bundan ibaret.

Bu oyunlara dair en büyük hayal kırıklığım oyunda süper yıldız olan Freddy Adu’yu Rizespor formasıyla görmemdi. Ah be Adu seninle ne şampiyonlar ligi kupası ne lig şampiyonlukları yaşamıştık SEN NE ARA YETENEKLERİNİ KÖRELTTİN!!!11

Son olarak acı not Riera’yı oyunda da gönderemedim maalesef. Moralini bozdum, kadro dışı bıraktım, yerli yersiz para cezaları verdim bana mısın demedi.
    twitter@unalbasgan

eğlence amaçlı paylaşılmıştır.
    Last edited by Nedvedmania : 10.Ağustos.2012 at 21:31 Reason: Gereksiz kısımlar silindi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Unal Aysal : "Genel kurul mac izlemem icin degil iyi mac izletmem icin secti.

Unal Aysal : "Sampiyonlar ligi kupasini er ya da gec kazanacagiz."

Ünal Aysal : "A.Madrid baskani ile Arda'yi konustuk.Ödeme planını görüştük.Çilek transferi ise olursa olur olmazsa sart degil.

Ünal Aysal : Fatih Terim Baros'u kadroda istemiyor, takım bulursa kendisine yardımcı olacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Melo bu takıma girince, Burak Yılmaz uyum sağlayınca bu takım 3 kulvarda iş yapacak, ligi ve kupayı çok rahat alacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

melih abi yine dokturmus...

0 süper kupa maçı - önce fenerbahçe. defansta büyük bir tedirginlik hâkim fenerbahçe'de. bunun iki nedeni var. ilki bulut-elmander baskısı

1. ikincisi de yobo'nun transferi sonrasında kalan tek kişilik yer için üç adayın bulunması. forma kaybetme baskısı ciddi olarak var.

2. fenerbahçe'nin oyun kuruş şablonunda orta sahaya düşen görev çok az. üçüncü bölge başına kadar kanattan gelmeye çalışıyor fenerbahçe.

3. ancak burada merkez ekseni alex ve kuyt üzerinden devreye girerek hızlı paslaşmalarla rakip defansı delmeye çalışıyor fenerbahçe.

4. ilk yarının ilk dilimiyle ikinci yarının tamamında fenerbahçe sadece bir kez delebildi galatasaray defansını. bunun anlamı şu.

5. fenerbahçe set oyununda pozisyon üretmek bir yana sahanın bir bölgesinde ağırlık merkezi oluşturmak için bile oldukça zorlanıyor.

6. fenerbahçe'nin bu zaafiyetinin nedeni merkez orta sahanın yetersizliği. her iki futbolcu da (topal ve baroni) ağırlıklı olarak tek yönlü.

7. bu da fenerbahçe'yi reaktif oynamayı daha iyi başaran kontratak takımı kimliğine büründürüyor. ki vaslui eleminasyonunun sırrı da burada.

8. galatasaray'a gelince. basit bir oyun planı saptamış terim. bu oyun planının üç ayağı var. ilki rakip tandeme sürekli baskı.

8. vaslui'nin istanbul'daki maçta da yaptığı tamamen buydu ve sonuç almıştı. galatasaray bu planla bir net pozisyon üretti (umut bulut).

9. galatasaray'ın ilk golünün de bu planla geldiğini söylemek yanlış olmaz. çünkü bu baskı egemen ve bekir'de özgüven yitimine yol açtı.

10. terim'in planının ikinci ayağını alan savunması oluşturuyordu. böylece rakibin kanadıyla merkez arasındaki bağlantı kırılmış oldu.

11. maçı canlı olarak seyretmedim ama oradaki galatasaraylılar muhtemelen fenerbahçe ataklarını endişeyle izlemediler. çünkü boş alan yoktu.

12. planın üçüncü ayağı ise asimetrik oyundu. bu galatasaray'da sağ kanadın merkeze yönelerek sol kanadı açığa çıkarması anlamına geliyordu.

13. galatasaray amrabat'ın uzatmalarda yüksek topu dışında sürekli kendi solundan geldi rakip üzerine ve tüm pozisyonlarını buradan üretti.

14. burada melo ve tomas üzerinden 2 parantez açmak gerekiyor. geçen yıl melo 4-1-4-1 formasyonunda defans önü için düşünülerek getirilmişti

15. ama zamanla formasyon 4-4-2'ye dönüşünce selçuk'la beraber merkezde yer almaya başladı melo. ama temelde itfaiyecilik görevini yaptı.

16. bu sezon başlangıcında melo'nun olmaması terim'i yeni bir arayışa itti. merkez defansif - ofansif ayrımına gitmeden dönüşümlü kuruldu.

17. yani engin baytar olsun yekta kurtuluş olsun, hamit altıntop olsun selçuk'un yanında oynayanlara özel bir itfaiyecilik görevi verilmedi.

18. bu durum galatasaray'ı defansif anlamda da zaafa da uğratmadı. bu şu anlama geliyor. artık merkezde kim oynuyorsa safkan b2b olmalı.

19. yani melo takıma girecekse artık onu sadece itfaiyecilik yaparken değil, rakip 18 üzerinde de daha çok izleyeceğiz. bu önemli bir evrim.

20. ikinci parantez de dany üzerinden. dany hız ve oyunu okuma anlamında tomas'tan bir düzey daha yukarıda. eksiği ise aşırı özgüveni.

21. bu da onu oyun kuruluşunda bazı hatalar yapmasına yol açıyor. ama bu balta ve semih'in katkısıyla aşılabilecek bir sorun.

22. son söz de scott piri'ye. esasında maç kondisyonu olarak fenerbahçe galatasaray'ın iki maç önündeydi. bu da onları favori yapıyordu.

23. ama scott piri hazırlık kampında fizik olarak çok iyi hazırlamış. zira 10 kişi kalmasına karşın takım 11 kişi gibi oynamayı başardı.

24. galatasaray'ın en temel zaafı hızlı ardışık pas. bunun eksikliğini hücumda çok net biçimde hissediyor galatasaray.

25. bu sorunu da aşabilirse en azından yaptığı alan savunmasıyla cl'de kolayca süpürülmeyecek bir duruma geldiği söylenebilir takımın.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Engin Baytar hakeme "Fenerbahçe formanı çıkar öyle gel o......" demiş. Çok büyük ceza alacak muhtemelen.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Free - kick sorunu kapıda. Hamit geldiğinde kim iyiyse o vurur falan dedi ama hemen topun başına geçiyor, Selçuk topu alınca bozuldu.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Free - kick sorunu kapıda. Hamit geldiğinde kim iyiyse o vurur falan dedi ama hemen topun başına geçiyor, Selçuk topu alınca bozuldu.

hamit bi zahmet yürüsün gitsin. bi pozisyonda selçuk un konsantrasyonunu bozdu çok kötü frikik kullandı selçuk. halbuki bütün frikikleri selçuk'a bıraksa geçen seneki gibi yüksek rakamlarda gol izleriz . ama hamit ne üstüne vazifeyse her topa maydanoz oluyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Engin'i isterlerse futboldan men etsinler,çıkıpta ''niye?'' demem.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Dünkü maç hakkında birkaç futbolcumuz hakkında bir şeyler yazıyım

Dany'i beğendim dün.Takımda görmeye pek alışık olmadığımız hızlı ve çevik bir stoper.Ama çok rahat oynuyor adam.Kendine güveninden sanırım.Zamanla çok daha iyi olacağını düşünüyorum Dany'nin.Bir sakatlık,ceza vs. olursa rahatça güvenebiliriz Dany'e.Kendini geliştirirerek devam ederse 1-2 sezona banko oynar takımda.

Amrabat'ı çok fazla izleyemedik ama yıllardır beklediğimiz alıp yardıracak bir oyuncu.Pasları falan da çok iyi.Beklediğimizden daha üstün bir performans sergileyeceğini düşünüyorum.

Hamit vasatı aşamadı ne bu maç ne önceki maçlarda.Ama Melo'nun da gelmesiyle performansının artacağını düşünüyorum.Selçuk-Melo-Hamit üçlüsü o bölgede çok iyi anlaşacaktır.

Elmander son vuruş olarak çok kötüydü bu maç.Yine çabaladı zorladı elinden geleni yaptı ama olmadı.Yazık oldu bir gol atsaydı keşke.

Umut çok çok iyiydi.Bu formunu sürdürürse Burak veya Elmander'i kesebilir.Ama o golü nasıl kaçırdı hala aklım almıyor.Daha da iyi olacak inşallah.Bu sene forvet hattımız çok iyi.Kim oynarsa oynasın çok katkı sağlayacaktır.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Dün bir frikikte ilk topu hamit aldı topu düzeltti tam elinden bırakıyordu Selçuk aldı Başka yere koydu.Hamitin yerinde olsam çok bozulurdum.Yukarda birisi demiş zaten bozuldu diye televizyonda göremedim ben hamiti o anda Geçen sene Galatasaray'da Selçuk ve uzun seneler boyunca milli takımda Hamit kullandı.Ne olacak merak ediyorum doğrusu.Bence yakın mesafeden Selçuk uzak mesafeden Hamit kullanmalı.Hamit'in akla zarar frikikleri olabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Dün bir frikikte ilk topu hamit aldı topu düzeltti tam elinden bırakıyordu Selçuk aldı Başka yere koydu.Hamitin yerinde olsam çok bozulurdum.Yukarda birisi demiş zaten bozuldu diye televizyonda göremedim ben hamiti o anda Geçen sene Galatasaray'da Selçuk ve uzun seneler boyunca milli takımda Hamit kullandı.Ne olacak merak ediyorum doğrusu.Bence yakın mesafeden Selçuk uzak mesafeden Hamit kullanmalı.Hamit'in akla zarar frikikleri olabiliyor.
    Yakın mesafeden de uzak mesafeden de Selçuk kullanır. Selçuk asist olarak da değerlendiriyor çünkü frikikleri, sayıdan tam emin olmamakla birlikte 5-6 tane asisti var frikiklerden hatırladığım.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Muhabir:"Erzurumdada Kupayı Aldınız, ne düşünüyorsunuz?"

Semih Kaya: "Alıştık Artık."
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by Corpus View Post

Semih daha kaç kupa aldıki? Messi bile böyle demeç vermez sonra neden oyuncular kaybolup gidiyor veya kendini geliştirmiyor diye eleştiriyoruz asıl bunları eleştirmek lazım .

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    Semih daha kaç kupa aldıki? Messi bile böyle demeç vermez sonra neden oyuncular kaybolup gidiyor veya kendini geliştirmiyor diye eleştiriyoruz asıl bunları eleştirmek lazım .
    semih'in bu yorumu birazda gırgırına, kendisi alttan Galatasaray'lı olduğu için Fenerbahçe'lileri kızdırmak amaçlı söyledi muhtemelen.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    semih'in bu yorumu birazda gırgırına, kendisi alttan Galatasaray'lı olduğu için Fenerbahçe'lileri kızdırmak amaçlı söyledi muhtemelen.
    ne için nasıl söylediği değil naklen yayında herkesin izlediği bir ortamda söylememesi gerek bence kendi fikrim sizinkini bilemem

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Semih öyle havalanacak bir tip değil sen sakin ol
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Semih öyle havalanacak bir tip değil sen sakin ol
    ben gayet sakinim ayrıca bunu Semih i beğendiğim için yazdım

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Corpus View Post

Semih oyle birsey dememis galiba medyanin oyunlari , burda semihinde roportaji var

Edit : semih dememis emre çolak demis buyuk takimi yenerek alistik artik kupalara demis.

[YOUTUBE="DmSebmYrnTo"]Roportaj[/YOUTUBE]

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Dikkat ediyomusunuz bilmiyorumda FT son zamanlarda böyle hasta gibi duruyor antremanlarda,fotolarda,maçlarda. Halsiz,bezgin duruyor yüzü, sizde dikkat ettiniz mi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by byariff View Post

[YOUTUBE="DmSebmYrnTo"]Roportaj[/YOUTUBE]
    Ahaha bu ne ya Hepsi ayrı havalarda Amrabat , Eboue

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Ahaha bu ne ya Hepsi ayrı havalarda Amrabat , Eboue
    Musleranın görüşürüz demesine bittim ben eboue'de Allahına gurban diyodu sanırım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yonetim sonradan 2000 tane daha satisa cikartmisti oda bitmis 43000 kombine bir rekordur

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Semih Haznedaroğlu: Engin muhakkak ceza alacak. Hem TFF'den hem de kulüpten. Fatih hoc

Semih Haznedaroğlu:Engin bu tutumda devam etmemeli.İkide bir yere düşüyor. Bu klassta oyuncunun yapacağı şeyler değil. Yakışıksız hareketler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence 2-3 senelik kombine rakamlarıdır bunlar.Nasıl satar yoksa bir takım 40.000'i aşkın kombine.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

masaustune olur gibi bunlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Semih Haznedaroğlu: Engin muhakkak ceza alacak. Hem TFF'den hem de kulüpten. Fatih hoc

Semih Haznedaroğlu:Engin bu tutumda devam etmemeli.İkide bir yere düşüyor. Bu klassta oyuncunun yapacağı şeyler değil. Yakışıksız hareketler
    Fatih Terim, Kazım ve Engin'i adam etmeyecek miydi?

Mesaj Yetkileri