Murat Abi Şu Avatarındaki Skeç'i Nereden İzliyebilirim Bilgin Varmı.. Gerçekten Komediydi Bu Skeç![]()
Murat Abi Şu Avatarındaki Skeç'i Nereden İzliyebilirim Bilgin Varmı.. Gerçekten Komediydi Bu Skeç![]()
Faruk'un babası top olmuş derlerse hiç mi ağrına gitmez leyn![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
yerlerdeyim.![]()
http://video.google.com/videosearch?...fak&sitesearch=#
burada var amaBakiyim valla gerizekalıı
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Teşekkür Ettim![]()
Efsane Geri Dönüyor ; T İ O K O --> Çok Yakında Turksportal'da...
tabutçuyuda seyredin mutlaka![]()
öyle yerli malı gibi durma farukrole gir
Tabutçu da süperTİOKO
![]()
TİOKO ne yahu![]()
Emre abi biliyodur kesin.
O anca kesmeyi biliyor mayg...
haydi haydi daha tamperamanlı![]()
ben bilirim herseyi....
tikko gibi olmuş örgüt adı gibi.![]()
Emre abi oyunculuktaki sınırların nedir görmek istiyorum![]()
benim 3 metre![]()
Koladanda aşşağı içmiyosun yane![]()
Edit...........
TİKO değil Aykut.TİOKO![]()
Turksportal İnteractive "Ortak" Kariyer O=?
Aykut'un yardımıyla bir şey çıkartmaya çalıştım ama...
Açık etmeyelim
Attım![]()
Gene Aynı Sorun Oldu Oyunum 8.02 Gözüküyor ama 8.0 Oynuyorum.. Düzenlemesi varmı Acaba Bilginiz varmı ?
opss.Neyse..![]()
Emre abi yeni avatarım nasıl![]()
Bu adamda iyide hafif boynuzlu.![]()
TİOKO = Turksportal İnteractivite Ortak Kariyer Oyunu
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Değil Cihan değil![]()
Ha gayret çözeceksiniz ama şu ilk baştaki T Turksportal değil direk yapıştırmayın onu![]()
Uzun bir aradan sonra selam guşluk.