Sağlık kontrolünden geçmek için Wolfsburg'a gitmiş. İngiliz bir gazete diyor.
Sağlık kontrolünden geçmek için Wolfsburg'a gitmiş. İngiliz bir gazete diyor.
Wolfsburg'a transferim hakkinda: su an almanyadayim ve kuluple gorusmelerimiz ve saglik kontrolleri devam etmektedir.
Tuncay twitterdan acikladi
Umarım kendisi için en iyi olanı budur.Özledik gerçek Tuncayı.Birgün premier lige dönmesini çok isterim..
Bakalım Tuncay Avrupa'da patlamayı yapabilecek mi ? Ben eski günlerine döneceğini hiç düşünmüyorum da![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Şimdi Wolfsburg , seneye Frankfurt , bir sonra ki sene Hoffenheim falan filan vb.
İngiltere'de misyon tamamlandı.
Sırada Almanya'nın Veysel Cihan'ı olmak var. Mission: Impossible.
Bizde olsaydı efsane olurdu ama Avrupa inadında en azından kararlıydı. Şimdi Avrupa'ya gitmeye cesaret edemeyenler var. Eğer gitmeseydi yıllar sonra gitmedim diye pişman olacaktı. En azından ideallerinin peşinden koşuyor.
Tuncay İngiltereye gittiğinde Herkes Tam Tuncaya Göre Tempolu bir lig demişlerdi...
Wolfsburg ile 3.5 yillik sozlesme imzaladim.
Tuncay Şanlı resmi twitter hesabı
3.5 yıl sözleşme imzalamış
6 numarayı giyecekmiş.
Hayırlı olsun.Umarım Wolfsburg'ta yükselişe geçer tekrardan.
So what?
Saike
Beni sevindiren bir transfer oldu. Umarım tekrar kendine gelir. Yeteneklerini gösterebilmesi için oldukça uygun bir ortam onun için.
Sonunda futbol oynayabileceği bir ülkeye gitmiş. İki taraf içinde doğru bir antlaşma.
Doğru bir karar almış Tuncay.Almanya'da kendisini bulacaktır.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Umarım burada sürekli oynar ve kendisini gösterir
Kendisi için iyi bir adım olur umarım. Hayırlı olsun.
Premier Lig'de kalsaydı kariyerinin düşüşü devam edecekti. Wolfsburg Tuncay için çok iyi tercih oldu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
daha başarılı olacağını düşünüyorum umarım iyi olur.![]()
Lakic değil de Helmes bir nebze doldurur Dzeko'nun boşluğunu.
So what?
Saike
RESMİ 20:38: Schalke, Ali Karimi transferinin ardından Angelos Charisteas'ı da kadrosuna kattığını açıkladı.
RESMİ 19:41: Almanya Bundesliga takımlarından Schalke, İranlı futbolcu Ali Karimi ile sözleşme imzaladığını açıladı. Karimi, 2004'te Bayern Münih'te forma giyerken teknik patronu Felix Magath'tı..
Sporx
Ne diyelim çooook ilginç transferler![]()
15:55 RESMİ Bundesliga takımlarından Wolfsburg, Güney Koreli oyuncu Koo Ja-Cheol'u renklerine bağladı. Kore Ligi takımlarından Jeju United'dan alınan Cheol'un maliyeti yaklaşık 2 milyon avro. Ayrıca Zulia FC'de forma giyen Venezüelalı futbolcu Yohandry Orozco'yu da artık Almanya'da.
Sporx
Leverkusen'in atak oyuncusu Patrik Helmes Wolfsburg'da.
Transferin bedeli 8 milyon € bu arada.
Gomez için servet tepmiş
Bayern Münih'in, Alman golcü Mario Gomez için Chelsea'den gelen 42 milyon euroluk teklife 'hayır' yanıtı verdiği ortaya çıktı.
Bayern Münih'in forvetlerinden Mario Gomez, Chelsea'nin ara transferde kendisi için 42 milyon euroyu gözden çıkardığını, ancak kulübünün bu teklifi reddettiğini söyledi.
Alman Milli Takımında da forma giyen Gomez, Bild'e yaptığı açıklamada, teklifi kulübünün reddetmesinden sonra öğrendiğini belirtti.
Gomez, ''Bu teklifle ilgilenmezdim, ben zaten büyük bir kulüpte forma giyiyorum. Ayrıca her zaman oynamak istediğim mevkideyim'' dedi.
Bayern Münih, Gomez'i 2009'da Stuttgart'tan 30 milyon euroya transfer etmişti. Chelsea, ara transferde Liverpool'dan İspanyol Fernando Torres'i 60 milyon euroya kadrosuna katmıştı.
NtvSpor
Bu sezon ligde gol kralliginda lider oldukca iyi oynuyor.
Hamit Altıntop, bugün karar vermek zorunda kalması durumunda Bayern Münih'ten ayrılabileceğini ifade etti.
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'te oynayan milli futbolcu Hamit Altıntop, bugün karar vermek zorunda kalması durumunda Bayern Münih'ten ayrılabileceğini söyledi.
Hamit, spor dergisi Kicker'de yayımlanan röportajında, Bayern Münih ile sözleşmesinin uzatılması konusundaki görüşmelerin ertelenmesini doğru bulduğunu, kendisinin de bu süreç içinde daha bilinçli bir karar alabileceğini belirterek, ''Bugün karar vermek zorunda kalsam, zor olsa da takımdan ayrılırdım'' dedi.
Derginin haberinde, geçen yıl Bayer Leverkusen'in teknik direktörü Jupp Heynckes'in Hamit'i istemiş olduğu, Türk ve Rus takımlarından teklif aldığı, şimdi de Bundesliga takımlarından, transfer edilmesi yönünde sinyallerin geldiği ifade edildi.
Bayern Münih'te Arjen Robben'in takıma dönmesinden sonra Hamit'in bu oyuncunun yedeği olarak oynadığı, teknik direktör Louis van Gaal'in de Hamit'in aslında oynamak istemediği sol tarafta kendisine görev verdiği kaydedilen haberde, Hamit'in geçen sezon hem Almanya Kupasını, hem de şampiyonluğu kazanmasından dolayı bu mevkide oynamaya katlandığı ve bundan dolayı Bayern Münih ile sözleşmesini uzattığı kaydedildi.
Haberde, Bayern Münih ile 2007 yılından bu yana ligde 61, Avrupa Kupalarında da 25 maçta oynayan Hamit için daha önce formasını giydiği Schalke 04 takımının da kendisine yeniden cazip hale geldiği belirtildi.
AA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İçimden bir ses Hamit'i Beşiktaş alacak diyor. Çok çok faydalı olur gerçekten.