Sayfa 26 / 41 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon
751 ile 780 arası toplam 1216 sonuç

Konu: A Milli Takım Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    aykut kocaman ile fatih terimi kiyaslamiyorum, cok telasli cevaplar veriyorsun. yazdigim mesajin detaylarini okumadan terimi savunma icgudusune girmissin. benim anlatmak istedigim sahada oynanan oyunu sadece bir isme endekslersen takimin patronunu gormezden gelirsen terimin uefayi aldigi zaman da basariyi hagiye yuklemen gerekir senin dedigine bakilirsa. ya da gecen sezonki olaganustu performansiyla selcuk inan dersin basarinin tek mimari. bunu demekle terime ne kadar haksizlik edilirse aykut kocaman icin de aynisi gecerlidir.
    Abi her şeyi kenara bırak Aykut Kocaman Fenerbahçe'den istifa ettiğinde üzüntüden kendime gelemedim.Tamam taraflı bakıyorum diyelim.Savunuyorum diyelim,bu hareketim de taraflı gözle yapılan bir şeydi.Fenerbahçe'den istifa ettiğinde ne kadar çok üzüldüysem Milli Takım'ın başına geçmesine de o kadar karşıyım.Fatih Terim Galatasaray'ı bıraksa zil takıp oynayacak kişiler tanıyorum ben.En basitinden iki teknik direktöre karşı nasıl bir bakış açısı olduğunu anlarsınız umarım.

Bundan sonrasına karışmıyorum dilinize yapışmış bir Aykut Kocaman'ı sevmediğinden böyle diyorsun diye,benim görüşlerim bunlardır,Aykut Kocaman benim gözümde başarılı bir teknik adam değildir.Yaptığı iyi şeyler yok mudur elbet vardır.Kişi olarak da Galatasaray hakkında ki ince ince göndermelerini bir yana bırakırsak gayet düzgün bir kişi olduğunu düşünüyorum merak ediyorsanız.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Aziz Yıldırım geçsin?

Sonuçta yıllardır fenerbahçenin kadro yapılanmasını taktiğini filan kendi yapıyor bir de soyunma odası konuşmaları var ki Fatih Terim'den daha etkili o gazla dünya kupasını almazsak futbolcuların ayıbıdır bu

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

sadece empati kurmanizi bekliyorum. zamaninda bizler de uefa alinirken terimden cok hagiyi onplana cikardik. bu her zaman boyle, boyle de devam eder. basarisiz yerine begenmedigim bir TD tabiri daha uygun olur. kariyerindeki etiketler dururken basarisiz demek pek yerli yerinde bir tabir olmuyor cunku. uefada finale cikan bir terim var, bir de yarifinale gelmis kocaman var. sadece bu bile basari kriteri icin yeterlidir, turkiye capinda.
    Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 08.Temmuz.2013 at 18:39 Reason: yanlis anlamadan kaynakli ifade duzeltmesi ;)

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Aziz Yıldırım geçsin?

Sonuçta yıllardır fenerbahçenin kadro yapılanmasını taktiğini filan kendi yapıyor bir de soyunma odası konuşmaları var ki Fatih Terim'den daha etkili o gazla dünya kupasını almazsak futbolcuların ayıbıdır bu
    Bence siz geçin, belki o zaman anlarsınız bu işin bu kadar basit olmadığını 4-4-2, 3-5-2 ile yürümüyor bu işler.

Aykut Kocaman geçsin veya geçmesin şuan ki dönemden daha kötü bir yönetim olamaz.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    gonderme yapmiyorum, sadece empati kurmanizi bekliyorum. zamaninda bizler de uefa alinirken terimden cok hagiyi onplana cikardik. bu her zaman boyle, boyle de devam eder. basarisiz yerine begenmedigim bir TD tabiri daha uygun olur. kariyerindeki etiketler dururken basarisiz demek pek yerli yerinde bir tabir olmuyor cunku.
    Abi genel bir kanı Fenerbahçe'yi yönetti diye böyle yorum yapıyorum diyedir büyük ihtimalle ancak Ersun Yanal Fenerbahçe'nin başına geldi,onu da eleştirmem lazım ancak nasıl bir teknik adam olduğunu biliyorum.Aykut Kocaman'dan daha üst düzey bir teknik adam.Bunu Fenerbahçe antrenmanından 1 fotoğrafa bakarak bile anlayabiliriz.Şahsen bu yıl Ersun Yanal etkisiyle çok çekişmeli bir lig geçeceğini düşünüyorum.Bir ihtimal Avrupa'ya izin çıkarsa ŞL'de gruplara kalır hatta gruplardan da çıkar diye bekliyorum.

Neyse benim görüşüm kendimedir,nasıl düşündüğümü de kendim biliyorum,kimseye kanıtlamak zorunda değilim.İsteyen istediği gibi düşünür.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

zaten bircogumuz aykut kocamani vasat buluyoruz camia olarak ama bu elde ettigi basarilari gormezden gelmemizi engelleyemez. ben bundan bahsediyorum. biz de begenmiyoruz genel olarak ama adam basarili, sonuc almayi biliyor. (: yoksa oynadigimiz maclari uyku hapi niyetine izleyebilirsin, o derece sikicidir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

1 lig şampiyonluğu ki tescillense de mahkemelik, üzerinden 2 sene geçmesine rağmen halen Avrupa'dan men cezasına sebebiyet verebilecek derece karışık bir mevzu. 2 Türkiye Kupası, 1 Avrupa Ligi yarı finali. Tüm teknik direktörlük kariyerinde başka etiket var mı ?

Ligin doğal favorilerinden olan, her zaman en pahalı, en alternatifli kadrosuna sahip Fenerbahçe'yle 3 sezonda 1 şampiyonluk mu başarı ? Ana hedef şampiyonluk diye biliyorum, burada sınıfta kalıyor. Avrupa konusunda Fenerbahçe tarihinin en büyük başarısı ŞL çeyrek finali, Avrupa Ligi yarı finali değil finali ancak buna eş değer olabilirdi, o da yok. ŞL elemelerini geçemeyip gruplara kalamadığı sezon da var ayrıca.

Geriye ne kalıyor, biz alamadığımız için kıymetli denilen Türkiye Kupası, onda hakkını yemeyelim başarılı diyelim. Bir de Süper Kupa var, onu da alamadı.

Sevmediğimiz için başarısız diyormuşuz ya, bence de siz sevdiğinizden başarılı buluyor olmayasınız ? Çünkü azımsanmayacak derece Fenerbahçe'li var, Aykut Kocaman'ı kangren olarak gören, gitmesini isteyen, istifa ettiğinde sevinen, geri döndüğünde üzülen. Bir de Galatasaray'lılar var istifa ettiğinde üzülen, geri dönünce sevinen tekrar bırakınca kahrolan.

Zaman gösterecek zaten kariyerinin, akıbetinin ne olacağını, bence onun kariyerinde çıkabileceği en üst nokta Fenerbahçe'ydi ki teknik direktör olarak orayı hakedecek meziyetleri, kariyeri yoktu. Milli Takım'a gelirse de CV'sindeki eski Fenerbahçe teknik direktörü ve futbolculuk döneminin hatrına gelir, başarılarından dolayı değil.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

son iki yilda fenerbahceye sinif atlatan tabirde sadece sow alinmistir. oyle can sikici bir donemde basa gecti ki o da onun sanssizligi, adi anilan surec yasanmamis olsaydi kadro konusunda sana katilirdim ama 2011-2012 sezonu zaten bastan cope gitti. 2012-2013 sezonuysa adam gibi transfer yapilmadi. ayrica her sene yeni bir kadroyla sezona baslamak zorunda kaldi. tum bunlar dikkate alindiginda kendisine yapilan yorumlar insafsizcadir. buna ragmen cope gittigi denilen sezonda son macta sampiyonlugu kaybetmis, bu sene de tek bir gol farkiyla avrupada finali kacirmistir. bence de kariyerinin akibetini zaman gosterecektir, ancak geride biraktigi kariyer de azimsanicak turden degil. cimbomlularin aykut hoca hakkindaki istifasinda ya da geri donusunde verdigi tepkiler onemsizdir.

esas konuya gelirsek ben de milli takima istemem kendisini ama gelirse de tuh demem, cunku kariyeri itibariyle yapabileceklerini gosterdi. en azindan elemeleri gecirecek futbolu oynatir. gelmesini istemememin sebebi oynattigi futboldan pek hoslanmamam, baska bir sebebi yok. yoksa kendisine inaniyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

jupp heynckes ' in Dünya Kupası veya Avrupa Kupası var mı ? Yoksa buyursun
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    bence onun kariyerinde çıkabileceği en üst nokta Fenerbahçe'ydi ki teknik direktör olarak orayı hakedecek meziyetleri, kariyeri yoktu. Milli Takım'a gelirse de CV'sindeki eski Fenerbahçe teknik direktörü ve futbolculuk döneminin hatrına gelir, başarılarından dolayı değil.
    Fatih Terim'in Milli Takımın başına geldiğinde hocalık kariyeri adına elde ettiği tek başarı Akdeniz Olimpiyatlarında genç takımla şampiyonluk yaşamasıydı. Başarılı veya üst diyebileceğimiz bir kulüp kariyeri yoktu, biraz daha yakın örnek olarak Abdullah Avcı'nın da pek başarısı yoktu ve takımın başına geldi. Önemli olan ne yapmış olduğunuz değil ne yapacak olmanız ancak bunun için doğru yer Milli takım mıdır ? Hayır. Üstte bu konuyla ilgili düşüncemi söylemiştim zaten, Milli takım en üst seviyedir ve en üst seviyeye kariyer olarak dallanmış budaklanmış bir isim her zaman idealist bir isimden önce gelmelidir. Milli takım kendinizi geliştireceğiniz yer değil, Gelişmiş yeterliliğinizi ortaya koyacağınız yer olmalı.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar

Bekir,Caner,Mehmet Topal,Hamit,Sefa,Mehmet Ekici ve Mevlüt ne diye alındılar bilmiyorum.

Mehmet Topal kulüp bazında isterse Real Madrid seviyesinde top oynasın,Milli Takım'da tam bir felaket,iğrenç oynuyor milli takımda.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar

Bekir,Caner,Mehmet Topal,Hamit,Sefa,Mehmet Ekici ve Mevlüt ne diye alındılar bilmiyorum.

Mehmet Topal kulüp bazında isterse Real Madrid seviyesinde top oynasın,Milli Takım'da tam bir felaket,iğrenç oynuyor milli takımda.
    Büyük şok içindeyim, Topal'ın ne işi var burada diyecek tek adamsın forumda.

Halen şaşkınım hatta

Milli takımda kötü oynuyor diye, klübünde iyi oynayan adamı almayın demek bence doğru değil

Sanarsın milli takım İspanya da pas akışını bir Topal bozuyor, madem milli takım bazında kötü birisini arıyorsun Arda ve Nuriyi sil o kadrodan.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Büyük şok içindeyim, Topal'ın ne işi var burada diyecek tek adamsın forumda.

Halen şaşkınım hatta

Milli takımda kötü oynuyor diye, klübünde iyi oynayan adamı almayın demek bence doğru değil

Sanarsın milli takım İspanya da pas akışını bir Topal bozuyor, madem milli takım bazında kötü birisini arıyorsun Arda ve Nuriyi sil o kadrodan.
    Mehmet Topal Milli Takım'a yeni seçilen bir oyuncu değil,Milli Takım'da oynayamıyor Mehmet,bunun bana karşıtını ispatlayamazsın,ne oynadığını görüyoruz Milli Takım'da.Nuri ve Arda'ya gelince Nuri için bir şey diyemem ancak Arda'dan daha iyi oynayacak birisi varsa orada,Arda'yı da silelim.Milli Takım orta sahası eğer 3'lü orta saha olacaksa Emre-Alper-Selçuk üçlüsünden olmalıdır.Yıllardır defansif orta saha ile oynuyoruz da noluyor ? 2010'u kaçırdık 2012 gitti,2014'te uçurumda.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Mehmet Topal Milli Takım'a yeni seçilen bir oyuncu değil,Milli Takım'da oynayamıyor Mehmet,bunun bana karşıtını ispatlayamazsın,ne oynadığını görüyoruz Milli Takım'da.Nuri ve Arda'ya gelince Nuri için bir şey diyemem ancak Arda'dan daha iyi oynayacak birisi varsa orada,Arda'yı da silelim.
    Arda en iyimiz ise en azından şuan için konuşuyorum zaten milli takımı silelim.

Hatta sildik bile belki de..

Arda'nın gerçekten istediğinde nasıl oynadığını hepimiz biliyoruz, şuan Arda'yı geç o kadrodaki çoğu adam oynamak istemiyor.

Ben de öyle bir milli takımın içine atılsam kusura bakmayın da bende oynamam.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Arda en iyimiz ise en azından şuan için konuşuyorum zaten milli takımı silelim.

Hatta sildik bile belki de..

Arda'nın gerçekten istediğinde nasıl oynadığını hepimiz biliyoruz, şuan Arda'yı geç o kadrodaki çoğu adam oynamak istemiyor.

Ben de öyle bir milli takımın içine atılsam kusura bakmayın da bende oynamam.
    Ben Mehmet Topal'ın o hücum fakiri oyununu istemiyorum Milli Takım'da,zaten 11 kişi ile defans yapmaya alıştık Terim'den sonra,bari hücum özellikli bir kaç oyuncu oynatalım da belki bir işe yarar.Mehmet'i Milli Takım'da Selçuk'un yerine oynattığı için,dikkatle izliyorum,tam bir kazma,her maçta bir saçmalık yapıyor ve rakibi pozisyona sokuyor hatta gol yememize sebep oluyor.Bir ile iki ile de sınırlı değil bunlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yahu daha kimin alındığını mı tartışıyorsunuz. Sanki dünya yıldızlarımız var. Onu çıkarıp diğerini alsa ne olacak. Hiç bir organizasyona katılmayan 3. dünya ülkelerinin milli takımları seviyesine hızla yaklaşan bir takımımız var. x yerine y oynasada bu milli takımdan birşey olmaz. Yeni bir jenerasyon lazım.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Yahu daha kimin alındığını mı tartışıyorsunuz. Sanki dünya yıldızlarımız var. Onu çıkarıp diğerini alsa ne olacak. Hiç bir organizasyona katılmayan 3. dünya ülkelerinin milli takımları seviyesine hızla yaklaşan bir takımımız var. x yerine y oynasada bu milli takımdan birşey olmaz. Yeni bir jenerasyon lazım.
    Tam da bunu yazacaktım. Sanki yıldızlardan oluşan kadromuz var. Mehmet Topal'ın görevini üstlenecek biri yok. En iyisi o. Kadro nasıl olursa olsun takımdan da umudum yok zaten. Katılamayacağız gelecek turnuvaya. Takılsınlar kafalarına göre.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hamit ve bekir gereksiz olmus bence..

Sanki orta sahada Mascherano falan varda Topal'ı keselim diyorsunuz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Sanki orta sahada Mascherano falan varda Topal'ı keselim diyorsunuz
    Orta saha da Selçuk var ,malum Abdullah Avcı Selçuk'u kesip Topal'ı oynatıyor.Orta saha da Mascherano tarzı oyuncuya ihtiyacımız yok bence Alper-Emre-Selçuk üçlüsü ile çok çok daha iyi bir orta sahaya sahip oluruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Topal'ı keselim diyen çarpılır. Emreye de Selçuk'a da değişmem yahu.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sen Topal'ı Milli Takım'da hiç izlememişin.Fenerbahçe'de iyi oynamıyor demiyorum ben,Milli Takım'da oynayamıyor diyorum,tartışmaya da açığım sabaha kadar tartışabilirim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Peki milli takımda Arda'dan ve az buçuk Burak'tan başka iyi oynuyor diyeceğimiz bir adam var mı?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Selçuk İnan var birde,tabi oynayabildiği zaman,malum Yüce Topal(!)dan şans bulamıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Orta saha da Selçuk var ,malum Abdullah Avcı Selçuk'u kesip Topal'ı oynatıyor.Orta saha da Mascherano tarzı oyuncuya ihtiyacımız yok bence Alper-Emre-Selçuk üçlüsü ile çok çok daha iyi bir orta sahaya sahip oluruz.
    Maalesef bu oyun düzeninde aynı tipte oynayan bu Üçlü ile oynamak imkansız, 1 tane amele istiyor, Topla daha az oynayan ancak rakibi kovalayan, defansın önünde kesivi görevi gören ve o bölgeyi süpüren. Alper-Emre ve Selçuk hatta Nuri, Mehmet Ekici, vs bunu yapamazlar. Şuana kadar grup maçlarında Topal'ın oynamadığı bir Macaristan deplasmanımız var, 3-1 yenildik belki tarihi fark olurdu. Bu sistemde oynayacak hamal bir oyuncu şart, Koskoca Barcelona'da Xavi,Fabregas,İniesta var ama Busguest gibi onlara nazaran sınırlı bir oyuncu diğer üçünden daha önem arz ediyorsa Topal'ın sistem için ne kadar önemli olduğunu kavramak gerek. Hoş bu sistemden nefret ediyıorum ve oldukça yararsız bir sistem olarak görüyorum Çünkü ne buna uygun kanat oyuncularımız var ne de Santrafor, bu da olayın bir başka tarafı.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bana sorsan ben futbolda defansif orta saha denen pozisyon karşıyım,özellikle Türk takımlarında, defansif orta saha değilde 3. stoper gibi bir görev alıyorlar.

Mehmet Topal'ın Milli Takım'da ki oyunu beni çileden çıkartıyor,varsın Arda bile o pozisyonda oynasın Mehmet oynamasın,defansif orta saha mı,stoper mi,libero mu ne olduğu belli değil,zaten orta saha çizgisini geçerse şaşırıyorum.Fenerbahçe'de oynadığının %50'sini bile oynayamıyor Milli Takım'da.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bence kadro fena olmamış. Olcay, Alper, Sefa gibi oyuncular artık kadroya alınmaya başlandı. İnşallah ileride yeni oyuncular alınır kadroya.

Topal'dan başka kesici orta saha yok. Kayserispor'da oynayan Salih Dursun bizim Milli takımımızda oynayabilecek mi ? Salih'den umutluyum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hiç mi yedek sol bek düşünülmez ya iyi kötü kör topal sakat Hasan Ali'ye bi yedek sol bek alın kadroya.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Adam Topal'ı Selçuk İnan'a değişmiyor , bu laftan sonra bazılarıyla futbol konuşmak olanaksız bunu anladım.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    hiç mi yedek sol bek düşünülmez ya iyi kötü kör topal sakat Hasan Ali'ye bi yedek sol bek alın kadroya.
    sol bek Caner var Caner
    Football is simple,but Football Manager is not

Sayfa 26 / 41 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon

Mesaj Yetkileri