Bu sene bizi temsil eden Lech ve Legia çıkamamış... Tek ben kaldım avrupada
Bu sene bizi temsil eden Lech ve Legia çıkamamış... Tek ben kaldım avrupada
Catania maçı şubatın 20 sinde o güne kadar iyi 1-2 takımla hazırlık maçı yapmam lazım
Geri gelmişsin , hoşgeldin..Forum çok sessiz bu aralar geri dönmüşken şevkin kırılmaz umarım..Tekrardan başarılar City'i yenebilseydin çok güzel olurdu , ama şimdilik Uefa'dan devam etmek en güzeli
Bu arada gözümüze kestirdiğimiz bir genci kadromuza dahil ettik. Hemide beleş
Michel için yeni Juninhodiyorlar ama nasıl ben anlamadım
İlk hazırlık maçımız. Aslında bir hazırlık maçı gibi bakmadık maça daha çok Catania maçı için provaydı bizim için ve neler yapabiliriz diye baktık. Olumlu şeyler vardı sahada bizim adımıza
![]()
Transfer dönemi açıldı. Yönetim hedef değişikliği istedi Şampiyonlar ligine katılmak olarak belirledik
Catania maçına iyi hazırlanmamız gerekiyor
Sol kanat oyuncumuz Marcin Kur 3 ay sakatlandı
2 aydır sakat olan sağ bel Diallo düz koşulara başladı
Catania maçında sol kulvarda yedekler sahada olacak
UEFA ya turnuvanın devamı için listeyi gönderdik. Maça az kaldı
Maça giriyoruz
Taraftarımız maç için karamsar
Yuh 2020 yılı mıBaşarılar
Olmadı malesef beceremedik. Pozisyona girdik3-4 tane ama sonunu getiremeyince olmuyor tabi. Aslanlarımın hepsini canı gönülden tebrik ederim... Artık ligde şampiyonluk tek hedefimiz
İkinci yarı fikstürümüz...
Bu maçı almamız önemliydi. Zira avrupa üzüntüsünü hemen üstümüzden atıp lige tekrar sarılmamız gerekiyordu ve yaptık. Maç sonrası rakip takım hocasını kovdular
David Jarolim 3 ay sakatlandı
Rövanş maçında cezalı Quattara döndü ve ilerde formsuz Okoro yu kadroda düşünmüyorum
Taraftar yine karamsar
Şimdi Polonia Varşova yla maç varen sevdiğim bölüm
![]()
SAhur oldu artık ara veriyoruz![]()
Ohhhhh çok şükür daha bu takıma ligde yenilmedik... Evet yine çok güzel oynadık ama bence önemli olan maçta 6. dk da sağ bekimiz Diallo kariyerinin ilk golünü attı hemde öyle bir gol ki mükemmel bir gol oldu....
Diallo nun füzesihttp://www.youtube.com/watch?v=L5kjd...ature=youtu.be
Hem Varşova hem burda eski talebemiz aktif futbol hayatını bitirip alt ligimizden bir takımın başına geçti. Başarılar dileriz
Şampiyonluk yarışında olan bir takımdı rakibimiz ve galip geldiğimiz için çok mutluyuz...
Ben geldim