Kaan Barnebue da fazla gol yemezsek dahada ümitli oluruz arenadaki maçta kanka
Olmadı bir sigara yakar başarılar dileriz.
Kaan Barnebue da fazla gol yemezsek dahada ümitli oluruz arenadaki maçta kanka
Olmadı bir sigara yakar başarılar dileriz.
aslinda real"li taraftarlarda cok sansli cl"nin gol krali buragi izleyecekler çiplak gozle.
İki gol kralı karşı karşıya, Galatasaray'a başarılar.
Kaka geliyor Kaka yalele yalele![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fenerinde Galatasarayinda alamadigi adami Galatasaray getirecek IstanbulaAslinda Servet olsaydi ilk macta Ronaldo'yu Mesutu yollardi revire 2.macta fark bile gelebilirdi
![]()
Real geldi tamam da o kadar ümitsiz değilim ben.Bu takımı bu sene çok yenen oldu e bizde çeyrek finale çıktık illaki bir şeyler yapmışızdır ve yapabiliriz.Real Madrid ne kadar iyi olursa olsun gerek kadro olarak gerek takımın Ş.Ligi motivasyonu olarak güzel top oynayacağımızı ve elensek bile ezilerek değil Galatasaray gibi oynayarak eleniriz.Manchester maçının benzeri nedense o maçta da fark yer deniyorduk aslanlar gibi oynamıştık.Bir de biz Real Madrid'i elersek finale de gidebiliriz.Kupaya da oynarız o motivasyonla
Tarihi yazmak için Saldır GALATASARAY !
chelsea - kazan
spurs - basel
Chelsea - Rubin
Tottenham - Basel
Fenerbahçe - Lazio Zor kura.
Bu arada Fenerbahçe'ye Newcastle United geleceğini tahmin ediyorum.İki turdur sarı renkli takımlarla oynadılar(bkz.Anzhi,Metalist).Bu seferde Fener ile oynarlar![]()
fenerbahçe - lazio
lazio geldi
benfica- newcastle
kötü kura değil
Lazio zorlu rakip özellikle deplasman hiç kolay olmayacak.İlk maç zaten sahamızda gol yemememiz çok önemli...
çekilebilcek en zor 3. takımdı bence lazio en tehlikeli oyuncuları açık ara hernanes
Platiniden nefret eden iki kulüp ve eşleşen Fenerbahçe Lazio. Tur ortada.
Fenerbahçe SK - SS Lazio
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
F.Bahçe için, Lazio kötü sayılmaz. Benfica, Chelsea ve Tottenham gibi takımlardan sıyrıldı. Yarı final şansları yok diyemem.
Lazio'nun evinde oynayacağı maç seyircisiz sanırım.
Deplasman maçı seyircisiz bu arada Lazio'da rakip taraftar olmayacak.
FM takımım geldi.Her oyuncuyu tanıyorum.
Chelsea,Tottenham ve Benfica gibi Şampiyonlar Ligi ayarındaki takımlarla eşleşmemek iyi oldu.Lazio iyi kura.
Kötü kura denemez çeyrek final için. Ama Fenerbahçe'nin de BATE, Plzen gibi takımlara karşı oynadığı oyunun çok çok üstüne çıkması gerek. Hayırlı olsun.
Lazio seyircisiz aynen.. Tur ortada Fenerbahçe yarı final görebilir..
Galatasaray'ın kura zor![]()
Bize nazaran biraz daha şanslı bir kura diyebiliriz.Ama Lazio'da çok iyi bir takım.Fenerbahçe'nin şu anda oynadığı oyunun üstüne çıkması gerekiyor elemesi için.
Lazio taraftarı İtalya'nın en iyi taraftarlarından seyircisiz olması süper oldu.
Galatasaray en zorlu rakibi çekti gerçekten, şampiyonlar ligine en çok asılan takım Madrid. FB bence göreceli olarak iyi kura çekti. Deplasman maçı seyircisiz, 2 takım da alışkın böyle ortamlara. Tur çok zorlu geçecek, ben Basel hariç tüm takımlar bizi eler diye düşünüyordum ama yine de bir umut var. Oyunu açık alanda oynamaya kalakarsak her türlü eler bizi Lazio. Ama biz hiçbir zaman öyle oynamadığımız için bir şansımız var. Kesinlikle Chelsea, Tottenham ve Benfica ya göre iyi kura. Bu arada tüm güçlüler güçsüzlerle eşleşti. Sanki seri başı varmış gibi. Ben kesin 2 İngiliz eşleşir diyordum o da olmadı. Ve 2 güçlü de eşleşemedi. Nasıl bir kuradır bu ya kesin Platini'nin işi
.
Fenerbahçe turu rahat geçer...
Galatasaray biraz zorlanabilir![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Çekmeee çekmee niye Real Infantino reis niye Real McManaman başkan?![]()
Galatasaray çekebileceği en zor takımı çekti. Madrid'in lig yarışında erken havlu atması ve elindeki tek büyük mücadelenin ŞL olması hem avantaj hem de dezavantaj. En az Galatasaray kadar stresli olacaklarını unutmamak gerek. Fenerbahçe ise dişine göre bir takım çekti. Turu geçmek istiyorsak geçen 2 turdaki futbolun biraz üzerine çıkmamız gerekecek.
...