Sayfa 26 / 39 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon
751 ile 780 arası toplam 1141 sonuç

Konu: THY Euroleague 2015-2016 Sezonu

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

laboral maci takim icin iyi moral oldu. rakip kotu, formsuz ya da zayif olabilir ama 30 sayi fark yapip gondermek onemliydi. onumuzde 4 icsaha maci, biri olympiakos ile, ve 4 dis saha maci kaldi, pana ve barca zor olanlari. kalan maclardan minimum 5 galibiyet bekliyorum. 6 ya da 7 olursa ilk 3 kuvvetle ihtimal.

Efesi yeni kocuyla cok begeniyorum, kapasitesi sinirli oldugu icin fazlasini yapamiyor. dogus ve birkan cok iyi sicrama yaptilar bu sezon. milli takima pozitif etki ederler umarim.

GSyi de aksam cok zor bir mac bekliyor, teodosic in istanbul fobisi bu macta da devam ederse galibiyet icin bir sans dogabilir

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İzlemiyorum ama 3.çeyreği 2 sayı önde kapatıp son çeyreğe 3-13'lük seriyle çok kötü başlamışız 61-69 skordu skor şimdi 66-72.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ah hakem ah. Hala aklıma geldikçe sinirleniyorum. Gözümüzün önünde üstüste çizgi dışına çıktılar o kadar hakem var hiç biri vermedi. Çıldırdık tribünde.

Tribünde olduğum için maçı pek fazla takip edemedim O yüzden fazla yorum yapamayacağım performans hakkında. Ama tribün çok iyiydi yine. En zevk aldığım tribünlerden biri oldu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bi tanesinde sinanin sikistirmasinda cizgiye basmis gibiydiler ama digerinde yeni kuraldan dolayi hakemler geripas calmamislar. canli yayinda yorumcu olan koc o konuyu acikladi.

teo oynamadan kazanmis yalniz cska, sasirdim. son ceyregi izledim ben, teo sakat sandim ama megerse koc tercihiymis. yine batirdi anlasilan, klasik istanbul performansi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hakemlerin Türk düşmanı olduğu ve belirli ülkelerin takımlarını tuttukları su götürmez bir gerçek. FB Barcelona maçında da inanılmaz kararlar vermişlerdi. Helen geride 3 tane oyuncu varken verilen sportmenlik dışı faul kararı efsane.

Zaten adamların çok iyi kadroları var bir de hakemleri arkalarına aldılar mı yenmek imkansız oluyor. Bizim de böyle lobimiz olmadığı sürece başarı gerçekten çok zor. Tabi ki sebep o değil ama büyük bir etken.

Ben hala FB ve GS'ın gruptan çıkacağına inanıyorum, oyuncular da inanırlarsa en azından bir tur daha ileri gideriz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by himone View Post
    Hakemlerin Türk düşmanı olduğu ve belirli ülkelerin takımlarını tuttukları su götürmez bir gerçek. FB Barcelona maçında da inanılmaz kararlar vermişlerdi. Helen geride 3 tane oyuncu varken verilen sportmenlik dışı faul kararı efsane.
    aynisini gecen gun efesin lehine yaptilar hem de olympiakosa karsi. ama basabas giden maclarda rakip disinda hakemleri de gecmek zorunda olusumuz bir gercek. ozellikle basketbolda hakem faktoru cok kuvvetli maalesef.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

laboral takimi clipperstan ayrilan lamaar odom ile 2 aylik sozlesme imzalamis. bakalim ne kadar katki verebilecek, merakla bekliyorum. ustteki takimlara zorluk cikarmasi bakimindan transferi faydali buldum. cekisme devam ederse ilk 3 sansimizi zorlayabiliriz sonuna kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Partizan'ı deplasmanda 78-70 yendik.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

galatasarayin bu galibiyeti cok onemliydi, kubanla yarisi surdurebilmek icin bu maclari kazasiz gecmesi gerekiyor.

galatasarayin grubu cok kotu sekillenmis, tek kontenjan var ceyrek final icin. gerci bu belliydi.
    fenerbahcenin grubunda ise bu gece biten maclardan sonra isler iyice karisti. yarin kazanirsa fener ikinci bitirme sansina sahip hala, gs ile ayni galibiyet sayisina sahip oldugu halde.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bizim grup gerçekten kıran kırana gidiyor yarın Efes'i yenmemiz durumunda kendi sahamızda Oly maçı müthiş bir atmosferde gececektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

grubumuz basabas olsa da en buyuk dezavantajimiz deplasman maclarini kaybetmemizin yaninda hepsinden de ciddi bir fark yememiz oldu. bunu telafi etmek zor olacak, puan farkiyla onde olmak zorundayiz rakiplerden.rakipleri evimizde yensek dahi sayi averajini lehimize cevirmek cok zor olacak.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Efes'in toparlanma dönemine denk geldi maç yoksa normalde çok rahat yenerdi Fenerbahçe ancak başa baş bir mücadele bekliyorum ben.2 Takımında şansı hala var o yüzden şanslar eşit bence.Bizim yenmemiz gerekiyordu gerekeni yaptık Kuban deplasmanı çok önemli bizim için o maçı yenersek bence çıkarız gruptan ama çok zorlu olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@Fearless Coward

nerelerdeydin hocam, kayboldun. sensiz yolumuzu sasirdik iddaada

aynen dedigin gibi, butun is deplasmanda kubani yenmeye bakiyor. oyle bir hava var ki artik diger maclar formalite gibi. yalniz kuban yukardan bir takimi yenerse o ihtimal de ortadan kalkar maalesef.

efes cok formda ama semih geri dondu, efesin yumusak karni o yokken cok daha iyilerdi, geri dondu yine istikrar bozuldu. mac ortada bence de. semih faktorunden dolayi %51 fener diyorum

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Maç çok çekişmeli geçiyor ilk yarıyı 41-39 FB önde bitirdi. Her zamanki sıkıntılar devam ediyor Bogdanovic bomboş üçlükleri kaçırmaya devam ediyor, üstüne saçma sapan top kayıpları. Savunmaya zaten diyecek söz kalmadı. Galiba sonucu yorgunluk belirleyecek. Umarım oyun kurucumuz ve pivotumuz oynayabilecek duruma gelmeden önce galibiyet alırız. Tabi pivottan çok umutlu değilim ama oyun kurucu gerçekten çok önemli.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Çok güzel bir maçın sonunda Anadolu Efes'i 63-71 maglup ettik.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Maç çok zevkliydi gerçekten sonunda kazandık tebrikler.

Ama takımın bazı sorunlarına acil çare bulması lazım, umarım pivot ve oyun kurucu takıma dahil olduğunda sorunların bir kısmı çözülür. Özellikle top kayıplarına çare bulmamız lazım sırf Bogdanovic 6 tane falan top kaybı yaptı, başka takım olsa kesin yenilmiştik. Tahmin ettiğim gibi yorgunluk sonucu belirledi, Efes son çeyrekte ayakta kalamadı.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

avrupa maci olunca fener taraftari nasilsa ceza gelmez diye lugattaki butun kufurleri saydirdi koro halinde. icini bosaltti, bu bir ay idare eder herhalde

2.yari savunmalar konustu, ozellikle fenerbahceden beklemedigim olcude iyi savunma gordum. tabi efesin de katkisi oldu bunda. oyun kurucu rolunde sikinti buyuk, artik bu sezon icin gec kalindi. onumuzdeki sezona mutlaka bu bolge icin yeni isimler dusunmeliler. zaten obra goruyordur durumu. alan savunmasina karsi kitleniyoruz resmen. hemen topu bojana verip ne yapacak diye izliyorlar. bojanin bu kadar top kaybi yapmasi normal o yuzden.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bayern'de Kuban'ı yeniyor şuan umarım kazanmayı başarırlar.

Edit : 82-79 Kazanmış Munih güzel oldu bu.
    Last edited by Fearless Coward : 22.Şubat.2014 at 01:15

Nesil
    2006

Efes iyi bir oyun sergiliyor son periyotta 5 sayıda geride girecek.

Nesil
    2006

Çok zevkli maç 15 sayıdan gelip 7 sayı ile önde Efes son 2 küsür dakika. NtvSpor'da

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Çok yazık uzatmaya kaldı maç.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ulan Semih ne yaptın.

Ah efes ah efes

Nesil
    2006

Semih bütün bir takımı yaktı yazık oldu Efes'e...

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

İddaada Barcaya verdim Efes müthiş geri döndü.Şuan izleyemiyorum ama o Osman nedir arkadaş ya genç çocuk.Hiç eli titremiyor adamın 3 tane 3lük attı adam çok rahat.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yazık oldu Efes'e valla.Biz de kafa kafaya gidiyoruz Maccabi ile yenersek büyük olay olur.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ah be semih! 1 saniyeligine is dustu, onu da beceremedin. napicaz biz seninle. gordonun, planinicin, keremin, jedinin hepsinin emeklerine yazik oldu, 1 saniyede harcadi semihcim. fakat ben bu semihten bir ariza cikacagini son saniye de olsa tahmin etmistim, arkadasa da dedim o sira 'ah be semih diyecez bak simdi gor' diye. nasil bu hale geldi bu adam, sasilacak sey.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Yazık oldu Anadolu Efes'e, kendi elleriyle verdiler maçı.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

dusko falan da serbest atis kacirdi, tamam ama efes bence sonuna kadar cok iyiydi. butun ariza semihte. bir adam macin kaderini ancak bu kadar belirleyebilir. 1 saniyeligine oyuna giriyorsun, butun isin ribaundu almak. yapamiyorsun. hatta alma, topa dokun bisey yap, zaten sure bitecek. efese takim olarak tek kelime edemem, maci veren eller sadece semihe aitti ne yazik ki.

her ne kadar efesin 4. olmasi uzak bir ihtimal de olsa bu sekilde kaybetmek koyuyor insana. semih bitmis.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

NBA'den nerelere geldi adam bir de 100. maçıymış yazık valla.

Sayfa 26 / 39 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon

Mesaj Yetkileri