harika bir galibiyet,bu havayla dortmundu da ezeriz
harika bir galibiyet,bu havayla dortmundu da ezeriz
Maç esnasında destek mesajları için teşekkürler.
Bakalım, yarın akşama artık. Gruptan çıkmak için kazanmamız gerekecek. Aksi halde bu galibiyetle beraber Avrupa Ligini garantilemiş durumdayız.
...
Taktik ekranının görüntüsünü koyabilir misin acaba ?
galibiyet süper olmuş dortmund maçınıda bugun yaparsın bence bu motivasyonla![]()
Yarın 3 tane sınavım olmasa mutlaka yapardım, hazır havayı bulmuşken ama kısmet yarına (:
Takım ve Oyuncu komutları da birebir ayarlanmış durumda. Şu düzlemde taktiğin kilit oyuncusu Pivot Santrafor. 1.80 üzeri zıplama ve kafa vuruşları iyi olan adam çok iyi Pasör oluyor. Yanında bir de hızlıysa Samed gibi atıyor işte : ) Çift forvetli AMR AML oynayan takımlar dışında diğer sistemlere karşı pek ezildiğimizi görmedim. Takımın kalitesi kadar, Online Lig'de 2. yarıdan beridir uyguladığım bu taktiğinde başarısı söz konusu. Ama tekrarlamakta fayda var, Pivot her şey. Misal Online Ligde Sow'a gol attıramıyordum ama Kuyt gol krallığına oynuyor.
...
Benfica'yı kevgire çevirmişsin tebrik ederim![]()
...
Avrupa Ligi falan derken şimdi CL'de devam etmeye gelmiş olay. Akşam evde olsaydım keşke, artık telefondan takip edicez![]()
...
Hurma'yı salla takımdan, 2 milyonluk adamı bize 8.75'e itekledi ya, hala sindiremedim![]()
Hurma bize 80 milyon € kazandırdı, tüm dışa satış işlerini ona bıraktım. Bazı transferlerde iyi para kazandırdı bazılarında normal. Galatasaray'a hala oyuncu satmadık ama Okay'ı istiyolar. Okay'ı vermek istemiyorum yoksa Hurma 15 milyon €'dan okutur onu : )
...
benficaya evinde 5 hem de SL macinda, ruyalar gercek olmus (: en kotu UEFA, ama bakarsin ikincilik gelir.
Teşekkürler Abi, bakalım az sonra Dortmund maçındayız : )
14. Hafta
Dortmund maçı öncesi çıktığımız Gençler deplasmanında zorda olsa Samed'în iyi oyunuyla galip gelmeyi başarıyoruz. Artık Gruptaki son maça gidiyoruz, Şampiyonlar Ligine ya tamam ya da devam maçı
...
Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. Karşılaşma Rakip Dortmund Kadir Has'tayız Canlı Yayın
...
İlk 11'Ler
Dortmund tam da istediğimiz gibi kanatsız çıkmış. Götze'yi kilitleyebilirsek, istediğimizi alabiliriz. Haydi çocuklar !
...
Dk. 14 Samed Yeşil hakem tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.
![]()
...
Dk. 44 Okay darbe alıyor ve oyundan çıkıyor, oyuna giren oyuncu Salih Uçan
![]()
...
İlk yarı sona eriyor Maalesef Dortmund oyunu iyi kilitliyor hala pozisyon izleyemedik umarım 2. yarı kendimize geliriz, skor Dortmund'a yarıyor 0-0
![]()
...
Dk. 59 Götze'nin arapasında ceza alanına giren Destro kalecinin yanından topu ağlara bırakıyor 0-1
![]()
...
Dk. 62 Salih Dursun oyundan çıkıyor ve Diop oyuna giriyor. 4-4-2'ye dönüyoruz gol lazım.
![]()
...
Dk. 78 Jem'in ortası Diop topu ağlara gönderiyor ama ofsayt 0-1
![]()
...
Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. Maç
Maalesef başaramıyoruz. Dortmund iyi savunma yaptı ve geçit vermedi. Sert oyuna da karşılık veremeyince yeniliyoruz. Bundan sonra yolumuza Uefa Avrupa Liginde devam edecez.
...
Uefa bizim için daha iyi.![]()
...
15. Hafta
İlk 20 dakikası bir ara basket maçını andıran karşılaşmadan 3 puanı çıkarmayı başarıyoruz. Ligin üstünde dengeler çok hassas. Dikkatli olmalıyız.
...
Türkiye Kupası 4.Tur
Yedeklerle çıktığımız karşılaşmada zayıf rakibimiz Dardanelspor'u Ömer Bayram'ın attığı 3 golle geçmeyi başarıyoruz.
...
16. Hafta
Mersin deplasmanında zorda olsa kazanıyoruz. Ligin ilk yarısının bitimine doğru puan kaybetmeden tamamlamak, Ligin ikinci yarısına daha güçlü bir şekiilde girmemize yardımcı olacak.
...
Türkiye Kupası 5.Tur
Türkiye Kupasında grup aşamasına gelmeden veda ediyoruz. Adana D.S karşısında penaltılara kalan karşılaşmada 4-2 yenilerek 5. turda eleniyoruz.
...