Halk TV ,Ulusal ve Beyaz TV yanlı yayın yapan kanallar. Bunları izleyerek olayar hakkında net yorum yapamazsınız. Direk siyasi bu kanallar![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ben şu olaylara bi özet geçiyim kendi çapımda. Bu direnişi başlatan Gezi Parkındaki ağaçların yıkılacak olmasıdır. Ancak bu direniş 2011'de Arena'nın açılışında Galatasaray'a söylenen laflara, 2012'de Fenerbahçe taraftarlarına yapılanlara. Bu sene 1 Mayıs'ta olanlara, kutlanamayan bayramlara, Atatürk'ün itibarsızlaştırılmasına, kısıtlanan özgürlüklere, çekilen peşkeşlere, söylenen yalanlara, insanların kandırılmasına, yenilen haklara, diktaya dönüşen rejime, ileri demokrasiye karşı yapılan bir direniştir.
Screw you guys, I'm goin' home
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Kendi adıma açıklamak istedim,
ben bu yayınlara göre değil bu gün sabah bizzat kendim gördüm diye yorum yapıyorum. Katılıyorum yorumuna evet taraflı olabiliyor. Samanyolu ve Halk TV aynı şeyi yayınlamıyor mesela. Ama ne yazık ki işin iç yüzü, insanların madurluğu. Haketmedikleri bir şiddet görüyorlar.
Edit: Ayrıca başka yayın yok. Helal olsun ki yapıyorlar.
FM Gazetesi
Tencere sesleri cig gibi buyudu oturdum yerde.ilginc su an burada isiklar acilip kapatiliyor.
Cevap vereyim
Tasvip etmediğim işler illaki var
Ama bu beklentiyle de alakalı
Tasvip etmediğim kısımlar oy vereceğim partiyi değiştirecek kadar değil
Hadi değiştirme fikri doğdu aklımda şuanda hiçbir partiye bu ülkenin yönetimini sen al diyecek kadar güvenmiyorum
Geçmişte gördüm çünkü sıkıntı çektim tıpa girecek puanı aldım ama bi yere giremedim
Neden
Sen şu kimliğe sahipsin
Bu adam herkese eşit şart verdi
Bir kısım sesi çok çıkan azınlığın sesini kesti
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hükümet yarın toplanıp bir karara varmalı.Yapmazsa olaylar büyür...
Hayat TV var yayın yapan. 2 gündür direk orada bulunanlarla telefon yoluyla konuşup bilgi alıyorlar canlı yayında. Dün gece tarlabaşındaki Çarşı sözcüsüyle konuşuyorlardı son bıraktığımda mesela. Bugün yine oradaki mimarlarla, ünlülerle telefon bağlantısı kurdular hep, dün yine aynı şeyi yaptılar. Ayrıca taraflı yayınsa taraflı yayın en azından oradan bilgi alabiliyoruz hem Samanyolu'nun falan yaptığı gibi büyük bir çarpıtmada yok orda, bin defa helal olsun Halk TV'ye. Yandaş, yalaka medyanın yüzünü gösterdiler hepimize.
Screw you guys, I'm goin' home
.................
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Ankaralılar yarın nerede buluşuyorlar bilen var mı ?
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Beşiktaş , İstanbul , Turkey !
![]()
yarın pazar dolayısıyla daha çok bir kalabalık toplanıcak bakalım inşallah hükümet bir açıklama yapar en azından. yarın bende sabunumu alıp gidiyorum beşiktaşa su devletten nede olsa
ALIN KAHRAMAN TÜRK POLİSİNİN YAPTIKLARI..
Polisin kasten,yakın mesafeden yüzüne gaz bombası attıgı kuzenim... — Sisli Etfal Egitim Ve Arastirma Hastanesi'de.
Futbolcu Bilgileri
Eğer bu hükümet birazcık aklı başında bir hükümetse vazgeçer bu işten. Egosunu ve inadını bir kenara bırakır.
FM Gazetesi
Tamam hadi bütün polislere laf söylemiyoruz da bu nedir ya?
http://www.youtube.com/watch?v=h_0Ao...ature=youtu.be
Biz Allahtan başkasına tapmayız peygamber as bile severiz ama tapmayız
Liderler hata yapar peygamberler dahi hata (zelle) yapmıştır
Olan bitenlere dair.ülücülerin 'faşizme karşı omuz omuza' diyerek slogan attığı işgal.
bugün taksim de gördüklerim içimdeki nefreti büyüttü, ağaç etti.
eli biberliler, beşiktaş'tan gelen bizlerin önünden çekildiler.zaten bişey de yapmıyorduk, yürüyorduk, slogan atıyorduk, elimizde delici,kesici, öldürücü hiç birşey yoktu. lakin ne olduysa birden bize yol yeren eli biberliler birden üstümüze bomba atmaya başladılar, süründük,maskeler,gözümüzü altındaki limonlar bizi kurtaramadı.tabi inşaat alanının içinde demirlerin arasında yürümekte zorlandık zaten gözlerimiz ve boğazımız yanmaktayken.annemin koluna öyle bir tutunmuşum ki kadının kolları mosmor,60 yaşındaki kadın (hükümete göre terörist-teröristiz) kalp krizi geçirir yolda kalır, birbirimizi kaybederiz diye.
kendimizi ülke sınırlarına girmiş düşman askerleri sandık ya la.
bu nasıl bir vahşet. neyse.
devam ettik yürümeye. halk kenetlenmiş birbirine, yardımcı oldular bize.
sokaklara daldık, oturduk bir müddet,sigara yaktık.
üniveriste öğrencileri (hükümete göre onlar da terörist) kendi bütçelerince sırt çantalarına doldurdukları bisküvi ve kekleri isteyenlere dağıtıyorlardı, yine başkaca direnişçiler kolilerle milli içkimizi dağıtıyorlardı.
biraz güç toplayıp tekrar taksim cadde ve sokaklarında yürümeye slogan atmaya başladık. polisin çekildiği haberi geldi.meydana çıktık. insanlar çimenlere oturmuşlar, halaylar çekiyorlar, 'hükümet istifa' diyorlardı, biz de dedik.
yürüyerek beşiktaşa indik slagonlar eşliğinde.
orda polis araçlarını gören halk yine gerildi. canım onlarında zoruna gitti demekki yine bomba yağdırmaya başladılar.
biz evimize döndük geldik.orda kalmayı isterdim,lakin annem 'gidelim mi' diye söylenmeye başlamıştı.
içimi rahatlatan şey ise bizim vapur iskeleden ayrılırken yeni bir vapur direnişçinin iskeleye yanaşmasıydı.
Futbolcu Bilgileri