Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
Sayfa 26 / 45 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon
751 ile 780 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

İyi gidiyoruz hocam ALyi alırız inşallah. Bu arada gençlere önem verdiği bildiğim için bi kaç oyuncu önermek istiyorum.

1. Aalborg BK da oynayan ve benim de eski öğrencim olan Nicolaj Thomsen.

2. Stuttgart altyapısında oynayan Soufienne Benyamina.

3. Werder Bremen altyapısında oynayan Florian Harheltz.

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

O degil cityi bi yenemedik gitti ya Wigan macida nazari diyorum

3. Default

Bu sene belki Avrupa Ligi'ne son katılımın olabilir. Malum hedef büyüyor. Artık Şampiyonlar Ligi istiyoruz Bu yüzden o kupayı alman için son şansın olabilir. Bu kadar yaklaşmışken bırakma. O kupa gelsin

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Öncelikle oyuncularının mentali önemli bir husus neyse bunu bir kanara bırakalım. maç öncesi rakip takım talimatları yaparken oyuncuların birçoğuna sıkı markaj yap diyosan oyuncuların o oyuncuyu görünce yanına yapışmaya gidiyor olabilirler yada sürekli press yapın demişsen sürekli o oyuncuya prese gidiyor olaiblirler yani rakip takım talimatlarında bunlara dikkat et. Diğer yandan alan markajı denedin mi ?
    Hmm doğru bazı maçlar süreki pres ve sıkı markaj dediğim oluyor sağol ya bunu söylediğin iyi oldu.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu sene en az 2 kupa alalım, kafamız rahat olsun...

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    İyi gidiyoruz hocam ALyi alırız inşallah. Bu arada gençlere önem verdiği bildiğim için bi kaç oyuncu önermek istiyorum.

1. Aalborg BK da oynayan ve benim de eski öğrencim olan Nicolaj Thomsen.

2. Stuttgart altyapısında oynayan Soufienne Benyamina.

3. Werder Bremen altyapısında oynayan Florian Harheltz.
    Evet önem veriyorum ama artık alıp oynatmıyorum kadrom iyice güçlendi hedefler büyüdü alıp kiralıyouz (: Thomsen Lynbryden biliyorum almıştım elemanı ama ota saham amcde dahil inanılmaz kalabalik..diğerleinin mevkiisini bilmiyorum ama yazdım oyunu açar açmaz bakacam eyv (:
    Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    O degil cityi bi yenemedik gitti ya Wigan macida nazari diyorum
    City yenilecek gibi değil ki acayip bir taktikleri var gol atamıyorum heriflere gün geçtikçe güçleniyorlar birde (:
    Quote Originally Posted by bucuklubisey View Post
    Bu sene belki Avrupa Ligi'ne son katılımın olabilir. Malum hedef büyüyor. Artık Şampiyonlar Ligi istiyoruz Bu yüzden o kupayı alman için son şansın olabilir. Bu kadar yaklaşmışken bırakma. O kupa gelsin
    İngilterede ambargo koymak o kadar kolay değil ya evet kadromuz iyi ama diğerlerinin kadrosu bizden de iyi
    Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Hmm doğru bazı maçlar süreki pres ve sıkı markaj dediğim oluyor sağol ya bunu söylediğin iyi oldu.
    umarım derdine deva olur
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Bu sene en az 2 kupa alalım, kafamız rahat olsun...
    2 kupa zor hatta çok zor (: fa cup capital cup elendik. Al'yi alabilirsek süper olucak ama oda zor lig zaten mucize Clye katılım yederli bu sezon için

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

2.Eleme Turu 1.Maç

Spoiler: ISTATISTIK 

Galatasarayın lig maçı olan antalya deplasmanına gidip taktiklei hakkında not alayım demiştim. Amc snejder takımın beyniydi dedim durdurursam tutu alırım. Ama talihsiz bir sakatlık geçirdi 3 ay kadar sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Eboue Muuslera gibi oyuncularda sakatlardı ve tam atlatamadıkları için kadroda yer almadı. Nitekim bu avantajı iyi değerlendirdik ve Sassa çeyrek final kapısını ardına kadar araladı

Bu Sassa hangi takımda oynuyordu ya?

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

gs yi yenmen iyi olmuş ben sabırsızllıklaa birdahaki senenin başlamasını bekliyorum kadro efsane

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

30.Hafta

Devre arası bahsini ettiğim özellik çalışmalarını kesince başta forvet olmak üzere oyuncu performanslarındaki artış gözle görülür düzeye ulaştı. Manu'nun 1 maçı eksikde olsa maç sahada oynanıyor ve kazanılmadan 3 puan verilmiyor. An itibari ile şampiyonlar Ligi potasına girmiş bulunmaktayız. Umarım kalan 8 haftada bu potadan çıkmayız

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Galatasaray'a o kadar atılır mı be ayıptır Gönül koydum şimdi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by KadirGok View Post
    Bu Sassa hangi takımda oynuyordu ya?
    Botafagodan aldım eski öğrencimdir kendisi. unutturmazsan sezon sonu profil koyayım ne denli bir katil olduğunu gör (:
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    gs yi yenmen iyi olmuş ben sabırsızllıklaa birdahaki senenin başlamasını bekliyorum kadro efsane
    Şu sene şampiyonlar ligine gidersek çok güzel olacak seneye parola şampiyonluk diyorum ama Cityi geçmek çok zor olacak o kadar atak oynuyorlarki rakip üzerine gidip gol bile atamıyor
    Quote Originally Posted by 53Erdogan View Post
    Galatasaray'a o kadar atılır mı be ayıptır Gönül koydum şimdi
    Galatasaray biraz şansızdı eboue muslera ve snejder gibi çok kritik adamları yoktu

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Sassa coşmuş son haftalarda, bizim finne napıyor bu arada

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

2.Eleme Turu 2.Maç

Yine yeni yeniden Sassa (: Baktık ilk 11de gökhan zan var pres ve sert top kapma dedik henüz 2.dakikada onun meyvesimidir bilmiyorum ama Gokhanın hatasını sassa affetmedi ara pasında gökhan daha yakındı Sassa gitti presledi aldı ve sonra dk 2de çekti fişi. Kritik bir sürece girerken 1 ay kadar aramızda olmayacak olan Mansuru umarım aramayız. Her maç final moduna girdik

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yağmurlu havada su yok bize (: Gittik belkide en zorunu çektik. Daha sezon başı dedik ki Manu'nun avrupada ne işi var potansiyel rakip başımıza bela olurlar nitekim olduda. Onu geçersek muhtemele rakip son şampiyon yine ingiliz ekibi liverpool olma olasılığı var..Diğer taraf oldukça rahat :F Aslında birde bardağın dolu tarafı var onlar kapalı kutu en azından ingilizleri tanıyoruz. Lynbgyde çeyrek finale kadar porto chelsea eleyip celta vigoya elenmiştik akip ne kadar iyi biz o kadar konsatre oluyoruz. Umarım diğer tarafla finalde karşılaşırız

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sassa coşmuş son haftalarda, bizim finne napıyor bu arada
    Finneyi hem oynatmadık hemde özellik çalıştırınca kaldıramadı teknik özellikleri düşmeye başladı kiralayıp as takım tecrübesi olsun sürekli oynasın açığı kapatsın gelişsin dedik. Şuan kiralık ve özellikleri tekrar artışa geçti

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Milli maç arasına girdik ama anlamadığım bir olay oldu birçok oyuncum kadro dışı kaldı milli takımların hazırlık maçları eleme malçarı değil bende avrupada olduğum için mi dedim ama pek mantıklı gelmedi. Neyse oyuncularımın gitmemesi hem sakatlık riskini azalttı hemde kondisyon olarak düşmemeleri bizim işimize gelir. Şans gülüyor mu ne (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

ManU dan çekinecek olsak ligde oynamazdık demi En az 3 atarsın evindeki maçta.

Milli maç arasına girdik ama anlamadığım bir olay oldu birçok oyuncum kadro dışı kaldı milli takımların hazırlık maçları eleme malçarı değil bende avrupada olduğum için mi dedim ama pek mantıklı gelmedi. Neyse oyuncularımın gitmemesi hem sakatlık riskini azalttı hemde kondisyon olarak düşmemeleri bizim işimize gelir. Şans gülüyor mu ne (:

Hazırlık maçlarında alınmaları iyi işte sakatlık riskini ortadan kaldırmış olursun.

''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Manuyu banko eleriz sıkıntı yok

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

elenmemiş ya la manu adam haklı çıktı beyler

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

ManU dan çekinecek olsak ligde oynamazdık demi En az 3 atarsın evindeki maçta.
    en az 3 mü bizim 3 attığımız takım mı var Manu ligin acısını fena alıcak gibime geliyor
    Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    Hazırlık maçlarında alınmaları iyi işte sakatlık riskini ortadan kaldırmış olursun.

Aynen yoğun fikstürde ilaç oldu bu ara birde oyuncularım gitmiyor süper oldu
    Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Manuyu banko eleriz sıkıntı yok
    inş diyelim..manu bu borumu manuyu banko eleyeceksek kupayı direk bize versinler
    elenmemiş ya la manu adam haklı çıktı beyler
    Sen geçen sene biz avrupaya gidiyoruz manu gitsin gitmesin önemli degil diyordun al bak ne oldu önemli degilmis

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

31.Hafta

32.Hafta

Nihayet üsttekiler de puan kaybeti Tottenham evinde WestHamla berabere kalırken Manu Chelsea karşısında boyun eğdi. İlk 4 e kapak attık son 6 hafta dişimizi biraz daha sıkmamız gerekecek. Önümüzdeki sezon bu performansı devam ettirirsek şampiyonluğa oynarız. Umarı bu sezonun ilk devresindeki gibi takılmalar yapmadan sezona başlarız.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Avrupa Ligi çeyrek finalinde Manu maçı öncesi basına yine eskisi gibi bir ayar verdik sürekli aynı şeyleri söylemek ne derece doğru bilmiyorum ama pek seçenekde yok olumlu yaklaşmaya çalışıyorum ters bir hamle moralleri bozup baskıyı artırabilir oyucular üzerinde. Maç öncesi tek tek oyuncularla konuşarak moralleri iyice yukarı çektik. Şimdi sahaya çıkma zamanı gazamız mübarek olsun (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Gençler tekrardan haber vereyim akşam buralarda olursanız yine istişarelerimiz olacak Manu maçlarını iftardan sonraya saklayacam heralde enerjim bitmek üzere beynim mideme bağlı benim

Ben 2-1 yada 1-2 diyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by TheConquerost View Post
    Ben 2-1 yada 1-2 diyorum
    Hedefimiz ilk başta galibiyetten çok gol yememek olacak. Duran top yuvarlanan top denk getirirsek araya 1-2 tane sıkıştıralım diye düşünüyouz evimizde kontra oynayacaz büyük ihtimal.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

müthiş bir ikincilik yarışı var ve istişarelerin ne olacağını merakla bekliyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

müthiş bir ikincilik yarışı var ve istişarelerin ne olacağını merakla bekliyorum
    2.likte gözüm yok ilk 4 yeter ama 2-3 olursa direk gruplara kalacaz oda aklımın bir başka köşesinde müthiş bir 6 hafta olucak aslında kalan maçlarıda paylaşayım ben bir sonraki güncellemede (: istişarelere gelince kafamda paylaşmayı düşündüğüm birkaç husus var ve sorularımda olucak..tabii sizlerin istediği mevzular olursa bildiğim kadar yardım etmeye çalışırım dolayısıyla konular genişler daha güzel olur (:

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

2.likte gözüm yok ilk 4 yeter ama 2-3 olursa direk gruplara kalacaz oda aklımın bir başka köşesinde müthiş bir 6 hafta olucak aslında kalan maçlarıda paylaşayım ben bir sonraki güncellemede (: istişarelere gelince kafamda paylaşmayı düşündüğüm birkaç husus var ve sorularımda olucak..tabii sizlerin istediği mevzular olursa bildiğim kadar yardım etmeye çalışırım dolayısıyla konular genişler daha güzel olur (:
    bence 2.liği hedef koy daha fazla para gelir

Sayfa 26 / 45 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon

Mesaj Yetkileri