Abi birisi SI forumlarına şunu yazabilir mi: "Maç motorunu betadaki haline döndürün." Böyle olursa bir ay da beklesek koymaz daha düzgün bir yama için. Bir kaç ufak bug vardı sadece ama ne hikmetse berbat bir hale çevirdiler. Akıl sır erdirmek mümkün değil.
ast mod normal oyunda yok mu
bence oyunun maç motorunu 2k14 le falan karıştırdılar bu kadar atak yemenin başka açıklaması olamaz
Oyunu her açtığımda ilk baştaki yükleme ekranında bekletiyor. Nedendir acaba?
Oyun tam sürüm olduğundan beri 0-0 biten maçınız oldu mu hiç =)
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Karşıyakayı yonetiyorum butun maçlar gollu 2-0 yeniyorum maç sonucu 3-2 yenilmisim yada 5-4. çok saçma seyler oluyor ama napalım okadar para verdik bu saçma seylere takılmadan zevkını çıkarak oynamak lazım![]()
savunma namina birsey kalmamis kanat oyunculari hizliysa vay halinize cizgiye iniyor hic bir allahin kuluda tutamiyor bu oyunu yapanlarin hepsini falakaya yatiracan bak o zaman bböyle bir oyun cikariyorlar mi piyasaya![]()
bu arada gelen 17mb'lık update ne işe yarıyor bilen var mı? ne oyun versiyonu değişti ne sürüm kodu ne de maç motorunun versiyonu...
logo ve yüz paketleri oyun hızını ne ölçüde etkiliyor?
Yamayı bekliyodum dayanamadım kayıtıma devam ettim 21, hafta Beşiktaş ile namağlup liderim ama maçı kazansamda kalemde her maç 15-20 şut görüyorum çok enteresan niye yenilmiyorum onu da çözemedim
Bir önceki seri de yani 2013 de oyunun ilk pozisyonunu mecbur izletirdi maç motoru.Birde ikinci yarının başında santradan sonra.Ek olarak son topu da.
Şimdi yine izliyoruz ve yüksek ihtimalle ilk atak ve 2.yarıdaki ilk atak %40 oranında gol oluyor.Sizde de varmı bu sıkıntı ?
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
yok ta diyelim almeida yı oyunda alıyorum taktik kayıt edildi diyo almeida gol atıp çıkıyo 3-4 kez geldi başıma
sunu sormak istiyorum sizde oyun sürümü 14.1.3 mü gözüküyor??
bnde 14.1.2 gözüküyorda güncellemek mi gerekli??
merak ettigim konu su yeni patch ne zaman cikicak?oyun gercekten oynanmaz halde.
Valla bu sıkıntı sadece bende mi var bilmiyorum ama karşı karşıya %100'lük en az 4-5 tane pozisyon kaçıyor her maç, sadece benim için geçerli değil rakip takım da çok kaçırıyor bu tarz pozisyonları.
Anca kanatlardan veya duran toplardan gol bulabiliyor takımlar,öyle ki maç motoru skoru dengelemek için her türlü saçmalığa müsade ediyor.
Kale ağzında 3 şutun direkten veya kaleciden dönmesi mi dersin,6 pastan taca vuranlar mı dersin çözemedim.
yoo baktım otomatik güncellemede acık nedense 14.1.2
Bro ,
14.1.2 olmuş 14.1.3 olmuş sıkıntı değil, zaten yeni versiyonla da sinir hastası olcan,bir önceki sürümle de olabilirsin ,sorun olmaz...
Şaka bi yana oyuna AB yaması falan gibi bir müdahalede bulunduysan güncelleme yansımıyor olabilir bir ihtimal.
Steam'deki otomatik update açık olmasına rağmen update olmadıysa oyunu uninstall edip,cache klasörünü de temizleyip baştan kurmak belki bir ihtimal çözüm olabilir senin için.