Şampiyon Kim Olacak ? Samsunspor mu - Beşiktaş mı ?
Bu kariyerimde şampiyonluk mücadeleleri hep zevkli geçti son haftalara kadar yarış sürdü ama ilk defa herşey son haftaya kaldı ve üstelik ilk 2 sıradaki takımların mücadelesi sonucu Şampiyon belli olacak ! Gerçi bize beraberlik bile yetiyor.Ama işimizi şansa bırakmak istemiyoruz.
Maçı akşam oynayacağım fakat biraz maçla ilgili bilgiler paylaşayım.
Geçmiş karşılaşmalarımızda Beşiktaş bir galibiyet ile üstün olan taraf umarım bu maçı kazanarak galibiyetleri eşitlemiş oluruz
Beşiktaş'da iki önemli sakat : Gökhan Töre - Kerim Frei
Samsunspor'da bir önemli sakat : Hakan Çalhanoğlu
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
0-0'a yatalım kanka garantiye alalım biz işimizi.![]()
Beşiktaş ne kadar başarılı anlamadım ben ya hep onlarla çekişiyorsun![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ooh baya heyecanli gececek, bol sans![]()
Saat 21.00'da Beşiktaş ile oynayacağımız Şampiyonluk maçı için oyuna katılmak isteyen olursa ö.m ile ulaşırlarsa kullanıcı adı ve şifreyi verebilirim.Çok büyük bi aksilik olmazsa dediğim gibi 21.00 da oyuna gireceğim.
Şampiyonluk efsane bir maçla geldi !
Kendi sahamızda rakibimiz karşısında 2-0 geriye düştük.Üstelik 10 kişi de kaldık.Rakibimiz 2.golü saçma sapan bir penaltı golü ile buldu.Kırmızı karttan sonra orta saha oyuncumuzu çıkararak forvete takviye yaptık ve çift forvete döndük.Tam Şampiyonluk gitti derken 90 + 2 ve 90 + 4 de attığımız gollerle maçın galibi olduk.
Sezonu sonu oluşan puan durumu ve Avrupa'ya gidecek takımlarımız.
Bu kariyerde her sene ayrı bir zevk alıyorum yahu oyundan.Henüz rahat bir sezon geçirdiğimi hatırlamıyorum ama artık Avrupa'da başarı yakalamak istiyorum.Her sene tamam son diyip bir sene daha devam etme kararı alıyorum.Fakat ligde yaşadığım çekişme gerçekten çok güzel oluyor ve inanılmaz zevkli şekilde devam ediyor.
Yok artik o nasil mac yahu, Turkiye'nin Cek Cumhuriyetine karsi oynadigi mac aklima geldi vallaTebrikler, sampiyonluk yine bizim
![]()
Tebrik ederim, gerçekten çok güzel bir maç olmuş. Bu arada bende ilk defa böyle bir tablo ile karşılaşıyorum.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
10 numara bir maç sonrasında gelmiş şampiyonluk , tebrikler![]()
10 Numara 5 yıldızlı gidiyoruz kanka şampiyona elenmekte ayrı güzel olmuş seneye hedef yarı final.![]()
Vura vura kıra kıra 9 sene oldu Turgut Baş istifa !!
Şampiyonluk çok iyi gelmiş ya kardeşim eline sağlık![]()
5 oyuncu ile yollarımızı ayırdık.
Stoper olarak artık beklentilerin altında kalan genç oyuncumuz ile yolları ayırdık.Yerine çok daha iyisini aldık diyebilirim.
Takımımda 5 stoper olmasını hiç sevmem o yüzden Serdar Aziz ile de yolları ayırdık yaşına göre iyi para getirdi.
Ozan ile yolları ayırdık çünkü kendi alt yapımızdan yetişen ve Yeni GG olarak lanse edilen MuratCan'ı kullanmayı düşünüyoruz.
Hakan Çalhanoğlu ile yolları ayırdık çünkü hem çok maaş istiyor hemde bu sene 11 de fazla yer bulamayacaktı kendine.
Kabir ile istemeden de olsa yolları ayırdık , daha fazla kazanabilirdik ama yerine almak istediğim forvet için yer açmam gerekiyordu.
3 genç ismi Süper Lig takımlarına '' kilit oyuncu '' şartıyla kiralık olarak yolladık.
Sol bek , eğer gelişebilirse seneye H.Ali Kaldırım'ın yerine banko 11 de düşünüyorum.Malum sol bek kolay kolay yetişmiyor.
Sol açık , iyi bir yedek olabilir 2-3 sene için de de formaya talip olabilir diye düşünüyorum.Tabi gelişmesine bağlı.
Forvet , kardomuzda 16 yaşında büyük yıldızımız var forvet mevkinde geçen sene paylaşmıştım profilini onu oynatmak istiyorum o yüzden bu genç arkadaş ile 1 sene daha yollarımızı ayırdık seneye gelişebilirse forvet de iyi bir alternatif olabilir diye düşünüyorum.