İşin kötüsü çok da umutluyduk Bebe'den.
İşin kötüsü çok da umutluyduk Bebe'den.
Geçmiş olsun arkadaşlar.
nedir bu sakatliklardan çektigimiz geçen seneden beri hep sakatlik. bu sene önce Ersan 6 ay simdi de Bebe, Kariyerlerinde daha yeni yeni cikis yapan iki genç yazik oldu.
Geçmis olsun Bebe
![]()
Delgado, Sivok, Ersan, Bebe ...
Bebe için yazık olmuş.Umarım altı ay sürmez sakatlığı..
ön ve arka çapraz bağlar yırtılmış, sadece ön değil. çok kötü ya, allah acil şifalar versin. çok genç daha
Basladik.Durmayiz simdi.
Agzını hayra aç be Ogulcan kardeşim. Bu sezon ilk ve son olsun , o da mümkün mertebe kısa sürsün inşalalh ne diyelim artık. Talihsizlikten başka birşey değil. Gazozuna maçta oyuncumuz sakatlanıyor hem de 6 ay.
Çok yazık oldu, çok. Ben böyle bahtsızlığın içine edeyim be. Milli takımda bir futbolcu sakatlanıyor ve bu bizi buluyor hep.Geçmiş olsun Bebe.
Şimdi bu durumda Holosko kalır gibi duruyor ve eğer kalırsa yine de golcü alınmalı bence. Cenk Tosun aklıma gelen ilk isim şu an, takas artı parayla falan alınır. Zaten G.Antep Avrupa'dan da elendi. Yabancı golcü almak için de bir liste oluşturulur, Carvalhal transfer isteyecektir muhtemelen.
Bebe yalan oldu yani bu sezon.Sakatlıktan sonra kendisini toparlayana kadar lig biter zaten.Offfffffffff.Allah'ım bitsin bu şansızlık artık.
So what?
Saike
Çok geçmiş olsun.Büyük ihtimal fesh edilecektir sözleşmesi.Yabancı sınırlamasından ötürü Holoskonun gitmesine de gerek kalmadı zaten sıkıntı yaşamayız ama çok üzüldüm sakatlık yaşamasına.
Of of of nedir bu sakatlıklardan çektiğimiz...
Manu bize bunun üzerine geçici oLarak Nani yi versin.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Artık takımda Koch olduğuna göre bu sakatlıklar sık olmaz, Ersan zaten sakatlıktan çıkmıştı, Bebe maç içindeki darbeden sakatlandı ama geçen seneki faciayı yaşamayız bence.
Hugo ALmeida Portekiz in 5-0 kazandığı maçta 2 goL attı. Bu adam bu sezon çok iş yapacak. Zaten hazırLık kampından beri gösterdiği performans bunu işaret ediyor. Çok güveniyorum ona.
Bu da attığı muhteşem goLü.
http://www.youtube.com/watch?v=E18Sx...watch_response
oy oy oy gole bak
Quarizmatik bir gol olmuş.Bu gollerini bizde de atmasını bekliyorum bu sezon ve takım içinde, forvetlerden en çok ona güveniyorum.
Almedia her ne kadar iyi olursa olsun yine oraya bir forvet lazım. Hemde şu kontenjan sınırı kalkmışken.
Manu Bebenin sakatlanmasından sonra Bebenin kiralık kontratını fesih edip yerine baska kiralık oyuncu önericekmis galiba, en olmadı Portekizden baska bi oyuncu alacaklarmıs.
Almeida'nın sapkın bir adam olduğunu biliyordum İnter'e attığı golden sonra bu pek bir şey değil yani![]()
Bebe'nin yerine adam önereceklerini sanmıyorum ben.
Bebe'nin yerine adam göndermeleri Şildenfelti alma hikayemize çok benziyor sanki.
Çok fazLa forma şansı buLamayan VaLencia yı önersinLer bize. Çok güzeL oLur.
Evet Valencia çok iyi olur. Çok süratli bir oyuncu.
FM Gazetesi
Macheda ya da Wellbeck'e de razıyım ben.Obertan başka bir takıma gitmese onu da çok isterdim.
Wellbeck ne iyi olur yahu
Bu arada M.United, Valencia ile sözleşmesini henüz yeni uzattı. O ismi geçelim bir kere. Macheda ya da Wellbeck'ten hangisi olursa olsun işimizi görür.![]()
Wellbeck iyidir
2.formamız da açıklandı.
![]()
So what?
Saike
Siyah müthiş.