Moraes'siz ŞL'de bocalardık herhalde![]()
Moraes'siz ŞL'de bocalardık herhalde![]()
Hiç belli olmaz hacı dayı burası ŞLama inş çıkarız
Moraes'in değeri 8,5 mn€ satsak en fazla 22-23 mn€ civarına gider ama parasal bir sıkıntımız yok çok şükür
Drogba 39 yaşına girdi girecek profil hala Efsane benim 33 yaşındaki Hurşut emekli oldu Drogba ve Kuyt hala yardırıyor![]()
Yok bocalamazdık , önlemimizi alırdık , forvet ve orta saha konusunda portföyüm geniştir şükür![]()
Hay Allah Bursa peşimizi bırakmıyor.
Drogba zihinsel full +16![]()
Oyunun bug'ı Drogba , ne yapsak SI games 'e rapor mu bildirsek![]()
steam : aytekin79
Herşeyin 3 puan olmadığını anlatmamız lazım Bursaspor'lu futbolculara..
Herenveen galibiyetini bekliyorduk şimdi sırada B.Münih maçları var![]()
Açıkçası ben çok çekiniyorum Bayern maçlarından
Milli Takımız'da dolu dizgin gidiyorTabi sen yönetmiyorsun, bu durumda olmamız gayet doğal
Drogba'yı nüfusa geç kaydettirmişler şuan Drogba 45'e yakındır![]()
Drogba hoca olacak yaşa gelmiş hala efsane![]()
Hala devam abi kariyer helal olsun , başarılar dilemeye gerek yok![]()
Çok ilgnç bu yaşta adam hala 10 numara
Abi adam Zenji ayrıca EPL'de yıllarca yardrmış TSL onun için ne ki
Öv'dün mü gömdün mü pek anlayamadım Furkanşaka bir yana Drogba ve Emenike ki ben Emenike'den kesinlikle şüpheleniyorum o tiple o adam o kadar genç olamaz
Aynen öyle
Daha bu başlangıç hala Türkiye'deyiz![]()
8.9.Hafta
Her çıkışını bir inişi var biraz inişe geçtik gibi ama toparlayacak güce sahibiz fazla rotasyon yaptım takımın ritmi bozuldusanırım , tabi bunada mecbur kaldık takımda çok fazla Milli Takımda oynayan oyuncu var 2 kulvardada devam etmek isityoruz Bursa maçı ile birlikte 3 maçtır 3 puan alamıyoruz hafta içi Bayern hafta sonuda Beşiktaş maçları var bakalım durumlar nasıl olacak iki maçta deplasman
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bursa'ya bak Fair-Play falan dinlemeyip atmışlar golü , bunlara dersini vermek lazım artık ,
Edit : Bursa'ya bak liderliği de almış averajla
Arsenal'in teklifini bilmiyordum iyi yapmışsın abi daha çok işimiz var burada![]()
Halil bir deviremedin şu Bursayı![]()
Bursa-Kayseri çekişmesi iyi oluyorBiz yine alırız liderliği
Maratona konuk olman da güzel olmuş
![]()
Bursa ile oynadığımız tüm maçlarda içeride dışarıda istatistik olarak ezsekte yok arkadaş şans tutmuyor bu takımaArsenal'den ziyade çok fazla takım istedi ama hedeflerimiz bitmediği için bunu paylaşmadım
yorumlarınız için teşekkürler
Fener maçı neyse de K.Erciyes'e puan kaybetmek olmamış, umarım bu dönemi en az kayıpla atlatırız..
Bayern maçı var sırada![]()
Umuyorum Bayern'den puan veya puanlar alacağız![]()
Bayern'e 2 atalım yeter![]()
Sonrasındada BJK deplasmanı var ama bize bunlar hiç birşey kaybettirmez biz Atl.Madrid deplasmanında aldığımız galibiyet ile bazı şeyleri garantiye aldık Lig zaten laylaylom
Bayern'den deplasmanda imkansız ama evimizden daha önce Liverpool'u , Arsenal'i ve geçen sene olduğu gibi Bayern'i gene çıkarmayız inş, hayırlısı![]()
Evimizde Bayern'e acımayız ancak deplasmanda durum kritik.
Hacı maraton süper olmuş![]()
dişe diş kana kan intikam intikam diye inliyor kayseri sokakları
Bayern maçlarında beklenen olmuş aslında bi evimizde sürpriz yapma şansımız vardı oda olmamış , grupta her şey A.Madrid'le kalan maçımızda belli olacak gibi duruyor .
Ligde Bursa bu sefer puan farkıyla almış liderliği , fark açılmadan yakalayalım![]()
Maça 4-2-4 başladık normalde içeride bu taktik ile çok başarılı olduk fakat bu kez öyle olmadı , takımda inanılmaz bir düşüş var ve buna neyin sebep olduğunuda anlamış değilim
Spoiler: İstatistikler
Şuan ciddi ciddi gitmeyi düşünüyorum ama sizinde fikirlerinizi merak ettiğim için oyuna yarın akşam devam edeceğimlütfen fikirlerinizi beyan edin
Abi yaşı falan da geldi ise sat bari yerine genç iyi birini alırsın
Edit : Dortmund'un teklifine karar veremedim aslında gidebiliriz de , Kayseri ile Avrupa da kupa almamız bir de o kupa ŞL' olunca baya zor![]()