Hadi bakalım görelim seni
Ama şampiyon olmanı istiyorum.
iyi gidiyorsun
GS ve BJK maçları ard arda olması kötü olmuş
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Akşama koyarım.Mustafa zaten gidici
Galatasaray kolay sayılır.Konyaspor'u,Trabzonspor'u yenemiyorlar.Bursaspor maçı en zor maç olacak diyebilirim.Çünkü kadro olarak çok iyiler defansları çelik gibi bakalım nabacaz.Ama şampiyonu belirleyecek maç Fenerbahçe - Beşiktaş maçı olacak![]()
Yine söylüyorum..Trabzon şampiyon..Trabzon'un maçlarını koyar mısın?Merak ettim de..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Demekki Mustafa siteden ayrılmak istiyor =O =O =) =P Üstteki mesajlara bakın anlarsınız![]()
Fenerbahçe'ye derbilerde şans vermiyorum![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaş Şampiyon![]()
hadi bakalim
Olumune Besiktas! Aygun sampiyon Besiktas simdiden soyleyeyim.![]()
Şampiyon 18.05.2008'de belli olacakBugün yoğundum o yüzden sadece maçı ekleyeceğim.
Kayserispor - Fenerbahçe
Bu maç o kadar atak yapmamıza rağmen maçı kazanamadık.Deivid en az 5 pozisyon harcadı.Kezman ise berbattı.Tuncay'ın son dakikalardaki golü olmasa şampiyonluk yarışından kopmuştuk bile..Bir sonraki maç acaba ne zaman ?
Tüm Okurlara Teşekkürler![]()
Varan 1 Kayserispor![]()
20:45'te Trabzon şampiyon![]()
Bitir artık şu ligi!!!
Beyler yarın yazacağım bu akşamlık bununla idare edin.
Fenerbahçe - Bursaspor
Bu maç Fm hayatımın en zorlu maçıydı diyebilirim.O kadar ataklar,pozisyonlar,goller kaçtı ki anlatılacak gibi değil.Bursaspor 1-1 yapınca birden bu kupayı kazanamayacağımızın kesin olduğunu düşündüm ama Batman'imiz yine kendini gösterdi.90.dakikada 10 kişi kalan Bursaspor'a 90+4'te Tuncay 3.golü de atıyor ve maç 3-1 bitiyor.
Lig Tablosu
Son 3 maç kala puan durumu yine aynı.Herşey 18.05.2008 tarihinde belli olacak.
Kalan Maçlar
Galatasaray = E
Beşiktaş = E
Diyarbakırspor = D
Aygün alırsın sen ligi .
Bal var![]()
Beşiktaş kadıköyde feneri yener şampiyon olur![]()
Ve Fenerbahçe - Galatasaray derbisi az sonra.Şampiyonluğa yakın olmak için Fenerbahçe bu derbiyi kazanmalı.İki takımın taraftarları da coşkulu..
Keşke Galatasaray 4. değilde Fenerbahçe ile aynı puanda olsaydı ve bu resimdeki olay yaşansaydı..
Fenerbahçe Taraftarı
Galatasaray Taraftarı
Herşey az sonra..!![]()
Bekleyin..Derbi maçı bu akşam.
bekliyoruz.....
Niye iki tane stad var?![]()
hadi artık bitsin şu lig beklemedeyiz
Hadi yaw Aygün.Bekliyoruz![]()
Ss yok ben nabayım oyuna giremem şimdi.
Fenerbahçe - Galatasaray
Goller : 3 Deivid.
Bu golle maçı 1-0 kazandık ve artık herşey Beşiktaş - Fenerbahçe derbisine bağlı..!
ss isteriz bizi kandıramassın![]()