20.haftanın puanları başabaş gibi..zevkli bi lig oluo..başarılar hepinize..
Valencia(LaKe)
Barcelona(sherry)
Real Madrid(tosunpasa)
20.haftanın puanları başabaş gibi..zevkli bi lig oluo..başarılar hepinize..
başarılar takip etmeye başlıcam
espiriler süper yaaamaçları boşverin
![]()
Tosun'a ilk başta küme düşer falan diyoduk ama şampiyonda olabilir.Tosun alır bence..![]()
EL STADIUM'DA BU HAFTA
Ersin Düzen'in hazırlayıp sunduğu, Kazım Kanat, Ahmet Çakar ve Gürcan Bilgiç'in maçları yorumladığı El Stadium, yine bomba gibi bir bölümle geliyor. 22.Hafta maçlarının yorumlanacağı haftanın konuğu ise, ADNAN POLAT
Ronaldinho'nun kafasına pet şişe attığı için 3 maç, Valencia maçlarına giremeyen Kazım Kanat, cezası biter bitmez yine rahat durmadı. Tribünde 3 kez uyarılmasına rağmen meşalesini söndürmeyip, kapalının yarısını aleve veren Kazım Kanat'a, sezon sonuna kadar maç yasağı konuldu.
El Stadium'un bu haftaki konuğu Adnan Polat ise, ortaya ilginç bir iddia atacağını ve 2.büyük kehanetini, programda açıklayacağını söyledi.
Yakında Gürcan'dan Seçmeler adlı, ilk eserini yayına hazırlayan Gürcan Bilgiç ise programn sonunda kitabı hakkında bilgi verecek.
Sakın kaçırmayın, bizden ayrılmayın...
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Bekliyoruz Mert.
Değişik bir program olacak yine...
adnan polat biras sivri dillidr.hadi bakalim.bnce bi dahaki programa aziz yildirimla ozhan canaydini ayni anda konuk edin![]()
Çok renkli bir kariyer bravoo![]()
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Adnan Polatla dahada renklenecek el stadium.Ahmet-Adnan kapışması olacak gibi geliyor bana.
merakla beklıyoruz
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Merak Ve Heyecan Dorukta Adnan Polat Yine Gundeme Bomba Gibi Dusecek Sozler Soyler Onu Tanimayan Mi Var
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Adnan Polat ile EL STADIUM, yarın burada.![]()
Oooooooooooof![]()
iki gun gecti.gelmicekmi
Kariyeri hortlattımDahada bekliyoruz
![]()
Ben de hortlatayım. Turnuva bitti, artık bekliyoruz.![]()
En uzun soluklu kariyer olmuştu bu. Bakalım devam edecek mi?
Arkadaşlarımız devam edene kadar gereksiz yorumların önüne geçmek için konuyu kitliyorum. Eğer devam edilirse konu açılır ve yeniden skorları görmeye başlarsınız.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Evet arkadaşlar bildiğiniz üzere bayadır maç sonuçlarını ve programı veremiyorduk, kusura bakmayın. Bunun nedeni benim tatilde olmamdı. Artık döndüm ve YARIN dan itibaren buradayız. Bu kariyer sonuna kadar sürecek merak etmeyin.![]()
Efsane geri döndü be![]()
Benim sayemde ben hortlatmasaydım.![]()
Bayadır izliyorum bu kariyeri bi bakıma efsane geri döndü![]()
Bekleme moduna geçtik o zaman![]()
evet beklmedeyiz efsaneyi ozlemisiz be
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
hadi bakalim ii haber bu gulmeyi ozledik ins cok komik bi program olur