Manunun Zigici alma girişimleri için sölemiştim.De sanki Manunun menejeriymişsin gibi konuşuyorsun.
Manunun Zigici alma girişimleri için sölemiştim.De sanki Manunun menejeriymişsin gibi konuşuyorsun.
Johnson büyük takımların oyuncusu değil bence. Teknik ve mental açıdan zayıf bir adam.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Manuya Kral Pazzini yakışır...
Arkadaslar Forvet transferini tamamladik gordugunuz uzere Dimitar Berbatov ile 4 yillik sozlesme imzaladik Artik Forvet alma gibi bir dusuncemiz yok..
Ama 2 tane futbolcu daha izliyoruz bunlar forvet degil Orta saha'ya donuk ve kanatlari iyi kullanan futbolcular..
Güzel kariyermiş. Oyumu Man UTD için kullandım..
Eğer Toniyi almak masraflıysa Caraccioloyu al ,çok güzel kafa golleri atıyor.
kaptan bence tuncay şanlı yı forvete almalısın çok iyi
Guardadoyu al Liverpoola Robbenden çok şey öğrenir
Carragher o zaman.
Gonzalo Higuain 'in bonsevisini de aldık...
Geçen sezon ortasında kiralanan Higuain Madrid kulübünden bonsevisi ile alınmıştır...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hayırlı olsun Murat... Hıguen iyi oyuncu...
higuain guzel bir transfer shevain yerini aratmaz
FRANCESCO TOTTİ CHELSEA'DE !!!!
Transfer döneminin hızlı takımı CHELSEA...
Gago,Doyle,Riquelme,Zigiç ve Higuain ile kadrosunu genişleten MAVİLER son bomba olarakda Francesco TOTTİ ismini İngiltereye getirdi....
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu takımda kavga cıkar.
Süper transfer Murat... Gerçektende çok büyük Transfer...
Bayağı uzun sürdü bu kariyer.İstikrar abidesi![]()
Chelsea 'ye rakip göremiyorum bu ligde...
Vaay Van Der Vaart demek hayırlı olsun![]()
Smiley nereden çıktı bende anlamadım
Sağol Karakartal.
Ömer asistler Rafael'den goller Torres'den
Murat bu sene geçen seneye benzemeyecek.
ANDRES D'ALESSANDRO MANCHESTER'DA
Geçtiğimiz sezon Zaragoza'da kiralık olarak oynayan Andres D'alessandro bugün kendini Manchester'a bağlayan imzayı attı. Transferin 30 M YTL'ye gerçekleştiği öğrenildi. Teknik patron Mehmet Topcu D'alessandro'nun sol kanat için ideal bir isim olduğunu ve muhteşem bir transfer gerçekleştirdiklerini belirtti.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
1- Cech
2-Ferreira
3-A.Cole
4-Terry
5-Alex
6-Lampard
7-Totti
8-Riquelme
Tek sorun forvette...
3 kişi seçilecek ancak aday çoookkk....
Villa,Crouch,Smith,Higuain,Doyle,Drogba,Zigiç vs vs ....
Bombalar ard arda patlıyor![]()
Xabi Alonso ısrarlı bir şekilde Real Madrid,Inter ve Barcelona tarafından isteniyor. Bu oyuncudan frikikler harici doğru düzgün verim alamadım. Bu oyuncuya gol görünebilir. Yerine muhteşem adaylar var.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Transferlerimiz sona erdi...
CHELSEA olarak artık transfer yapmayacağız.Ancak bazı oyuncularla yollarımızı ayıracağız...
Totti Chelsea'nin gücüne güç katmış..