Anket Sonuçlarını Görüntüle: Şampiyonluğa Kim Ulaşır?

Voters
149. You may not vote on this poll
  • MehmeTopcu07 ( Manu )

30 20.13%
  • Tr.Captain ( Liverpool )

21 14.09%
  • Sekocan (Arsenal)

14 9.40%
  • Murat Özdemir ( Chelsea )

84 56.38%
Sayfa 26 / 35 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon
751 ile 780 arası toplam 1033 sonuç

Konu: Ada'da Büyük Kapışma

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Alabailirsem iyi olacak TOTTİ'yi bazı maçlarda o tür 3'lü orta saha etkili olabiliyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Murat abi sadece sen yazıyon.Diğerleri Nerede???

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Alabailirsem iyi olacak TOTTİ'yi bazı maçlarda o tür 3'lü orta saha etkili olabiliyor.
    Evet bu taktik benim en sevdiğim taktiklerdendir esasen. Nitekim arjantin copa america'da 4-3-1-2 şeklinde oynadı ve finale kadar hem güzel futbol oynadılar hem de sonuç almasını bildiler. Bu taktikte en önemli elemanlar kuşkusuz bekler. Arjantinin bekleri bu işi gerçekten mükemmel yaptılar(heinze-zanetti) Chelsea'ye bu taktiğin gideceğini düşünüyorum. Özellikle villa'nın yanına iyi bir 'dana' çok iş yapar. Ki çelski'de bolca dana var. Bkz.(drogba, crouch, zigic vs.)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Murat Abi kesinlikle al Totti'yi çok yararı dokunacaktır..

Forvette bile oynar..

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

İbrahimoviç iyi olabilir ama alabilirsen adrianoyu al veya fernando torresi daha iyi olacaklarından eminim ayrıcada orta saha totti güzel olabilir yeterli bütçen varsa messi yi almanı öneririm Murat abi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by gulerba View Post
    yıllın menejeri olan kaptanı can-ı gönülden tebrik ederim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    live'den bomba bir pivot santrfor bekliyorum. Kanımca dünkü copa america finaliyle bir kez daha modern futbolda 'dana' diye tabir edilen forvetlerin önemi ispatlanmıştır.
    Sağol Gulerba. Transferler gelecek.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Murat abi senin taktiğin bi ss'ni gönderirmisin,ya da yazar mısın kimler nerede oynuyo diye.

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Sağol Gulerba. Transferler gelecek.
    Buyuk kaptan I**UINTA'yi anfield'a getir!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Buradan forum yonetımıne seleniyorum Italyan oyuncularda a ve q harfleri yanyana gelebiliyor ve bu ** olarak gözüküyor çok gıcık kaptım hem ne alaka yani açıkça yazınca da sansür oluyor mu bilmiyorum ama hiç artniyetim yokken bu saçmalığa bir son!!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Yelkovan View Post
    İbrahimoviç iyi olabilir ama alabilirsen adrianoyu al veya fernando torresi daha iyi olacaklarından eminim ayrıcada orta saha totti güzel olabilir yeterli bütçen varsa messi yi almanı öneririm Murat abi
    Liverpool'un yıldızı Fernando Torres mi ?

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=509
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Buyuk kaptan bir de diego transferi ne alemde?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kaptan sana nacizane tavsiyem önceliği pivot santrfora ayırman. En az 1.90 lık bir transfer bizi mutlu eder

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Buyuk kaptan bir de diego transferi ne alemde?
    Bremen sürekli fiyat artışına gidiyor. 40 M YTL'ye kapatabilirim fakat Rafael Van der Vaart ilk tercih, olmazsa Diego Liverpool'da.

Kaptan sana nacizane tavsiyem önceliği pivot santrfora ayırman. En az 1.90 lık bir transfer bizi mutlu eder
    Yeni transfer Defoe'ya yol verilmeli diyorsun yani
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Bremen sürekli fiyat artışına gidiyor. 40 M YTL'ye kapatabilirim fakat Rafael Van der Vaart ilk tercih, olmazsa Diego Liverpool'da.

Yeni transfer Defoe'ya yol verilmeli diyorsun yani
    Aslında tam olarak demiyorum ama iyi bir fiyata gidiyorsa defolsun gitsin. Onun yerine afrika kıtasında başarıya aç 2 metrelik bir dana getir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aslında tam olarak demiyorum ama iyi bir fiyata gidiyorsa defolsun gitsin. Onun yerine afrika kıtasında başarıya aç 2 metrelik bir dana getir
    Fernando Torres & Palacio ikilisini kim kesebilir ki Ama dana şeklinde bir yedek oyuncu olabilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fernando Torres & Palacio ikilisini kim kesebilir ki Ama dana şeklinde bir yedek oyuncu olabilir.

Martins dana gibi hem boyuda uzun

torres hava toplarında iyi ama uzun boylu değil dün arjantin-brazilya maçında ömer üründül'ün yaptığı mükemmel yorumlara katılmamak elde değil yani kapalı savunmaları açmak bazen çok zor olabiliyor, torres&palacio maçların %80'inde kilidi açmaya yeterli olacaktır ama bir tane hırçın dana'dan zarar gelmez bence. Ucuzda olsa tanınmamış da olsa bence güçlü, en az 1.88 boyu olan ve jumping, hedaing, off the ball özellikleri iyi olan bir yarma takıma güç katacaktır ve bazı maçlarda kilidi açacaktır diye düşünüyorum. Tabii ki bu benim nacizane görüşüm, büyük kaptana güvenim sonsuz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kaptan, en son cümleni(yedek bir dana olabilir) okumadan yapmıştım bu yorumu. Katılıyorum yedek bir dana iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

torres hava toplarında iyi ama uzun boylu değil dün arjantin-brazilya maçında ömer üründül'ün yaptığı mükemmel yorumlara katılmamak elde değil yani kapalı savunmaları açmak bazen çok zor olabiliyor, torres&palacio maçların %80'inde kilidi açmaya yeterli olacaktır ama bir tane hırçın dana'dan zarar gelmez bence. Ucuzda olsa tanınmamış da olsa bence güçlü, en az 1.88 boyu olan ve jumping, hedaing, off the ball özellikleri iyi olan bir yarma takıma güç katacaktır ve bazı maçlarda kilidi açacaktır diye düşünüyorum. Tabii ki bu benim nacizane görüşüm, büyük kaptana güvenim sonsuz.

Kaptan, en son cümleni(yedek bir dana olabilir) okumadan yapmıştım bu yorumu. Katılıyorum yedek bir dana iyi olur.
    Sağol Gulerba. Özellikle geçen sezon çoğu takım 4-5-1 veya 5-4-1 gibi sistemlerle oynadılar bana karşı,çoğu takım beraberlik için oynadı ve zorlandığım galibiyet alamadığım maçlar oldu. Dediğin gibi bir yedek açabilir oyunu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sağol Gulerba. Özellikle geçen sezon çoğu takım 4-5-1 veya 5-4-1 gibi sistemlerle oynadılar bana karşı,çoğu takım beraberlik için oynadı ve zorlandığım galibiyet alamadığım maçlar oldu. Dediğin gibi bir yedek açabilir oyunu.
    Jan Koller ölmediyse iyi bir yedek olabilir. Hem danalıkta üstüne yoktur. Veya o yoksa ersen martin de olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

dana olarak Liorente ve Caracciolo iyidir.bunları alabilirsin fiyatlarının 20yi geçeceğini sanmam.

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    dana olarak Liorente ve Caracciolo iyidir.bunları alabilirsin fiyatlarının 20yi geçeceğini sanmam.
    bu önerilere katılmamak elde değil
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    birde pes'te uruguay'lı bir morales vardı.. 1.96'ydı galiba boyu. Herifin her çaktığı kafa gol oluyordu. Hayal ürünü bir oyuncu mu bilmiyorum ama gerçekse tavsiye ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Yahu dana olarak eddie johnson var, ne uğraşıyorsunuz başkalarıyla.

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Yahu dana olarak eddie johnson var, ne uğraşıyorsunuz başkalarıyla.
    o adamın off the ball(topsuz alan) özelliğinin pek iyi olmadığını hatırlıyorum. Avrupada ses getiren danaların o özelliğine bakarsan üst düzey olduğunu görürsün.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Eddie johnson zaten Manchester United'e Transfer oldu gecen sezon performansindan memnunum..

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Giuseppe Rossi gibi bir potansiyel yıldızı var Manunun bence bir santrofara hiç gereği yok

Giuseppe Rossi gibi bir potansiyel yıldızı var Manunun bence bir santrofara hiç gereği yok
    manu'ya santrfor öneren oldu mu ki?

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Manunun Zigici alma girişimleri için sölemiştim.De sanki Manunun menejeriymişsin gibi konuşuyorsun.

Manunun Zigici alma girişimleri için sölemiştim.De sanki Manunun menejeriymişsin gibi konuşuyorsun.
    Dogru soylersın attilla, bir daha manu ile ilgili konuşmayacağım. Ben bir live taraftarıyım ve diğer takımlar beni ilgilendirmiyor. Seni kırmak gibi bir amacım da yoktu. Sadece acaba ben mi birşey kaçırdım diye sordum. Kırıldı isen özür dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Johnson büyük takımların oyuncusu değil bence. Teknik ve mental açıdan zayıf bir adam.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Johnson büyük takımların oyuncusu değil bence. Teknik ve mental açıdan zayıf bir adam.
    %1000000000 katılıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Manuya Kral Pazzini yakışır...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Arkadaslar Forvet transferini tamamladik gordugunuz uzere Dimitar Berbatov ile 4 yillik sozlesme imzaladik Artik Forvet alma gibi bir dusuncemiz yok..

Ama 2 tane futbolcu daha izliyoruz bunlar forvet degil Orta saha'ya donuk ve kanatlari iyi kullanan futbolcular..

Sayfa 26 / 35 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon

Mesaj Yetkileri