yok artik ya olmaz ole sey
alvez icin cok para lazim ya o koneyle onu birlikte beklemek zor bence
yok artik ya olmaz ole sey
alvez icin cok para lazim ya o koneyle onu birlikte beklemek zor bence
arkadaslar lig tv de haberde kone son teklife sıcak bakmış bugün ailesiyle görüşür son kararını söylyecekmiş mutlu sona ulaşmak üzere dedi olucak gibi .
Artık kesinleşsinde bizde rahatlayalım.![]()
Orkun
Sabri Song Servet Volkan
Linderoth
Barıs Arda
Lincoln
Alves Kone
Kesin UEFA yı Alırız AHHh ah![]()
Selman Abi nerelerde yahu.. (:
Alves'in gelmek istediğini nerden duydunuzadamı Arsnal, Chelsea isterken Alves bize mi gelecek :s Alves ve Kone'yi birlikte getirmek bize 20-25 milyona patlar :s
Kadro kurmayı bırakalım.Ayrıca yeni sistem o degıl ardaartık lincoln yedegi bunuda bıl........3lü ortasaha ön libero gibi oynuyor cok kosuyor savasıyorlar oyüzden rakibe pozisyon vermiyoruz...Senin dedigin gibi olsa rakibe 5 pozisyon veririz.......Artık milanın sistemi ile oynuyoruz..
Mılanın sisteminde Gattuso pirlo war ortda o kalitede oyuncu varmı sence bizde o sistele avrupada cuvallarız
milan sistemini ridvan dilmen soledi Ntv De ve suanda turkiyede sadece biz bole oynuomusuz
Arkadasım şimdi bunu anlatmak uzun.......Sadece tek söz söylüyorum Ardanın oynaması zor..Milanın sistemi ile oynuyorsakk.o tip neyse uzamasın bunlar analiz edildi kanallarda..Arda konusunda seni uyardım..Defansiflei iyi olmayana yer yok..Pazar günü Ananliz programları var izle
Kone konusalım![]()
Zaten Bende Bılıorum Ardanın o sıstemde oynamasını zor oldugunu sadce Kodra Kalitesini göstermek için yazmiştim ama Neyse
Sistem farklı olabilir.....arda Maclara göre ilk onbirde oynar..
En önemli gelişme artık rakibe cok pozisyon vermiyecek en iyi 5 mac gecsin belli olur..
Bırakalım sunlarıda Koneyi bekliyoruz![]()
Bu gun acıklansın artık su Kone yaw sklıdık Kone Acıklansın da sonra Alvesı Bekleyelim dimi ama![]()
RadyoSpor'daki emzik meselesini duydunuz mu?![]()
Yok nedir ???
neymıs emzık meselesı duymadım ben anlatırmısın
Bir yazıyı okudu, emzik falan dediler, sonra Tanburacı da ben senin ağzına başka bir şey veririm, susarsın dedi. Sonra bir sorun çıkmasın diye de ağzına acı biber veririm dedi
Kone'den falan bahsetmiyorlar???
Kone:Türkiye'de oynamam!
Galatasaray'ın üç haftadır anlaşma zemini aradığı Arouna Kone, Hollanda basınına yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye gitmek istemiyorum" diye konuştu...
Galatasaray'ın Arouna Kone transferi 24 yaşındaki oyuncunun Türkiye'ye gelmek istememesi nedeniyle çıkmaza girdi. Sarı-kırmızılı ekip üç hafta boyunca Fildişili yıldızı ikna etmek için uğraştıysa da, Kone, "Ben kariyerimi Manchester United gibi büyük takımlarda sürdürmek istiyorum" dedi. Brabants Dagblad Gazetesi'ne konuşan Kone, "Para her şey değil. Benim amacım kariyerimde daha iyi bir takıma gitmek" ifadesini kullandı. Arouna Kone daha önce de Mircea Lucescu'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Shakhtar Donetsk'in teklifini de reddetmişti. PSV Eindhoven formasıyla 25 maçta 7 gol atan oyuncunun sıtmanın yanısıra ayrıca kalp hastası olduğu da ortaya çıktı. Kone'nin Roda'dan sonra Ajax'a transferi gündeme geldiği dönemde yapılan sağlık kontrolünde kalbinden rahatsız olduğunun anlaşıldığı ve kırmızı- beyazlı kulübün bu yüzden transferden vazgeçtiği öğrenildi.
PSV ÇOK İSTİYOR
Arouna Kone transferinin çıkmaza girmesinin bir diğer nedeni ise PSV Eindhoven'ın Galatasaray'dan 14 milyon euro bonservis bedeli istemesi. Roda'dan 9 milyon euroya transfer edilen genç futbolcuyu ayrıca PSV Eindhoven Teknik Direktörü Ronald Koeman da bırakmak istemediğini açıkladı.
Kaynak: Sabah
14.08.2007
beyler vodafonela anlasırsak alvesde gelıyomus
Ya SABAH 10 gün geriden gidiyor, eski açıklama bu!..
Aynı haberleri koymayın bize yeni son dakika haberi lazım.......
Arkadaslar belki kone ile anlastılar 2. forvetide alıp Yurt dısı seferini bitirecekler belki....
Emrah ağzından bal damlıyor..
İnşallah dedikleriniz doğrudur..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
birde tabi su var.1 gün izinistemıs sonra kararını vercekmıs.gece ve gunduz farkını hesap edersek hatta koneyle gece 00 dan sonra yemek yemıslerdı.yanı bu gece ya saat 00.00 da yada ondan 1 kac saat sonra acıklanır olumlu olumsuz
erken karar verırse onu bilemem.ama iyi olur bizde gece yarısına kadar beklemeyız.saka saka gelsınde ben sabahlarım bılgısayarın ustunde![]()
bursa Gs ye 800 bilet vermis
nese konuya donelim hala haber yok tabi.. yarin kesin bisey solenir diorum bn
Kone'yi Hiç Bi Adama Tercih Etmem.Bence Kone GeLsin Yeter.
Buqün Bide Ümit Karan'ıda Hemen Necati Gibi Harcamaya BasLayanLarı Gordum
Ya Ümit DeiLmi Bu Takımın 2 Sezondur GoL KraLı Ümit Turkıyenın En İi Forvetıdır
Bu AraLar Sorunu OlabıLır.Formsuzdur Her Insanda Olabılır
Kone'nin Yanında Olması Gereken Adam Ya Ümit Karandır Yada Hakan Şükürdür
1 Tane Daamı Alıncak Alınsın Ama Ümit Karan UnutuLmasın
Bu Adama YapmayaLım Bari
Kone Tek BekLediğim Adam