İki sezon sorna iki takımız burada, biri Şampiyonlar Ligi, diğer UEFA Kupası şampiyonu... Zaten çok temiz bir görüntü. Jpeg formatında olduğu için görüntü kalitesi düşmüş sadece.
İki sezon sorna iki takımız burada, biri Şampiyonlar Ligi, diğer UEFA Kupası şampiyonu... Zaten çok temiz bir görüntü. Jpeg formatında olduğu için görüntü kalitesi düşmüş sadece.
Benim anlamadığım konu sahibi haklıysa neden kendini savunmuyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Benimde anlamadığım bu konu var iken;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=54394
bu konu burada ne arıyor.
Offline olduğundan olmasın?
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
kesinlikle photoshop felan hiç bir oynama yoktur.zaten ben iki takımıda yönetmiorum isterseniz save dosyamı size gönderiyim ve bakın.isterseniz resmide yollayım ne şekilde olursa
ayrıca resmide nasıl yaptığımı açıklayım(klavyedeki prtscn tuşuna bastım.sonra painti açtım
ve düzen bölümünden yapıştıra bastım
.sonrada işte upload bu kadar başka hiç bir şey yoktur
.zaten photoshop tek çözemediğim olay)
ayrıca konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim
ayrıca bir arkadaş son aranan takım beşiktaş demiş bunun bu konuyla ne alakası var anlamadım.ben oradan oyuncu satın almış olamazmıyım.bukadar savunma yeter heralde
Last edited by mclorf : 02.Eylül.2008 at 01:03
hahaha haslama mısır işihahahahazuhahah
Kulüpten ayrılmama rağmen medya hala döneceğimden umutlu
Bizim tayfada peşimden geliyor
![]()
Modifier olabilir mi?
Baki ve Bellion'un geçmişlerine baktıgımzda ikiside Sunderland'de aynı dönemlerde 2 sezon oynamışlar .. Ordan olmalı bu favori personel olayı .. Normal birşey ..
Baki olayı güzelmiş
Bir de buna bakın ;
Terlik kavgası devam ediyor![]()
Adam senaryo yazmış ciden...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Harika bir maç
Yediği gole bakın
Ne yaptıklarını bilmeyen taraftarlar
Defans oyuncusu 4 Maçta 8 Gol atmış
Aynı Formalar
![]()
Dostum son ss de renkler yakın ama aynı değil biri bordo biri mor
Şimdilik bu ss'de her şey normal değil mi?
Peki ya şimdi?
Neyi kastettin anlayamadım..Nisan da kar yağmaz diyorsan eğer bu oyunun belirgin bir hatası zaten.Yağmaz diye idda edilemez ama bu kadar sık mevsimsel istisna olmaz
Hayır ekranda kar var yazıda yağmur var diyor arkadaş,sanırım öyLe.
Last edited by Hugo : 04.Eylül.2008 at 14:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Başıma ilk defa böyle bir olay geldi.Eminim sizdede bu olayı görmeyen bir çok kişi vardır xD.Kulüp başkanının emekli olduğuna dair bir yazı geldi ve biraz ilerlediğimde kulüp başkanı yoktu.:Sİşte byurun;
Bazı arkadaşlar başkan seçimi olabilir diyecek onu da şimdiden yazayım, durup duruken böyle bir olay oldu.Club informationda, chairman statusa "will listen offers", "enjoying clubs life" gibi yazılar yazarken şimdi orada da hiç birşey yazmıyor, ilginç.Bakalım şimdi ne olacak??![]()
Bu arada Fransız girimşim oyuna, bende farkında değilim.:S
Arkadaşlar yok böyle olay.Rakip takımın kaleci ceza sahası dışında yaptığı faulden dolayı kırmızı kart gördü.İçerde oynayan futbolculardan biri önce Kaleci oldu sonra bir oyuncuyu çıkarıp bir kaleci aldılar ne mi oldu 2 kaleciişte ekran görüntüsü
![]()