Bu sene beni en şaşırtan transfer bu oldu açıkçası.
Trabzon'a hayırlı olsun.
Bu sene beni en şaşırtan transfer bu oldu açıkçası.
Trabzon'a hayırlı olsun.
ztn belliydi galatasaray'dan gideceği trabzon için iyi bir transfer gümbür gümbür geliyorlar
Yaşı önemli değil Maldini , Carboni , Costacurta gibi örneklar var önümüzde. Takımımıza yararlı olacakdır.
Gk - Sylva
Dr - Song
Dl - Cale
Dc- Giray
Dc- Egemen
Mr- Yattara
Ml - Colman
Mc- Selcuk Inan
Mc- Huseyin Cimsir (satilmasi gundemde, ama takim kaptani simdilik)
St- Gokhan Unal
St- Umut Bulut
ayrica ilk 11 zorlicak Serkan Balci, Baris Memis, Adnan Gungor
song müthiş transfer bizden çok para istiyodu trabzonla nasıl anlaştı hayrethayırlı olsun trabzona
Bizim yönetim anlasmak istese illaki anlasırdı..Sanırım baska sorunlar vardı..Song hayırlı olsun..Yararlı olur.
Bencede baska sorunlar vardi orda, yoksa cok faydali olmustur Galatasaray icin gecen yillarda. Olsun ama iyiki ayrilmis biz aldik, yoksa yunan geliyodu.
Bizde 3 afrikali oldu, Yattara-Song-Sylva (bi ihtimal Jabi de kalabilir) , ayni kitadan olduklari icin fazla uyum sorunu cekmezler Song ve Sylva, Yattara onlara etrafi gosterir
Bir kaç transfer daha yapsın da Trabzon, FM'de Trabzon'u alacağım.![]()
So what?
Saike
Afrikalı oyuncular yaş küçültüyor song kaç dünya kupası görmüş ve afrikanın ağabeyi olarak biliniyor bence sen buna en az 3 yaş ekle...Etoo bile kendi ağzından kaçırdı dolaylı olarak yaş küçülttüğünü..Saidoo kaç senedir istanbulsporda orda burda adam 30 yaşına yeni girdi..Suradı 40 duruyor
![]()
Ama song yinede iyi bir oyuncu en az 2 senede daha faydalı olur..Umarım yerini doldururuz..hem sağbek hem stoper oynayan bi adam varken hemde oldukça kaliteli elinden kjaçır sonra böyle bi adam aramaya kalk..Ne zaman doğru yönetilecek bu külüp..2.bouzid yoldadır![]()
isteyipte almadıgımız oyuncu yok
Egemen Korkmaz (Bursaspor)
Giray Kaçar (GB OFTAŞ)
Gökhan Ünal (Kayserispor)
Selçuk İnan (Manisaspor)
Ceyhun Gülselam (Unterhaching)
Gustavo Colman (Germinal Beerschot)
Hrvoje Cale (Dinamo Zagreb)
Yakup Bugun (Altınordu)
İsmail Özeren (Ç.Dardanelspor)
Buğra Erdoğan (Ç. Dardanelspor)
Necdet Kaba (A.Sebatspor)
Zafer Aydoğdu (A.Sebatspor)
Selçuk Yıldırım (Arsinspor)
Mustafa Yumlu (Arsinspor)
Eren Görür (Pazarspor)
Abdulaziz Solmaz (Pazarspor)
Rigobert Song (Galatasaray)
Trabzon'un transferleri böyle valla gümbür gümbür geliyorlar!!
Öncelikle herşeyden önce Sadri Şener ve ekibini kutlamak gerekiyor, Trabzonspor'u yeniden bir marka haline getirdikleri için.
Ayrıca Gökhan Ünal transferinden çok Song transferine daha çok sevindim.Yıllardır en büyük sorunumuz olan savunma hattına topu oyuna sokabilen,tecrübeli,futbol aklı ve bilgisi olan ,güçlü kuvvetli Süper Ligi tanıyan bir oyuncunun alınması en flaş transferimiz bence.Düşünün şimdi çok önemli bir maçta Song'un tecrübesi ön plana çıkacak , defansta tedirginlik olmayacak , olası bir baskıda içimiz rahat olacak.Gol atmak çok zor değil Hüseyin,Ayman lı ortasaha da tek forvet Umut 2 sene de 30 gol attı sonuçta..
Bu arada öğrenci olduğumuz için kendime göre uygun olan kombineyi alacaktım ama dün gelen güzel bir haber ile 2 kat daha sevindim bu transfere.Bugun yada yarın iş hayatıma başlıyorum allah nasip ederse ilk maaşımla en iyi yerden kombinemi alacam kendi paramla hem içim daha çok rahat edecek hem de bizleri bu kadar mutlu eden Sadri Şener ve ekibine karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirmenin mutluluğu içerisinde olacam.
Rigobert Song'la sözleşme imzaladık.
Kulübümüz Kamerun'un dünyaca ünlü yıldız oyuncusu Rigobert Song ile Paris'te sözleşme imzaladı.
Song'un transferi için Fransa'ya giden Genel Saymanımız Mahmut Aksu burada oyuncu ve menajeriyle masaya oturdu. Yapılan görüşmenin ardından taraflar tüm şartlarda anlaşmaya vardılar. Anlaşmanın ardından Song, Aksu'nun huzurunda kulübümüzle 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Rigobert Song’un kariyeri
Kulübümüzün yeni transferi Rigobert Song Bahanag 1 Haziran 1976’da dünyaya geldi.
2004 yılında Galatasaray’a transfer olmadan önce sırasıyla Metz (Fransa), Salernitana (İtalya), Liverpool (İngiltere), West Ham (İngiltere), FC Köln (Almanya) ve RC Lens (Fransa) kulüplerinde forma giyen Song, Kamerun Milli Takımı’yla da 1994, 1998 ve 2002 Dünya Kupaları’nda görev aldı. Futbol hayatında milli takımla 2 Afrika Uluslar Kupası, , Galatasaray’la 2 Türkiye Ligi, Metz’le de 1 Fransa Kupası kazanan Song, 2008 Afrika Uluslar Kupası Finali’nde de Mısır’a 1-0 mağlup olan Kamerun Milli Takımı’nda forma giydi. 119 defa milli olan ve 5 gol kaydeden Rigobert Song, Galatasaray’da da 2004-2008 yılları arasında 108 müsabakada 4 defa rakip fileleri havalandırdı. Babası Paul Song’u küçük yaşta tanımadan kaybeden tecrübeli futbolcu röportajlarında sürekli kendini ona layık bir evlat olabilmeye adadığını söyleyerek bunu başardığının altını çizmeyi ihmal etmedi. Ester Song’la evli olan Rigobert Song 2’si kız (Yohanna Bernadette, Hillary Veronique Liliane), 1’i erkek (Ronny) 3 çocuk babası.
Song'un programı
Kulübümüzün iki yıllık sözleşme imzaladığı Kamerunlu oyuncu Rigobert Song, takımımızın hazırlık çalışmalarına 5 Temmuz’da katılacak.
Liglerin bitmesinden sonra Dünya Kupası elemeleri Afrika ayağında 4 milli maç oynayan yeni transferimize Teknik Direktörümüz Ersun Yanal tarafından 5 Temmuz’a kadar izin verildi.
Son olarak 21 Haziran’da Tanzanya’ya karşı oynayan Song, tatil yapmadan bu maçın ardından kulübümüzle sözleşme imzalamak için Paris’e geldi. Paris’teki işlerini tamamladıktan sonra çocuklarını bırakmak için ülkesine dönecek olan tecrübeli oyuncunun 3 Temmuz’da tekrar Paris’e dönmesi ve 5 Temmuz’da Türkiye’de olması planlandı.
Ülkemize gelişinde sağlık kontrolü ve testlerin ardından yurt içi kampına dahil edilecek olan Song 12 Temmuz’da yine Paris’te özel bir organizasyonda Dünya Karması’nda forma giyecek. Kamerunlu futbolcu 13 Temmuz’da tekrar kampa katılacak.
Song’tan ilk mesaj
Yeni transferimiz Song, Trabzonspor camiasına ilk mesajını Medya Merkezimiz aracılığıyla verdi.
Trabzon’da futbola karşı olan sevgiyi çok iyi bildiğini kaydeden Song, ‘’Orada bu heyecanı yaşamak istiyorum. Bana teklif yapıldıktan sonra gönülden kabul etmemin sebebi tamamen bu’’ yorumunu yaptı.
Trabzonspor’un bu sezon yaptığı transferlerle son derece iyi bir takım kurduğuna da işaret eden Song, ‘’Camianın son derece heyecanlı olduğunu görebiliyorum. Yeni kulübümü çok iyi tanıdığımı söyleyebilirim. Ateşli bir seyirci topluluğunun önünde oynayacağım için heyecanlıyım. Onların bu desteğine başarılı futbolumuzla karşılık vereceğiz. Oynarken fizik gücümün yanı sıra ruhumu da ortaya koymaya çalışacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın’’ diye konuştu.
Trabzon artık bu yaptığı son transferle son haftalara kadar şampiyonluk iddasını korur ve de belki sampiyon olur...
Trabzon bunca iyi takviyeye ragmen bu sene de zirveye oynayamazsa işi çok zor olur.
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Song TS için. çok iyi bi transfer.. Hayırlı olsun..
Umarım basarılı olur.
Song gerekirse 50 yaşında bile oynar ve kesinlikle yararlı olur. İstikrar abidesi muhteşem bir transfer.
"YARIN İMZA ATTIRABİLİRİZ"
Transferin hızlı takımı Trabzonspor, kaleci transferine Tony Sylva ile son noktayı koymak üzere!..
MARATON.COM.TR'ye konuşan Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu, Senegal Milli Takımı'nda forma giyen Tony Sylva'nın transferinde problem olmadığını söyleyerek, "Sylva, milli takım kampından geç geldiği için imzayı atamadı. Onunla da yarın sözleşme imzalayabiliriz" dedi.
Mahmut Aksu, Hansa Rostock'ta forma giyen Zafer Yelen'in transferi konusunda da önemli bir yol kat ettiklerini belirterek, "Zafer ile anlaştık. Yarın Almanya'ya giderek kulübüyle de temasa geçeceğiz ve bonservisini almaya çalışacağı" diye konuştu.
30 Haziran'a kadar transfer çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen Aksu, "30 Haziran'da takımımız toplanacak ve hocamız Ersun Yanal'a takımı tam kadro olarak teslim edeceğiz" dedi.
Bordo mavili takımın dün renklerine kattığı Song hakkında da çar***ı açıklamalarda bulunan, Mahmut Aksu, "Afrikalılar'ın bu kadar karakterli olacağını bilmiyordum. Song çok iyi bir insan ve çok iyi bir profesyonel. Kulübümüzde başarılı olacağına inanıyorum" dedi.
Öte yandan bordo mavili yönetimin, Rigobert Song'a yıllık 1 milyon 200 bin Euro garanti para vereceği öğrenildi.
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: METİN KAPICIOĞLU
Tony Sylva yan toplarda cok kötü,cok hatali goller yiyen bir kaleci.Jeffersondan kötü bir kaleci bence,Trabzon iyi düsünsün bu isi,iyi bir kaleci degil Trabzonspor icin.
herhalde bunlar son transferler bundan sonra transfer yapmayacaklar herhalde zafer yelen ile küçük prüzler kalmış onuda hallederler sanırım.yönetim görevini sonuna kadar yaptı artık şimdi görev ersun yanalın elinde ve beyninde şimdiye kadar böyle bir takım çalıştırmamaıştır herhalde(milli takım harici) ben ersun hocaya güveniyorum zaten onun direktifleri konusunda oldu bu transferler
Song yararlı bir transfer olacaktır Trabzonspor'a bizde zorla durmayacaktı zaten eninde sonunda gidecekti.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Hayırlı olsun Trabzon'a.Song çok güzel bir transfer oldu gerçekten.1-2 sene oynar.Tecrübesiyle Trabzon'a,ve yanyana oynayacağı oyuncular olan Egemen ve Giray'a çok şey katacaktır.Cale-Egemen-Giray-Song defans 4'lüsü çok iyi oldu Trabzon için.
Sylva'da Pürüz Çıktı
Önceki akşam İstanbul'a gelmesi beklenen Senegalli kaleci Tony Sylva'nın transferinde pürüz çıktı.
26.6.2008
Önceki akşam İstanbul’a gelmesi beklenen Senegalli kaleci Tony Sylva’nın transferinde pürüz çıktı. Tecrübeli file bekçisinin ülkesi Senegal’den Fransa’ya gitmediği ortaya çıktı. Fransa’da bulunan Genel Sayman Mahmut Aksu ile bir görüşme yapması ve ardından İstanbul’a gelmesi beklenen Sylva’nın transferinde ufak pürüzler çıktığı bildirildi. Aksu’nun futbolcu ve menacerleriyle bu pürüzleri gidermeye çalıştığı belirtildi.
Kaynak:Fanatik
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
en iyisi Avusturya'nın kaleci Jürgen Macho hem uzun hem de yaşı genç Sylva'ya göre...