Evet
Hayır
Bilmiyorum ben İngiltere'de de bulundum uzun bir süre orada korsan olayı ciddi denetime sahip satan dükkan koca şehirlerde 1 veya 2 tane var veya yoktur.
Benimde merak ettiğim konu bub oyunu 80 ytl yada 55 dolar yapan nedir???
Eyvallah bunun için çalışanlar oyun hakları falan var fakat sadece bu masraflar bile oyun içindeki sponsorluklarla karşılanabilir seviyede.10-15 dolara bunlar piyasaya sürülse insanların en az %50 daha az korsana yöneleceği açıktır.Buda sürümden kazanmaktır.Şimdi sorulması gereken soru şu adamlar bizim dilimizi yani TÜRKÇE'yi eklesin diye üstüne para verip ceplerinimi dolduracağız yoksa onlarmı bize hoş görünmek daha fazla satmak için bizim dilimizi koymalılar?
Bununla birlikte oyunda kopya koruma sistemi olucağı bildirildi. Bu kopya koruma sistemine göre oyun cd takılı olmadanda oynanabilinecek.Oyunu satın alıp yükledikten sonra karşınıza 3 tane seçenek sunulacak.
1-) Steam üzerinden aktivasyon
2-) İnternet üzerinden aktivasyon
3-) Telefon ile aktivasyon
FM2009 u satın almanızla beraber size 5 adet lisans verilecek. Yani oyunu 5 farklı bilgisayara yükleyebileceksiniz.
Trgamerdan alıntıdır.
Biz arkadaşla ortak almayı düşünüyoruz ama bu 5 bilgisayar olayı nasıl olacak. Yani 5 bilgisayara yükleyeceğiz, biri format atarsa ne olacak..
Madem 5 kişi tek CD ile oynayabiliyor öyleyse sitede 5 erli gruplar oluşturulup ortak olarak alınabilir. Yani kişi başı 20 YTL olucak![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bazı ülkelerde orjinali çıkmış , orjinal oyunun caps'ı bu![]()
dostum sen al yarın onu , bi kaç gün sonra yama çıkınca mesajlaşalım özelden
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bişey diyeceğim ;
Bence sitedeki yetkililer nasıl indirilir nasıl aktive yapılır vs..vs.. bi yazı hazırlasalar fena olmazdı , şimdi bu konuyu okumayanlar hiçbişi bilmeyecekler , sonra fm çalışmıyor diye bi sürü msj. gelcek
Last edited by heavy86 : 13.Kasım.2008 at 18:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bende steam sitesinden kredi kartı ile oyunu aldım ve download etmeye başladım.Güvenilir bir siteki nerdeyse tüm oyunlar bu şekilde satın alınabiliyor.
ateşli bi 80 ytl kavgası çıkmış yaaarkadaşlar söyle yapalım ortada çok emek verilmiş bi fm var herkes elini vijdanına koysun ve durumu olan fm i orjinal alsın...