Sayfa 26 / 29 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon
751 ile 780 arası toplam 842 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Oyuncu Tartışma Platformu

bu oyuncu alınmalı mı ? arkadaşlar galatasaray ile 2021 yılındayım. feyenoord altyapıdan bi oyuncu çıkardı ve bu oyuncu mükemmel !! henüz 20 yaşında bir DC

fiziksel özelliklerinde 16dan aşağı bir değer yok zihinsel olarak normal deneyimli bir oyuncu gibi konsantrasyon, pozisyon alma, sakinlik, çalışma azmi 15üstü
    top kapma 19, teknik 18, markaj 17, kafa 18 > bi DC de bulunması gereken özelliklerinin hepsi mükemmele yakın yani.

bunun yanında frikik kullanma 18. özelliklerinde de falsolu şut atmayı ve güçlü frikik kullanmayı sever yazıyo. izlemesi için görevlendirdiğim gözlemci onun hakkında kaliteli bir transfer olur dedi ve 5yıldız verdi.

oyuncu feyenoord'da yıllık 700£ kazanıyo. bonservis olarak 14MN£ anlaşıyoruz fakat oyuncu benden yıllık tam 4,7 MN istiyo ki ben takımıma getirdiğim dünya çapı yıldızlara bile o parayı vermedim.takımımda en fazla parayı alan oyuncum yıllık 2,4 MN£ ile ispanyol Elorriaga ki kendisi geçen sezon 26 golle gol kralı oldu transfer sezonunda ise peşinde barcelona, real madrid, valencia gibi dev ispanyol klupleri vardı. 25MN£ kadar teklif geldi fakat satmadım.

şimdi bu oyuncuyu alıp almama kanusunda tereddüte düştüm. kadromda görmeyi çok istiyorum çünkü oyunun çıkardığı en iyi regen şimdilik bu görünüyo ve peşinde -şimdilik!- sadece ben varım. klübü ikna etmek de kolay fakat 20 yaşındaki bir oyuncuya yıılık 4,5 MN£ verilir mi? maaş bütçemi hiç ama hiç etkilemiyo bu para çünkü zaten var olan maaş bütçesi 67 MN ve ben şu an 20 MN kadar kullanıyorum.

aldığım zaman kadro uyumunun bozulmasından korkuyorum.

bu gibi konularda tecrübesi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.

Arkadaşlar Ben Gs^Da 2. Sezonumu Yaşıyorum... Taktik^im Gs^ın Şu Anki Taktiği... Ve Eksik oLduunu Düşündüüm 3 Mevkii War... 1 Sağ Bek... Dario Srna^yı Düşünüorum... 2.^Si 10 Numara... Oraya Henüz Karar Wermedim... 3.^Sü Sağ Açık... Oraya Keita^Yı aLmayı Düşünüyorum... Önerdiğiniz Futbolcu Warsa Paylaşır Mısınız??

hiçbişey olmaz ya merak etme sen ilk 11 e koycaksan direk al gitsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

9.1 için ML - MR ve Milito'nun yedeği olacak ST arıyorum. ST uzun boylu Target man tarzında olacak. GENOA takım (:

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

arkadaslar bn ardayı oneriorum cok kaliteli oyuncu kaptırmayın paranız varsa 15mye alın.bn galatasaraydayım 2009 senesi milan 21m verdi.hayır dedim juventus 28m verdi artk kabul ettim yani kacırmayın oyuna baslar baslamaz alın.daha cok genc hem geleceginde her ozelligi en az 16-17 olur.

aston villa da oynuyorum ilk sezonum beklerimden hiç mi hiç memnun değilim shorey ve young çok kötüler durmadan başıma iş açıyorlartransfer bütçem 12m euro önerilerinizi bekliyorum

Düzgün kullanırsan gayette iyi işleyen iki oyuncu ikisideaz önce şampiyon oldum bende aston villa ile ancak iyi bi yapılanma yapman gerek takımda.yönetimden ek bütçede isteyebilirsin ancak 12 milyona bu oyunculardan iyisini bulmak güç.

sana helal olsun ben takımı kümede tutcam çatlıyorum 55. taktiği değiştirdim olmuyor çıldırcam biraz daha uğraşırsam

arkadaşlar merhaba resim nasıl ekleyebiirim.
    Elimde 16 yaşında "AMC" var DARDANELSPOR'da altyapıdan çıkan bi oyuncu paylaşmak istiyorum.
    Bide dardanel spor benim adımı taşıyan bi stadyum yaptı bu ikinci durumu daha önce yaşayan birileri var mı?
    konunun yeri doğrumu bilmiyorum ama paylaşmak istedim.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by andreasbecker View Post
    arkadaşlar merhaba resim nasıl ekleyebiirim.
    Elimde 16 yaşında "AMC" var DARDANELSPOR'da altyapıdan çıkan bi oyuncu paylaşmak istiyorum.
    Bide dardanel spor benim adımı taşıyan bi stadyum yaptı bu ikinci durumu daha önce yaşayan birileri var mı?
    konunun yeri doğrumu bilmiyorum ama paylaşmak istedim.
    MUhtemelen regen olduğu için başkasında aynı oyuncu çıkmayacaktır. Burada paylaşmak faydasız olur. Ama Ss konusunda ana ekranda prnt scrn tuşuna basıp painte gelip kopyala de sonra kaydederken formatı jpeg olarak kaydet.Herhangi bir resim upload sitesine gelip (imageshack.us, tinypic.com vs.) buraya yükle..Bu kadar..

2. durumun birçok arkadaşın başına geldi keşke bana da olsa..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Gerçekte harika adammış 16 yaşında böyleyse artık 25 yaşına düşünemiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Thumbs up Hangi David ?

sizce hangisi daha iyi bunlerı deneyip memnun kalan varmı hangisini tercih ediym?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

David Luiz daha iyi hem daha uzun süre verim alabilirsin.

http://img4.imageshack.us/img4/962/touluse.jpg

arkadaşlar toulouse ile kariyere başladım.mevlüt erdinçin takımıyla yaptığım maçta mevlüt bana 2 gol attı ve yenildim ve mevlütü aldım tarih 3 ekim ama direk kadroma katıldı.neden oldu böyle? linkten bakabilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

İki oyuncu arasında kaldım.Birinin Zihinsel,diğerinin tekniksel özellikleri daha iyi.CA'ları hemen hemen aynı.Sizce hangisini almalıyım?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Takımında frikikçi varsa Torbinskiy'i öneririm yoksa Vukcevic..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Var var frikikçi.Sağol.Aldım Torbinsky'i

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Beşiktaş ile oynarken, sağ tarafa Jonathan Zebina ve ileriye Saviola yı aldım Bu futbolcular ile daha evvel oynayıp verim alabilen var mı? Zebina nın natural fitness ı (9.0.3) 2 olmasından dolayı kondisyon sorunu yaşıyor. Saviola da oldukça formsuz.

Erkan Zengin in performansı harika, 6 maçta 2 gol 4 asist ve av.rating 7.40.
    Ayrıca Delgado nun yerine aldığım Pablo Rodriguez de gayet iyi oynuyor.

Bütçe problemi & isteksiz olmaları nedeniyle Mota, Buonanotte, Jaja gibi futbolcuları transfer edemedim...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Last edited by erezel : 05.Ağustos.2009 at 16:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Zebina ile verim aldım ancak mutlaka bir yedeği olmalı 1 maç var 1 maç yok çünkü çoğu maçta yeşil sakatlık geçiriyo(yeşil derken hafif sakatlık) saviolayı ben değil ama kardeşim denedi galatasarayda ve 3 sezonda toplam 80 civarı gol attı ligde.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Zebina ya alternatif olarak elimde Serdar K. ve Rıdvan var. İkisinin de ilk sezon da iyi duruma gelmesi zor. Saviola GS de gol atıyor sadece herhalde

Quote Originally Posted by mesut ozi View Post
    http://img4.imageshack.us/img4/962/touluse.jpg

arkadaşlar toulouse ile kariyere başladım.mevlüt erdinçin takımıyla yaptığım maçta mevlüt bana 2 gol attı ve yenildim ve mevlütü aldım tarih 3 ekim ama direk kadroma katıldı.neden oldu böyle? linkten bakabilirsiniz.
    Fransa'da joker transfer dönemi diye birşey vardır. Transfer dönemi bittikten sonra Fransız Liginde oynayan BİR oyuncuyu daha kadrona katabilirsin...

gelişimi bence en iyi oyuncular
    rangers'tan john fleck
    internacionalden alex

Nesil
    2007
    Yer
    34

Sağ bek'e Philipp Lahm mı? Lassana Diarra mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Sorulur mu? Tabii ki Lahm.
    I'm back...

Quote Originally Posted by isocan4444 View Post
    Fransa'da joker transfer dönemi diye birşey vardır. Transfer dönemi bittikten sonra Fransız Liginde oynayan BİR oyuncuyu daha kadrona katabilirsin...
    teşekkürler arkadaşım bilgin için

lahm ile hiç oynamadım ama bence lassana diarra süper hem orta sahadada oynuyo ve çok asist yapıyo ben her oynadığım takıma almaya çalışırım diarrayı

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Lassana Diarra daha çok orta saha ama bekte Lahm daha iyi..

srna alınmadıysa onu alsana o kadar paran varsa ya da azpilicueta yı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kesinlikle tavsiye edilir. Galatasaray oyunun başında Free olarak kadrosuna kattı. Şimdi 10 milyon YTL kadar çıktım satmıyolar bana.

Sayfa 26 / 29 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon

Mesaj Yetkileri