Sayfa 26 / 48 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon
751 ile 780 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Yeniden Sahnede - GALATASARAY (Hasan Hüseyin Coşkun) [ 6. Sezon ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bu arada trasnferlere dalınca maçları basamadım buraya... Sene başından beri oynanan resmi karşılaşmalarda aşağıdaki sonuçları aldık

Fenerbahçeyi önce Türkiye Süper kupasında sonra da ligde kadıköy'de mağlup ettik (ki bence gayet normal bir sonuç ) Ligde gençlerbirliği deplasmanından 2-0 galibiyet aldık ama sezonun tek kötü skoru Süper Kupa maçında Juventus'a 1-0 yenilerek Avrupanın en büyüğü olma fırsatını kaçırdık

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by gulerba View Post
    geçen yıl avrupa şampiyonu olunca bu aparatı taşıyacak oyunculara sahip olmak lazım...

Sezon başı çok sakat verdik, bu sefer de Leo gitti hem de 2 ay
    aparat mi ona apolet derler sayin abim [/quote]

ben de tam olarak dogru hatırlayamamıştım bak dogru apolet aparat başka bir anlamda kullanılıyor pardon gençler hemen de yanlışımızı yüzümüze vurdunuz yaww
    Last edited by nannar : 03.Aralık.2008 at 15:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

TSL 3. HAFTA MÜCADELESİ

VS
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    CİMBOM 2. DERBİDEN DE GALİP AYRILDI

Sezonun 2. haftasında Fenerbahçeyi deplasmanda 2-1'le geçen Galatasaray ,Trabzonsporu ağırladığı maçtan da 3-1'lik galibiyetle ayrılarak 3 maçta 9 puana ulaştı...

.
    .
    .

ASLAN TEKRAR ARENAYA ÇIKIYOR
    vs

........GALATASARAY ................................ CSKA MOSCOW
    Last edited by nannar : 03.Aralık.2008 at 15:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Skorlar güzel. Mati, Barazite ve Marquinhos transferleri de çok iyi. Duncan hakkında pek emin değilim, yaşı nedeniyle gelişme potansiyeli olabilir mi göreceğiz. Juve'ye takılma. Kulüpler sıralamasında 1.liği istiyoruz senden ona göre.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynı bana benzemisin abi.Aferin benim yolumdan devam et
    Şaka bir yana Hasan abi oyuncular süper,birde bedavaya aldın sanırsam.Çok güzeller tebrikler!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Aynı bana benzemisin abi.Aferin benim yolumdan devam et
    Şaka bir yana Hasan abi oyuncular süper,birde bedavaya aldın sanırsam.Çok güzeller tebrikler!!!

Matias Fernandes'e 17 milyon saydık,ne bedavası? diğer 2 si bedava

GALATASARAY TARAFTARI ÜZDÜ

Ş.L. grup maçlarının ilk maçında cimbom CSKA ile berabere kalarak gruba kötü bir başlangıç yaptı ancak geçen sezondan da biliyoruzki sarı kırmızılı ekip deplasmanlardan rahat puan almakla ünlü...

Geçmiş yıllara oranla daha kolay bir grupta mücadele veren Galatasaray'da 2. maç için hedef mutlak 3 puan...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hehe yedin yani paracıklaarı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Hehe yedin yani paracıklaarı

17 milyon da marquinhos aldı ama değer koçuma

Goller : Hyland,Fenin, Marquinhos
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    BU NE BİÇİM FİKSTÜR

Galatasaray ligin 5. haftasında tüm derbileri bitirmek üzere.Bu garip fikstürü düzenleyenleri Allah bildiği gibi etsin

VS
    Last edited by nannar : 03.Aralık.2008 at 16:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İşallah Değmiştir

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

HERKES ŞAŞKIN

Galatasaray taraftar,yönetim ve oyuncuları hala şaşkın! Nasıl olur da böyle bir maç berabere bitebilir? Beşiktaş kalecisi Krul resmen Beşiktaşı tarihi bir farktan kurtardı. Kaleyi ablukaya alan cimbom 1-1 le sahadan ayrılırken suratlarda üzüntüden ziyade şaşkınlık ifadeleri vardı...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    GÜLER MİSİN ? AĞLAR MISIN?

Geçen hafta ligde derbide yaşanan skorun bir benzeri de Denizlispor maçına yansıdı . Rakip kaleyi şuta boğan Galatasaray gol atamadan sahadan ayrılarak 2 haftada 4 puan kaybetti.

Last edited by nannar : 03.Aralık.2008 at 16:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Kardeşim taktikte 1-2 ufak ayarlama yapmanın vakti geldi sanırım. Bir de CSKA'ya üzülme. Deplasmanda Liverpool'u yenen, 10 kişi 3 sakatla Milan'la berabere kalan ben adamları yenemedim 2 maçta da. Sen o gruptan rahat çıkarsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Kardeşim taktikte 1-2 ufak ayarlama yapmanın vakti geldi sanırım. Bir de CSKA'ya üzülme. Deplasmanda Liverpool'u yenen, 10 kişi 3 sakatla Milan'la berabere kalan ben adamları yenemedim 2 maçta da. Sen o gruptan rahat çıkarsın.

SİNAN BOLAT'IN KABUL GÜNÜNE BUYRUN

Nesil
    2006
    Yer
    Varşova

Kardeşim satır satır bütün kariyeri zevkle okudum. Arkadaşlarım ve kendi adıma paylaşımların için teşekkür ederim. Oyunu oynarken bu kadar zevk almadığımı itiraf etmeliyim. Ayrıca evli olmana rağmen oyunu bu kadar seri oynayabiliyor ve paylaşabiliyor olman çok daha güzel. Yerinde olmak isterdim. Zira ben 20 dakikadan fazla dalınca bilgisayara hanım pc yi başıma geçirecek diye çok tırsıyorum. Başarılarının ve güzel maceralarının takipçisiyim.. Senden namağlup herhangi bir kupa kazanmanı bekliyorum... Sevgiler... You Will Never Walk Alone!

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

İstatistikleri görmediğimden bir şey diyemeyeceğim ama kaleci vasat duruyor. Benim kadromda da var ama ben güvenemediğimden Asenjo'yu almıştım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi sonlarda dağılmışsın taktik değiştirmenin zamanı geldi sanırım
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ahtamara View Post
    Kardeşim satır satır bütün kariyeri zevkle okudum. Arkadaşlarım ve kendi adıma paylaşımların için teşekkür ederim. Oyunu oynarken bu kadar zevk almadığımı itiraf etmeliyim. Ayrıca evli olmana rağmen oyunu bu kadar seri oynayabiliyor ve paylaşabiliyor olman çok daha güzel. Yerinde olmak isterdim. Zira ben 20 dakikadan fazla dalınca bilgisayara hanım pc yi başıma geçirecek diye çok tırsıyorum. Başarılarının ve güzel maceralarının takipçisiyim.. Senden namağlup herhangi bir kupa kazanmanı bekliyorum... Sevgiler... You Will Never Walk Alone!
    sağolasın... valla hanımla anlaşmamız var akşamları 2saat pc'de kalabiliyorum. şu anda o okulda olunca akşama kadar kalabiliyorum

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    İstatistikleri görmediğimden bir şey diyemeyeceğim ama kaleci vasat duruyor. Benim kadromda da var ama ben güvenemediğimden Asenjo'yu almıştım.
    valla Sinan'ı türk oldugu için ilk 2-3 sezonluk almıştım. yavaş yavaş miyadı doluyor sanırım Lloiris'i alabilirsem almaya çalışacagım ya da Renan'ı

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Abi sonlarda dağılmışsın taktik değiştirmenin zamanı geldi sanırım

sorma taylan son maçlarda ya biz atamadık ya da bizim attıgımız maçlarda Sinan geleni geçeni aldı

GALATASARAY'DA KAN DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİ...
    Asistan menejerliğe İsveç asıllı Tord Grip'i isteyen Hasan Hüseyin Coşkun'un bu dileğini yönetim gerçekleştirdi... Son maçlardaki formsuzluğun bu değişime sebep oldugu düşünülüyor...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    MORALSİZ ASLAN AZ DAHA YİNE HÜSRANA UĞRUYORDU

Ligde son iki maçını kazanamayana, Şampiyonlar ligine evinde beraberlikle başlayıp deplasmanda Genoa gibi sıradan bir takımdan 5 gol yiyerek İstanbul'a dönen cimbom ligde de az daha yine kaybediyordu.Adana Demir Spor gibi zayıf bir ekibe karşı ilk dakikada kalesinde gol gören cimbom sonra 1-1'i yakalasa da son dakikaya kadar galibiyet golünü atamadı.89. dakikada gelen penaltı golüyle 3 puana ulaşan Galatasaray oyuncularının maç sonrası gergin oldugu gözlendi

Last edited by nannar : 03.Aralık.2008 at 17:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

abicim takım oturuyor yeni oyuncular en fazla 1 maç sonra işi bitirirler yine coşku dolu maçlar oynarsın merak etme artık bir seri vakti GALATASARAY'ın real madrid den ne eksiği var?! hatta fazlası var hadi abi merakla bekliyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Varşova

Ohoooo... Olmaz böyle hocam. Nerde geçen sezonki Galatasaray... Bizi başarılara alıştırdın yakında istifa sesleri yükselir önlemini al bence Biz namağlup kupa isterken galibiyetlere hasret bırakacaksın gibi geliyor...

Yenilsen de Yensen de Taraftarın senle!...
    İyi Gününde Kötü Gününde Seninle Birlikte!...
    Lay Lay Lalaylaylayyy!...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by dogancanoz View Post
    abicim takım oturuyor yeni oyuncular en fazla 1 maç sonra işi bitirirler yine coşku dolu maçlar oynarsın merak etme artık bir seri vakti GALATASARAY'ın real madrid den ne eksiği var?! hatta fazlası var hadi abi merakla bekliyoruz...

evet sabır lazım ama benden daha çok taraftara sabır lazım

Quote Originally Posted by ahtamara View Post
    Ohoooo... Olmaz böyle hocam. Nerde geçen sezonki Galatasaray... Bizi başarılara alıştırdın yakında istifa sesleri yükselir önlemini al bence Biz namağlup kupa isterken galibiyetlere hasret bırakacaksın gibi geliyor...

Yenilsen de Yensen de Taraftarın senle!...
    İyi Gününde Kötü Gününde Seninle Birlikte!...
    Lay Lay Lalaylaylayyy!...

merak etmeyin bu kadar kalite takımla bu ligi domine etmemek biraz ayıp olur

CİMBOMA "GRİP" YARADI

Sakatlık Raporu :

Marquinhos (3 Hafta)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ASLAN BU SEFER 3 PUAN İSTİYOR

VS

..........GALATASARAY..................... BENFİCA
    Last edited by nannar : 03.Aralık.2008 at 17:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Varşova

Quote Originally Posted by nannar View Post
    ASLAN BU SEFER 3 PUAN İSTİYOR

VS

..........GALATASARAY..................... BENFİCA
    2 - 0 Alırız bu maçı Tarih tekerrür etsin hadi bakalım... Başarılar...

(Kardeşim bu arada sonuçları yazarsan sevinirim. Zira ben işyerinin bilgisayarından engelli olduğu için SS leri göremiyorumda...)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ASLAN SONUNDA 3 PUANI ALDI

Galatasaray 2-1 Benfica

(Arkadaşlar eşimi almaya çıkacagım,ordan da dışarda bişiler yeriz belki... gece zaten GS maçı var, yine de girebilirsem girerim tekrar şimdilik hoşcakalın...)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Herkese teşekkürler arkadaşlar... okuldan mesai arkadaşlarımla yemekteydik ve sonra da eve çaya aldım daha yeni gittiler.birazdan Gs maçı başlayacagı için oyunu açmıyorum.en kısa zamanda oyunu açtıgımda taktik dizilişi ve takım ayarlarının SS'lerini koyuvereyim yalnız ben maçlarda çok değişiklik yapıyorum yani tek tip taktik ya da mantalite sizi her maçta başarıya götürmeyebilir... Bazen forvet hattını 3 lerken bazen de tek forvete düşürüp orta alanı kalabalıklaştırıyorum. genelde defans hattım push up oynuyor ,bazen en sona dayayıp defansı orta sahaya kadar çıkararak oynatıp alan daraltıyorum ama bazen de defans arkasına top atarak kontralarla hızlı adamlarıyla gol arayan takımlara karşı defans hattını gömülü oynatıyorum. rakibe göre yani neyse daha çok şey paylaşırız. sadece maçlar üzerine değil de bu tür oyun anlayışı hakkında da yorumlar yaparak bilgi paylaşımı yapalım bence... Skorlar önemli değil, bir şekilde oturuyor herşey... önemli olan oyunun mantalitesini kavramak... İyi şut atamayan bir forvete maçlarda bol bol şut attırıp 10 şutun 1 i kaleyi bulmaktansa, çok nadiren şut attırıp 3 şutun 1 i bulursa en azından ataklar daha olgun gelişir... aslında oyun hakkında yazılacak çok şey var ama bunları soru cevap şeklinde yaparsak daha yararlı olur...

mesela benim sizlere bir sorum var, 17 yaşında bir genci gelecek vaadediyor diye aldık diyelim... kiraya mı vermeliyiz?yoksa bizde altyapıda mı pişmeli? ya da kötü de oynasa AS kadroya mı almalıyız? fizik mi çalıştırmalıyız? yoksa önce teknik ve mantalite mi çalıştırmalıyız? fikirleriniz?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel galibiyet abi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Varşova

2-0 dedim ama hata sende bir gol fazla yemişsin yoksa benim tahmin doğru... Güzel galibiyet... Tebrikler... Hadi Görüşmek üzere...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar..Çabuk Gel

hasan abi hylandı ben 18 inde bonservis ödemeden aldım direk oynatmadan kiraya veriyim diyorum ne diyorsun , ayrıca takımın oturmaya başladı oyuncular taktik sistematiğine alıştılar artık kupalar seni bekler hasan abi merakla bekliyoruz...
    Last edited by dogancanoz : 03.Aralık.2008 at 19:56

tebrikler üstadım çok iyi gidiyorsun.emeğine sağlık şu an kariyerler içinde en dikkat çekici olman bu emeğinin karşılığnı gösteriyor.ayrıca genel taktiğin ve instruction hakkında bir ss atarsan bizler de bundan mümkün mertebe faydalanmaya calısırız.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Öncelikle altyapıda oynamalı bence çünkü senin antreman tesislerinle göstereceği gelişim o yaşta çok önemli. Maç oynaması da önemli tabii ki ama koçları ve antreman tesisleri çok düşük olan bir kulübe hemen yollamanın bir anlamı yok. Nerde çalıştıracağına gelince o da tamamen futbolcunun pozisyonuyla alakalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ayrıca bence fizik gelişmeli
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

alt yapıda durmalı 1 sezon ondan sonra 1 sezonda kira bana göre

30. Default

Aßi Müthiş Gidiyosun Rica Etsem Taktiğni Paylasırmısın

Sayfa 26 / 48 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon

Mesaj Yetkileri