Ugur Boral bu sene Fenerbahçe adına fiyasko iyi oynadıgı maç sayısı bir elin parmak sayısını geçmez , Capel ise sürekli bindiriyor rakibin sag kanadını felç ediyor orta acıyor,calım atıyor daha ne olsun.Ugur'dan daha teknik hemde![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ugurdan teknik biraz hemde biraz daha iyi olduguna bende katılıyorum
Capel bindirmekten başka bir şey yapmıyor. Fenerbahçe maçında bile bindirmekten başka birşey yapmadı her ikili mücadelede Arif Erdem'i aratmıyor, durmadan kendini yerlere atıyor. Böyle bir oyuncu lüzumsuz transfer olur. Bizde yıllar önce İlker vardı koşmaktan başka birşey yapmazdı. Capel'de bunun gibi...
Fenerbahçe'nin o kanadında oynayan Ugur Boral olduguna göre mecburen Ugur ile kıyaslayacagız![]()
Uğur ile kıyaslayacaksak Uğur bana göre Capel'dan daha iyidir. Ne kadar kaliteli olduğunu Sevilla ve CSKA maçında kanıtladı ama; süreklilik yok. Zaten bu yıl takım iyi değildi. Birde Uğur'un iyi oynaması için onu iyi oynatmaya teşvik edecek bir isim lazım. Uğur Boral bana göre Türkiye'de ki sayılı sol açıklardandır. Umarım seneye iyi bir takımla ne kadar iyi bir isim olduğunu kanıtlar. Tuncay'dan sonra o mevkiye bulduğumuz en iyi isim...
Koca bi sezonda sadece iki maçta iyi oynadı demek istikrar yok , acaba daha nasıl teşvik edilecek arkasında dünyanın en iyi sol beklerinden biri vardı daha ne olsun![]()
Fenerbahçe'de bu sezon Alex dahil hiç kimse oynamadı. Sadece Gökhan Gönül Emre ve Lugano hırslıydı... Onun dışında başka hiçbirşey yoktu. Ben seneye çok umutluyum Uğur Boral'dan...
Ugur'un Capel'den daha iyi olduguna kesinlikle katilmiyorum. Alican'in dedigi gibi 4 gomlek ustun Ugur'dan ...
Capel, Fenerbahçe'ye hiçbir şey kazandıramaz. Capel boş bir oyuncu fizik var diye bir oyuncu alınmaz... Eğer yetenekli olsa o ligde çoktan daha büyük takımlara gidebilirdi. Güiza gibi fos çıkar.
Ntvspor da eskisi kadar güvenilir olmasa da Spor Gecesi programında Julio Baptista ile ilgili Roma'da olan Aziz Yıldırım'ın çalışmalara başladığı söylendi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Baptista ve Spaletti'yle beraber dönse fena olmaz hani ...![]()
Sevilla şu an ispanyadaki önemli takımlar arasında yetenekli ki Sevillada oynayabiliyor.
Uğur'la Capel karşılaştırılması tabiki yanlış Uğur'un iyi oynadığı maçlar 1 senede 1 elin parmaklarını geçmiyorsa geçen seneyide katarsak 2 elin parmaklarını geçmez bence.Fenerbahçe'nin iyi bir yedeği olabilir Uğur.
Uğur söyle bi oyuncu iman gücüyle oynuyor,gavura vurur gibi vuruyor deriz ya kaba tabirle işte öyle deli dolu bir oyuncu.Oyuna konsantre olunca inanılmaz işler cıkartıyor fakat savruk oynadığı cok mac var...
Capel konusunda çok hızlı,teknik bir oyuncu fakat Uğur'dan 4 gömlek üstün olduğunu söylemek mümkün değil...Örnek gecen sene ki Sevilla-Fenerbahçe,Fenerbahçe-Sevilla...
Oftaş'tan geldiği zaman Bank Asya'yı takip etmeyenlerin burun kıvırdığı bu kim ya dediği bir oyuncu olan Gökhan Gönüle karsı hem de 2.macta 110 dk sarı kartı bulunan Gökhan'a karsı pek bi şey yapamadı Capel...
Anderlecht Alex'e talip
Birkaç gündür Belçika basınında yayılmakta olan Alex de Souza dedikoladularına Anderlecht Menajeri Van Holsbeeck'ten doğrulama geldi.
Belçika'nın Anderlecht takımı, Brezilyalı yıldız Alex de Souza'yla ilgileniyor. Belçika basınında birkaç gündür dile getirilen bu iddia, buguün resmen doğrulandı. Ancak Anderlecht takımının şimdilik, Alex'i transfer edebilecek bütçeye sahip değil.
Gazet van Antwerpen'e konuşan Anderlecht Menajeri Herman Van Holsbeeck, "Alex ile ilgileniyor musunuz?" sorusunu, "Takip ettiğimiz birkaç dikkate değer oyuncudan birisi. Yeni futbolcular almak için eskilerden satmalıyız" şeklinde yanıtladı.
2011 yılını dek Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan Alex de Souza, Fenerbahçe'den yılda yaklaşık 2 buçuk milyon avro kazanıyor. Alex'in bonservis bedeli ise en az 10 milyon avro olarak gösteriliyor.
Goal.com
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Rijkaard ve Ronaldinho Fener'e doğru
Fenerbahçe'de yeni sezon teknik direktörlüğü için giderek Frank Rijkaard'ın ismi ağırlık kazanıyor.
10 Haziran geç
Fenerbahçe'nin teklifine olumlu yaklaşan Rijkaard, yönetimin "10 Haziran'da buluşalım" talebine "Çok geç olur. Daha önce işi netleştirip çalışmalara başlamalıyız" yanıtını verdi
Fenerbahçe'de yeni sezon teknik direktörlüğü için giderek Frank Rijkaard'ın ismi ağırlık kazanıyor. Sarı-lacivertlilerin ilk kurduğu temasın ardından menajeri Perry Overeem'e yaptırdığı araştırma sonrası Fenerbahçe'nin Türkiye'de ekonomik ve tesis açısından öncü kulüp olduğu bilgilerine ulaşan Hollandalı teknik adamın sarı-lacivertlilere yeşil ışık yaktığı gazetelerde yer almıştı. Fenerbahçe'de çalışmak için çok istekli olduğu öğrenilen Rijkaard'ın sarı-lacivertlilerin ilettiği "10 Haziran'da görüşelim" şeklindeki randevu talebine "10 Haziran geç. Beni isteyen başka takımlar da var. Onlarla da görüşüyorum. Bütün teklifleri değerlendirip haziran başında karar vermek istiyorum" diye yanıtladığı öğrenildi. Rijkaard'ın talebiyle randevunun öne çekildiği ve tarafların önümüzdeki hafta buluşacağı öne sürüldü. Fenerbahçe'nin Luis Aragones görevde olduğu için resmi yollardan temas kurmak istemediği Rijkaard'ın, sarı-lacivertli yönetimin bu tavrını da memnuniyetle karşıladığı öğrenildi.
RONALDİNHO GÜÇLENİYOR
Fenerbahçe'nin Rijkaard ile temaslarının olumlu seyretmesi Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun da sarı-lacivertlilere tranfseri ihtimalini güçlendiriyor. Kariyerini Milan'da sürdüren Ronaldinho, Rijkaard ile Barcelona'da çalışmış ve önemli başarılara imza atmıştı.
BU ARADA DAUM İDDİASI
Fenerbahçe yönetiminde bir grubun da Christoph Daum'u tekrar takımın başına getirmek istediği iddia ediliyor. Galatasaray'ın da Alman teknik adamla temas kurduğu ve Daum'un her iki girişime de "Köln ile yaptığım anlaşmaya göre 31 Mayıs'a kadar sözleşmemi tazminatsız feshedebilirim. Bu tarihe kadar her konunun netleşmesi şart" yanıtını verdiği öğrenildi.
sabah-Deniz Derinsu
Alex'in kesinlikle gitmesini istiyorum....Anderlechte sov yapar kendileri...
ya Ronaldinho'yu bitiremedi gitti bu haber kanalları, gazeteleri. mantıklı olmak lazım biraz. Ronaldinho niye gelsin Türkiye'ye? empati yapın bir bakalım siz olsaydınız gelirmiydiniz...
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Ruud van Nistelrooy, Fenerbahçe'ye geldiği söyleniyor. Çok değişik kaynaklar bunu doğruladı. Zaten oyuncunun kendisi dün arkaşlarının arasında İstanbul'a gidip Fenerbahçe ile sözleşme imzladım demiş.
Anderlecht'ten Alex açıklaması!
Belçika Birinci Futbol Ligi takımlarından Andelecht'in yöneticileri, Fenerbahçeli Alex'le ilgilendikleri yönündeki haberleri yalanladı. Belçika basınında yer alan ''Anderlecht, Alex'i transfer etmek istiyor'' haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten yetkililer, ''Biz maddi anlamda Fenerbahçe kadar güçlü bir takım değiliz. Alex gibi bir futbolcuyu transfer edip maaşını ödeyemeyiz. Bizim için çok pahalı bir futbolcu'' ifadelerini kullandılar.
Kulüp yönetimi ayrıca Brezilyalı futbolcuyu 4 kez izledikleri şeklindeki haberlerin de doğru olmadığını kaydetti.
30.05.2009Kaynak : AA
Ruud Van Nistelrooy, Cannavaro'nun veda partisinde arkadaslarına Türkiye'ye gidiyorum Fenerbahçe ile anlaştım demiş. Ne kadar doğru bilinmez ama gelirse bomba olur .. Şampiyonlar Ligi finalinin oldugu zaman İstanbula gelmiş kendisi ..
Düne kadar Galatasaray ile adı anılıyordu, sonra Real Madrid televizyonuna burada kalacağım demiş açıklamasını yaptığı söylendi, şimdi de Fenerbahçe diyorlar. Yarın da Beşiktaş için yazmasınlar.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bana da öyle geliyor Serkan Abi kombinasyon permütasyon falan oldu =D
Bi ara Klauvert'i yazarlardı böyle..Şimdi yine bir Hollandalı Nistelrooy'a dadanmışlar.![]()
Transfere 50 milyon Euro'luk bütçe ayıran F.Bahçe, 3 Bundesliga'lı gence göz dikti.
ÜÇ yıl arka arkaya şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nden düşmemek gibi iddialı vaadlerle yeniden F.Bahçe başkanlığını kazanan Aziz Yıldırım ile yönetiminin transfer listesi giderek netleşiyor. Pazartesi günü saat 18.00'de mazbatasını alıp yeni yönetimle ilk toplantısını gerçekleştirecek olan Yıldırım'ın yıldız futbolcu yerine genç ve takımın ihtiyacı olan oyuncuları tercih etmeyi planladığı ve bu doğrultuda Bundesliga'da top koşturan iki Bayer Leverkusen'li Barnetta ve Renato ile Hamburg'lu Trochowski'ye göz koyduğu ortaya çıktı.
BU üç oyuncu için kardeşi Ali Yıldırım'ı görevlendiren Başkan Yıldırım'ın 20 milyon Euro bonservis parasını gözden çıkarttı. İsviçre Milli Takımı'nda da forma giyen, sağ ve sol açık oynayan, sürati ile dikkat çeken Barnetta, Artık Leverkusen'den ayrılmak istiyorum açıklaması yapmıştı. Barnetta'nın sözleşmesi 2010'da sona eriyor. 2014'e dek sözleşmesi olan Brezilyalı Renato Augusto ise her iki kanatta da oynuyor ve henüz 21 yaşında. Almanlar 11.5 milyon Euro bonservis değeri biçiyor.
OFANSİF orta saha Trochowski ise 10 milyon Euro değeri olan ve harika paslarıyla dikkat çeken bir isim. Bilindiği gibi F.Bahçe, Bundesliga'dan ayrıca Schalke'de forma giyen golcü Kuranyi ile de temaslarını kesmedi.
EDU'NUN uzun sürekli sakatlığı, Lugano'nun da henüz sözleşme yenilememiş olması nedeniyle Sivasspor'un stoperi Bilica ile öne anlaşma imzalayan F.Bahçe, bu transferi pazartesi resmiyete dökecek. Başkanı Yıldırım'ın Bilica ile yönetim kurulu toplantısının ardından söz keseceği ve salı günü de bu transferi açıklayacağı bildirildi.
mynet
(/s)
Bu haberi Kaptan antuya koymuştu galiba
Antu'da söylenti çıkıyor gazeteler haber yapıyor.
Ve beklenen oldu, Bilica artık Fenerbahçeli !.. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, başarılı savunma oyuncusunu Fenerbahçe'ye sattıklarını açıkladı ve transfer resmi ağızdan da doğrulanmış oldu.
LigTv.com.tr,
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved