Sayfa 26 / 68 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon
751 ile 780 arası toplam 2020 sonuç

Konu: Bursaspor Transfer Haberleri | Stoch ve Hosogai

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

böyle adini ilk defa duydugumuz adamlari niye transfer ediyor bursa? Steinert'i alacaklarina Idrissou'yu alsalardi keske her ne kadar Idrissou'yu da iyi bir transfer olarak görmesemde Steinert'ten iyidir en azindan adami taniyoruz yapabileceklerini biliyoruz bu adam süpriz yumurta gibi birsey taninmiyor ya elde patlayacak yada cosacak.. kumar gibi bir transfer

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursaspor bir düzen oturtmaya çalışıyor anladığım kadarıyla.. Oyuncular arasındaki seviyeyi çok aşmamaya çalışıyor. Umarım kimya tutar ve Bursa'yı çok daha iyi yerlerde görürüz...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Anlasilan klasik Ertugrul Saglam yabancilari transfer edecek Bursa. 5 tane alir, 1 tanesi iyi cikar, diger dordunu cope at....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muhtemelen Noray Nakis önermiştir bu oyuncuyu.

Volkan Şen'in bir alternatifi yoktu kadro içerisinde bu transfer ile bu sorunda halledildi. Steinert transferini ileriye yatırım olarak görüyorum. Hız-hızlanma ve dribling i gayet iyi bu özellikleri onu TSL'de isminden bahsettirecektir. Esas forvet transferi bu değil arkadaşlar heyecanlanmayın. . .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında Bursaspor Nonda'yı hiç düşünmüyor mu yahu. Bonservisi de elinde Sercan'la iyi 2li de oluşturabilirler bence.. Tecrübeli de. İdris'ten ne eksiği var En kötü ihtimal çok çok iyi bir alternatif olur forvete..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nonda bıraktı diye biliyorum ben
    Sentugo.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bursaspor`un gözde yıldızı Ozan İpek Haber1903`e özel açıklamalar yaptı.

Yıldız futbolcu yeni transferlerle güçlenen Beşiktaş`ta forma giymeyi çok istediğini ve Ertuğrul Sağlam`dan izin çıkması durumunda önümüzdeki sezon siyah beyazlı formayı giyeceğini açıkladı.

İşte Ozan İpek`in bomba açıklamaları ;

`` Ben Beşiktaş kulübünde oynamak istiyorum. İlk başlarda Bursaspor`da kalma planlarım vardı. Fakat daha sonra kararımı değiştirdim ve Beşiktaş`ta oynamak istediğimi yöneticilere ilettim. Beşiktaş bu yıl çok güçlü bir kadro kurdu. Quaresma transferi çok büyük bir olay. Bence bu sene şampiyonlukta en büyük favori Beşiktaş olacaktır. Menajerim şuanda Bursaspor yönetimi ile görüşüyor. Şuanda en büyük engelim Ertuğrul Sağlam`dır. Ertuğrul hocam izin verdiği an ben Beşiktaş`tayım. ``

- HABER1903 -

Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Nonda bıraktı diye biliyorum ben
    Yarım sezon ara vermişti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Linderoth bıraktı da Nonda devam ediyor.. Bence iyi bir alternatif olur.

Arjantinli değilse almıyoruz biz

Pivot santrafor lazım bize Hakan Şükür ara vermediyse çağırmak lazım. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Steinert imzayı attı!

Bursaspor, Vederson ve Insua'dan sonra Arjantinli Damian Steinert'i de renklerine bağladı. Özlüce Tesisleri'nde taraftara açık olarak gerçekleştirilen imza töreninde, Steinert kendisini yeşil beyazlı renklere bağlayan 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Şampiyon Bursaspor, Vederson ve İnsua'nın transferlerinin ardından, Arjantin takımı olan Racing Club'ta forma giyen 24 yaşındaki Damian Steinert'i renklerine bağladı. Yeni sezonda tango şovu yapmaya hazırlanan yeşil beyazlı kulüp Özlüce Tesisleri'nde basına açık olarak gerçekleştirdiği imza töreniyle Steinert ile 3 yıllık anlaşma yaptı. İmza törenine gelen taraftarlar yeni transferi alkışlayarak tezahürat yaptı.

STEİNERT: "BURSASPOR'A GELMEKTEN ÇOK MUTLUYUM"

İmza töreninde konuşma yapan genç oyuncu Steinert, şampiyonluğu Bursaspor'da yaşamak istediğini söyledi. Steinert, "Hocamıza, başkanımıza ve yönetime teşekkür ediyorum, bana bu şansı verdikleri için. Daha önce Newell's Old Boys'da bir şampiyonluk yaşamıştım, burada da şampiyonluğu yeniden yaşamak istiyorum. Bursaspor'a gelmekten çok mutluyum. Buradaki atmosferi de daha önceden söylemişlerdi. Bursaspor'da iki Arjantinli arkadaşım Batalla ve Insua'nın olması benim için daha iyi. Buraya alışmam ve uyum sağlamam daha kolay ve daha hızlı olacaktır" dedi.

MESUT MESTAN: "KENDİSİNDEN ÇOK ŞEY BEKLİYORUZ"

Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, imza töreninde yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Steinert'i renklerimize kattık. Kendisi gelecek vaadeden, hocalarımızın da izlediği, takımda da çıkış yakalayacağını umduğumuz genç yetenek. Kendisinden çok şey bekliyoruz. Bonservisi ile birlikte 3 yıllığına renklerimize bağladık. İnşallah Bursaspor'a ve Bursaspor'u sevenlere hayırlı olur bu transferimiz. Bundan sonraki transferlerimiz de devam edecek. Gelecek günlerde de birkaç transferimizi sizlerle paylaşacağız. 24 yaşında sağ kanat, sol kanat ve forvet mevkiilerinde oynayabiliyor."

03.07.2010
    Kaynak : DHA
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

aynen bence bu transfer tam bir piyango (Sergen yalçın )

herhangi birisi fm profili koyabilir mi ? Sadece kaynak olsun diye..
    Sentugo.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Açıkcası daha çok ismi duyulmuş isimler beklerdim Bursa'dan ama belli olmaz daha çook var transfer döneminin bitmesine..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

10.3 Datasında CA 119 , PA 141 olarak girilmiş

Datada neredeyse tüm özellikleri 0 olarak girilmiş sadece Pace 17, Acceleration 17, Dribbling 15 olarak bulunuyor.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar sürekli ŞL'den bahsediyorlar ancak bu ca ve pa aralığında bank asyanın yıldızı olur seviyede.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bu damian steinert, tam bir kapalı kutu.
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bana şu Fm'ye göre oyuncu kıyaslama işi mantıklı gelmiyor tabiyki sizinde kararınıza saygı duyuyorum

Şimdi adam'ın Ca Pa ' sı atıyorum 1000 olsun ne fark eder ? 100 olsun ne fark eder ?

Sonuçta Yaser Yılıdız 08 de Mehmet Batdal 09 da Adu 05-06 da ve böyle birçok örnek verebiliriz coşan patlayan falan ama reel'de alakaları olmayan.

Fm'ye göre kıyaslama yanlış olacakdır bence.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Bana şu Fm'ye göre oyuncu kıyaslama işi mantıklı gelmiyor tabiyki sizinde kararınıza saygı duyuyorum

Şimdi adam'ın Ca Pa ' sı atıyorum 1000 olsun ne fark eder ? 100 olsun ne fark eder ?

Sonuçta Yaser Yılıdız 08 de Mehmet Batdal 09 da Adu 05-06 da ve böyle birçok örnek verebiliriz coşan patlayan falan ama reel'de alakaları olmayan.

Fm'ye göre kıyaslama yanlış olacakdır bence.
    Doğru diyorsunda abi bu adamı değerlendirebileceğimiz başka kaynak yok

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Fm'ye göre arkadaş bu

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sercan ın yerine düşünüyor sanırım ErtuğruL hoca bu adamı
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by vego View Post
    Doğru diyorsunda abi bu adamı değerlendirebileceğimiz başka kaynak yok
    Bu oyuncu için demiyorum ben genel olarak

Neyse dağıtmayayım fazla.

Yararlı Olsunda Bursaspor'a Avrupa maçlarında sıkıntı yok
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

TR'de iş yapması için fazla bir özellik gerekmiyor biraz hız biraz dribling ile bu işi götürüyorsun zaten sonra akbabalar üşüşüyor takımdan koparmak için. Mesut Mestan zaten alternatif oyuncu olduğunu belirtti. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    10.3 Datasında CA 119 , PA 141 olarak girilmiş

Datada neredeyse tüm özellikleri 0 olarak girilmiş sadece Pace 17, Acceleration 17, Dribbling 15 olarak bulunuyor.
    Oğuz geçen sene Battala geldiğinde FM özelliklerine göre herkes eleştirmişti. Yarım sezonda Battala'nın fiziksel özellikleri dışında çok iyi profil yaptı Coşkun. Hakettiğinide gördük. Açıkçası ben Güney Amerika datasına çok güvenmiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben güvendiğimi söylemedim zaten, değerler bunlar dedim.

Türkiye ligi için yeterli kapasitede bir oyuncu Avrupa'da da yedek olarak iyi iş yapacaktır.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by vego View Post
    Fm'ye göre arkadaş bu

iyide diyelimki adam 3 assa 5 yukari bu profile yakin dogru saptanilmis FM de ozellikleri , zaten bundan daha iyi bir adam olsa o para Bursa'ya gelirmi ? gelmez tabikide

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    iyide diyelimki adam 3 assa 5 yukari bu profile yakin dogru saptanilmis FM de ozellikleri , zaten bundan daha iyi bir adam olsa o para Bursa'ya gelirmi ? gelmez tabikide

Gelmemesi için bir sebep söylermisin?
    1 sezonlukda olsa Avrupa liginde mücadele eden takımda avrupa kulüplerine karşı vitrine çıkacak neden istemesin, ki süper lig'inde hemen hemen futbol kalitesi çoğu ülkelerden üst seviyede..

Default Sıra Şampiyonlar Ligi'nde

Ertuğrul Sağlam, "Sezon devam ederken 'şampiyon olacağız' dediğimizde birçok insan içten içe gülümsüyordu, şimdi aynı şeyi Şampiyonlar Ligi ile ilgili söylüyoruz" dedi.

TRANSFERLER
    Şampiyonlar liginde kadrolarının yeterli olup olmadığına yönelik bir soruya Sağlam, şu yanıtı verdi:
    "Transferde öncelikle stratejimiz elimizdeki değerleri kaybetmemekti. Bunda da başarılı olduk. Cazip teklifler gelmesine rağmen hiçbir oyuncumuzu bırakmadık. Eksiklerimizi tespit edip onları gidermek için transferler yapıyoruz. Dün Arjantin'den genç bir oyuncu aldık. Bundan sonra geri ve öne 2 kaliteli oyuncu alıp, transferi tamamlayacağız. Onların da katılımıyla çok iyi takım olacağımıza inanıyorum. Bu kadronun lig, şampiyonlar ligi ve Türkiye Kupası'nda yeterli olacağına inanıyorum."

Ertuğrul Sağlam, "Sercan Yıldırım büyük kulüplere gitmek isterse hangisini tercih eder" sorusunu, "Büyük kulüplerden Bursaspor'u tercih ediyor zaten" diye cevapladı.

"AVRUPA'DAN TEKLİF ALDIM"
    Avrupa'dan teklif alıp almadığı sorulan Ertuğrul Sağlam, "Avrupa'dan teklif aldım, ama şu anda çok önemli bir başarıyla beraber önümüzdeki sezon önemli kulvarlarda mücadele edeceğiz. Şampiyonlar Ligi bizim için çok önemli, orada ülkemizin göğsünü kabartan Bursaspor'u izlettirmeye çalışacağız. Hiçbir antrenör ve futbolcu şampiyon takımdan ayrılmayı istemez" dedi.

Haberin tamamı : http://www.ntvspor.net/haber/gunun-h...medium=twitter

Ertuğrul hoca toparlar onu takımın oyun tarzına uygun bir oyuncu olduğu belli oluyor yorumlardan. Ufak korkularımda yok değil, topluyoruz Arjantin vatandaşı oyuncuları, gruplaşma olmasa bari kulüpte

Bursaspor'da iki Arjantinli arkadaşım Batalla ve Insua'nın olması benim için daha iyi. Buraya alışmam ve uyum sağlamam daha kolay ve daha hızlı olacaktır"
    Birde bu dikkatimi çekti Iglesias'ı saymamış, yoksa gitti mi Iglesias?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Olay şöyle gelişiyor.

Şuradan töreni izleyebilirsiniz, soru 04.01-04.05 arasında soruluyor.

Soru şöyle, soruyu soran kişi basın mensubu "Bursaspor'da 2 tane daha Arjantinli oyuncu var, kolay anlaşacak mı onlarla."

Soru Batalla ve Insua yönünden soruldu, o da ona göre cevap verdi.
    Last edited by Bursaspor : 04.Temmuz.2010 at 17:43
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Sayfa 26 / 68 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon

Mesaj Yetkileri