Sayfa 26 / 34 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon
751 ile 780 arası toplam 1012 sonuç

Konu: Ankaragücü Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ankaragücü adına mükemmel iki transfer olur yani onların kadro kalitelernin üstünde 2 oyuncu Delgado ve Holosko.. Bizim açımızdansa yabancı kontenjanına byük fayda sağlayacağı için olumlu bir hamle..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu arada dün ilk hazırlık maçında Sivas'a 3 tane attı takım. Daha sakat olanlar ve takıma katılmayanlar var. Sapara - Vittek, Hollanda kampına katılacakmış. Delgado - Holosko + 2 Türk transferinden sonra takım iyice güçlenecek .

Sivasspor; Akın, Abdurrahman, Murat Sözgelmez, Diallo, Hayrettin, Mehmet Naz, Zita, Cihan, İbrahim, Sedat, Kamanan.

Ankaragücü; Senecky (Bora), Uğur, Aydın (Ediz), Zewlakow (Özgür), Koray (Muhammet), Hürriyet (Kaan), Güven, Theo (Adem), Umut (Kağan), Mehmet Çakır (Abdullah), Metin.

Goller: Metin Akan ( 2 ), Hürriyet ( P )

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Amerika Milli Takımının ileri ucundaki sporcu için üç haftalık yoğun transfer görüşmeleri sonrası sporcunun anlaşma sağlanmak üzere iken son anda vaz geçmesi sonucu forvet hattına takviye için transfer çalışmalarına tekrar başlandı.

Yapılan planlamaya göre iki yerli ikide yabancı futbolcu transferi için girişimlerin devam etmekte olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz

Oyuncu; Jozy Altidore.. Türk oyuncu; Ümit Karan + 1 oyuncu diyolar onun kim olduğunu kimse söylemiyo fiyat yükselir diye.

Vittek ve Sapara kesin olarak Hollanda kampına katılıyolar 21 Temmuz'da.. Sözleşme toplu olarak imzalanacak sanırım..

Tita Antalyaspor'a kiralık olarak verildi tekrar

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Allah aşkına alın büyük golcü Ümit Karan'ı...
    I'm back...

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Allah aşkına alın büyük golcü Ümit Karan'ı...
    Adama sorarlar o büyük golücüyü neden kaptan yaptınız diye ?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Stadta imza töreni yaptınız diye :]

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dün maçtan sonra Koray'la konuşmuş birisi.

Yunus Emre Yüksel'in Koray Çölgeçen İle Kısa Bir Röportajı

Emre Gecekondu: Tebrikler..
    Koray Çölgeçen: Sağol Kardeşim, Asist Yaptım İlk Golu Attırdım Metin'e.
    E:Tebrikler.. Takım Nasıldı Abi, Arkadaşlık Havası..
    K:Çok İyi Oturmaya Başladı Takım. Ezdik Sivas'ı. İlk Yarı Biz Oynadık 2. Yarı Yedek Takım. Sorunlar Var Antep Bana Ve Kulübüme İyi Para Verdi Ama Gitmem Ben Burada Bırakacağım Futbolu! Ben parayı ilk planda tutmuyorum, ben Ankaragücü'nü seviyorum para az alsamda burada kalacağım jübile
    burda.
    Koray: Biz para ile büyümedik Emre'm sevgi önemli, sevilmediğin yere git, paran olsun cebinde ne yapayım öyle parayı...
    Adam Koray Çölgeçen

İyi bir kadro kurdu Ankaragücü;

Bilmiyorum Ümit Özat'ın kafasında nasıl bir şablon var ama,böyle uygun gözüküyor.+2'de de Theo ve Rajnoch var.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Her şey iyi yalnız defansta sıkıntı yaşayabilir Ankaragücü.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Takım bu şablonla oynayacak. Geçen senede böyle oynatmıştı geldikten sonra. Senin yazdığında çok eksik var. serkan yollanacak takımdan büyük ihtimalle. Zewlakow'dan kanat yapmak istiyo. Stoper oynatmayacak onu. Ortasahada alternatifi çok olduğu için Geremi oynamayacak. Dün Theo - Güven oynadı Hürriyet'in yanında. Zaten Tello olursa Geremi shoot out olacak :] Nerede olduğu bile belli değil şimdilik.

Aygün defans sıkıntı yaşanacak en son yer. Jan Rajnoch var daha takımda.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Zewlakow stoperde oynamiyormu niye sol beke koydun? kanat olmaz o adamdan cok agir bir oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Aygün defans sıkıntı yaşanacak en son yer. Jan Rajnoch var daha takımda.
    En son yer mi Yapma abi o kadar da sağlam bir defans hattı yok.Hücum çok daha iyi.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

A.Gücü bu şablonla oynasın yirler A.Gücü'nü gol atmakta zorlandığı her maçta.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ümit Özat Zewlakow'u kanatta düşünüyo. Dün Zewlakow sağda Uğur solda oynadı ilk yarı. 2. yarıda Özgür Çek sol kanada geçti Uğur sağa geçti.

Emre geçen sezon bu şablonla oynadı. 15 gol yedi takım. 3 GS 3 FB 3 Sivas attı zaten. Takımı oturtursa gol yemiyo. Süper Ligi anlamaya başlamış zaten savunma kendi yarı sahasında hareket etmiyo. O yüzden adamda kaçırmıyolar.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ben biraz uzaktan takip edince.

Tabii ligde gol atmayı düşünen yok pek zaten.

Ama sağlam olur Tello Holosko falan da katılırsa.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

tello , holosko , delgado 3 ude giderse Ankaragucune , tam pilot klup gibi olucak yahu , halbuki bu adamlarin G.Antepe gitmesi gerekmiyormu

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Gaziantep ile ipleri kopardık. O bir tane santrforları vardı ya Cesar mı Santos mu ne. Onu vermediler diye.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Gaziantep ile ipleri kopardık. O bir tane santrforları vardı ya Cesar mı Santos mu ne. Onu vermediler diye.
    Hayatta inanmam

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Delagado ve holoskonun ankargücüne geleceğini pek sanmıyorum bjk kiralamak yerine satmayı düşünür heralde satmaya kalksa taliplisi çok olacaktır zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Biraz Önce Kagan Söylemezgiller'le Konustum Koray Çölgeçen Takımdan Ayrıldı Apar Topar Tesislere Geldi Vedalastı Morali Bozuk Sinirli Stresli Bi Hali Vardı Dedi.

Hadi diyoruz Gökçekler yapar birşeyler. Ama Koray gibi bir adamı takımdan yollamak saçmalık. Gideceği takımda inşAllah parlarda Gökçekler kafalarını vursa. Tabi vuracak kafaları varsa.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Koray nereye gidiyormuş peki bizdende hangi mantıkla yollandığını çözemedim hala

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bursaspor'a gitmiş sanırım. Sivasspor maçından sonra Gaziantep çok iyi para veriyo ama ben gitmek istemiyorum demişti. Yönetim zorla satmış Koray'ı..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bizdende aynı durumda ayrılmıştı çok beğendiğim bir oyuncu üzüldüm

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aynen Coşkun Theo Weeks. Adam eşşek gibi koşuyo ya. Biraz tekniği geliştirse çok iyi topçu olacakta boş koşuyo işte.

Zaten bu takımıda bozdular. Koray gitti. Kağan'ıda yollarlarsa taraftar yürüyecek söz verenlere.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Delgado'nun takıma gelmeyi kabul etmemesinin ardından Paraguay'lı Edgar Benitez'le görüşmeye başlamışlar..

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Sapara yolcumuki once Delgado olmayinca Benitez?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sapara ve Vittek'in durumları belli değil.

Koray için'de çok karıştı ortalık. Rant-X doğru karar deyip yönetim şakşakçılığı yaparken. Gecekondu Koray'ın gitmesine çok büyük tepki gösteriyo. Hollanda kampına gitmeden önce antrenman tesislerine gidebilir taraftarlar. Ümit Özat içinde çok güzel düşünceler var herkeste.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Delgado , Holosko ve Tello A.Gücü'ne gitmiş ama Beşiktaşın haberi yok henüz demekki.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Sapara ve Vittek'in durumları belli değil.

Koray için'de çok karıştı ortalık. Rant-X doğru karar deyip yönetim şakşakçılığı yaparken. Gecekondu Koray'ın gitmesine çok büyük tepki gösteriyo. Hollanda kampına gitmeden önce antrenman tesislerine gidebilir taraftarlar. Ümit Özat içinde çok güzel düşünceler var herkeste.
    Bence en büyük transfer ne olur biliyor musun İso , senin su hep söyledigin gruplar var ya Rant-X vsvs felan , onları dagatacaksın bitireceksin o zaaman büyük bir iş yapar yönetim.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Gecekondu
    Sol Kapalı
    Genç Güçlüler
    Büyük Ankaragüçlüler
    İhtiyarlar
    Anti-X
    Sokak
    Tunalı

Şu anda aklıma gelen gruplar. Eryaman ve Demet bu sene Anti-X'ten ayrıldı. Onlarda yeni grup kurarsa rekora doğru gidiliyo tribünlerde. Anti-X dağıtmazlar. Yoksa kim 90 dakika el salla başkan el salla diye bağıracak !

Sayfa 26 / 34 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon

Mesaj Yetkileri