Süper sonuç tebrik ederim..
ESTAĞFURULLAH HOCAMSENİN BAŞARIN O HARİKA GİDİYORSUN...ANTEP DAR GELİYOR SANA
![]()
Ana Tahmin etmisim![]()
VAY ANASINI NE GÜNLER BEENERDEN NEREYE EFSANE OLDUN RIZACIM
oyunun savelerini bizimle paylaşırmısın böyle bir gaziantepsporla oynamk isterim olmaz dersende msnden bana yollarmısın
ligi zaten kazandın sayılır ŞL de yarı final istiyoruz![]()
final istiyoz![]()
Sentugo.
woow maşallah dostum harikasın valla
üstadımsın diyorum sana işte![]()
arkadaşlar çok saolun inş. şampiyonlar liginde yüzünüzü kara çıkartmam sizin desteklerinizle bişeyler yaparsak ne mutlu bana
dostum benim sayfaya bakarmısın ?
Çok kötü olmus abi :S
Man U 'yu dize getiren takım Real Madrid'i mi geçemeyecek . .
havada karada hocam kaçmaz![]()
bence kazanıcaksın onlarda adam varsa bizde yürek var![]()
Ne zmandır uğrayamıyordum Rıza. Sen baya iyi etmişsin takımı. Madrid'in kadro ss'sini hocasını koy sana taktik vereyim
vaayy..dostum rıza harikasın yaaa...iki gün girmedim neler olmuş burdaistediğimiz ve beklediğimiz oldu..ligdeki gidiş çok normal zaten..beklediğimiz gibi...ama avrupayı sallamışın yaa..tüm avrupa seni konuşuyoo..bizim işyerinde herkes antepin başarısından bahsediyo..heleki iki maçta da manchester ı yenmendenn
gelen teklifleri de reddetmişinn süperrr...böyle bi antepi kim bırakır yaa..efsane oldun zaten ama bi de yeri dolmayacak efsane olmak varr..dördüncü şampiyonluk geliyoo..üstüne de eminim en az yarı final şampiyonlar liginde...real vız gelirr..sen iki maçta manchester a altı gol atmışsın real de neki
![]()
devamı fazlasıyla gelcek dostum eminimm![]()
çok saol dostum bu sezon desteklerinizle takım iyi çok şükür..şimdi rakip real madrid eğer onuda beraber devirirsek muhteşem olacak ligdede fenerbahçe puan kaybetmiyor.yapıştı peşime bırakmıyor puan kayıpları yaşasada ligi düşünmeden avrupaya odaklansakartık dualarınız ve desteklerinizle inş.Real madridi de beraber deviririz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
çok saol dostum sizin desteklerinizle oluyor bu başarılar.inş. real madridi de beraber deviririz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
inş. arkadaşlar dediğiniz gibi olur çok saolun destekleriniz için
Last edited by sayinriza : 26.Ocak.2009 at 15:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
başarılar kardeş vala harikasın takipcinim
MAŞALLAH 5 ER 5 ER GİTMİŞİN RIZA![]()
Hll Abi Süper GidiyorsunBen Orduspor'la Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Oldum Ama Okuyan Yok
Bari Sende Olda Bir Türkü Görsünler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu Arada Gerson Çok İyiymiş Abi..
Last edited by LifeYourself : 26.Ocak.2009 at 16:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
yapma yaa.. ş.ligi için seni tebrik ederim. kariyerine bi bakacağım.kusura bakma gözümüzden kaçmış kariyerin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar inş. deviririz sizin desteklerinizle..yeni ss leri ekliyorum şimdi:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TÜRKİYE KUPASI
ÇEYREK FİNAL
ANTEP TURA YAKIN
TÜRKİYE KUPASI
ÇEYREK FİNAL RÖVANŞ
AYNI TARİFE:ŞAHİNLER YARI FİNALDE
![]()
Last edited by sayinriza : 26.Ocak.2009 at 16:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
inş. devirecez onlarıda