Son Dakika.![]()
Serkan Hoca urfaSpor Teknik PatronLugu İcin Göz Kırptı![]()
AFC Wimbledon ile kupalara devam
Büyük takımın başına geç
2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap
En başa dön, amatörden bir takım al
Türkiye Süper Ligi'nden bir takım al
Türkiye 1.Lig'inden bir takım al
Kulüp takımı çalıştırma, Brezilya ile devam et
Kariyeri bitir
Son Dakika.![]()
Serkan Hoca urfaSpor Teknik PatronLugu İcin Göz Kırptı![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Son dakika haberi dogru mu kiSerkan Hocadan acıklama bekliyoruzzzz
![]()
TariboWest
Abi Göztepeyi al![]()
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Göztepe amatör takım mı be? Göztepe şuanki Wimbledenda daha iyi konumdadır
Serkan abinin kafasını karıştırmayın.Adam kendisi karar versin bırakın..
Büyük Altay seni bekliyor Serkan.![]()
TariboWest
Kulübümle sözleşme 2026 yılına kadar devam ediyor. Şu anda 2 kulvarda zorlu maçlar yapıyoruz, basının bizi yıpratmasına izin vermeyeceğiz, görevimin başındayım.
"YÜCE ATATÜRK"
Spekülasyonlar ile takımın konsantrasyonunu bozmayın arkadaşlar 15.senede şampiyonluk geliyor![]()
Hehe abi senin yerine başa Aragones gelcekmiş
100 Yaşına gelmesine rağmen hale futbol aşkıyla yanıp tutuşuyormuş![]()
Bu mirası Aragones'e bırakamam.
Premier Lig 29.Hafta
Kanta gerçekten mükemmel, Casini ile çok iyi bir ikili oldular. Casini de çok iyi oynamaya başladı son dönemde.
Şampiyonlar Ligi 1.Tur Rövanş Maçı
Korku dolu dakikalar yaşadığımız maçta mağlup olsak da turu geçiyoruz. Maç 3-0’a geldiğinde gerçekten korkmuştum ama sonra bulduğumuz 2 gol bizi rahatlattı. Son dakikalarda yediğimiz 2 golünse hiç önemi yok, 6-2 sona erse bile maç turu biz geçecektik.
Premier Lig 30.Hafta
Bu mağlubiyet nedeniyle oyuncularıma kızamıyorum, zorlu dönemde bu tür kayıplar olacaktır.
Premier Lig 31.Hafta
İlk maçta da 4 atmıştım, şimdi de 4 atıyoruz. İyi ki yönetim sezon başında oyuncuları satmış da Jesus’u almışım, yönetime bu nedenle teşekkür ediyorum yoksa almayacaktım Jesus’u ve gollerini izleyemeyecektik.
Premier Lig 32.Hafta
Lig üçüncüsünden deplasmanda 1 puan alıp onların şampiyonluk hayallerini suya düşürmüş oluyoruz. Şampiyonluk mücadelesinde 2 takım kaldık.
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final İlk Maçı
Gruptaki rakibimiz Inter ile eşleştik. Grupta deplasmanda puan çıkarabilmiştik. Bu maçta kaybetsek de yine de avantajlı sayılabilecek bir skorla evimize dönüyoruz.
Premier Lig 33.Hafta
Rakip zayıf, sonuç normal.
Puan Durumu
Ligin bitmesine 5 maç kaldı ve bu 5 maçtan 4 tanesi evimizde. City ile puan farkı 6. Şampiyonluk kutlamaları başlasın artık şampiyonuz.
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2.Maç
Inter’i 120 dakika boyunca ezdik ve turu geçen taraf olduk. Casini’nin tek golü maçı uzatmalara götürdü. Sakatlık sorunları nedeniyle gerekli değişiklikleri de yapamıyordum. Artık işi penaltılarda çözeriz diye düşünürken sahneye gecenin yıldızı Casini tekrar çıktı ve 112. dakikada bize galibiyeti getiren golü attı. Helal olsun sana verdiğim 40 milyona diyorum.
Yarı finalde rakiplerimiz 2 İngiliz ve 1 İspanyol temsilcisi. Manchester City, Chelsea ve Atl.Madrid. Madrid İspanya’da 4. sırada ve son 8 haftaya girilirken şampiyonluk şansları bulunmuyor. 2 İngiliz takımını yerim ben, neden olmasın ki?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan abi hangi kupanın kutlamasına başlayacağız.CL mi Lig mi
.
Hem ŞL hem Premier Lig.İkisi bir arada olsun (:
Lig bitmiş tebrikler Serkan abi ?
vaybe kariyerin ilk günlerini hatırlıyorum
şimdi şampiyonlar ligi şampiyonluğu gelicek inşallah
Serkan süper gidiyorsun. Kutlamalara baslayalım 2 kupa birden geliyor galibaEller havaya
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO AFC WİMBLEDON
![]()
TariboWest
Premier Lig 34.Hafta
2 kanat oyuncumuz sakat, onların yedeği olan 2 kanatta da oynayabilen oyuncum da sakat. Orta sahada derinliği sağlayacak oyuncularım da sakat. İki kanatta da bek oyuncularımı oynatmak zorunda kaldım maalesef. Sezon başından beri yüzüne bakmadığım Luis Alfonso’ya muhtaç oldum şimdi.Bu şartlarda tek golle 3 puan iyi oldu.
Premier Lig 35.Hafta
Alfonso beni neden çürüttün ki kulübede hiç oynatmadın diyor.
Şampiyonlar Ligi Yarı Final İlk Maçı
Güzel bir sonuçla evimize dönüyoruz. Yedeklerde sadece defans ve forvet oyuncuları olduğundan değişiklik yapamadım çünkü 2 bölüm de çok formda. Bu senenin en önemli transferi Kanta oldu. Geçen sezon yedek bırakmayıp oynatmaya başlasam bu sezon gol kralı bile olabilirdi. Casini ise bizi coşturmaya devam ediyor.
Premier Lig 36.Hafta
ŞAMPİYON AFC WİMBLEDON
Kulüp tarihinin 20. yılında ilk şampiyonluğuna ulaştı. 15 senede bunu başardığım için çok mutluyum. Bunu daha erken de yapabilirdik hatta 10. sezonda da olabilirdi ama yaptığım bazı hatalarla bu süre uzadı. Amatör kümeden bir takımı alıp, Premier Lig Şampiyonu yapmak gerçekten çok mutluluk verici bir durum.
Şampiyonluğu Chelsea maçında kazanmamız da ayrı bir anlamlı oldu. Kutlamalara 2-3 hafta ara veriyoruz, 2 kupayı birden kutlayacağız.
"YÜCE ATATÜRK"
Sampiyonuz Oley Sampiyonuz oLey Sampiyonuz OLey....![]()
hocam Şlyi Alda Her Yer Bayram Yeri oLSun
Şampiyonuz !Serkan abi bu arada taktik için teşekkür ederim daha ilk maçta L'pool'u 3-1 yendim.
Artık CL'yi de alıp istifa edersin herhalde..![]()
![]()
Tebrikler Serkan abi mükemmel bir sezon sonu da mükemmel
Tek Hedef kaldı Şampiyonlar Ligi o da gelecektir inşalah
Liverpool puan farkı fazla olsada düşme potasının 1 sıra üstünde bitirmiş ligi![]()
Tebrikler Serkan. Ben hep istifa et derdimSakın istifa etme. ŞL yi de alırsan mutlaka Wimbledonın favori kişisi olursun. 15 yılın en anlamlı hediyesi de bu olur herhalde
![]()
TariboWest
AFC WIMBLEDON FİNALDE
Tam 19 maçtır ilk 11'de oynatmadığım ve 4 maçta sonradan oyuna giren kaptanımız, yıllarca verdiği emeği taçlandıracak bir gol atarak bizi finale taşıdı. Altyapıdan çıkarıp onu kaptan yaptığım için de kendimle gurur duyuyorum.
78. dakikada gelen golle karşılaşma 1-1 sona erdi ve ilk maçta aldığımız avantajlı skorla finale çıktık. Finalde rakibimiz geçen hafta 3 gol atarak yendiğimiz Chelsea. 1 kupa daha geliyor, son 3 maç ve kutlamalar başlayacak.
"YÜCE ATATÜRK"
Abi seni Welling'e bekliyorum tören yaptırıcağız pasta kestireceğiz istersen Wimbeldon wallpaperi yaparım![]()
.
15 Sezon sonra kariyer mutlu son ile mi bitecek yoksa 1 sezon daha şampiyonlar ligi için devam edecekmi basında çıkan haberler Serkan Özışığı yıldıracakmı hepsini bekleyip göreceğiz.
Premier lig şampiyonlugundan dolayı kutlarım...inşallah ŞL'yi de alarak zirve yaparsın Serkan...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
müthiş bi kariyer bnde 2016 yılındayım full gs deyim sezon sonu bırakıcam bütün kupalara ambargo koydum şl yi 5 kere aldım yeter artık![]()
Ooooooo! Abicim Ya Ben Girmeyeli Ne Kadar Çok Olmuş YavPremierde Mutlu Saadet
CL'de Final
Valla Helal Olsun
Tek Kelimeyle Mükemmel Daha da Bişey Demiyorum Kendime Kızıyorum Niye Bu Kadar Uzun Zaman Ayrı Kaldım Diye Bu Şampiyonluğun İçinde Olmak İstedim
Çifte Kavrulmuş Şampiyonluk Kutlu Olsun
OLEYYYYYYYYY WİMBLEDON ÇİM KORTLARIN EFENDİSİ
![]()
O Başka Şeymiydi Yavvv
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abi Ya Bir Banada Haber Et Uzun Kaldığımda Uyar Beni Titreşim Falan Gönder Yada Uyar Beni Sana Herşey Serbest![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 14.Temmuz.2009 at 21:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ligde kalan 2 maçta akıllar finalde olduğu için 2 beraberlik alıp ligi tamamladık. İstatistikler artık ŞL finalinden sonra.
20 Mayıs’ta oynanacak final maçı öncesinde gerçekleştirilen basın toplantısına yanında kaptan Houghton ile yer alan Özışık, iddialı açıklamalarda bulundu.
Öncelikle eksiklerimizden başlayayım, yanımda bulunan kaptanımız maalesef sakat ve bu maçta yer alamayacak ama bu önemli günde bizimle birlikte olmak istedi, takım arkadaşlarına kupayı kaldırabilecek durumdayım, sakatlığım ciddi değil dedi son toplantımızda.
Sarı kart cezalısı Umut da finalde yer alamayacak maalesef. Başka eksiğimiz yok. Kanat oyuncularımızın düzelmesi, orta sahamızın düzelmesi, tam kadro sahaya çıkacak olmamız rakibimizi korkutsun.
15 sene önce bu takımla sözleşme imzalarken bu başarılara bir gün imza atacağımızı düşünüyordum ama bir tarih belirleyemiyordum. Bu uzun süreçte sıkıntılı anlarımız da oldu ama ben ve ekibim yılmadan yola devam ettik. 3 hafta önce şampiyonluğu kazandığımızda dönüp arkama baktım ve iyi ki burayı seçmişim iyi ki bu camiayla uzun yıllar yola devam etmişim. Hedefim bu küçük mütevazi kulübü avrupanın zirvesine taşımak, adını sadece Tenis turnuvalarında duyuran bu şehri, futbolda da dillerden düşmeyecek seviyeye getirmekti.
Geleceğime yönelik sorulara ise şimdi yanıt vermek istemiyorum. Konsantre olduğumuz tek şey final karşılaşması ve taraftarımıza bu sevinci yaşatacağımıza söz veriyorum.
Toplantı esnasında Özışık’ın duygusal anlar yaşadığı ve gözlerinin dolduğu gözlemlendi. Sakin olmaya çalışsa da heyecanını gizleyemeyen Özışık’ın galibiyete inancı gözlerinin parlaklığından anlaşılıyordu.
Maça bu kadroyla çıkıyoruz;
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Hocam Al Su Ş.L yi CıLdıralım ARtık![]()
Aynen Abi![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"