Bir maç nasıl satın alınır,buyrun kanıtıAdam bilerek gol yemiyor fakat...
[YOUTUBE="J9mIn5NfUhc"]At. Madrid vs FC Bayern - Velthuizen Goal 16 minutes[/YOUTUBE]
Bir maç nasıl satın alınır,buyrun kanıtıAdam bilerek gol yemiyor fakat...
[YOUTUBE="J9mIn5NfUhc"]At. Madrid vs FC Bayern - Velthuizen Goal 16 minutes[/YOUTUBE]
Last edited by yunusgs : 26.Haziran.2011 at 20:14
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Güzel bir video
Kaleciye iyi küfür etmişlerdir![]()
Ben hataya anlam da veremedim.Degaj yapacağın zaman biraz açılırsın kaleden.Bu kalecinin ne yapmak istediği gerçekten belirsiz![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Diren ve efsane ol Ersan![]()
Biri bizi durdursun
Adamlar halısaha maçında oynar gibi oynuyolardı. Bende hepsi hevesini alsın diye değiştirmedim hiçbirini
Hamitin takımın en kötüsü olması ise üzücü![]()
uefa ve şampiyonlar liginini finalinde zenitle karşılaştım ve yendim.
Daha komiği ise oyuna başlarken herkes kendi adını manager olarak koyar. Beşiktaşı yönetiyorum, kendi ismimde beşiktaşın alt yapısında çıkıyor.![]()
Fmde birsürü şey gördüm 3 günde 3 maç kadar saçma birşey de görmedim .İptal de etmiyor federasyon .
hatta 4 günde 4 maç. Oha o ne ya, nasıl bir federasyon üst üste 2 gün lig maçı. Hani hiç maçın olmasın ama üst üste 2 maç yine koyamazlar. Ki her maçta şehirden şehire geçiyorsun, öyle saçma bir problem daha var, önce tarafsız sahada ki başka bi' şehirde olduğunu varsayıyorum, akşam maç yapıyorsun hoop otobüse gece yolculuğu deplasmana, sabah uyumadan antreman, hoop otobüse geri eve dön. Ordan bi' gün de yurtdışına bir de. E yuh. Ve ondan sonraki maçlar da da 1'er günlük dinlenme varmış, bayağı yazık.
Last edited by Lim10 : 03.Temmuz.2011 at 11:57 Reason: Üsluba dikkat
O ne yahu onuda ilk kez gördüm![]()
Oyunda güzel şeyler de olmuyor değil. Ekran görüntüsü koyamayacağım ama. Bir maçımda oyuncum ofsaytta idi. Pas ona gelir gelmez yan hakeme baktım bayrağını kaldırdı; oyuncum golü attı. Orta hakem de golü verdi. Bedavdan gol kazanmış olduk. =)
Bir oyunumda küme düşen, diğer oyunumda 21 hafta bileği bükülmeyen takım: HacettepeHarbiden bükülmüyor bilekleri. 21 afta oldu hala yenilgileri yok.