Hacıosmanoğlu'nun başkanlığından sonra Trabzonspor'da çok şey değişecek gibi, özellikle ilk kulüpler birliği toplantısını çok merak ediyorum.
Last edited by uAburak89 : 27.Mayıs.2013 at 19:01
Tolunay Kafkas'a yapılan büyük bir ayıp bence. Ayrıca böyle bir demeç vermekte nedir. Ne zannediyor bu adam kendini ? Fatih Tekke'den sportif direktör yaratacaklar ya bi de ona çok gülüyorum. Bu tarz vizyonsuz, geri kafalı adamlar futbolumuzu geri götürür, ileri değil.Hacıosmanoğlu, bir gazetecinin teknik direktör Tolunay Kafkas'ın bu konudan haberi var mı biçimindeki sorusu üzerine, "Bu sorular Trabzonspor'un başkanına sorulmaz. Trabzonspor'un başkanı açıklama yapıyorsa onunla yetinmek zorundasınız" diye konuştu.
Mustafa Reşit Akçay'ı hoca olarak beğenirim. Elinde iyi bir kadro var artık bakalım neler yapacak.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Beşiktaş'ın Samet Aybaba ile yolları ayırması ne kadar doğruysa Trabzonspor'un Tolunay Kafkas ile yolları ayırması o kadar doğru bir karar. Sıra Bursaspor'a geldi onlarda Hikmet Karaman ile yolları ayırmalı diye düşünüyorum. Bu tarz hocalarla yeni sezon planlamasını yapmayacaksın. Saydığım takımlar hoca değişikliğine gitmeseydi gelecek sezon hayal kırıklığı olurdu. Sıra Bursaspor'da onlarda değiştirmeli hocayı.
Trabzonspor hoca tercihini iyi kullandı. Mustafa Reşit Akçay'ın önemli işlere imza atacağını düşünüyorum ama tabi ona sunulan imkanlar nasıl olacak bakalım. Mustafa Reşit Akçay'ın teknik direktörlüğe getirilmesi kadar Fatih Tekke'nin sportif direktör olarak çalışacak olması bence olumlu bir gelişme. Transferlere karışmadıkça Fatih Tekke'nin takıma olumlu bir katkısı olacaktır. En azından Mustafa Reşit Akçay ile uyumlu bir şekilde götürebilirler bu işi. Sanırım Fatih Tekke'yi Trabzonspor'a kazandıran isimde Mustafa Reşit Akçay. 1461'den kaleci Fatih,Kamil ve Yusuf direk A takıma yükselirler artık.
Dün yazdığım mesajda Allah Trabzonspor taraftarına sabır versin demiştim ama fazla ön yargılı davranmışım. İlk günden yönetim iyi başladı. Hocadan yana doğru isimde karar kıldılar. Artık iyi bir kadro kurup geçen sezonun izlerini silmeliler. Mümkünse şu şike olaylarından ötürü takımın hakkını başkan,yönetici değil kulübün hukukçuları aramalı. Aksi halde zararı Trabzonspor'a oluyor. Şike olaylarına takılıp kalınmamalı.
Tolunay ilk geldiginde hic mutlu olmamistik ama zamanla alistik. Bu sekilde harcanmasi hic guzel olmadi, bence birseyler katabilirdi takima.
Trabzonspora gelen harcanmayi goze alacak arkadas.
Gokdeniz yildiz degil, Yattara yildiz dendi. Sozlesmesi bitti geri gelmedi adam (belki bu yonetimle gelir)
Fatih'i bilerek transfer etmediler yerine aldiklari adamlar hep fos cikti
Unal Karaman sayisiz kere geldi hic dusunmeden kac kere yollandi
ve daha niceleri.
MRA sevdigim bir hoca umarim o bizi ileri goturur.
Şenol hoca ile yollar ayrıldığında Mustafa Akçay gelir diye bekliyordum ama olmamıştı. Şimdi sezon tam bittğinde bu değişikliğin yapılması zamanlama bakımından iyi ama Tolunay'ı da böyle saçma sapan şekilde görevden almak hoş olmaz.
Fatihin Sprotif drektör olmasına bende anlam veremiyorum. Şu işlere illa eski futbolculardan birisini getirmek ozrunda değiliz artık şu işleri işinde profsyonel olanlara versekte rahat etsek olmaz mı ya? Eminim Fatih daha ne yapacağını bile bilmiyordur.
Iktidarla arasi iyi oldugunu soylemistim dimi
Tolunay Kafkas'ın gönderilişi çok saçma oldu. Ayıp gerçekten.
FM Gazetesi
Yeni yonetimden Yasar Ascioglu Trabzona gelmis. Bugun yapilmasi gereken odemeler icin bankaya 20,000,000 tl koymus.
20,000,000 MİLYON TÜRK LİRASI..
Şahıs borcu olarak kulupün borc defterine yazılıcak mı ?
Yoksa bağıştamı bulundu ?
Kimse babasinin hayrina vermez, tabiki borctur. Ama kulubun boyle borc verenlere cok ihtyaci varki su 4 ay icinde 70,000,000 odeme yapilmasi lazim.
Tolunay Kafkas açıklama yapmış bir bilgim yok Trabzon'a geldiğimde değerlendiririm diye. Tolunay hocanın görevine son verilmeden böyle bir şeyin yapılmasını büyük saygısızlık. Ayrıca yeni başkanı dinledim az önce 1461 hocasının geldiğini söylerken gereksiz bir kasıntılık var bence basın mensuplarına bi ayar verme edasında falan. Umarım hayırlı olur diyeceğim de ilk izlenimlerin bu başkanın Sadri Şener'den bir farkının olmadığı ve ortamı daha da gereceği doğrultusunda zamanla göreceğiz umarım Trabzon hakettiği şekilde yönetilir artık. Ama Tolunay Kafkas'a yapılan çok büyük bir ayıptır.
Hacıosmanoğlu Telegol'de yardırmaya devam ediyor, tarz olarak Sadri Şener'in tam tersi, ne dediği belli net konuşuyor.
aynen çok net konusuyor laflarini esirgemiyor direk neyse onu soluyor adam.
http://skorer.milliyet.com.tr/ilk-bo...40/default.htm
Gekas diyorlar.İnşalalh 5 Milyon Euro verirler Akhisar'ın kasasına para girer
Haberin detaylarını okuyunca..
Ege temsilcisiyle sözleşmesi sona eren ve serbest kalan Yunan golcünün, Trabzon’un yeni başkanına seçim öncesinde söz verdiği ve bu sebeple gelen birçok teklifi geri çevirdiği ifade edildi.
Gekas'ın sözleşmesi 2014 sonuna kadar.
Sokaga atacak parasi yom artik bu takimin.
Zaten Hamza Hamzaoglu yalanladi rahat olalim
Muhabir: - Başkanım bir fotoğrafınızı çekebilir miyim?
Hacıosmanoğlu: - Ben nereye bakarsam orada ol.
Deli ibo yine atarini yapmis sabah sabah![]()
Haciosmanoglu antremanda
http://s1.directupload.net/images/130527/p32ah36q.swf
Bize de iyi eğlence çıktı.Tarzı şimdilik komik geliyor olabilir; ama bir yerden sonra kabak tadı verir. Karşısındaki de insan, biraz üslubuna dikkat etse iyi eder. Yoksa kavgalı olmadığı adam kalmayacak futbol piyasasında.
Sadri'yi mumla aratacak![]()
Fenerbahceli arkadaslar
" Sadri geri gelsin" kampanyasi baslatirlar yakinda![]()
Bu adam ağlamaz ağlatır yalnız ben çok korkuyorum şahsen,artık Trabzonspor kötü oynadı demek bir yana Trabzonspor maçlarına yorum dahi yapmaya sakınırım![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Cok sukur agladigimiz olmadi kupa diyeSadri Sener'in isteme sekli yanlisti, medyada dolasacagina, telegole baglanacagina kulubun avukatini dogru secmesi laZimdi.
Levent Bicakcimi bizim hakkimizi savunacak, onun donemide belli TFF'nin basindayken.