Sayfa 26 / 43 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon
751 ile 780 arası toplam 1288 sonuç

Konu: Trabzonspor Sohbet Alanı

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    aziz yıldırım'ı kastediyorsan, evet ben de bazı yaptıklarını yadırgayıp, tasvip etmiyorum. ama dediğim tanımlamaya uymuyor malesef... üzgünüm.
    "Elin gözündeki çöpü görür, kendi gözündeki merteği görmez."

Atasözü

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    "Elin gözündeki çöpü görür, kendi gözündeki merteği görmez."

Atasözü
    sen de haklısın deyip geçiyorum...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hacıosmanoğlu'nun başkanlığından sonra Trabzonspor'da çok şey değişecek gibi, özellikle ilk kulüpler birliği toplantısını çok merak ediyorum.
    Last edited by uAburak89 : 27.Mayıs.2013 at 19:01

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hacıosmanoğlu, bir gazetecinin teknik direktör Tolunay Kafkas'ın bu konudan haberi var mı biçimindeki sorusu üzerine, "Bu sorular Trabzonspor'un başkanına sorulmaz. Trabzonspor'un başkanı açıklama yapıyorsa onunla yetinmek zorundasınız" diye konuştu.
    Tolunay Kafkas'a yapılan büyük bir ayıp bence. Ayrıca böyle bir demeç vermekte nedir. Ne zannediyor bu adam kendini ? Fatih Tekke'den sportif direktör yaratacaklar ya bi de ona çok gülüyorum. Bu tarz vizyonsuz, geri kafalı adamlar futbolumuzu geri götürür, ileri değil.

Mustafa Reşit Akçay'ı hoca olarak beğenirim. Elinde iyi bir kadro var artık bakalım neler yapacak.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Tolunay Kafkas'a yapılan büyük bir ayıp bence. Ayrıca böyle bir demeç vermekte nedir. Ne zannediyor bu adam kendini ? Fatih Tekke'den sportif direktör yaratacaklar ya bi de ona çok gülüyorum. Bu tarz vizyonsuz, geri kafalı adamlar futbolumuzu geri götürür, ileri değil.

Mustafa Reşit Akçay'ı hoca olarak beğenirim. Elinde iyi bir kadro var artık bakalım neler yapacak.
    Bu adamın yanında ''Siz, Tanrı Parçacığı mısınız?'' diye sorduklarını düşünsene! Vurur yeminle.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Beşiktaş'ın Samet Aybaba ile yolları ayırması ne kadar doğruysa Trabzonspor'un Tolunay Kafkas ile yolları ayırması o kadar doğru bir karar. Sıra Bursaspor'a geldi onlarda Hikmet Karaman ile yolları ayırmalı diye düşünüyorum. Bu tarz hocalarla yeni sezon planlamasını yapmayacaksın. Saydığım takımlar hoca değişikliğine gitmeseydi gelecek sezon hayal kırıklığı olurdu. Sıra Bursaspor'da onlarda değiştirmeli hocayı.

Trabzonspor hoca tercihini iyi kullandı. Mustafa Reşit Akçay'ın önemli işlere imza atacağını düşünüyorum ama tabi ona sunulan imkanlar nasıl olacak bakalım. Mustafa Reşit Akçay'ın teknik direktörlüğe getirilmesi kadar Fatih Tekke'nin sportif direktör olarak çalışacak olması bence olumlu bir gelişme. Transferlere karışmadıkça Fatih Tekke'nin takıma olumlu bir katkısı olacaktır. En azından Mustafa Reşit Akçay ile uyumlu bir şekilde götürebilirler bu işi. Sanırım Fatih Tekke'yi Trabzonspor'a kazandıran isimde Mustafa Reşit Akçay. 1461'den kaleci Fatih,Kamil ve Yusuf direk A takıma yükselirler artık.

Dün yazdığım mesajda Allah Trabzonspor taraftarına sabır versin demiştim ama fazla ön yargılı davranmışım. İlk günden yönetim iyi başladı. Hocadan yana doğru isimde karar kıldılar. Artık iyi bir kadro kurup geçen sezonun izlerini silmeliler. Mümkünse şu şike olaylarından ötürü takımın hakkını başkan,yönetici değil kulübün hukukçuları aramalı. Aksi halde zararı Trabzonspor'a oluyor. Şike olaylarına takılıp kalınmamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tolunay ilk geldiginde hic mutlu olmamistik ama zamanla alistik. Bu sekilde harcanmasi hic guzel olmadi, bence birseyler katabilirdi takima.

Trabzonspora gelen harcanmayi goze alacak arkadas.

Gokdeniz yildiz degil, Yattara yildiz dendi. Sozlesmesi bitti geri gelmedi adam (belki bu yonetimle gelir)
    Fatih'i bilerek transfer etmediler yerine aldiklari adamlar hep fos cikti
    Unal Karaman sayisiz kere geldi hic dusunmeden kac kere yollandi

ve daha niceleri.

MRA sevdigim bir hoca umarim o bizi ileri goturur.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şenol hoca ile yollar ayrıldığında Mustafa Akçay gelir diye bekliyordum ama olmamıştı. Şimdi sezon tam bittğinde bu değişikliğin yapılması zamanlama bakımından iyi ama Tolunay'ı da böyle saçma sapan şekilde görevden almak hoş olmaz.

Fatihin Sprotif drektör olmasına bende anlam veremiyorum. Şu işlere illa eski futbolculardan birisini getirmek ozrunda değiliz artık şu işleri işinde profsyonel olanlara versekte rahat etsek olmaz mı ya? Eminim Fatih daha ne yapacağını bile bilmiyordur.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Iktidarla arasi iyi oldugunu soylemistim dimi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tolunay Kafkas'ın gönderilişi çok saçma oldu. Ayıp gerçekten.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yeni yonetimden Yasar Ascioglu Trabzona gelmis. Bugun yapilmasi gereken odemeler icin bankaya 20,000,000 tl koymus.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

20,000,000 MİLYON TÜRK LİRASI..

Şahıs borcu olarak kulupün borc defterine yazılıcak mı ?

Yoksa bağıştamı bulundu ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kimse babasinin hayrina vermez, tabiki borctur. Ama kulubun boyle borc verenlere cok ihtyaci varki su 4 ay icinde 70,000,000 odeme yapilmasi lazim.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Tolunay Kafkas açıklama yapmış bir bilgim yok Trabzon'a geldiğimde değerlendiririm diye. Tolunay hocanın görevine son verilmeden böyle bir şeyin yapılmasını büyük saygısızlık. Ayrıca yeni başkanı dinledim az önce 1461 hocasının geldiğini söylerken gereksiz bir kasıntılık var bence basın mensuplarına bi ayar verme edasında falan. Umarım hayırlı olur diyeceğim de ilk izlenimlerin bu başkanın Sadri Şener'den bir farkının olmadığı ve ortamı daha da gereceği doğrultusunda zamanla göreceğiz umarım Trabzon hakettiği şekilde yönetilir artık. Ama Tolunay Kafkas'a yapılan çok büyük bir ayıptır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hacıosmanoğlu Telegol'de yardırmaya devam ediyor, tarz olarak Sadri Şener'in tam tersi, ne dediği belli net konuşuyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aynen çok net konusuyor laflarini esirgemiyor direk neyse onu soluyor adam.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

http://skorer.milliyet.com.tr/ilk-bo...40/default.htm

Gekas diyorlar.İnşalalh 5 Milyon Euro verirler Akhisar'ın kasasına para girer

Haberin detaylarını okuyunca..

Ege temsilcisiyle sözleşmesi sona eren ve serbest kalan Yunan golcünün, Trabzon’un yeni başkanına seçim öncesinde söz verdiği ve bu sebeple gelen birçok teklifi geri çevirdiği ifade edildi.

Gekas'ın sözleşmesi 2014 sonuna kadar.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    http://skorer.milliyet.com.tr/ilk-bo...40/default.htm

Gekas diyorlar.İnşalalh 5 Milyon Euro verirler Akhisar'ın kasasına para girer

Haberin detaylarını okuyunca..

Ege temsilcisiyle sözleşmesi sona eren ve serbest kalan Yunan golcünün, Trabzon’un yeni başkanına seçim öncesinde söz verdiği ve bu sebeple gelen birçok teklifi geri çevirdiği ifade edildi.

Gekas'ın sözleşmesi 2014 sonuna kadar.
    muhabire sallayacaktım haberi bir okuyim dedim iyiki de okumuşum senin ilavenmiş. 5 milyon euro nerden çıktı
    euro kaç para haberin yok herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    muhabire sallayacaktım haberi bir okuyim dedim iyiki de okumuşum senin ilavenmiş. 5 milyon euro nerden çıktı
    euro kaç para haberin yok herhalde
    Amrabat 8 Milyon Euro ettiği yerde 15 Maçta 12 Gol atana 5 Milyon Euro İstemek çok olmaz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Amrabat 8 Milyon Euro ettiği yerde 15 Maçta 12 Gol atana 5 Milyon Euro İstemek çok olmaz
    Şu yönden bakalım; Sneijder'in 7,5 m euro ettiği yerde Gekas'mı 5m euro edecek ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Şu yönden bakalım; Sneijder'in 7,5 m euro ettiği yerde Gekas'mı 5m euro edecek ?
    Ben Türkiye "HUDUTLARI" içinde bahsetmiştim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ben Türkiye "HUDUTLARI" içinde bahsetmiştim.
    Gekas en fazla 1 milyon euro eder. Kaç yaşında gelmiş adam.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sokaga atacak parasi yom artik bu takimin.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Zaten Hamza Hamzaoglu yalanladi rahat olalim

Muhabir: - Başkanım bir fotoğrafınızı çekebilir miyim?

Hacıosmanoğlu: - Ben nereye bakarsam orada ol.

Deli ibo yine atarini yapmis sabah sabah

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bize de iyi eğlence çıktı. Tarzı şimdilik komik geliyor olabilir; ama bir yerden sonra kabak tadı verir. Karşısındaki de insan, biraz üslubuna dikkat etse iyi eder. Yoksa kavgalı olmadığı adam kalmayacak futbol piyasasında.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Sadri'yi mumla aratacak

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahceli arkadaslar

" Sadri geri gelsin" kampanyasi baslatirlar yakinda

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu adam ağlamaz ağlatır yalnız ben çok korkuyorum şahsen,artık Trabzonspor kötü oynadı demek bir yana Trabzonspor maçlarına yorum dahi yapmaya sakınırım
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cok sukur agladigimiz olmadi kupa diye Sadri Sener'in isteme sekli yanlisti, medyada dolasacagina, telegole baglanacagina kulubun avukatini dogru secmesi laZimdi.

Levent Bicakcimi bizim hakkimizi savunacak, onun donemide belli TFF'nin basindayken.

Sayfa 26 / 43 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon

Mesaj Yetkileri