Sayfa 260 / 439 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360 ... SonSon
7,771 ile 7,800 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Insallah Besıktasa Yararlı olur
    Bı bız transfer yapamadık Deivid zaten bı ıse yaramıyo

Leoucwhsua Misafir

Quote Originally Posted by Ghonedre View Post
    Ya arkadaşım ben Fenerliyim ben bile Hakanı severim şimdiki futboluyla değil tabi ama önceden çok iyiydi şimdi de duruyo öyle galataya yararı yok ama zararıda yok oturuyo öyle Florya da adamı neden sevmiyon ya
    Cidden merak ettim

Tam beş sene önce Hakan Şükür hakkında karar verdim ve şöyle dedim. Bu çocuk olabileceği kadar olamaz! Karar verme yetisi yok. Hiçbir topu olumlu kullanamıyor. Ne adam geçebiliyor ne şut çekebiliyor ne tek başına sonuca gidebiliyor. Böyle bir futbolcu örneği dünyada yok!

Ama benim medyam 'Koyunun bulunmadığı yerde keçi Abdurrahman Çelebi'dir' diyerek içten içe kızsa da Hakan Şükür'e hak etmediği payeler verdi ve Şükür'ün daha iyi olabilmesini engelledi. Çünkü eksikleri söylenmeyen kimseler kendini kral sanır ve hedefini yitirir. Hakan Şükür'ü onu aşkla seven sorumsuzlar mahvetti. Benim kadar cesur olanlar çıkmadığı için Hakan aç tavuk gibi kendini buğday ambarında zannetti.

Başkalarını bilmem ama Hakan'ın bana ömür boyu şükran hisleri içinde olması gerekir. Onu en çok seven demek benim ki onun hatalarını yüreklice ortaya koydum. Hayranları ise gören gözlere mil çekme pahasına onu delicesine alkışladılar ve Şükür'ü daha olmadan yok ettiler.

Ortaya atılan sav şuydu;

Hakan çok gol atıyor, Hakan pres yapıyor, Hakan asiste yatıyor, Hakan hava toplarını alıyor. Hatta daha ileri giderek çok istikrarlı bile dediler. Oysa Hakan belki 20 maç üst üste oynadı ama verimi yüzde 50'yi geçmedi. Başarıya aç Türk toplumu da onun attığı gollerle galibiyet görünce bütün takımın emeğini bir yana koyup Hakan da Hakan diye tutturdu. Oysa en azından Taffarel'in, Rüştü'nün kurtardıkları, Hagi'nin servisleri olmasa, diğer on kişinin emeği yok sayılmasa Hakan bu kadar büyüyemezdi. Yurt dışında bu karizmayı yemediler! Hakan on maç verimsiz olup bir maçta gol atınca nasıl olsa omuzlara alınacağı bilinciyle sadece Türkiye'de özelleşmiş şakşakçıların kurbanı oldu.

BU YAZI BENIM DEGILDIR.CUNKI BEN YAZDIGIMDA KENDIMI TUTAMAYIP TARIKAT OLAYLARINDA GIRERIM .AMA SPORTIF YONDEN DUSUNCEMI ANLATAN BIR YAZI OLDUGU ICIN KOYDUM.DIGER ARKADASLARADA BURDAN SOYLIYIM SIMDI KIMSE AMAN EFENDIM HAKANA NASIL DERSIN HAKAN SUT CEKMIYORMU BILMEMNE DEMESINLER.BEN SADECE ARKADAS SORDUGU ICIN DUSUNCEMI SOYLEDIM.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Acaba bi açıklama yapacak mı?

Bu arada Leo.... arkadaşım senin ne sorunun var Hakan Şükür ile?

ornek bircok taraftar cihani sevmiyor.o adamla ne sorunlari olablir.Tanimadigin adamla kisisel bir sorunun olamaz zaten.Herkesin bir oyuncu sevmeme hakki vardir.hatta bircok oyuncu bende bu hakkimi dusuncelerime ve futbol zevkime ters dusen hakan dan yana kullaniyorum.Bu kadar yani

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Lucıo - Edu+ para söz konusu bile olamaz... Deivid Ortega dan sonra en çok başını ağrıtan adam FB nin nerdenbuldulasrsa adamı sırf zaRaR...
    Ortega en azından takıma bir şeyler verdi, futboluyla bizi memnun etti. Deivid'den nefret ediliyor ama Ortega'dan değil, aksine Ortega sevilen bir futbolcudur halen. Yarım sezon oynadı, Deivid kadar oynasaydı, yani tam 1 sezon, eminim çok daha iyi işler yapardı.

Hakan Şükür yüzünden mi?

Dün G.Saray'da gerginliğe yol açan Ümit Karan'ın Fenerbahçe ile görüştüğü iddialarıyla antrenmana alınmaması olayının yankıları sürerken G.Saray camiasına yakınlığıyla bilinen Vatan Gazetesi'nden Gökmen Özdemir, bu olayların gelişim sürecini yazdı.

Gökmen Özdemir 'Hakan yüzünden' adlı köşe yazısında hem olayın perde arkasını anlattı hem de geçmişte yaşanan bazı olaylaırn bugüne yansıdığını belirtti. İşte Gökmen Özdemir'in kaleminden Ümit Karan yorumu:

HAKAN YÜZÜNDEN
    "Ümit Karan 2001-2002’de G.Saray’a geldiğinde üzerinde büyük sorumluluk vardı. İki sezon önce G.Saray’dan ayrılmış olmasına rağmen H.Şükür hâlâ G.Saray’da efsaneydi ama Ümit’in yerini doldurması beklenen forvet, Avrupa Gol Kralı Jardel’di.

Taraftar ve camia için Karan’ın takıma verebilecekleri soru işaretiydi. Bu kadar büyük baskı altında Karan ilk sezonunda önemli işler yaptı. Arif ile birlikte takımın gol yükünü çekti, G.Saray’daki ilk şampiyonluğunu kazandı. Lucescu’nun G.Saray’dan ayrılmasıyla Ümit de sürekli huzursuz bir ortamda top oynamaya başladı. Çünkü Romen hocanın yerine gelen Terim, ilk senesinde Christian ve Lukunku gibi üçüncü sınıf futbolculara Ümit’ten daha fazla şans verdi. Ümit’in yerine sürekli bir arayış vardı.

Bir sonraki sezon ise Ümit’i bugün G.Saray’dan ayrılma noktasına getiren gelişme yaşandı. H.Şükür G.Saray’a geri döndü. Ümit’in zaten bir ayağı havada duran tahtı iyice yerinden oynadı. Hakan, arkasına aldığı medya desteğiyle Ümit’i yavaş yavaş kötü çocuk pozisyonuna soktu. 2 futbolcu arasındaki demeç savaşı Ümit’in ‘Böyle ağabey olmaz olsun’ sözlerine kadar tırmandı.

Terim’in G.Saray’dan ayrılmasının ardından göreve gelen Hagi de Ümit Karan’ı sevemedi. Bunda kuşkusuz eski takım arkadaşı Hakan’la yaptığı sohbetlerin payı vardı. Ümit, G.Saray’dan yarım sezon ayrılmak zorunda kaldı ama dönüşü çok daha güçlü oldu.

YÖNETİM SÖZ VERDİ
    Gerets’in gelmesi onun için şanstı çünkü Gerets’in menajeri de Ümit’inki gibi Harun Arslan’dı. Ümit bu avantajı kullanarak forma yarışında Hakan’a karşı üstünlük sağladı. Takım şampiyonluğa gidiyor, Ümit de gol krallığını zorluyordu. Şanssızlık işte, sakatlandı ve 6 ay sahalardan uzak kaldı. Hakan yine parladı..

Gerets’li 2. sezona sakat sakat başlayan Ümit, Liverpool deplasmanında 2 gol atarak ‘Ben daha ölmedim’ mesajı verdi ama Gerets’in takımdan ayrılmasıyla birlikte Ümit yine boşluğa düştü.

Uzun lafın kısası, Ümit kendisini hiçbir zaman G.Saray’a %100 ait hissedemedi. Saha içinden çok, dışındaki güçlerle savaştı ve yoruldu. Kendisine verilen ‘H.Şükür gidecek sen de rahatlayacaksın’ sözü Kalli’nin gelişiyle çöpe atılınca da kendisine kulüp aramaya başladı.

Günümüzde futbolcular ‘X takımlıyım’ sözü yerine ‘X takımda çalışıyorum’ ifadesini kullanıyor. İnsan çalıştığı yerde mutlu değilse verimli olamaz. Ümit’in de G.Saray ile olan ilişkisine bu şekilde bakılmalı. Eğer gerçekten gitmek istiyorsa yolu açılmalı. Kalacaksa da ona rahat bir çalışma ortamı hazırlanmalı.

Ümit her takım için silah... Önemli olan bu silahı nasıl kullandığınız. Ümit’i yarım yamalak kullanmaya çalışırsanız kendi topuğunuza da sıkabilirsiniz."

Lig TV

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Leoucwhsua View Post
    Tam beş sene önce Hakan Şükür hakkında karar verdim ve şöyle dedim. Bu çocuk olabileceği kadar olamaz! Karar verme yetisi yok. Hiçbir topu olumlu kullanamıyor. Ne adam geçebiliyor ne şut çekebiliyor ne tek başına sonuca gidebiliyor. Böyle bir futbolcu örneği dünyada yok!

Ama benim medyam 'Koyunun bulunmadığı yerde keçi Abdurrahman Çelebi'dir' diyerek içten içe kızsa da Hakan Şükür'e hak etmediği payeler verdi ve Şükür'ün daha iyi olabilmesini engelledi. Çünkü eksikleri söylenmeyen kimseler kendini kral sanır ve hedefini yitirir. Hakan Şükür'ü onu aşkla seven sorumsuzlar mahvetti. Benim kadar cesur olanlar çıkmadığı için Hakan aç tavuk gibi kendini buğday ambarında zannetti.

Başkalarını bilmem ama Hakan'ın bana ömür boyu şükran hisleri içinde olması gerekir. Onu en çok seven demek benim ki onun hatalarını yüreklice ortaya koydum. Hayranları ise gören gözlere mil çekme pahasına onu delicesine alkışladılar ve Şükür'ü daha olmadan yok ettiler.

Ortaya atılan sav şuydu;

Hakan çok gol atıyor, Hakan pres yapıyor, Hakan asiste yatıyor, Hakan hava toplarını alıyor. Hatta daha ileri giderek çok istikrarlı bile dediler. Oysa Hakan belki 20 maç üst üste oynadı ama verimi yüzde 50'yi geçmedi. Başarıya aç Türk toplumu da onun attığı gollerle galibiyet görünce bütün takımın emeğini bir yana koyup Hakan da Hakan diye tutturdu. Oysa en azından Taffarel'in, Rüştü'nün kurtardıkları, Hagi'nin servisleri olmasa, diğer on kişinin emeği yok sayılmasa Hakan bu kadar büyüyemezdi. Yurt dışında bu karizmayı yemediler! Hakan on maç verimsiz olup bir maçta gol atınca nasıl olsa omuzlara alınacağı bilinciyle sadece Türkiye'de özelleşmiş şakşakçıların kurbanı oldu.
    Hayatimda gordugum en sacma aciklamalardan birisi.Rustu veya Taffarel kiyaslamasina gelecek olursak isin iyice sacmalastigi gorulur.Yani Hakan Sukur gol atamazsa bu sefer de onlarin kurtarislari deger kazanmayacak.Bu boyle surup gider.Ama gercek olan bise var ki

Turkiye`nin en buyuk golculerinden birisi Hakan Sukur`dur ve her zaman oyle kalacaktir.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte buu.Ümit Karan doğru yolu buldu.

.
    .
    Birleştirilen Mesaj:

ornek bircok taraftar cihani sevmiyor.o adamla ne sorunlari olablir.Tanimadigin adamla kisisel bir sorunun olamaz zaten.Herkesin bir oyuncu sevmeme hakki vardir.hatta bircok oyuncu bende bu hakkimi dusuncelerime ve futbol zevkime ters dusen hakan dan yana kullaniyorum.Bu kadar yani
    Sen Kralla cihani nasil bir tutabiliyosun anlamis degilim .... Sevmiyor olabilirsin bir lafimiz yokda galatasarayini yillarini vermis emegini vermis galatasarayimizn avrupadaki basarilarinda buyuk payi olan ve KRAL olmus bir oyuncu bence saygiyi hak ediyor .....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Son turu geçmeniz zor. Bizim de öyle.
    Biz geceriz sizi bilmem.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hakan gercek bir aslandır

Leoucwhsua Misafir

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Hayatimda gordugum en sacma aciklamalardan birisi.Rustu veya Taffarel kiyaslamasina gelecek olursak isin iyice sacmalastigi gorulur.Yani Hakan Sukur gol atamazsa bu sefer de onlarin kurtarislari deger kazanmayacak.Bu boyle surup gider.Ama gercek olan bise var ki

Turkiye`nin en buyuk golculerinden birisi Hakan Sukur`dur ve her zaman oyle kalacaktir.

Ben aksini soylemedim ki.En buyuk golculer den biridr hakan sukur.Ama benim sevmedigim kendi cabalari ile gol atamayan bir golcudur.Benim sevmemem niye rahatsiz ediyor ki.Sevmiyorum.Ayrica bu aciklama degil degil paragraf.Aciklama bir cumle icinde baslar ve biter.Tanimin biraz acilmis halidir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by paco View Post
    Sen Kralla cihani nasil bir tutabiliyosun anlamis degilim .... Sevmiyor olabilirsin bir lafimiz yokda galatasarayini yillarini vermis emegini vermis galatasarayimizn avrupadaki basarilarinda buyuk payi olan ve KRAL olmus bir oyuncu bence saygiyi hak ediyor .....
    arkadasim siz niye anlamiyorsunuz.ben hakanin galatasarayliligina yahut attigi golere mi bisey diyorum.Adamin oyun tarzini ve fikirlerini sevmiyorum.Olay bu kadar basit.

Biz siz muhabbetine çevirmeyin olayı yine.

Navarro klas bir isim, çok faydalı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Adnan Sezgin Kayseri'ye tebligat gondermis Gokhan ile konusmadan once saniyorum..

Gerci fark etmez. Fenerbahce'de bir kac gun once Appiah icin Schalke hakkinda benzer seyleri acikladi ama Umit Karan ile, kulubune bilgi vermeden gorusmeler yapti. Bu futbol dunyasinda etik gibi kelimeleri sarf eden kim varsa ertesi gun bir foyasi cikiyor o yuzden fazla takilmamak lazim ve ortaligi esas karistiranlarin menajerler oldugunu da unutmamak lazim.
    Ömer abi öyle güzel konusmussunki adnan sezgin gökhan ünla ile konusmadan önce klübüyle konustu

Leoucwhsua Misafir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Hakan gercek bir aslandır
    Emrah sanki ben cok sahte aslanmis demisim bunu niye yazdin.bari sen yapma be kardesim

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Fenerbahçe ile adı transfer dedikodularına karışan Ümit Karan'a dün yaptıkları terapinin iyi geldiğini ve futbolcunun sabah kendisine gelerek oynamak istediğini söylediğini ifade ederek, ''Buna çok sevindim aramıza dönmesi mükemmel'' dedi.

Kafası karışık olduğu için bu oyuncuyu dünkü idmandan çıkardığını belirten Alman çalıştırıcı, bugün yapılan antrenman devam ederken basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Gördüm ki dün kendisine yaptığımız terapi çok iyi gelmiş. Sabah bana gelip, 'Kafam rahat, oynamak istiyorum' dedi. Buna çok sevindim, aramıza dönmesi mükemmel oldu. Gördüm ki, bu tip heyecanlar futbolculara iyi geliyor'' diye konuştu.

Feldkamp, idmanlara bugün katılan Arjantinli futbolcu Carrusca için de şunları söyledi: ''Carrusca anlamakta zorluk çektiğim bir şekilde antrenmana geç katıldı. Onunla görüştüm. Kendisiyle yeni bir başlangıç yapacağız. Temmuz ayının 7'sine kadar çalışıp diğer arkadaşlarının seviyesine gelecek.''

Takımda Song dışında eksiklerinin olmadığını anlatan tecrübeli çalıştırıcı, ''Şimdiye kadarki gelişmelerden memnunum. Futbolcuların birbirleriyle ilişkileri çok güzel. Birbirlerine karşı çok açık davranıyorlar. Her şey bu kadar iyi giderken bundan sonra tek yapmamız gereken maçlardan iyi sonuçlar almak'' ifadesini kullandı.

Leoucwhsua Misafir

Ömer abi öyle güzel konusmussunki adnan sezgin gökhan ünla ile konusmadan önce klübüyle konustu
    O kayseri baskani nasil olduda izin verdi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Emrah sanki ben cok sahte aslanmis demisim bunu niye yazdin.bari sen yapma be kardesim
    adama edilmeyen laflar kalınmıyor ama o hiçbir zaman efendiligini bozmuyor kimseyle kavga ettigini görmedim sonra hiç bir zaman ümit karan gibi transfer spikülasyonları olmadı artık su adamı bırakında rahat bir futbol oynasın hem kalli onunla yakından ilgileniyor bu sene gecen seneye göre iyi işler yapıcak ayrıca artık parmagı falanda sakat degıl

Leoucwhsua Misafir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Fenerbahçe ile adı transfer dedikodularına karışan Ümit Karan'a dün yaptıkları terapinin iyi geldiğini ve futbolcunun sabah kendisine gelerek oynamak istediğini söylediğini ifade ederek, ''Buna çok sevindim aramıza dönmesi mükemmel'' dedi.

Kafası karışık olduğu için bu oyuncuyu dünkü idmandan çıkardığını belirten Alman çalıştırıcı, bugün yapılan antrenman devam ederken basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Gördüm ki dün kendisine yaptığımız terapi çok iyi gelmiş. Sabah bana gelip, 'Kafam rahat, oynamak istiyorum' dedi. Buna çok sevindim, aramıza dönmesi mükemmel oldu. Gördüm ki, bu tip heyecanlar futbolculara iyi geliyor'' diye konuştu.

Feldkamp, idmanlara bugün katılan Arjantinli futbolcu Carrusca için de şunları söyledi: ''Carrusca anlamakta zorluk çektiğim bir şekilde antrenmana geç katıldı. Onunla görüştüm. Kendisiyle yeni bir başlangıç yapacağız. Temmuz ayının 7'sine kadar çalışıp diğer arkadaşlarının seviyesine gelecek.''

Takımda Song dışında eksiklerinin olmadığını anlatan tecrübeli çalıştırıcı, ''Şimdiye kadarki gelişmelerden memnunum. Futbolcuların birbirleriyle ilişkileri çok güzel. Birbirlerine karşı çok açık davranıyorlar. Her şey bu kadar iyi giderken bundan sonra tek yapmamız gereken maçlardan iyi sonuçlar almak'' ifadesini kullandı.

Bu paragrafta en cok Carrusca haberine sevindim.

Adam 73yaşında artık hayat uzmanı yahu herşeyi biliyor... Baksana adamı antremana almadı terapi işe yaradı diyo... Yani sensizde olur kendini takımın olmassa olmazı sanma hesabı...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Lucio olmaz bence hayatta gelmez

Leoucwhsua Misafir

adama edilmeyen laflar kalınmıyor ama o hiçbir zaman efendiligini bozmuyor kimseyle kavga ettigini görmedim sonra hiç bir zaman ümit karan gibi transfer spikülasyonları olmadı artık su adamı bırakında rahat bir futbol oynasın hem kalli onunla yakından ilgileniyor bu sene gecen seneye göre iyi işler yapıcak ayrıca artık parmagı falanda sakat degıl

Emrah cim ben bunu demiyorum ben sanki baska bisey demisim gibi sen onu yazmissin ben onu dedim.Benim dedigim tek sey Hakan Sukur u sevmiyorum.Buda benim en dogal hakkim.Her insani sevmek zorunda degiliz ki.Bende hakani sevmiyorum.Ciksin oynasin.Her futbolcu hakkinda yorumlar yapalir.Hatta goz onunde olan butun insanlar icin yorum yapilir.Bende tiyatro ogrencisyim bircok elestiri aliyorum ama hic bir zaman rahat birakinda oynayalim demiyorum.Rahat yada degil cikip oynasin banane.Parayi o aliyor

NavaRRo da gelirse tam süper olur... CL Gruplarına katılacamıza inanıyorum beN...

Kupada 1. ön eleme turu maçları 17-18 Temmuz, rövanşları ise 24-25 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Ardından Beşiktaş, 2. ön eleme turundaki ilk maçını 1 Ağustos Çarşamba günü Beşiktaş İnönü Stadı’nda, rövanşını ise 8 Ağustos Çarşamba günü rakibinin sahasında yapacak. Siyah-beyazlıların bu turu geçmesi halinde, 3. ön eleme turundaki rakibi ise 3 Ağustos Cuma günü yapılacak kura çekimiyle belli olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lucio iki tane Edu eder yahu, yapmayın Allah aşkına..

Leoucwhsua Misafir

Edu da kotu degil be.Herkes her takimda oynayamiyor.Aslinda cok iyi bir defans ama fener de tam gostemedi kendini

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Neyse bırakalım hakan konusunu bu arada carusca gidici onuda söylim yüzde yüz bu sene kalmıyor kiralik her an gidebilir

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Senelerdir Brezilya Milli takımında Bayern Münih'te top oynamazdı heralde değil mi iyi bir oyuncu olmasa?

Leoucwhsua Misafir

Kiralik giderse kim gelicek.Forvet mi sag bek mi.oncelik hangisinde

Daha konusmayim hakanin adini bile yazarken sinir tepeme cikiyor.
    Onunla kaç gün beraber yaşadın? Kaç dakika kaç kelime konuştun? Nesini biliyor, nesini tanıyorsun?

Bilip bilmeden konuşmamak lazım.

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Yok yahu Lucio 3 tane Edu eder.Yokmu arttıran

Bence de Lucıo 3Edu eder... Sen 15.05.2006 tarihinde Edu Dracene diye birini tanıyomuydun... Hayır... Lucıo o sıralarda Dünya nın en iyi Milli Takımının As defansıydı v Dünya Kupası na hazırlanıyodu...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Lucio Brezilya'nın modern futbolda yetiştirdiği "tek" Avrupai defans oyuncusu..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Rakip takım oyuncu olmasıda objektif olmamayı gerektirmez.Ayrıca düşünceler benim düşüncelerim Leoucwhsua isimli arkadaşdamı objektif değil herkesin kendi düşüncesi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca günümüzden bahsediyorum yanlış anlaşılmasın Lucio geçmişte benimde en beğendiğim savunmacılardan ancak şimdi beğenmiyorum açıkçası Van Buyten bile gölgesinde kaldı bu sezon.Demek istediğim Edu ümit vaad eden bir stoperken Lucio düşüşte bir stoper

Mesaj Yetkileri