Şemsi olm ben kim aşık olmak kim derdim şundan 7 ay önce. Bana aşık olmak yakışmıyor ama ne yapayım onsuz da olmuyor yahu. 2 aydır başka bir kıza yanaşamıyorumya kendime inanamıyorum.
Şemsi olm ben kim aşık olmak kim derdim şundan 7 ay önce. Bana aşık olmak yakışmıyor ama ne yapayım onsuz da olmuyor yahu. 2 aydır başka bir kıza yanaşamıyorumya kendime inanamıyorum.
Hayırlı geceler arkadaşlar.
Yorumsuz![]()
Güzel şey Aşk.
Anladığım kadarı ile 7 ay önce aşık oldun ve ilişkiniz 2 ay önce başladı.Valla bu devirde senin gibi aşık bulmak zor.Yenge şanslı.
So what?
Saike
Nikılıs zor beğenen bir şahıs.Bunu da beğenmez bence![]()
iyi geceler guşlar bana biriniz yardm etsn yavucuz vee romantik hediye bulmam lazm 23 eylülde kız arkadaşımla tam 2 yıl olacak vee ben ne alacağımı bulamdım
Not: Hediye pahalıda olabilir 60 YTLye kadar çalışır
Karakalem resmini çizdir. 100 YTL çıkar cebinden ama mükemmel bir hediye. Inan hayatında kimseden öyle bir hediye almamıştır ve almayacaktır.
ivan Özkan abinin dediği gayet etkileyici.Kendisi zaten bu işlerin ustasıdır.![]()
So what?
Saike
İyi geceler Guşlar, nasılsınız?
Gözlerim Fıratcan'ı arıyor, nerelerde o?![]()
(/s)
Bu gece kimse yok Umut abi.
So what?
Saike
Uğur böceği olmaz. Sonra olacak çocuklarını bi düşünsenize. Kaplumbağ gibi![]()
Guşluk ben geldim...
Erdem abi geldi mi net ?
Selam ben geldım nasılsınız?
Şemsi sizler varsınız ya canlarım![]()
(/s)
Slm arkadaşlar ben geldim.
Oğuz bir geldin tam geldin arkandan guşlardaa gelmeye başladı
ee anlatın arkadaşlar.![]()
Merhaba ...
Abi zaten FMde olmasaa patlycm sıkntıdan Dün Fm 06 oynadm sabaha kadar 11de oyuna başladm sabah hava aydınlandı hala oynuodm Celticle oynuorm İskoçya ligi zor geldi bana yaa gol atamıorm
2007 'den sonra 2006 oynamam daha doğrusu oynayamam..
yaa ne blm dün hevves oldu başladm ondada pişman oldm yaaa şimdi girmiorm![]()
Şimdi eski oyunlardan oynarsam sadece 01-02 oynarım...
Neyse ben kaçar...