Arsenal'in şampiyon olacağını düşünüyorum. Sezonun fiyaskosu yine L'pool olacak bence..
Arsenal'in şampiyon olacağını düşünüyorum. Sezonun fiyaskosu yine L'pool olacak bence..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
İtalyan takımalrı kötü alıştı İngiltereden 5 yemeye
Tottenham gümbür gümbür geliyor![]()
Chelsea´den Kaka İçin Rekor Teklif
12.08.2008 - 00:46:13 |
Kaynak: Hürriyet
Sezon başında Brezilyalı teknik adam Luis Felipe Scolari´yi takımın başına getirerek; Barcelona´dan Deco ve Porto´dan Jose Bosingwa ile kadrosunu güçlendiren Chelsea şimdi de gözünü AC Milan´ın yıldızı Kaka Leite´ye dikti.
Chelsea´nin Rus milyarder sahibi Roman Abramovic´in, geçtiğimiz yıl "Dünya´nın en iyi futbolcusu" seçilen Brezilyalı süper star için bütün kozlarını oyunuyor. 31 Ağustos´ta sona erecek transfer sezonunda Kaka´ya Chelsea forması giydirmek isteyen Maviler, bu oyuncunun kulübüne tam 78 milyon paund (99 milyon euro, 150 milyon dolar) teklif etti.
Ünlü oyun kurucunun menajeri Diogo Kotscho, "Eğer Chelsea bu astronomik öderse ve Milan da bu teklifi kabul ederse, Kaka önümüzdeki sezon Premier Lig´i onurlandırabilir. Chelsea ve Milan´ın Kaka´nın transferi konusunda irtibat halinde olduklarını biliyoruz" diye konuştu.
Bu arada 26 yaşındaki Kaka´nın ise, İtalyan takımı Milan´ın önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi´den mücadele edemeyecek olmasından dolayı Chelsea´ye gitmek istediği de belirtildi.
Bu parayı verselerde Kaka gitmeez![]()
Çok eksiği varmış Roma'nın.Skor böyle olmazdı eksikler olmasa fakat yine Tottenham yenerdi.Bu sezon zevkle izliycem onları.
Kranjarın gidişi çok kötü etkiLer Porsmuthu,bu saatten sonra geLecek transferde çok fazLa yarar getirmez zaten.MutLaka takımda tutmaLıLar.
milan hayatta satmaz kaka'yı . kaka gibi adam satılır mı yahu![]()
Amma Değerli Kaka'ları varmış adamlarınBi Kaka için 150 Milyon Dolar
![]()
Maçlar çok güzel başladı yahuHer maçta heyecan hat safhadaydı
![]()
I'm back...
"Bu sezon Tuncay Şanlı'yı takip edin"
Middlesbrough gözünü Türk futbolsevelere çevirdi! Fenerbahçe'nin yıldızı Tuncay Şanlı'yı kadrosuna katmasıyla Türk futbolseverlerinin de yakın takibine giren Boro, bunu kazanca dönüştürmeyi planlıyor
Middlesbrough'nun resmi internet sitesinin açılış sayfasında "BU SEZON TUNCAY ŞANLI'YI YAKINDAN TAKİP EDİN" başlığıyla birlikte maç videolarının, canlı yorumların, video arşivinin siteye üye olunarak izlenebileceği belirtiliyor.
Siteye üye olmak isteyen futbolseverlerin 40 pound ödemesi gerekiyor
http://www.mfc.premiumtv.co.uk/page/Welcome
Not: Resmi sitenin açılış sayfasında Tuncay Şanlı için hazırlanan giriş sayfası dönüşümlü olarak kullanılmış ve röportajlar ile videoların İngilizce olduğu belirtilmiş.
İsterlerse 250 Milyon $ versinler.Kaka gitmez bir yere.
yani allah rızası ıcın bakarmısınız şu takımın henry'ye ıhtıyacı var gıbı mı gözukuyo???
lehmann
eboue-toure-gallas-chılcy
gılberto
fabregas-roscky
walcott-van persıe
eduardo da sılva
daha yedekler var
fabıanskı-almunıa-sagna-senderos-dıaby-hleb-denılson-flamını-song-bendtner.......
tuncay ilk maçı olmasına rağmen hiç fena deildi gelecek haftalar çok daha ii olacak
Tuncay bence o kadar da güzel oynamadı. Hatta hiç güzel oynamadı.
Maçın genelinde toplar Tuncay'a havadan geldi Tuncay'da bunu hiç sevmez. Yerden toplar alır bu aldığı toplarla dripling yaparak ceza sahasına girer.Ama bu oynadığı pozisyonda yerden pas gelcekte topu sürüp ceza sahasına girecek İMKANSIZ !!!!!. Tuncay Forvet arkasının solunda oynamalı ( Aml ) oynamalı
Tuncay'ın yeni takımıyla biraz çekingen oynadıgı gördüm..Buda normal daha ilk resmi maçı...Umarım ilerleyen haftalarda kendii gösterir..Middlesbrough ise gerçekten bu sene zorlanacaktır ligde kalmak için göreceksiniz..
Milan zaten kötü gidiyor Asla satmaz Kaka'yı ...
M.City kurduğu bu müthiş kadronun karşılığını ilk maçta almış.Bence devamı gelcek![]()
Ben takımların satılmasına karşıyımBence Arsenal satılmamalı...
Fox spikeri her pozisyonu İnanılmaz diyo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Malouda'nın vuruşundan sonra üst direkten nerdeyse dönecekti dedi spiker![]()
Fox ile yürümez bu iş, sesi kapattım ben.. O şekilde izliyorum..
Ya bu spikere ben bir yil dayanamam
Arkadaşlar adamın dediğine bakın ya:
Chelse ve Birmingham kaleye 4 er şut ççektiler Birmingham 2 sini gole çevirirken Chelsea ise 2 sini gole çevirebildi...![]()
Diğer büyükler satıldı arsenal satılmazsa (artık zorunluluk haline geldi) diğer takmlarla mücadele etmesi daha zorlaşacak
Premier Lig'de futbol rekabetinden çok şirket rekabeti var.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ben karşıyım bu duruma ama malesef kaçınılmaz bir gerçek bu günümüzde...
Bence Kaka bırakın 150 milyon $ 70 milyon $ bile etmez çok abartılıyor bu adam.Yazık günah zaten o parayada gelirsede Shevchenko'dan farklı olacağını sanmıyorum.
abi Cameran Jerome kaç gol attı söyleyemediCardiffte bu kadar gol attı birminghamda dedi kaldı biraz
Glen CONSON ilk yarıda heyecanlandı maludu maludu dedi
dalasım gelio adama yaa dün mail atacaktm ama bgn atcm artk maç izleme zevkim kalmadı
Sendika hiç bir uçrağı kaldırmam dedi şimdi ne olacak maç içinde haberlerin reklamını yapanıda ilk kez görüorm yaa dün tuğba özay bgn bu tebrikler fox
Milanın başkanı şeytana uyabilir ama bu teklif karşısında