link verdim yav FCN'in üstünde
GS transferlerini tutturmada yüksek bi yüzdeye sahip olan bir blog![]()
link verdim yav FCN'in üstünde
GS transferlerini tutturmada yüksek bi yüzdeye sahip olan bir blog![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Kallstrom / Baptista , geri butun haberler yalan su anda Altidore da dahil bu yalan haberlere
Kallström, Baptista geliyorsa Elano gidiyor demektir bu..
Maalesef Baptista bizi reddetmis !
Elano kalsın Kallström gelsin yeter bize.
Bu arada Elano'nun lisansı çıkarılmamış.. Baptista da gelmediyse acaba sıradaki aday kim? Umarım sol veya sağ açık alırız da Arda'yı ortaya çekeriz.
Galatasaray'da geleceği merakla beklenen Elano Blumer konusunda sıradışı bir olay gerçekleşti. Transferi konusunda birkaç takım ile görüşen Brezilyalı oyuncunun lisansı bu sezon için kulüp tarafından TFF'ye bildirilmedi. 29 yaşındaki ortasaha oyuncusunun lisansının çıkartılmaması transferinin gerçekleşmesi ihtimalini kuvvetlendiren bir neden olarak gösterilebilir. Hatırlanacağı üzere Elano'nun adı UEFA'ya verilen listeye eklenmemişti. Geçtiğimiz günlerde takıma katılan Elano'nun, yöneticiler ile yaptığı ve yapacağı görüşmelerin ardından takımda kalıp kalmayacağı belli olacak.
Özellikle Juventus, Inter, Werder Bremen, Sevilla gibi takımların transfer listesinde bulunan fakat kulüp tarafından belirlenen 12 milyon euroluk bonservis bedelinin çok olması nedeniyle net bir gelişme yaşanmayan tecrübeli oyuncunun gelecek sezon takımda olmasının düşük bir ihtimal olduğunu belirtmekte fayda var. Elano'yu geçtiğimiz sezon 7.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Manchester City'den transfer etmiştik. Başarılı ortasaha oyuncusu geçtiğimiz aylarda düzenlenen 2010 Afrika Dünya Kupası'nda 2 maçta 2 gol 1 asist gibi başarılı bir oyun ortaya koyunca bir çok takımın transfer listesine girmiş ve piyasasını yükseltmişti.
Kaynak: FCN
Cana da antremanda sakatlanmış. MR çekildikten sonra durumu belli olacakmış..
http://www.sportal.it/news/news789621.html
Baptista bizimkilerle görüşecekmiş..
Haberde bu yaz Olmypiakos'un moda olduğu ve Camoranesi ve Gattuso'dan sonra kendisininde Olympiakos ile adının anıldığı söyleniyor fakat sonra transferin yine olmadığı yazıyor. Haberin devamında Roma'da kalmayacağını söylüyor. Galatasaray'ın 5 M € gibi bi para önerdiğini ve masa başında tartışacaklarını söylüyor bu parayı.
Elano ile helallesin arkadaslar , adam yolcu
Polat: "Elano gidebilir!"
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Sırbistan'ın OFK Belgrad takımı ile 2-2 berabere kalmalarının kendisi için hayal kırıklığı olduğunu söyledi.Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) heyetinin, Mecidiyeköy'deki kulüp binasında kendisine yaptığı ziyaretten sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Polat, ''OFK Belgrad maçından hayal kırıklığı olan bir netice ile çıktık. Oraya daha rahat imkanlarla gitmek istiyorduk. İlk yarı iyi oynadığımızı düşünüyorum. Takımımız ikinci yarı 2-0'ı bulmasına rağmen skoru muhafaza edemedi. Ama biz bu turu geçeceğiz'' dedi.
OFK Belgrad'tan daha kaliteli, daha iyi bir takım olduklarını belirten Polat, ''Teknik heyet de futbolcular da aynı fikirde birleşmiş vaziyette. Yeni stadımız Türk Telekom Arena'ya Avrupa kupalarında oynarken gitmek istiyoruz. Deplasmandaki maç olmazsa olmaz bir maç bizim için. Rakibimiz genç ve hazır bir takım. Orada sahanın zemininin kötü olduğunu, seyircinin çok ateşli olduğunu da biliyoruz. Turu geçmek için gideceğiz, inşallah geçeceğiz'' diye konuştu.
-''ORTA SAHAYA TRANSFER İHTİYACI VAR''-
Adnan Polat, TSYD heyeti ile yaptığı sohbet sırasında ise takımlarında orta sahaya transfer ihtiyacı olduğunu belirterek, ''Hocanın istediği oyun düzeni 4-2-3-1. İkilinin bir tanesi Cana, orada bir de hem defansif özellikleri olan hem de top kullanan biri lazım. Üçlünün ortasında da Elano'nun kalmasına ya da gitmesine bağlı olarak bir 10 numara lazım'' dedi.
OFK Belgrad ile deplasmanda yapacakları karşılaşmadan erken gol bulmaları gerektiğini anlatan Polat, sakatlığı bulunan forvetleri Baros'un da bu karşılaşmaya yetişeceğini bildirdi.
Dünkü OFK Belgrad maçında iki gol yiyen kalecileri Aykut'un yan toplarda zayıf kaldığını kaydeden Polat, teknik direktörleri Frank Rijkaard'ı ilk defa maçtan sonraki basın toplantısında çok sinirli gördüğünü anlattı.
Brezilyalı futbolcuları Elano'nun takımdan gidebileceğini ifade eden Polat, bu konuda görüşmeler yaptıklarını da dile getirdi.
Galatasaray'a her taraftan saldırı olduğunu anlatan Polat, ''Eylül ayında Riva Projesi'nde ilana çıkıyoruz. Nereden baksan 700, 800 milyon dolarlık bir proje. 4 sene önceki mali tabloları düşünün, bir de şimdikileri. Sermaye Piyasası Kurulu, şirketlerimizin birleşmesi konusundaki kararını verdi. Bu yeri geldiğinde 5 tane, 10 tane şampiyonluğa bedel. Bunun dışında stat projesi çok iyi devam ediyor. Bütün bunlara rağmen hep perdenin arkasında kalıyorum. Hiç öne çıkartmıyorum kendimi. Ama top çizgiyi geçmediği vakit hiç kimse görmüyor'' diye konuştu.
Ziyaretleri dolayısıyla TSYD heyetine teşekkür eden Adnan Polat, ''İnşallah en kısa sürede biz de oları ziyaret edeceğiz. Genel olarak spor medyası konusundaki görüşlerimizi paylaştık. Spor medyasına nasıl katkı yapabileceğimizi konuştuk'' dedi.
TSYD Başkanı Esat Yılmaer ise birlikte rahat şekilde çalışabilmek için görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.
30.07.2010Kaynak : AA
Adam alamadıkları gibi elimizdeki yıldızlardan birini daha satıyoruz bakalım ne zaman bu takım adam akıllı olcak merak ettim.Yahu şu işe bak 2 aydır acelesi yok diye adam alma doğru dürüst ondan sonra çık Elano gibi bi adamı daha sat çok merak ediyorum bu işin sonu ne olacak
Elano yerine Baptista-Kallström gelmezse veya bu kalitede bir ikili gelmezse daha çok kara günler var önümüzde çok.. Ben Elano'yu bu formanın altından başka bir takımda görmek hiç istemiyorum ya neyse...
Yalçın Dümer 1 ay sonra neler göreceksiniz biraz sabır demiş.. Sezon sonunu beklemekte fayda var
twitter'dan alıntı
adnansezgin
transferin sonü günü sabahlarım yeaaa. @haldunustunel geçen yılın transfer listesi var mı sende? fotokopi çektireyim. 12 minutes ago via web
* Reply
* Retweet
iyi güldüm ya
![]()
Alınacak 2 ortasahadan biri Premier Lig'den diğeri Fransa'dan olacakmış. Kaynak uA forum..
Hazur uA forum lafı geçmişken bir şey sorucam.Oraya üyelik parayla mı?
Yok hayır parayla değil ama uzun süredir üyelik yapılmıyor. Yapılırken de T.C Kimlik istiyorlar diye biliyorum. Ben bu duyumu GSCimbom'daki bir üyenin söylemi üzerine sizinle paylaşıyorum. Bazı tutumlarından dolayı ultrAslan'ı desteklemiyorum ben![]()
Şirketlerin Birleşmesi SPK Tarafından Onaylandı
SPK'nin bugün (30 Temmuz 2010) yayınladığı bültende Galatasaray Sportif AŞ ile Galatasaray Futbol AŞ'nin birleşmesi onaylandı. Onay kararı bültende şu şekilde yer aldı:
"Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.’nin (GS Sportif), Türk Ticaret Kanunu’nun 451'inci maddesi, Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 18-20'nci maddeleri ve Kurulumuzun Seri:I, No:31 “Birleşme İşlemlerine İlişkin Esaslar Tebliği” (Seri:I, No:31 Tebliği) hükümlerine göre Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.’yi (GS Futbol) devralmak suretiyle birleşmesine, birleşme sözleşmesine ve duyuru metnine onay verilmesi talebinin;
A) Birleşme duyuru metninde her iki şirketin halka açık GS Sportif bünyesinde birleşmesi sonrasında GS Sportif’in gelir-gider yapısında meydana gelecek değişikliğe ilişkin bilgilere yer verilmesi suretiyle,
B) GS Sportif’in esas sözleşmesinin 7, 8, 9, 11, 13, 14, 17, 18, 20, 21, 24 üncü maddelerinin tadili ile Geçici 7 nci madde eklenmesi suretiyle yapacağı değişikliklere uygun görüş verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir."
galatasaray.org
Transferin gecikmesinin bir sebebi de bu mu acaba demeden geçemiyorum.. Ne alakası var bilmem ama nedense içimden bu geçti![]()
Kalede Aykut olduktan sonra istersen Daniele De Rossi'yi getir..
Elano ile Keita daha gecen sene geldiler 1 sene icinde adamlar satiliyor bu nasil transfer politikasidir ben anlayamadim acikcasi Adnan Sezgin tek basinami karar veriyor gelene gidene yoksa Rijkaard'in onayi aliniyormu onayi alinmasa bile adamin görüslerini dinliyorlarmi ? Dogrusu ben Rijkaard'in hicbir transferde onayi olmadigini düsünüyorum Adnan Polat ile Adnan Sezgin takimi kuruyorlar bir tek sahaya cikacak 11 futbolcuyu belirlemiyorlar Allah bilir yakinda onuda belirlerler Rijkaard'a listeyi verirler maclardan önce.
ben begenmedim bunları ... Almaguer, İnamoto, Carrusca,fabio pinto ve Duro 5lisi gelse gelse daha yararlı olurlardı![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
GS bu sene kadroda hiçbir değişiklik yapmadan dursa çok daha iyiydi kanımca kadro kalitesi bu sene düştü elano bir sene daha şans vermelilerdi
Aynen katılıyorum giden Mehmet Topal yerine Cana, Giovani yerine Serdar, Jo yerine Mehmet Batdal gelseydi ve bunlara ayrı olarak Çağlar, MC ve yedek forvet alınsa herşey yolundaydı. Neden böyle bir politika izliyoruz bende anlayamadım vallahi.
edit: Stephen Ireland Machester'da kalmak istediğini söylemiş.. Kallström gelse de içimize su serpilse artık...
Last edited by Revolution : 31.Temmuz.2010 at 13:23
Bedavaya Marquez!
Meksikalı futbolcu Rafael Marquez'in Barcelona'dan ayrılacağı bildirildi.Kulüpten yapılan açıklamada, 2012'ye kadar sözleşmesi bulunan Marquez ile karşılıklı anlaşmaya varıldığı ve futbolcunun bonservis bedeli olmaksızın başka bir kulübe gidebileceği belirtildi.
2003 yılında Monaco'dan transfer edilen futbolcu, 2 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 4 İspanya şampiyonluğu, bir Süper Kupa ve bir Copa del Rey kazanan Barcelona ekibinde yer almıştı. Marquez, Katalan ekibin fonmasıyla 242 maça çıkmıştı.
1996-2000 yıllarına geri dönebilsem keşke, Hagi'yi özlüyorum... Videolarına bakıyorum, tüylerim diken diken oluyor. Nereden nereye geldik, Ali Sami Yen'de Mustafa Sarp, Barış Özbek, Ayhan izleniyor artık... Üstüne koyamadık o unutulmaz dönemlerin, her yıl bir adım daha geriye gidiyoruz bu dur diyecek bir yönetime ihtiyacımız var.
Hagi gibi biri Türkiye ye gelmez bir dahaEn azından 4 gömlek altı belki gelir
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Adnan Başkan Marquez'i bedavaya alsana![]()
Screw you guys, I'm goin' home