Carlos 35 yaşında.. Dünya starı, süperstar, dünyanın en iyi sol beki; süper, ultra, mega deniyor hakkında.. Geçmişinden bahsedilirken 35 yaşında olması dikkate alınmıyor..
Lucio 30 yaşında diye burun kıvrılıyor..
Emre de bunu anlatmaya çalışıyor..
Carlos 35 yaşında.. Dünya starı, süperstar, dünyanın en iyi sol beki; süper, ultra, mega deniyor hakkında.. Geçmişinden bahsedilirken 35 yaşında olması dikkate alınmıyor..
Lucio 30 yaşında diye burun kıvrılıyor..
Emre de bunu anlatmaya çalışıyor..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
İmkanlar dahilinde alınıcak oyuncu Tuncay ın boşluğunu kapatamaz bnce...
bence carrusca kalmalı ama tomas kesnlkle gitmeli 5 tane stoper oldu
carrusca gitmemeli.. tomas kalasına çok şans verdik artık gitsin![]()
öte yandan cihan la orhanı yollyolarmış.. Ya hadi cihanı anladık da orhanı niye yolluyolar!? fıstık gibi oyuncu adam harikalar yaratıyo daha dünkü çocuk volkan yamana mı güveniyolar??!
Orhan olayını bende anlamıyorum bir türlü..
orhan kesn kalmalydı adam canla başla savaşyo her maç gönderirsek yazk ederz..cihan da iyi katkılar yaptı ama artk gitmeli herseyn bi sonu vardr cihanın da Gs kariyeri son buldu artk
Cihan bildiğim kadarıyla sevilmiyo GS taraftarınca... Gitmesi iyi olmuş...
OrhaN Ak hep beyendim bir sol bek kalması takıma yararlı olur... GönderilmesiN...
Fenerbahçe ile transfer dedikodularına adı karışan Ümit Karan, Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusu olduğunu ve bu konuda söyleyecek bir şeyinin olmadığını söyledi.
Sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanına katılan ve sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulunan tecrübeli futbolcu, başka bir kulüp tarafından istenmenin güzel bir duygu olduğunu belirterek, ''Ama ben bu konuda herhangi bir şey söylemedim ki bir açıklama yapayım. Bazı olaylar bizim dışımızda gelişti. Söyleyecek başka bir şey yok. Ben Galatasaray'ın sözleşmeli bir futbolcusuyum''' dedi.
Ümit Karan'ın basın mensuplarına açıklama yapmadan önce, Genel Menajer Mustafa Turgun ile kısa süreli bir görüşme yapması dikkat çekti.
Ümit yuvada kaldı
Fenerbahçe ile adı transfer dedikodularına karışan Ümit Karan, Galatasaray'da kaldı. Golcü futbolcu takımının bugünkü antrenmanına katıldı.
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Fenerbahçe ile adı transfer dedikodularına karışan Ümit Karan'a dün yaptıkları terapinin iyi geldiğini ve futbolcunun sabah kendisine gelerek oynamak istediğini söylediğini ifade ederek, ''Buna çok sevindim aramıza dönmesi mükemmel'' dedi.
Kafası karışık olduğu için bu oyuncuyu dünkü idmandan çıkardığını belirten Alman çalıştırıcı, bugün yapılan antrenman devam ederken basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Gördüm ki dün kendisine yaptığımız terapi çok iyi gelmiş. Sabah bana gelip, 'Kafam rahat, oynamak istiyorum' dedi. Buna çok sevindim, aramıza dönmesi mükemmel oldu. Gördüm ki, bu tip heyecanlar futbolculara iyi geliyor'' diye konuştu.
Feldkamp, idmanlara bugün katılan Arjantinli futbolcu Carrusca için de, ''Carrusca anlamakta zorluk çektiğim bir şekilde antrenmana geç katıldı. Onunla görüştüm. Kendisiyle yeni bir başlangıç yapacağız. Temmuz ayının 7'sine kadar çalışıp diğer arkadaşlarının seviyesine gelecek'' dedi.
Takımda Song dışında eksiklerinin olmadığını anlatan tecrübeli çalıştırıcı, ''Şimdiye kadarki gelişmelerden memnunum. Futbolcuların birbirleriyle ilişkileri çok güzel. Birbirlerine karşı çok açık davranıyorlar. Her şey bu kadar iyi giderken bundan sonra tek yapmamız gereken maçlardan iyi sonuçlar almak'' ifadesini kullandı.
ÜMİT KARAN: BAZI OLAYLAR BİZİM DIŞIMIZDA GELİŞTİ
Ümit Karan ise, Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusu olduğunu ve bu konuda söyleyecek bir şeyinin olmadığını söyledi.
Sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanına katılan ve sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulunan tecrübeli futbolcu, başka bir kulüp tarafından istenmenin güzel bir duygu olduğunu belirterek, ''Ama ben bu konuda herhangi bir şey söylemedim ki bir açıklama yapayım. Bazı olaylar bizim dışımızda gelişti. Söyleyecek başka bir şey yok. Ben Galatasaray'ın sözleşmeli bir futbolcusuyum''' dedi.
Ümit Karan'ın basın mensuplarına açıklama yapmadan önce, Genel Menajer Mustafa Turgun ile kısa süreli bir görüşme yapması dikkat çekti.
NTVSpor
ümt karan bazı şeylern kendi bilgisi dşnda geliştgni söylyor..şu menajerler yok mu yaa deli olyorm![]()
ama bencede biraz daha güzel konusabilrdi sonuna kadar burdaym ben Galatasaraylym falan gibi
Bir ara Alex'i de Juninho'yla, Kaka'yla kıyaslamalar; vay efendim niye Brezilya Milli Takımı'na çağrılmıyor feveranları vardı.. Şimdi abra kadabra diye ortadan kaybolsa millet sevinecek..
Yeni moda da Edu..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Hayırlı olsun kalması iyi oldu...
bir Galatasaraylı olarak şunu diyorm İnşallah Eduard Cisse Beşiktaş'a büyk katkılar yapar..bence Beşiktaş tam aradıgı oyuncuyu buldu nokta transfer oldu bu..tebrikler Bjk yönetmine
keşke bunlar yaşnmamş olsaydı..umarm ümt kendni tam olarak bu işe verir ve Galatasaray için herşeyni ortya koyar
yaa canla başla oynayabilir ama yaptığı 30 ortanın 2 si isabetliyse bu adamın gsde işi olamaz özellikle geçen sene çok pozisyon hatası yaptı orhan bence hemen gönderilmeli cihan zaten gitmeli ayrıca ümitinde gitmesi iyi olacaktı ama kalmayı seçti umarım hayırlı olur
arkadaslar edu brezilyann iyi defanslarndan biri olarak gösteriliordu hep ama lucio nerde edu nerde insaf yani
Gidip de 20 yaşında stoper alınmaz zaten, Lucio şu an dünyanın en iyi stoperlerinden birisidir. 30 yaşında, rahat 4-5 sene daha futbol oynar. Cannavaro 33 yaşında, şu an kariyerinin zirvesinde, Nesta desen 31 yaşında, Javi Navarro 33 yaşında, Puyol 29 yaşında, Sol Campbell 33 yaşında, örnekler çoğaltılabilir.
Edu muhteşem bir stoper, gelecek vaad ediyor, şu an 26 yaşında, gayet iyi bir yaşta, giderek Avrupa tecrübesi kazanıyor, kısa vadede Lucio çok ama çok daha faydalı olur ama uzun vadede Edu'nun katkısı daha fazla olur.
Edu en iyi dönemlerini 30'lu yaş ve sonrasında yaşayacak, o zamana kadar kendisini epeyce geliştirecek ve Brezilya milli takımında da banko oynayabilecek düzeye gelecek. Dediğim gibi Edu'dan Fenerbahçe 10 yıl faydalanabilir ama Lucio'dan en fazla 5 yıl faydalanılır, para da kazanılamaz ama Edu'dan iyi paralar kazanılabilir.
Pele'nin en beğendiği 5 yerli defans oyuncusundan biri Edu ve Milan da talip olmuştu, giderek kendisini geliştiriyor, daha da iyi olacak.
bence ümt kendni tam olarak versn onun atamyacagı gol yok..orhana gelnce kardes bence kalmalydı takmda ama cihan hemen gnderilmeli işi yok artk Gs de
Yaş mevzusunu neye binaen yazdığımı gördün sanırım Egemen
Belki öyle Edu 30'lu yaşlarında müthiş bir oyuncu olacak ama ozamanda Fbde olacak mı sorun o?
Ama Edu ile Lucio'yu karşılaştırıp Edu daha iyidir demekte abesle iştigal bir olay.
edu zaten kaliteli bir defans ama dedign gibi baya gelştrmesi lazm kendsni..ama lucio dan çk ayrı tutulmalı..edunun daha çk gelştrmesi lazm kendni
Tabii ki Lucio daha iyi ama Edu'nun 30 yaşına geldiğinde Lucio'dan daha iyi olmayacağını kimse iddia edemez.
Savunma oyuncuları şarap gibi oluyor, yıllandıkça performansları katlanıyor. Dünyada 20 ile 25 yaşında çok üstün performans sergileyen savunma oyuncusu nadirdir. Stoperden bahsediyorum, beklerden değil, John Terry var mesela şu an, 26 yaşında, dünyanın en iyi stoperlerinden, onun dışında yaşlı stoperler hep zirvededir.
Bu kiyaslama nerden cikti.Dunya da bircok savunma oyuncusu var hepside mukemmel degil.Lucio nun yeri bambaska.Ama edu da dunya standartlarina uygun takima faydali biri.SImdi fener edu yu yollayip lucio yumu alsin.Edu bence iyi ve fenere ilerleye yillarda cok daha da faydali olaciktir yasi kac olursa olsun
Elbette birazda tecrübeyle alakalı ama 30 yaşında Edu'nun Lucio'dan daha kötü olmayacağınıda kimse iddia edemez...
Govou ve Adriano ile ilgimiz yok
Bugün tarihli bazı gazetelerde, kulübümüzün, Fransa'nın O.Lyon takımının siyahi oyuncusu Sidney Govou'nun peşine düştüğü, Govou ile prensipte anlaşmaya vardığı, hatta O.Lyon'la bonservis pazarlıklarının bile başladığı bilgileri verilmektedir. Bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüzün böyle bir transfer girişimi yoktur.
Ayrıca, bugün tarihli Onikinci Adam Gazetesi'nde kulbümüzün, İnterli oyuncu Adriano'yu transfer etmek için harekete geçtiği, Adriano'yu ikna etmek için teknik direktörümüz Zico'nun devreye sokulduğu, hatta Zico'nun Adriano'yla görüşerek kendisini Türkiye gelmesi için iknaya çalıştığı gibi bir takım bilgilere yer verilmektedir. Bu haberlerin gerçekle bir ilgisi bulunmamaktadır.
Fenerbahçe Spor Kulübü
luganoyla uyumları her sene daha da artacak fener in stoperleri saglam..edu kaliteli adam
Porto'dan Pepe 23 yaşında ve ileride Edu yada bir başkasına milli formayı bırakmayacaktır.