Sayfa 262 / 1204 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon
7,831 ile 7,860 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Marquez'e ihtiyacımız var aslında ama boşuna takımın maaş bütçesini baltalamamalı bence ve stoperde de 2 yabancı olursa Pino oynayamaz Serdar'a kalırız.

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Marquez gelsede olur gelmesede olur gibi.31 Yaşında ama kalitesi tartışılmaz.2 Sene rahat oynar diye düşünüyorum.Üstelik ortasahada çiftyönlü oynayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RiG0BeRT View Post
    Marquez gelsede olur gelmesede olur gibi.31 Yaşında ama kalitesi tartışılmaz.2 Sene rahat oynar diye düşünüyorum.Üstelik ortasahada çiftyönlü oynayabilir.
    Ortasahada çift yönlü oynayamaz. İnanılmaz ağır kalır.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Marquez'in orjinal mevkiisi DMC dir , Meksika da D.K. da da DMC oynadi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    TSL de ağır kalmaz. UEFA da yine kalmaz ama şampiyonlar liginde bilemem

Ayrıca orta saha için yavaş kalacak diyorsanız bu adam yıllardır barça defansında ne yapıyor
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Barça defansında stoper oynuyor çünkü. Bizim şuan çift yönlü oyuncu tabirinden bahsettiğimiz oyuncu tipi Emre Belözoğlu tarzı oyuncu değil mi? Ben mi yanlış biliyorum Kallström derdimize deva olur aslında keşke alsak keşke...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Servet'le gitmeyeceği belli.Marquez alınacaksa stoper için alınmalı.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ya kaç kere diycem al Ali güneşi hem kaleci hem stoper

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

iyi de marquez gelse de neill ön liberoya gelse mükemmel olmaz mı? neill bizim mustafa,ayhan ve sarp'tan 3 gömlek daha üstün orta saha olur valla hem de her yönüyle!!!!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    ya kaç kere diycem al Ali güneşi hem kaleci hem stoper
    Hazır Yılmaz Vural da kadroda düşünmüyorken

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok geç kaldık ya çok.. Farkında mıyız bilmiyorum ama geçen seneki durumdan çok daha gerilerdeyiz biz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başkan gelecek hafta transfer bitecek demiş... Nasıl olcaksa artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Galatasaray'da transfer bitmez dedi mi yine acaba ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

onumuzdeki hafta erken yahu daha ondan sonra 1 hafta daha var ligin baslamasina

Bir Fenerbahçeli olarak bu sene Galatasaray'ın yaptığı transferlerin Galatasaray'a yakışmadığını düşünüyorum belki genç aldılar geleceğe yatırım için ama zaten aldıkları adamlar yerıne altta onun gıbı oyuncular var gs değil de fb almıs olsa hayret genç almışız diye sevinirdim.

Ayrıca Elano konusuna gelince Elano'nun gitmesı gündemde bence Elano çok kaliteli bir futbolcu ve Galatasaray bunu kullanamıyor öyle olmasa Brezıiya'da as oynamazdı.

Sonuçta Brezilya bu oyuncu olmasa neyse dunyada en cok oyuncu yetiştiren ülke Dunga Elano'yu takıma dahil ediyorsa bir bıldiği var demekkı ayrıca dünya kupasında gördukki gercekten de Elano iyi oynayabiliyormus dunya kupasından sonra bile Elano'yu göndermeyı düşünen bir yönetim varsa Galatasaray taraftarının bu olayı protesto etmesi lazım bir Fenerbahçeli olarak bile beni rahatsız ediyor Elano'nun 2. Rıbery vakası diye adlandırılması bıle olağan olduğunu düşünüyorum şayet Galatasaray'dan gonderilirse.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 01.Ağustos.2010 at 03:32 Reason: Türkçemize özen gösterelim; k yerine q, v yerine w kullanmayalım, zaten = ztn tarzı kısaltmalardan kaçınalım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

medya bile bizden umudunu kesti fotospor, fanatik falan hep aynı isimleri yazıyor Baptista, Altidore vb. eskiden çeşitlilik daha fazlaydı Turkspor sallamıyor artık o durma düştük yani
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

VAGNER LOVE-ELANO TAKASI MI?

Adnan Sezgin'le görüşen ünlü menajer, "CSKA orta saha, siz forvet arıyorsunuz. İsterseniz Elano ile Love'u takas edebiliriz" dedi.

CSKA DÜNDEN RAZI
    Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Galatasaray'a CSKA'nın golcü futbolcusu Vagner Love'un menajeri Hendrik Hoppenworth'tan sürpriz bir teklif geldi. Alman menajer, Adnan Sezgin'i arayarak, "CSKA orta saha arıyor ve Elano ile ciddi şekilde ilgileniyor. Size de forvet lazım. Yetki verirseniz Elano ve Love arasında bir takas girişimi başlatabilirim"

ÜSTE PARA İSTİYOR
    Sezgin'in bu teklifi başkan Polat'a ilettiği ancak Polat'ın, "Love iyi bir oyuncu ama bire bir takas olmaz. Üzerine para vereceklerse düşünebiliriz. Bunun dışında hiç para kazanmadan Elano'yu bırakmam" cevabını verdiği öğrenildi. Hoppenworth'un teklifinde ısrarcı olduğu, son olarak Flamengo'da kiralık oynayan Love'un da Galatasaray'a sıcak baktığı belirtildi.

YALANDIR AMA NEYSE EKLIYELIM...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ya biraz daha yaratıcı sallamasyonlar istiyoruz. Lütfen basın..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Love olursa inanılmaz olur en sevdiğim forvetlerden biri ama Elano'nun gitmesine göz yumulmaz bu durumda. Biz Elano'yu göndereceksek nakit para karşılığı vermemiz lazım. Takas filan pek iyi olmaz bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada artık yeter 2 gündür ardarda HaberTürk'te Rijkaard'ın gönderilmesiyle ilgili haberler çıkıyor. Daha bismillah 1 maç yaptık daha dün Rijkaard'ın yapamadıkları diye 10 madde sıraladılar bugün de tazminat hesapları diye bir haber yapıyorlar. Nedir bu yani bu haberleri Rijkaard okumuyor mu sanıyorsunuz. Bu kadar da olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Elano UEFA Listesinin ardından TFF Listesinede bildirilmemiş.Artık ben %90 ihtimalle Elano yolcu diyorum.Ama satılmasına sevinmiyorum.Çünkü Adnan Sezgin transferin başındayken 10'a sattığımızın yerine 3'lük adam geliyor.Bu böyle nereye kadar gider endişeliyim.Gündemdeki isimleri görünce endişem dahada artıyor.

Bi kere bu takıma mutlaka kaleci lazım.2 Aydan beri söylüyorum.Aykutla Ufukla yürümez.Çok yetenekli olabilirler ama gereken gelişmeyi gösteremiyolar.Biraz ışık görünse zaten gereken şans fazlasıyla verilcek.Bakalım OFK maçına Ufuk kalede olcakmış.İnşallah bi kaç bişey yaparda bizi şaşırtır.Yoksa yabancı kaleci arayışları başlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Elano Inter'e satilacak galiba.. Giderse üzülürüm sahsen.. Bence bu sezon patlama yapabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim üzüldüğüm nokta kendini ispatlamış bir oyuncu Inter'in Juve'nin istediği bir oyuncuyu satma peşindeyiz ve satacağımız para 10 milyon (7 milyona geldi zaten) yerine gelecek oyuncu da ondan 3 gömlek altta olacak çok büyük ihtimalle.. Yazık vallahi çok yazık..

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

ya çok geç kaldık bi de polak deniyor polak'ı şimdi almamızın hiç bi mantığı yokki..Ya cana'ı alacaktın ya da polak'ı...Hala Beklemedeyiz...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aslan'ın yeni hedefi Bradley

Sarı - kırmızılıların hedeflerinden biri, Borussia Monghengladbach forması giyen Michael Bradley...

Turkcell Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kala, Galatasaray yeni sezonun kadrosunu şekillendirmeye çalışıyor. Sarı - kırmızılıların hedeflerinden biri, Borussia Monghengladbach forması giyen Michael Bradley...

Orta sahaya takviye yapmak isteyen teknik direktör Frank Rijkaard'ın gündemine gelen son isim, Bundesliga'da Borussia Monchengladbach forması giyen Michael Bradley oldu. Amerikalı futbolcu ile görüşmelere, Monchengladbach'da Fenerbahçe ile oynan dostluk maçında başlayan Galatasaray yönetimi, bonservis bedelini düşürmeye çalışıyor. Amerikan milli takımı teknik direktörü Bob Bradley'in oğlu olan Michael Bradley, dünya kupasında çok başarılı bir performans sergileyince, fiyatı da yükselmişti. Sarı kırmızılılarda transfer çalışmaları sürerken yönetim, Elano Blumer'in ismini henüz futbol federasyonuna bildirilmedi.

ELANO'NUN SON DURUMU
    Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Elano'nun geleceğini netleştirmek için önlerinde zaman olduğunu söyledi. Sarı - kırmızılılar bu süre içinde Brezilyalı yıldızı yüksek bir bedel karşılığında elinden çıkarmanın planlarını yapıyor. Başkan Adnan Polat da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda, Elano'nun satılabileceğinin sinyallerini vermişti. Elano'nun, OFK Belgrad ile oynanacak rövanş maçının kadrosuna alınması da beklenmiyor.

Kaynak: NTVSpor.net
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bradley iyi transfer olur
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Predley kim ya ilk defa duyuyorum düzgün oyuncular getirilmesi lazım kalström migeul veloso eden hazard gibi

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bradley i dünya kupasında cok beğenmiştim iyi transfer olur eğer alınırsa, ortasahada çift yönlü oynayacak cok koşan mücadeleci hucumada cıkan bi isim.
    bonservisi ne kadar acaba

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Predley kim ya ilk defa duyuyorum düzgün oyuncular getirilmesi lazım kalström migeul veloso eden hazard gibi
    Predley değil zaten Bradley.
    Bence süper olur alırsak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalçın Dümer dediydi

Mesaj Yetkileri