Sayfa 262 / 896 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon
7,831 ile 7,860 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sabah Mehmet Demirkol'dan duyduysan doğru değil. Dün Aykut Kocaman'ın ağzından isim çıkmadı. Hızlı oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz dedi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by Arbitre View Post
    aykut kocaman balazd ile ilgilenmiyoruz demiş

kesin öyledir..(!)

evet mehmet demirkoldan duymuştum

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Fenerbahçe resmi sitesindeki Transfer Spekülasyonları bölümü yalanlama değil; ne yalanlıyoruz ne doğruluyoruz diyerek basında çıkan tüm haberleri koyuyorlar. Yalanlamalar özel olarak yapılıyor; Forlan ve Elyasa için yapıldığı gibi.
    Teyit edilmemiştir yazıyor Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde.. Şekip Mosturoğlu Ntvspor'a canlı yayında bağlandı, ama bu konuya bir türlü açıklık getiremedi..

stoch transferiyle birlikte fenerbahçenin yıllardır izlediği transfer politikasında devrim gerçekleşmiştir. aykut hocanın açıklamalarından da bu durumun devam edeceği anlaşılıyor. takımın başına aykut hocanın geçmesi halinde bizi güzel günler bekliyor...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by fenerlistinanc View Post
    stoch transferiyle birlikte fenerbahçenin yıllardır izlediği transfer politikasında devrim gerçekleşmiştir. aykut hocanın açıklamalarından da bu durumun devam edeceği anlaşılıyor. takımın başına aykut hocanın geçmesi halinde bizi güzel günler bekliyor...
    Aykut KOcaman yerinde daha iyi gibi, yeni bi isim yerinde olur bence. Ayrica teknik direktor gidip de oyuncu transferleriyle direkt ilgilenmez diye dusunuyorum. Yonetimin tercihi sportif direktorlukte kalmasi yonunde, Aykut Kocaman' a verilen goreve bakilirsa.

NTV Spor’da yayınlanan Spor Servisi programına telefonla bağlanan asbaşkanımız Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün medyada yer alan transfer haberlerine karşı izlediği yeni yöntemi anlattı.

Kulübümüzün resmi internet sitesinde transfer spekülasyonları adı altında bir bölüm açtıklarını anlatan Şekip Mosturoğlu, Arsenal başta olmak üzere birçok İngiliz kulübünün ve dünya kulüplerinin de aynı uygulamaya gittiğini söyledi. Mosturoğlu henüz bitmemiş, üzerinde tartışma olan transfer haberlerinin transfer spekülasyonu olarak değerlendirildiğini belirterek, "Bu yalanlama gibi bir şey değil. Biz son dönemlerde sadece Forlan ve El Yasa haberlerini yalanladık. Stoch ise halen spekülasyon halinde olan bir transferdi ve bunu spekülasyon olarak verdik" diye konuştu.
    Kulübümüzün iletişim politikaları çerçevesinde, teyit etmemekle yalanlama arasındaki farkı da anlatan Mosturoğlu, "İnternet sitemizde, transfer haberleri için ’Burada yayınlanan haberlerin doğru olduğu teyit edilmiyor’ diyoruz. ’Biz bu haberleri yalanlıyoruz’ demiyoruz. Çünkü kurumsal yapımız gereği bu transfer haberleri gazetelerde yayınlandığı ve biz de bunun hakkında bir açıklama yapmadığımız anda, bu transferi yapmış olmamız lazım. İnternet sitemizdeki, ’Fenerbahçe Spor Kulübü, kurumsal yapısı gereği aşağıdaki haberlerin doğruluğunu teyit etmemektedir’ ibaresi bir tercümedir ve tamamen uluslar arası örneklerinden alınmıştır. Biz daha önce birçok yalanlama yaptık ama bu yılki iletişim stratejimizde, bu şekilde çok fazla bir şey yok" diye konuştu.

İnternet sitemizde 11.06.2010 tarihinde ’Transfer spekülasyonları’ başlığı altında doğruluğu teyit edilmeyen haberler arasında gösterilen ’Fenerbahçe, Chelsea’nın genç yıldızı Miroslav Stoch için İngiltere’ye çıkarma yaptı’ haberinin yalanlanan bir haber değil, sadece doğruluğu teyit edilmeyen bir haber olduğunu anlatan Şekip Mosturoğlu, "Haberde teyit edilmeyen Ada çıkarması değil, transferin gerçekleşmiş olmasıdır. Zaten iletişim çağında yaşıyoruz. 2-3 yöneticimiz İngiltere’ye gitmek için uçağa bindiğinde biz, ’Onlar uçağa binmedi’ diyemeyiz. Zaten herkes onların uçağa bindiğini biliyor ve görüyor" diye konuştu.

Fenerbahçe SPOR Kulübü

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Düdcak'ı alsak bide stoper ve ön libero alıp yurt içi transferlere önem versek biraz iyi olcak.Bazı arkadaş FM'ye göre konuşmaya devam ediyor onu gördüm .B
    Last edited by GeNç KaRTaL : 11.Haziran.2010 at 17:25

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Güiza'ya alternatif arayan Fenerbahçe'nin, Nijeryalı Kalu Uche için nabız yokladığı belirtildi. Almeria'da oynayan 27 yaşındaki santrforun bonservis bedeli 5 milyon Euro.

Transfer çalışmalarını yürüten Fenerbahçe’nin İspanya’nın Almeria takımında forma giyen Kalu Uche ile ilgilendiği ortaya çıktı. Nijerya Milli Takımı’nda da görev yapan 27 yaşındaki siyahi forvet, geçen sezon La Liga’da 28 maçta 9 gol attı. Milli takımda da 19 maçta görev yapan Uche, attığı 2 golle takımına katkı sağladı. Santrfor mevkiinin yanı sıra sağ kanat ve forvet arkasında da başarıyla görev yapan Nijeryalı futbolcu için Sarı-Lacivertli yöneticilerin Almeria kulübü yetkilileri ile temasa geçip, bilgi alacakları ifade edildi. Uche’ye Nijerya Milli Takım teknik patronu İsveçli Lars Lagerback’in, 2010 Dünya Kupası’nda banko yer vermesi bekleniyor. Bilindiği gibi daha önce Deniz Uygar adını alan Uche Okechukwu, Sarı-Lacivertli forma ile 1993-2002 yılları arasında mücadele etmişti. Sözleşmesi 2013’te sona erecek futbolcunun bonservis bedeli 5 milyon Euro.

Yalçın Türk

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Uche Türkiye'de bayagi is yapar gibime geliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yanliz sadece Galatasaraylilar uzulmedi Stoch icin, Chelseali taraftarlarda uzgun, Joe Cole un yoklugunu aratmicak bi futbolcu diyordular Stoch icin

Del Piero_10 Misafir

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Fenerbahçe Mutu ile görüşüyor.

Kulübe 5.5 adama 3.5 milyon € önerilmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    STOCH HAKKINDA

Bugün tarihli bazı gazetelerde İngiliz Premier Ligi takımlarından Chealsea'den transfer ettiğimiz Miroslav Stoch'a ödediğimiz bonservis bedeli hakkında doğru olmayan rakamlar yer almaktadır. Stoch için kulübümüz Chelsea'ye 5.5 milyon euro ödeyecektir ve bu ödeme iki taksit olarak, iki yıllık dönemde tamamlanacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü
    ayrıca stoch yıllık 1.2mn euro maç başı 10bin euro alacakmış.

cihan kamer radyoda söyledi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Fenerbahçe Mutu ile görüşüyor.

Kulübe 5.5 adama 3.5 milyon € önerilmiş.
    mutu da bir gelemedi ha geldi ha gelecek diyoruz sonra ya mutunun menajeri yalanliyor ya fener yalanliyor gazetta dello sport ne kadar ciddi bir gazete ?

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Mutu gelsin ya Guiza'dan daha iyidir.Di Natale'yi alsak iyi olurdu.Aragones istiyordu ama Aziz Yıldırım almamıştı sanırsam

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Mutu gelirse çok şahane bir iş yapmış oluruz .

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    mutu da bir gelemedi ha geldi ha gelecek diyoruz sonra ya mutunun menajeri yalanliyor ya fener yalanliyor gazetta dello sport ne kadar ciddi bir gazete ?
    Transfer konusunda en güvenilirlerden biri.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Ne kadar çabuk 2.sınıf oldu. Geldiğiden yönetim hepinizi kandırmıştı. Yakında Brazilya milli takımının değişilmez ismi olacak diye...
    Cristian için yönetim böyle mi demişti ? gerçekten hatırlamıyorum onun için sordum

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Mutu transferi yattı mı?

Serie A takımlarından Fiorentina'da forma giyen Rumen futbolcu Adrian Mutu'nun, Fenerbahçe'ye transferinin gerçekleşmediği iddia edildi.
    Floransa'daki bir yerel gazete haberine göre, Fiorentinalı ve Fenerbahçeli yöneticiler Mutu'nun transferi üzerinde görüştü, ancak anlaşma sağlanamadı.

''Mutu fiyat yükseltti, Türkler fren yaptı'' başlığıyla verilen haberde, Rumen futbolcunun yıllık 4 milyon avro olmak üzere 3 yıllık sözleşme istediği, ancak Fenerbahçe'den olumsuz yanıt aldığı öne sürüldü. Bu durumda transferin gerçekleşmediği kaydedildi.

Bu arada, nisan ayında İtalya Olimpiyat Komitesi, doping testi pozitif çıkan Mutu'ya 9 ay sahalardan men cezası vermişti. 31 yaşındaki futbolcudan ocak ayında Bari ve Lazio ile yaptığı maçlardan sonra alınan numuneler pozitif çıkmıştı.

Mutu'nun cezası, 29 Ekim'de dolacak.
    LigTv

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Aykut KOcaman yerinde daha iyi gibi, yeni bi isim yerinde olur bence. Ayrica teknik direktor gidip de oyuncu transferleriyle direkt ilgilenmez diye dusunuyorum. Yonetimin tercihi sportif direktorlukte kalmasi yonunde, Aykut Kocaman' a verilen goreve bakilirsa.
    daumun gönderileceğini düşünürsek transfer çalışmalarının hızlı bi şekilde devam etmesi nedeniyle bi hocayla anlaşıldığını düşünüorm bu hocanında aykut kocaman olduğunu düşünüorm. bence de sportif direktör olarak başarılı ama teknik direktör olarak takıma daha çok katkısı olacağını düşünüorm

CSKA'nın Sırp oyuncusu Milos Krasic, İtalyan basınında Juve ile anlaştığı iddia edilen haberleri yalanladı!

''Şuan da tamamen Dünya Kupası'na odaklandım. Başka bir şey için kimseyle görüşmedim'' dedi.

Sırp oyuncunun menajeri ise ; ''Evet, Juve baya mesafe kat etmişti fakat girişimleri olumsuzlukla sonuçlandı'' dedi.

Bu açıklamalar Fenerbahçe Kulübü'nde sevinç oluşturdu.

TFM - Turkish Football Media

Kaynak : http://turkishfootballmedia.blogspot...an-sozler.html

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

tfm ne ya kolpa oldugu isminden belli

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    tfm ne ya kolpa oldugu isminden belli

Oyuncu acıklama yapıyor kanallara, bilgi vermek istiyoruz. Yine de yaranamıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aklınca reklam yapıyo (: Blog reklamı (:

Nesil
    2006
    Yer
    11

Galatasaray başkanı Adnan Polat:

Fenerbahçe'nin Stoch'la ilgilendiğini duyunca bütçeyi düşünerek transferden vazgeçtik.
    Fenerbahçe'nin Stoch'la ilgilendiği yönünde çıkan ilk haberlerin ardından bazı arkadaşlarımız "Neden Fenerbahçe'yi tercih etsinki?" gibilerinden sorular sormuştu.Sanırım en güzel cevabı Galatasaray başkanı kendisi vermiş...

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by LeqenDary View Post
    Teyit edilmemiştir yazıyor Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde.. Şekip Mosturoğlu Ntvspor'a canlı yayında bağlandı, ama bu konuya bir türlü açıklık getiremedi..
    Bence yeterince açıklığa kavuşturdu. Bu bir yalanlama değildir. Avrupa kulüplerinden örnek alınmış, bu haberlerin doğru olduğunu onaylamadığımız bir sistem diyor. Bu tip bölümlere ihtiyaç duyulmasının nedeni tamamen basındır. Masabaşı haber yapmak yerine araştırıp, gerçeklere ulaşmaya çalışsalar daha mantıklı olur. Ama tabi onlar için haberin doğruluğundan ziyade tiraj önemli olduğu için insanları kandırmışlar kandırmamışlar pek de umurlarında değil. Bu bölüm yalanlama olsa Forlan ve Elyasa'nın ne ayrıcalığı var da onlar özel olarak yalanlansın ? Fenerbahçe yalanladığı oyuncuyu aldı diyen tv yorumcuları bunun farkında ama farkında değilmiş gibi yapmak daha çok ilgi çekiyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dün Lig TV deki bir programa Cihat Kamer ve Aykut Kocaman bağlanmıştı,oyuncuyu Twente maçından beri izlediklerini söylemişlerdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu fiyat hakkında çeşitli söylentiler var.. NTVSpor 7 Milyon Euro bonservis, 3.250 m € euroda oyuncuya verecek demişti..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Resmi açıklama yapıldı zaten. Oyuncu için Chelsea'ye 5.5 m € 2 taksitle ödenecek. Kendisine de 1.2 m € + 10 bin € maç başı ödenecekmiş, diğer sayfalarda arkadaşın biri radyoda Cihan Kamer'in söylediğini söyledi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Her neyse... Biz Fenerbahçe'nin muhasebecisi değiliz. Kime kaç para ödenecek; bunu yönetim düşünsün... Ben taraftarım. Ben futbolcu istiyorum; iyi futbolcu istiyorum. Ucuza aldık, pahalıya aldık; benim derdim değil... Adam gibi futbolcu alsınlar. Bana ekonomik olarak düşen görevleri zaten elimden geldiği kadar yapıyor, inciğimi boncuğumu, çorabımı satın alıyorum. Gerisi beni ilgilendirmez. Fenerbahçe'nin mali işlerinden sorumlu olanlar düşünsün. Ben ucuza futbolcu geldi diye sevinmem... Ben iyi futbolcu geldi diye sevinirim.

Mesaj Yetkileri