Sabah Mehmet Demirkol'dan duyduysan doğru değil. Dün Aykut Kocaman'ın ağzından isim çıkmadı. Hızlı oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz dedi.
Sabah Mehmet Demirkol'dan duyduysan doğru değil. Dün Aykut Kocaman'ın ağzından isim çıkmadı. Hızlı oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz dedi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
evet mehmet demirkoldan duymuştum
stoch transferiyle birlikte fenerbahçenin yıllardır izlediği transfer politikasında devrim gerçekleşmiştir. aykut hocanın açıklamalarından da bu durumun devam edeceği anlaşılıyor. takımın başına aykut hocanın geçmesi halinde bizi güzel günler bekliyor...
NTV Spor’da yayınlanan Spor Servisi programına telefonla bağlanan asbaşkanımız Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün medyada yer alan transfer haberlerine karşı izlediği yeni yöntemi anlattı.
Kulübümüzün resmi internet sitesinde transfer spekülasyonları adı altında bir bölüm açtıklarını anlatan Şekip Mosturoğlu, Arsenal başta olmak üzere birçok İngiliz kulübünün ve dünya kulüplerinin de aynı uygulamaya gittiğini söyledi. Mosturoğlu henüz bitmemiş, üzerinde tartışma olan transfer haberlerinin transfer spekülasyonu olarak değerlendirildiğini belirterek, "Bu yalanlama gibi bir şey değil. Biz son dönemlerde sadece Forlan ve El Yasa haberlerini yalanladık. Stoch ise halen spekülasyon halinde olan bir transferdi ve bunu spekülasyon olarak verdik" diye konuştu.
Kulübümüzün iletişim politikaları çerçevesinde, teyit etmemekle yalanlama arasındaki farkı da anlatan Mosturoğlu, "İnternet sitemizde, transfer haberleri için ’Burada yayınlanan haberlerin doğru olduğu teyit edilmiyor’ diyoruz. ’Biz bu haberleri yalanlıyoruz’ demiyoruz. Çünkü kurumsal yapımız gereği bu transfer haberleri gazetelerde yayınlandığı ve biz de bunun hakkında bir açıklama yapmadığımız anda, bu transferi yapmış olmamız lazım. İnternet sitemizdeki, ’Fenerbahçe Spor Kulübü, kurumsal yapısı gereği aşağıdaki haberlerin doğruluğunu teyit etmemektedir’ ibaresi bir tercümedir ve tamamen uluslar arası örneklerinden alınmıştır. Biz daha önce birçok yalanlama yaptık ama bu yılki iletişim stratejimizde, bu şekilde çok fazla bir şey yok" diye konuştu.
İnternet sitemizde 11.06.2010 tarihinde ’Transfer spekülasyonları’ başlığı altında doğruluğu teyit edilmeyen haberler arasında gösterilen ’Fenerbahçe, Chelsea’nın genç yıldızı Miroslav Stoch için İngiltere’ye çıkarma yaptı’ haberinin yalanlanan bir haber değil, sadece doğruluğu teyit edilmeyen bir haber olduğunu anlatan Şekip Mosturoğlu, "Haberde teyit edilmeyen Ada çıkarması değil, transferin gerçekleşmiş olmasıdır. Zaten iletişim çağında yaşıyoruz. 2-3 yöneticimiz İngiltere’ye gitmek için uçağa bindiğinde biz, ’Onlar uçağa binmedi’ diyemeyiz. Zaten herkes onların uçağa bindiğini biliyor ve görüyor" diye konuştu.
Fenerbahçe SPOR Kulübü
Düdcak'ı alsak bide stoper ve ön libero alıp yurt içi transferlere önem versek biraz iyi olcak.Bazı arkadaş FM'ye göre konuşmaya devam ediyor onu gördüm.B
Last edited by GeNç KaRTaL : 11.Haziran.2010 at 17:25
Güiza'ya alternatif arayan Fenerbahçe'nin, Nijeryalı Kalu Uche için nabız yokladığı belirtildi. Almeria'da oynayan 27 yaşındaki santrforun bonservis bedeli 5 milyon Euro.
Transfer çalışmalarını yürüten Fenerbahçe’nin İspanya’nın Almeria takımında forma giyen Kalu Uche ile ilgilendiği ortaya çıktı. Nijerya Milli Takımı’nda da görev yapan 27 yaşındaki siyahi forvet, geçen sezon La Liga’da 28 maçta 9 gol attı. Milli takımda da 19 maçta görev yapan Uche, attığı 2 golle takımına katkı sağladı. Santrfor mevkiinin yanı sıra sağ kanat ve forvet arkasında da başarıyla görev yapan Nijeryalı futbolcu için Sarı-Lacivertli yöneticilerin Almeria kulübü yetkilileri ile temasa geçip, bilgi alacakları ifade edildi. Uche’ye Nijerya Milli Takım teknik patronu İsveçli Lars Lagerback’in, 2010 Dünya Kupası’nda banko yer vermesi bekleniyor. Bilindiği gibi daha önce Deniz Uygar adını alan Uche Okechukwu, Sarı-Lacivertli forma ile 1993-2002 yılları arasında mücadele etmişti. Sözleşmesi 2013’te sona erecek futbolcunun bonservis bedeli 5 milyon Euro.
Yalçın Türk
Uche Türkiye'de bayagi is yapar gibime geliyor..
Yanliz sadece Galatasaraylilar uzulmedi Stoch icin, Chelseali taraftarlarda uzgun, Joe Cole un yoklugunu aratmicak bi futbolcu diyordular Stoch icin
La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Fenerbahçe Mutu ile görüşüyor.
Kulübe 5.5 adama 3.5 milyon € önerilmiş.
Mutu gelsin ya Guiza'dan daha iyidir.Di Natale'yi alsak iyi olurdu.Aragones istiyordu ama Aziz Yıldırım almamıştı sanırsam![]()
Mutu gelirse çok şahane bir iş yapmış oluruz .
Mutu transferi yattı mı?
Serie A takımlarından Fiorentina'da forma giyen Rumen futbolcu Adrian Mutu'nun, Fenerbahçe'ye transferinin gerçekleşmediği iddia edildi.
Floransa'daki bir yerel gazete haberine göre, Fiorentinalı ve Fenerbahçeli yöneticiler Mutu'nun transferi üzerinde görüştü, ancak anlaşma sağlanamadı.
''Mutu fiyat yükseltti, Türkler fren yaptı'' başlığıyla verilen haberde, Rumen futbolcunun yıllık 4 milyon avro olmak üzere 3 yıllık sözleşme istediği, ancak Fenerbahçe'den olumsuz yanıt aldığı öne sürüldü. Bu durumda transferin gerçekleşmediği kaydedildi.
Bu arada, nisan ayında İtalya Olimpiyat Komitesi, doping testi pozitif çıkan Mutu'ya 9 ay sahalardan men cezası vermişti. 31 yaşındaki futbolcudan ocak ayında Bari ve Lazio ile yaptığı maçlardan sonra alınan numuneler pozitif çıkmıştı.
Mutu'nun cezası, 29 Ekim'de dolacak.
LigTv
daumun gönderileceğini düşünürsek transfer çalışmalarının hızlı bi şekilde devam etmesi nedeniyle bi hocayla anlaşıldığını düşünüorm bu hocanında aykut kocaman olduğunu düşünüorm. bence de sportif direktör olarak başarılı ama teknik direktör olarak takıma daha çok katkısı olacağını düşünüorm
CSKA'nın Sırp oyuncusu Milos Krasic, İtalyan basınında Juve ile anlaştığı iddia edilen haberleri yalanladı!
''Şuan da tamamen Dünya Kupası'na odaklandım. Başka bir şey için kimseyle görüşmedim'' dedi.
Sırp oyuncunun menajeri ise ; ''Evet, Juve baya mesafe kat etmişti fakat girişimleri olumsuzlukla sonuçlandı'' dedi.
Bu açıklamalar Fenerbahçe Kulübü'nde sevinç oluşturdu.
TFM - Turkish Football Media
Kaynak : http://turkishfootballmedia.blogspot...an-sozler.html
tfm ne ya kolpa oldugu isminden belli![]()
Galatasaray başkanı Adnan Polat:
Fenerbahçe'nin Stoch'la ilgilendiği yönünde çıkan ilk haberlerin ardından bazı arkadaşlarımız "Neden Fenerbahçe'yi tercih etsinki?" gibilerinden sorular sormuştu.Sanırım en güzel cevabı Galatasaray başkanı kendisi vermiş...Fenerbahçe'nin Stoch'la ilgilendiğini duyunca bütçeyi düşünerek transferden vazgeçtik.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Bence yeterince açıklığa kavuşturdu. Bu bir yalanlama değildir. Avrupa kulüplerinden örnek alınmış, bu haberlerin doğru olduğunu onaylamadığımız bir sistem diyor. Bu tip bölümlere ihtiyaç duyulmasının nedeni tamamen basındır. Masabaşı haber yapmak yerine araştırıp, gerçeklere ulaşmaya çalışsalar daha mantıklı olur. Ama tabi onlar için haberin doğruluğundan ziyade tiraj önemli olduğu için insanları kandırmışlar kandırmamışlar pek de umurlarında değil. Bu bölüm yalanlama olsa Forlan ve Elyasa'nın ne ayrıcalığı var da onlar özel olarak yalanlansın ? Fenerbahçe yalanladığı oyuncuyu aldı diyen tv yorumcuları bunun farkında ama farkında değilmiş gibi yapmak daha çok ilgi çekiyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Dün Lig TV deki bir programa Cihat Kamer ve Aykut Kocaman bağlanmıştı,oyuncuyu Twente maçından beri izlediklerini söylemişlerdi.
Bu fiyat hakkında çeşitli söylentiler var.. NTVSpor 7 Milyon Euro bonservis, 3.250 m € euroda oyuncuya verecek demişti..
Resmi açıklama yapıldı zaten. Oyuncu için Chelsea'ye 5.5 m € 2 taksitle ödenecek. Kendisine de 1.2 m € + 10 bin € maç başı ödenecekmiş, diğer sayfalarda arkadaşın biri radyoda Cihan Kamer'in söylediğini söyledi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Her neyse... Biz Fenerbahçe'nin muhasebecisi değiliz. Kime kaç para ödenecek; bunu yönetim düşünsün... Ben taraftarım. Ben futbolcu istiyorum; iyi futbolcu istiyorum. Ucuza aldık, pahalıya aldık; benim derdim değil... Adam gibi futbolcu alsınlar. Bana ekonomik olarak düşen görevleri zaten elimden geldiği kadar yapıyor, inciğimi boncuğumu, çorabımı satın alıyorum. Gerisi beni ilgilendirmez. Fenerbahçe'nin mali işlerinden sorumlu olanlar düşünsün. Ben ucuza futbolcu geldi diye sevinmem... Ben iyi futbolcu geldi diye sevinirim.