Sayfa 262 / 476 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon
7,831 ile 7,860 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ya bende diyorum ki pek yetenekli değil ali hiç izledin mi bilmiyorum bucada bile sonradan oyuna giriyordu iyileştikten sonra.inşallah yıldız olur ama ona gelene kadar bin tane daha adam var gençlerde yedek olur bu sene sonra süper lige çıkan bi takıma gider 30una gelincede ersan martin gibi la ligaya
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ali bu sezon eline geçen şansı çok iyi değerlendiremedi açıkçası ilk yarıda. Gelecek bekliyorduk ondan ancak olmadı. Mustafa gibi yetenekli bir oyuncuyu kadromuza kattığımız için fazla dert etmemeliyiz Ali'yi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

aynen öyle.alinin ne olacağı belli değil bülent kocabeyde çok gelecek vaadediyordu inşallah pektemek gol demek okan koç vakası olmaz
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Çok istediğim bir transferdi, yerli olarak alınabilecek en iyi forvet listedekiler içinde, hayırlı olsun. Şimdi yerli olarak geriye bir Ersan Adem, bir İ.Akın, bir de alabilirsek Atilla Turan kaldı. Sonra sıra yabancılara gelecek. Bu arada, Pektemek gol demek.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

i.akın kalsın bence ama ersan ve atila iyi olur dr ye bi bosingwa olayı kopartır.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    i.akın kalsın bence ama ersan ve atila iyi olur dr ye bi bosingwa olayı kopartır.
    İ.Akın'ı yerli olarak kanatlara alternatif olması açısından istiyorum. Ben de isterim Sezer Öztürk gelsin, ama o Fener'e gitti diyebiliriz. Geriye bir İ.Akın kalıyor, o yüzden lazım bize İ.Akın. Bosingwa'nın da sözleşmesinin bittiğini duydum, yıllık 3-4 arası bir şey verirsek gelir bence. İş yönetimde, kısaca Serdal Başkan'da bitiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    İ.Akın'ı yerli olarak kanatlara alternatif olması açısından istiyorum. Ben de isterim Sezer Öztürk gelsin, ama o Fener'e gitti diyebiliriz. Geriye bir İ.Akın kalıyor, o yüzden lazım bize İ.Akın. Bosingwa'nın da sözleşmesinin bittiğini duydum, yıllık 3-4 arası bir şey verirsek gelir bence. İş yönetimde, kısaca Serdal Başkan'da bitiyor.
    3-4 çok fazla bence zaten ingilterede vergiler düştükten sonra kazanabileceği para 2-3 arasındadır emin değilim malesef i.akın klübüde oturması beni biraz ürkütüyor
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    ALmeida gitmiyor. KaLacağını açıkLadı zaten. Bobo da %99 gitti gözü iLe bakabiLiriz. Önümüzde ki haftada ForLan transferi %99 sonuçLanacak, oLumLu - ya da oLumsuz oLarak. Büyük ihtimaL ForLan da geLicek. Tabi 3-4 gün içinde bir takım çıkıp kendisine istediği 4,5 miLyon Euro yu tekLif etmezse. ForLan konusunda takımı iLe bonserviste anLamış durumdayız sadece ForLan ın yıLLık 3,5 miLyon Euro ya evet demesi bekLeniyor.
    Bonservis ne kadar düşünülüyor? Benim güvendiğim hiç bir yerde çoktan beri Forlan ın adı geçmiyor pek... Lafı geçmişken Pektemek Gol Demek miş

Çok istediğim bir transferdi, yerli olarak alınabilecek en iyi forvet listedekiler içinde, hayırlı olsun. Şimdi yerli olarak geriye bir Ersan Adem, bir İ.Akın, bir de alabilirsek Atilla Turan kaldı. Sonra sıra yabancılara gelecek. Bu arada, Pektemek gol demek.
    İbrahim e gerçekten hiç gerek yok, sol açıkta Pektemek de oynar Veli de... Atila Turan a da pek ihtiyaç kalmadı, Ekrem-Tanju oraya yedekleyecektir. Bu adamlar şimdi işe yaramayacaklarsa ne zaman yarayacaklar...

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Bosingwa ya da başka bir sağbek alınmasına kesin gözle bakıyorum ben.

Sezer, İbrahim gerekli oyuncular değil artık bizim için. Hele Sezer e istenen fiyatlar ortada iken hiç gerek yok... Bosingwa nın kontratı da 2012 de bitiyor.

Bir yerde okumuştum, Veli-Tanju-Burak üçlüsünü 2.250 m euro ya almışız. Hepsiyle 5 er yıllık kontrat imzalanacak... Aynı oyuncuları Anadolu dan almaya kalksak 10 milyon euro dan aşağı kurtulamazdık, hele ki Veli nin Wien de Avrupa Kupası maçlarında oynayabilecek düzeyde olduğunu düşünürsek...

Pektemek e gelirsek 4 milyon euro artı Ali Küçik biraz fazla olmuş. Umarım karşılığını verecek kadar oynar da, yatırım boşa çıkmaz. Ayrıca Ligtv de enteresan haberler okuyorum dinliyorum, birçok oyuncu gelecek şeklinde... Hiç gerek yok, Forlan gelirse gelir, gelmezse bir sağbek transferiyle sezonu kapatmalıyız. Tabi Ersan ve Fernandes in alındığını varsayıyorum...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    İbrahim e gerçekten hiç gerek yok, sol açıkta Pektemek de oynar Veli de... Atila Turan a da pek ihtiyaç kalmadı, Ekrem-Tanju oraya yedekleyecektir. Bu adamlar şimdi işe yaramayacaklarsa ne zaman yarayacaklar...

Sezer, İbrahim gerekli oyuncular değil artık bizim için. Hele Sezer e istenen fiyatlar ortada iken hiç gerek yok... Bosingwa nın kontratı da 2012 de bitiyor.
    Sezer için istenen fiyatları biliyorum zaten ve hem o yüzden hem de Fener'e daha yakın olduğu için alamayız diye düşünüyorum. İ.Akın yerli olarak kanatlarda iyi bir yedek olabilir, Veli ile birlikte. Pektemek sol açıkta değil, forvette değerlendirilmeli kesinlikle. Atilla gelirse önü açık, genç bir futbolcu olduğu için alternatif olması açısından işimize yarar, Ekrem daha ne kadar oynayabilir ki bizde. Bosingwa'nın sözleşmesinin bu sezon bittiğini de bir sitede görmüştüm, demek ki yanlış biliyorlar ve o yüzden yanlış yazmışlar. Ben onların yalancısıyım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hayırlı olsun
    Cavcav yine turnayı gözünden vurdu
    4 milyon € + 19 yaşındaki Ali Kucik
    Bucanın bütün maçlarını yerinden izleyen biri olarak diyebilirim ki Ali Kucik 1-2 sene sonra 5 milyon €'dan aşağıya satılmayacaktır yazdım bunu buraya.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

inşallah dediğin gibi olur Ali çok başarılı olur ama bu konuda hertürlü iddiaya girerim malesef
    eto'o bitmiş.

Yönetim Bobo ile sözlesme yenilememe karari almis.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu durumda Almeida'nın kalması ve bir yabancı forvetin alınması kesinleşti. Yolu açık olsun Bobo'nun. En çok üzüldüğüm noktalardan biri de bedava gidecek olması. Umarım rakiplerden birine imza atmaz ve Sporting'e transfer olur. Bu, O'nun için de daha iyi olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

hayır olsun
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Ben açikcasi Ali'yi pek begenmiyorum. Hizi disinda pek bir özelligi yok ve bu yüzden anadolu klüplerinde basarili olabilir.

Pektemek hayirli olsun! Pektemek gol demek bende sevdim bunu

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Pektemek bjkye hayırlı olsun bence Fenere gelmeyerek iyi yaptı önünü açtı. Bucada birkaç kez izledim Aliyi keza bjkde oynarkende denk gelmişti birkaç maçı, bana yetenekli gibi geldi umarım kendini geliştirir.

Bobo'nun bu sene Türk olma ihtimali varmı acaba 5 yılı doldumu ? Türk olma durumu varsa Niang,Emenike,Bobo güzel olur.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bobo nun Türk oLma durumu yok. Eğer oLsaydı zaten Beşiktaş ne yapıp, eder tutardı takımda Bobo yu. BöyLe bir ihtimaL oLmadığı için zaten gitmesine göz yumuLdu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Tamam teşekkürler fmde hep Türk pasaportu oluyorduda ondan sordum

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

O kadar kaliteli kadro içinde 11'e girebileceğini sanmıyorum Mustafa'nın.

sakary Ali Misafir

Mustafa için hayırlı olsun.Sakarya futbolcu fabrikası gibi..Türk futboluna bir isim daha geldi

Buradan Gençlerbiriği'ne sattığımızda çok iyi oyuncu olacağı kesindi zaten.İnşallah oynama ve kendini geliştirme fırsatı bulur.Hayırlı olsun Mustafa.

Bizde bu transferden 100 bin TL yetiştirme bedeli alacağız.Tabi 4MN€ nun yanında hiçbirşey.Bizede aklı başında yönetim ne zaman gelecek merak ediyorum.

sakary Ali Misafir

Beşiktaş, Sakaryaspor'un sol beki Şaban Özel'i kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

DEVRİM ÇETİN - Transfer harekatına erken başlayan Beşiktaş, Sakaryaspor'un sol beki Şaban Özel'e talip oldu.

1988 doğmmlu sol bek, bu sezon Sakaryaspor'da ligde 27 maçın 26'sında ilk onbirde forma giyerken, rakip filelere de 1 gol atmayı başardı.

Genç sol bek, takımının Spor Toto 2. Lig play-off maçlarında da yer aldı.
    Sakaryaspor'un altyapısında yetişen Şaban, ilk olarak yeşil-siyahlı takımın Bank Asya 1. Lig'den düştüğü 2008-2009 sezonunda forma giymişti.

Şaban, A2 Milli Takımı'nın Lübnan ve Danimarka ile oynayacağı maçlarının kadrosuna da dahil edildi

EDİT : Kaynak NTVSPOR

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Beşiktaş, Sakaryaspor'un sol beki Şaban Özel'i kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

DEVRİM ÇETİN - Transfer harekatına erken başlayan Beşiktaş, Sakaryaspor'un sol beki Şaban Özel'e talip oldu.

1988 doğmmlu sol bek, bu sezon Sakaryaspor'da ligde 27 maçın 26'sında ilk onbirde forma giyerken, rakip filelere de 1 gol atmayı başardı.

Genç sol bek, takımının Spor Toto 2. Lig play-off maçlarında da yer aldı.
    Sakaryaspor'un altyapısında yetişen Şaban, ilk olarak yeşil-siyahlı takımın Bank Asya 1. Lig'den düştüğü 2008-2009 sezonunda forma giymişti.

Şaban, A2 Milli Takımı'nın Lübnan ve Danimarka ile oynayacağı maçlarının kadrosuna da dahil edildi

EDİT : Kaynak NTVSPOR
    Nasıl bir futbolcu kendisi, sizce Beşiktaş'ta oynayabilecek kapasite ve potansiyele sahip mi? Yoksa gereksiz görülebilecek isimler arasında mı? Bu arada, üstte arkadaşın yazdığı gibi, işte şimdi Robinho lazım bize.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

3 m €'yu gözden çıkarsın Beşiktaş

sakary Ali Misafir

İyi bir oyuncu.Beşiktaş için sol bekte alternatif olabilir.Ama ben öyle o kadar çok iyi olduğunu düşünmüyorum.Hücüm anlamında biraz sıkıntılı gibi.Ama inşallah iyi bir bonservis bedeli ile Beşiktaş'a transfer olur ve çok iyi performans sergiler.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İyi bir oyuncu.Beşiktaş için sol bekte alternatif olabilir.Ama ben öyle o kadar çok iyi olduğunu düşünmüyorum.Hücüm anlamında biraz sıkıntılı gibi.Ama inşallah iyi bir bonservis bedeli ile Beşiktaş'a transfer olur ve çok iyi performans sergiler.
    Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Benim şahsi düşüncem de bizde oynayamayacağı yönünde, şu kadroda en fazla yedek kulübesine girer.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

İyi bir oyuncu.Ama ben öyle o kadar çok iyi olduğunu düşünmüyorum.Hücüm anlamında biraz sıkıntılı gibi.
    Entry imza uyumsuzluğu bu kadar olabilir herhalde.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şaban iyi bir oyuncu ancak Beşiktaş'ta en fazla yedek kulübesine girebilir ancak kendisini geliştirip iyi performans sergilerse niye ilk 11'e girmesinki Ersan gibi olabilir diyorum yani...inşAllah gider bizde para kazanırız bu arada Mustafa Pektemek hayırlı olsun valla Ajax'a döndük bizden çıkan adamları 3 büyükler alıyor hep

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Son play-off maçlarında izledim sadece. Fenerbahçe de sol bek sıkıntısı çektiği için düşündüm alınsa olur mu diye. Aklıma Mahmut Hanefi Erdoğdu geldi nedense.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Pektemek iyi bir transfer Bjk için.İnşallah forma şansı bulurda oralardan milli takıma kadar yükselir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Oyuncu Veli Kavlak ve Tanju Kayhan'ın transferleri konusunda SK Rapid Wien ile anlaşma sağlanmış olup; Rapid Wien'e oyuncuların sözleşme fesih bedelleri olarak Veli Kavlak için 750.000.Euro, Tanju Kayhan için ise 1.050.000.Euro ödenecektir.

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Oyuncu Burak Kaplan'ın transferi konusunda Bayer 04 Leverkusen ile anlaşma sağlanmış olup; Bayer 04 Leverkusen'e oyuncunun sözleşme fesih bedeli olarak 650.000.Euro ödenecektir.

Mesaj Yetkileri