Sayfa 264 / 896 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon
7,891 ile 7,920 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Scolari Avrupa futbolunu özümsemiş ve saygı uyandıran birisi ama sonuçta Brezilyalı... Önyargılarımdan arınıp değerlendirmem mümkün değil... Sevmiyorum onların futbolunu... Tabii bu kişisel birşey... Ben oyuncunun gözlerinde ateş kıvılcımları görmeliyim, kan kokusu almış köpek balığı gibi saldırmalı topa... Brezilya mı? kakara-kikiri...

Tabii Scolari'nin evrensel ve modern futbola yabancı kalması mümkün değil. Ama insan yine de korkuyor. Bir de onun hatırına Alex'le yeniden kontrat filan uzatılır...

Nesil
    2006

Scolari yerine Zico'yu tercih ederim. Oynatılacak futbol aynı futbol, Zico'nun hiç olmassa güzel anıları var. Türkiye'yi tanıyor. Kaldı ki Zico gelemeden önce hep onun adı geçiyordu; ama maddi neden yüzünden gelmemişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Scolari kulüp bazında Avrupa'da sadece Chelsea'yi çalıştırdı, ordan da kovuldu. Scolari denildiğinde akla ilk milli takımlar gelir. Milli takım düzenine alışmış antrenörler de kulüp takımlarında zorlanırlar. Her ne kadar kariyerinde epeyce kulüp takımı yönetse de son yılları milli takımlarda geçti. Yılmaz Vural'ı bile Scolari'ye tercih ederim; hiç yoktan kovarken tazminat sorunu olmaz. Scolari yapılabilecek en kötü tercihlerden biri olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

PSV ile bonservis konusunda anlasamazsalar Mutu'yu alacaklardir bana göre ilk tercih Dzudszak Mutu 2. tercih gibi duruyor. Bu arada Scolari büyük hocadir gelirsede basarili olacagina inandigim bir hocadir fakat bende her fenerli gibi aykut hocanin takimin basina gecmesini istiyorum böylesi daha hayirli olacaktir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Stoch'un rezerv takımda oynadığı maçları izledim az önce. Adam yardıra yardıra gidiyo valla. Sürekli alan değiştiriyo. Ayaklarına çok hakim. Robben'nin PSV'de oynarken halini hatırlattı bana. Uzaktanda iyi vuruyo evladım.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Son bomba Kanoute!

Fenerbahçe'nin Stoch transferinden sonra özellikle forvete hangi yıldızı alacağı merakla beklenirken, Kanoute isminin tekrar ön plana çıktığı belirtildi.

Sarı lacivertlilerin iki yıl önce renklerine bağlamak istediği yıldız futbolcu için yeni bir atağa kalktığı ve kulübü Sevilla ile bir ön görüşme yaptığı öğrenildi.

İspanyol kulübüyle 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki Kanoute'nin 16 milyon Euro'luk bonservis bedelinin 12 milyon Euro'ya kadar indirilmeye çalışıldığı ifade edilirken, Malili futbolcunun Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı da ileri sürüldü.

Başkan Aziz Yıldırım'ın özellikle forvet transferiyle çok yakından ilgilendiği belirtildi. Yıldırım'ın Güiza'ya talip çıkmaması halinde bu futbolcunun yanında oynayabilecek, hava toplarına hakim bir yıldız transferi hedeflediği öğrenildi.

İspanya ve İtalya'daki spor portalları Fenerbahçe'nin forvet hattında Milan'ın dünyaca ünlü yıldızı Ronaldinho üzerinde de durduğunu ileri sürürken, Fenerbahçeli yöneticiler bu ismin gündemde olmadığını belirtti.

Sarı lacivertliler sağ kanat için ilk sırada düşündükleri Krasic'e ise bir hafta süre tanıdı.

CSKA Moskova kulübü ile 15 milyon Euro'luk bonservis konusunda anlaşma sağlayan ancak Juventus'un devreye girmesiyle Sırp futbolcuyu ikna etmekte zorlanan sarı lacivertlilerin 15 Haziran'a kadar bekleme kararı aldığı, olumlu bir sonuç çıkmaması halinde ise Krasiç'ten vazgeçecekleri öğrenildi.
    Bu arada Slovak Milli Takımı'yla birlikte Dünya Kupası için Güney Afrika'da bulunan Fenerbahçe'nin yeni transferi Stoch, dizindeki sakatlığın önemli olmadığını ve 15 Haziran'da Yeni Zellanda maçında oynayacağını söyledi.

Slovak ve Türk medya mensuplarının Fenerbahçe ile ilgili ısrarlı sorularına cevap vermek istemeyen Stoch sadece, "Burada Dünya Kupası için varız. Fenerbahçe konusunda fazla konuşmak istemiyorum. Fenerbahçe ile anlaştığım için çok mutluyum. İyi bir takıma gittiğimi de biliyorum. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar" kelimelerini kullandı.
    LigTv

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kanoute iyi futbolcu fakat Stoch'u alıp gençleşmeye çalışan Fenerbahçe'nin politikasına uymaz..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Uyar...Uyar... Tamam; gençlik, enerji... Ama o kadar da değil...

Kanoute'nin topla birlikte nasıl hız aldığını biliyoruz. Tam Aykut hocanın bahsettiği, hızlı ve dikine oynayan oyuncu... Daha nice genci cebinden çıkarır Kanoute...
    Last edited by yaman76hakanFB : 13.Haziran.2010 at 17:18

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

31 yaşında ki kanoute ye 16 milyon veya 12 milyon euro verilmesine karşıyım...
    hatta kanoute'ye karşıyım...
    bi adım atıldıysa devamı gelsin,genç oyuncuları istiyorum takımda ben.
    gerekirse risk'e girip robert lewandowski'yi alalım ama yeter ki genç alalım...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lewandowski 4.5 milyon euro bonservis bedeli ile Dortmund'a transfer oldu, 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kanoute iyi bir oyuncu ama bu kadar mutlu mutsuz 3 tane forvet varken 4. forvete gerek yok..
    Ne zaman Guiza yollanırsa
    Kanoute çok iyi transfer olur o vakit..=)

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Lewandowski 4.5 milyon euro bonservis bedeli ile Dortmund'a transfer oldu, 4 yıllık sözleşme imzaladı.
    Bilmiyordum ama örnek olarak söyledim bi ara gündemdeydi diye illa o olması gerekmiyor
    Mandzukic falan olur
    Hiç mi yok genç golcü

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Guiza'nın kalmasına ihtimal vermiyorum zaten... Onda bu evlat acısı, bizde bu kuyruk acısı varken; bu birliktelik mümkün değil, devam etmez...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Haberde 31 yaşında denilmiş ama Kanoute 1977 doğumlu yani 33 yaşında. Bu yaştaki bir oyuncu için bahsedilen bonservis bedelini kimse vermez. Benim tahminim İngiltere'de Pavlyuchenko, Santa Cruz gibi oyuncular için çalışmalar yapıldı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Pavlychenko veya Santa Cruz'dan biri gelse çok iyi olur.İkiside çok iyi forvetler.Guiza'nın artık kalması çok zor.Satılmazsa kiralanma yoluna gidilecek , satılamaz veya kiralanamazsa bile forvet alınır çünkü bu taraftarın artık ona sabrı kalmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Roman çok sağlam olur. Santa Cruz'un sakatlık problemi var. Sıkıntı yaratabilir sezon içerisinde.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Ben Bent'i düşünüyorum İngiltere'den.Alırsak çok iyi olur.Bana Heskey'nin gençlik halini hatırlatıyor .

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    Ben Bent'i düşünüyorum İngiltere'den.Alırsak çok iyi olur.Bana Heskey'nin gençlik halini hatırlatıyor .
    Heskey hicbir zaman Bent kadar hizli degildi Heskey bildigin pivot forvet Bent daha cok Kezman tarzi bir oyuncu fakat son vuruslarda Kezman'dan daha iyi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

santa cruz heskey yada roman bunlardan birini alabilirsek alalım ama ilk tercihim roman olmaz cok garip goller kacırabiliyo
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Heskey hicbir zaman Bent kadar hizli degildi Heskey bildigin pivot forvet Bent daha cok Kezman tarzi bir oyuncu fakat son vuruslarda Kezman'dan daha iyi
    Tarz olarak değil tip olarak demek istedim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Roman çok sağlam olur. Santa Cruz'un sakatlık problemi var. Sıkıntı yaratabilir sezon içerisinde.
    tamda bunu dicektim Santa Cruz'un sakatlık problemi var.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Krasicle imzalar atılmış. Sırbistan Dünya Kupasından elenince açıklanacakmış.

Antudaki bütün duyumcular
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ne duyumu Ümit Allah aşkına. Adam İnter'le çoktan anlaştı. Antu'da her canı sıkılan duyumcu. : )

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Krasicle imzalar atılmış. Sırbistan Dünya Kupasından elenince açıklanacakmış.

Antudaki bütün duyumcular
    yau birakin su antuyu

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Ne duyumu Ümit Allah aşkına. Adam İnter'le çoktan anlaştı. Antu'da her canı sıkılan duyumcu. : )
    Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    yau birakin su antuyu
    Gerçekten ciddiyim. Bir takım olaylardan dolayı açıklanmıyormuş.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

juve anlaşmamışmıydı krasicle

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yaa bırak Allah aşkına. Artık Antu yalama oldu. Her canı sıkılan duyum ortaya atıyo sırf herkes heyecanını kaybetmesin her an konuda olsun sitede olsun diye.

İnter - Juventus - Manchester City - Chelsea - Manchester United, Real Madrid şu ana kadar adı geçen kulupler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

18.5 m€ karışılığında Krasic İnter ile anlaştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

En iyi duyumcunun bile tutturma oranı %30'un üstünde değildir. Duyumlara kendimizi hiç kaptırmamak gerek.

Fenerbahçe Krasic için bonservis bedeli olarak 18-19 m €'lara çıkabilir ancak; Türkiye'de oyuncuyu paradan başka cezbedecek hiçbir şey yok. Oyuncu da futbol hayatında parayı 2.sıraya atıp kariyeri ilk sıraya koymuşsa zaten o transfer için herhangi bir ihtimal kalmıyor. Krasic gibi artık CSKA'da zirve yapmış, yapacağını yapmış bir oyuncu doğal olarak üst basamaklara çıkmak ister. Göz önünde olmayan Rusya liginden göz önünde olmayan başka bir lig olan Türkiye ligine gelmenin pek çekici yanı yok. Hele Inter, Juventus gibi takımlar talibiniz ise hiç yok.

Benim asıl korkum Fenerbahçe'ye sıcak bakan Dzsudzsak için başka taliplerin ortaya çıkması. Palermo ve Stuttgart henüz resmi teklif yapmamasına rağmen ilgileniyormuş. Dzsudzsak'ın sözleşmesinde de 10 m €'luk bir serbest kalma maddesi varmış. -geçenlerde bir arkadaş 3-4 güvenilir yabancı kaynaktan göstermişti.- Hala Krasic'le ilgileniyor muyuz bilemiyoruz ama benim düşüncem Krasic'le zaman kaybetmeye hiç gerek yok. Dzsudzsak'ı alıp forvet transferine yoğunlaşmak gerek.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Santa Cruz buraya gelirse soğurum yahu o adam gelmesin kimi alırlarsa alsınlar.

Mesaj Yetkileri