Sayfa 264 / 480 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon
7,891 ile 7,920 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

cavcav ntvsporda şuan.ali küçikte gitmiş cavcav onların bucada oynayacan ali küçik adında birini takas yoluyla aldık diyor
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

4 milyon €+ Ali Kuçik = Mustafa pektemek.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

2 sene sonra iyi paraya satar Ali'yi Cavcav, adam işi biliyor yine yaptı yapacağını.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

aliyi baya baya izledik pek hazır değildi pek beğenmemiştim ben. pek demişken PEKTEMEK GOL DEMEK
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ali Kuçik konusuna kafam takılmadı değil açıkçası. İyi gelişebilecek bir oyuncuydu açıkçası. Ama karşılığında Mustafa'yı almış olmak konuyu kapatıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

alinin hızı dışında bi artısını göremedim ben malesef son vuruş pozisyon alma filan biraz düşüktü alide izlediğim kadarıyla.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Cavcav karlı bir transfer yaptı. O kadar paranın üstüne Ali Kuçik gibi bir adamıda aldı. Hayırlı olsun...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    forlan gelicekse diğer iki uzunumuz gidebilir bence ersan ve bosingwa lazım bize bence forlan değil gelse hayır demem orası ayrı
    ALmeida gitmiyor. KaLacağını açıkLadı zaten. Bobo da %99 gitti gözü iLe bakabiLiriz. Önümüzde ki haftada ForLan transferi %99 sonuçLanacak, oLumLu - ya da oLumsuz oLarak. Büyük ihtimaL ForLan da geLicek. Tabi 3-4 gün içinde bir takım çıkıp kendisine istediği 4,5 miLyon Euro yu tekLif etmezse. ForLan konusunda takımı iLe bonserviste anLamış durumdayız sadece ForLan ın yıLLık 3,5 miLyon Euro ya evet demesi bekLeniyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ne aliymiş arkadaş bi beğenmiyorum heralde zaten cavcavda tanımıyormuş aliyi
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kuçik'i Dünya yıldızı yaptınız hemen.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ALi kuçik in pişmesini bekLeyip, ondan verim aLmaya uğraşana kadar Pektemek gibi kendisini kanıtLamış ve potansiyeLi daha fazLa oLan bir oyuncuyu kadroya katmak daha mantıkLı bir iş oLmuş bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hayır G.Birliği takımında Ali Kuçik belli bir süre oynarsa yeneteklerini ortaya çıkarır o yüzden Cavcav'ın hesabına göre karlı bir transfer. Hem para hem genç bir oyuncu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ya bende diyorum ki pek yetenekli değil ali hiç izledin mi bilmiyorum bucada bile sonradan oyuna giriyordu iyileştikten sonra.inşallah yıldız olur ama ona gelene kadar bin tane daha adam var gençlerde yedek olur bu sene sonra süper lige çıkan bi takıma gider 30una gelincede ersan martin gibi la ligaya
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ali bu sezon eline geçen şansı çok iyi değerlendiremedi açıkçası ilk yarıda. Gelecek bekliyorduk ondan ancak olmadı. Mustafa gibi yetenekli bir oyuncuyu kadromuza kattığımız için fazla dert etmemeliyiz Ali'yi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

aynen öyle.alinin ne olacağı belli değil bülent kocabeyde çok gelecek vaadediyordu inşallah pektemek gol demek okan koç vakası olmaz
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Çok istediğim bir transferdi, yerli olarak alınabilecek en iyi forvet listedekiler içinde, hayırlı olsun. Şimdi yerli olarak geriye bir Ersan Adem, bir İ.Akın, bir de alabilirsek Atilla Turan kaldı. Sonra sıra yabancılara gelecek. Bu arada, Pektemek gol demek.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

i.akın kalsın bence ama ersan ve atila iyi olur dr ye bi bosingwa olayı kopartır.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hayırlı olsun
    Cavcav yine turnayı gözünden vurdu
    4 milyon € + 19 yaşındaki Ali Kucik
    Bucanın bütün maçlarını yerinden izleyen biri olarak diyebilirim ki Ali Kucik 1-2 sene sonra 5 milyon €'dan aşağıya satılmayacaktır yazdım bunu buraya.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    i.akın kalsın bence ama ersan ve atila iyi olur dr ye bi bosingwa olayı kopartır.
    İ.Akın'ı yerli olarak kanatlara alternatif olması açısından istiyorum. Ben de isterim Sezer Öztürk gelsin, ama o Fener'e gitti diyebiliriz. Geriye bir İ.Akın kalıyor, o yüzden lazım bize İ.Akın. Bosingwa'nın da sözleşmesinin bittiğini duydum, yıllık 3-4 arası bir şey verirsek gelir bence. İş yönetimde, kısaca Serdal Başkan'da bitiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

inşallah dediğin gibi olur Ali çok başarılı olur ama bu konuda hertürlü iddiaya girerim malesef
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    İ.Akın'ı yerli olarak kanatlara alternatif olması açısından istiyorum. Ben de isterim Sezer Öztürk gelsin, ama o Fener'e gitti diyebiliriz. Geriye bir İ.Akın kalıyor, o yüzden lazım bize İ.Akın. Bosingwa'nın da sözleşmesinin bittiğini duydum, yıllık 3-4 arası bir şey verirsek gelir bence. İş yönetimde, kısaca Serdal Başkan'da bitiyor.
    3-4 çok fazla bence zaten ingilterede vergiler düştükten sonra kazanabileceği para 2-3 arasındadır emin değilim malesef i.akın klübüde oturması beni biraz ürkütüyor
    eto'o bitmiş.

Yönetim Bobo ile sözlesme yenilememe karari almis.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu durumda Almeida'nın kalması ve bir yabancı forvetin alınması kesinleşti. Yolu açık olsun Bobo'nun. En çok üzüldüğüm noktalardan biri de bedava gidecek olması. Umarım rakiplerden birine imza atmaz ve Sporting'e transfer olur. Bu, O'nun için de daha iyi olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

hayır olsun
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Ben açikcasi Ali'yi pek begenmiyorum. Hizi disinda pek bir özelligi yok ve bu yüzden anadolu klüplerinde basarili olabilir.

Pektemek hayirli olsun! Pektemek gol demek bende sevdim bunu

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Pektemek bjkye hayırlı olsun bence Fenere gelmeyerek iyi yaptı önünü açtı. Bucada birkaç kez izledim Aliyi keza bjkde oynarkende denk gelmişti birkaç maçı, bana yetenekli gibi geldi umarım kendini geliştirir.

Bobo'nun bu sene Türk olma ihtimali varmı acaba 5 yılı doldumu ? Türk olma durumu varsa Niang,Emenike,Bobo güzel olur.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bobo nun Türk oLma durumu yok. Eğer oLsaydı zaten Beşiktaş ne yapıp, eder tutardı takımda Bobo yu. BöyLe bir ihtimaL oLmadığı için zaten gitmesine göz yumuLdu.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Tamam teşekkürler fmde hep Türk pasaportu oluyorduda ondan sordum

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

O kadar kaliteli kadro içinde 11'e girebileceğini sanmıyorum Mustafa'nın.

sakary Ali Misafir

Mustafa için hayırlı olsun.Sakarya futbolcu fabrikası gibi..Türk futboluna bir isim daha geldi

Buradan Gençlerbiriği'ne sattığımızda çok iyi oyuncu olacağı kesindi zaten.İnşallah oynama ve kendini geliştirme fırsatı bulur.Hayırlı olsun Mustafa.

Bizde bu transferden 100 bin TL yetiştirme bedeli alacağız.Tabi 4MN€ nun yanında hiçbirşey.Bizede aklı başında yönetim ne zaman gelecek merak ediyorum.

Mesaj Yetkileri