Sayfa 264 / 464 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon
7,891 ile 7,920 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

arkadaşın verdiği örnek çok realist bir örnek eğer siyasi olduğuna inanmayan varsa özelden ulassın bi link göndericem onlara

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Tamam olay siyesi olarak kabul edelim hadi. Bu insanlar Türk futbolunu,türk adaletini ve kamuoyunu bu kadar meşgul etmeden Aziz Yıldırım'ı aşağı çekecek güce sahip değiller mi? Neden bu kadar patırtı gürültü yapıyorlar yani ? İşin bu kısmı size de saçma gelmiyor mu?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Tamam olay siyesi olarak kabul edelim hadi. Bu insanlar Türk futbolunu,türk adaletini ve kamuoyunu bu kadar meşgul etmeden Aziz Yıldırım'ı aşağı çekecek güce sahip değiller mi? Neden bu kadar patırtı gürültü yapıyorlar yani ? İşin bu kısmı size de saçma gelmiyor mu?
    Aziz Yıldırım sadece bir kulüp başkanı değil, bağlantıları da sadece burayla sınırlı değil. Adnan Polat alaşağı edilirken bulunduğu konum ile Aziz Yıldırım'ın bulunduğu konum çok farklı. Aziz Yıldırım'ın kendi konumu hakkında açıklamadığı çok şey var çünkü (bu kısımdan sonrasını hiç bir zaman bilemeyeceğiz)

Ortada saçmalık çok ve asıl sebepler açıklanmadıkça biz hep bu saçma sebepleri sorgulayacağız. Örneğin gelecek davada 2010'un başındandır tutuklu olan bir adam 2011'de yaşanan olaylar yüzünden oluşan davada tanıklık yapacak, adama sormazlar mı, bu adam hapisteyken neye tanıklık etmiş diye ? Yoksa o da diğerleri gibi benim şeyimin şeyi böyle demiş diyerek davayı bulandırma sürecine dahil olacak. Şubat ve Bu haftaki duruşmalarda taraflı tarafsız bütün avukatların temel görüşü bu insanların serbest kalacağı iken Türkiye'nin son yıllarda yaşamış olduğu bu, "Özel" damgalı, insan haklarını ezen adalet anlayışı kendini yine gösterdi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bülent Uygun'un idari tedbir kararı kaldırılmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Futbolda şike" iddialarına ilişkin davada 6 kişi daha tahliye edildi! Ancak F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, F.Bahçe Yöneticisi İlhan Ekşioğlu, F.Bahçe Muhasebe Müdürü Tamer Yelkovan tahliye edilmedi!

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...na-tahliye-yok

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    "Futbolda şike" iddialarına ilişkin davada 6 kişi daha tahliye edildi! Ancak F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, F.Bahçe Yöneticisi İlhan Ekşioğlu, F.Bahçe Muhasebe Müdürü Tamer Yelkovan tahliye edilmedi!

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...na-tahliye-yok
    Size bir bilgi vereyim.
    Bu haberde ismi geçen bir kişi var. Savcı Emrullah İskenderoğlu, kendisi davaya mudahil olmak istedi ama mahkeme reddetti. Davaya mudahil olma gerekçesi de şu "Trabzonspor şampiyonluğu kaybedince oğlunun psikolojisi bozulmuş ve zarar görmüş"

Hadi Aziz Yıldırım'ı siyasi diyelim, Şekip Monsturoğlu bırakılmasına rağmen İlhan Ekşioğlu ve Tamer Yelkovan neden bırakılmıyor o zaman?
    Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Tek başına Aziz Yıldırım içerde kaldığında olabilecek saçmalığı düşünebiliyorsanız bu soruyu sormak bile hata
    93 kişiden 10 kişi kaldı içeride, bu gidişle tek Aziz Yıldırım kalacak zaten : )
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hadi Aziz Yıldırım'ı siyasi diyelim, Şekip Monsturoğlu bırakılmasına rağmen İlhan Ekşioğlu ve Tamer Yelkovan neden bırakılmıyor o zaman?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sizin böyle düşünmeniz için diyelim o zaman Mantık kuruyoruz sonuçta çok ilginç cümleler dönüyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Tek başına Aziz Yıldırım içerde kaldığında olabilecek saçmalığı düşünebiliyorsanız bu soruyu sormak bile hata
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yani diyorsunuz ki "Aziz Yıldırım tek kalmasın diye tutuluyor diğerleri" İş yalan dünya dizisindeki çağatay'ın dediğine dönüyor...

İlahi-komedya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yani diyorsunuz ki "Aziz Yıldırım tek kalmasın diye tutuluyor diğerleri" İş yalan dünya dizisindeki çağatay'ın dediğine dönüyor...

İlahi-komedya...
    Aziz Yıldırım'ın suçsuzluğu ispatlansa buna inanacak mısın? Bence inanmayacaksın fenerbahçe'yi düşürmeye güçleri yetmedi olayı kapattılar diyeceksin yani o yüzden senin yazdıklarını görmezden gelmeli aslında renkdaşlarım,durduk yere geriliyorlar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlahi-komedya...
    Bugün Sivas başkanı başkanlığına
    Bülent Uygun takım yönetmeye
    İbrahim Akın top koşturmaya devam ediyorsa...

Yorum bile yapmaya gerek yok : )
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçeli arkadaşlar bana göre şöyle bir yanlışa düşüyor. -Amacım kimseye akıl vermek değil- Sizin inandığınız bir olgu var. Eyvallah. Sizin inandığınız şeyin belli bir derecesi bana saçma geliyor, bazı taraftarlara da, tanıdığım bazı Fenerbahçelilere de. Ben sizin takımınızı sahiplenmenize saygı duyuyorum, kendimce takdir de ediyorum. Tepki gösterdiğim ve insanların tepki gösterdiği olay Aziz Yıldırım'a Fenerbahçe kadar bağlanmanız. O da güzel birşey olabilir; efsane başkan olabilir ama unutmayın ki o da insan, hata da yapabilir. Siz bu ihtimali tamamen gözardı etmiş bir şekilde konuşuyorsunuz.

Ben ve benim gibiler de bazen yazılanlara sinirlenerek kesin şike varmış gibi konuşuyoruz, hatalıyızdır eyvallah haklısınız. Son açıklamalar da bizi bunlara itiyor o da var neyse. Demek istediğim şu siz nasıl insanlar içeride diye suçlu sayılmaz diyorsanız, insanlar tahliye edildiğinde de dava sürüyorsa tamamen suçsuz sayılmaz. Bu yüzden insanlar buna göre yorum yaparken tepki gösterirken farkında olmadan siz de tepki gösterdiğiniz şeyi yapıyorsunuz.

Bir de şu var dünya Aziz Yıldırım'ın etrafında dönmüyor. 1 insanı bitirmek için çizilen bir senaryo için yüzlerce insanı mağdur etmek insanlığa sığmaz. Ben bu kadar acımasız insanların da Türkiye Cumhuriyeti hukukçuları olduğuna inanmıyorum -inanmak da istemiyorum-. İsteseler aynı ergenekonda olduğu gibi cımbızla istedikleri adamları çeker alırlardı. İşi futbola da bulaştırmazlardı ne camiaları bulaştırırlardı işin içine ne de UEFA'yı. İşlerini rahat rahat görürlerdi. Madem tapeler yalan, futboldan bambaşka bir şey adına tape yazarlardı kafalarından ne tapelere futbolcuları karıştırırlardı ne ailelerini.

Bu yazıyı hiçbirşey ima etmek için yazmadım, kimsenin alınıp gücenmesini istemem. Şu zamana dek kalbini kırdığım biri de varsa özür dilerim, hakkını helal etsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Fenerbahçeli arkadaşlar bana göre şöyle bir yanlışa düşüyor. -Amacım kimseye akıl vermek değil- Sizin inandığınız bir olgu var. Eyvallah. Sizin inandığınız şeyin belli bir derecesi bana saçma geliyor, bazı taraftarlara da, tanıdığım bazı Fenerbahçelilere de. Ben sizin takımınızı sahiplenmenize saygı duyuyorum, kendimce takdir de ediyorum. Tepki gösterdiğim ve insanların tepki gösterdiği olay Aziz Yıldırım'a Fenerbahçe kadar bağlanmanız. O da güzel birşey olabilir; efsane başkan olabilir ama unutmayın ki o da insan, hata da yapabilir. Siz bu ihtimali tamamen gözardı etmiş bir şekilde konuşuyorsunuz.

Ben ve benim gibiler de bazen yazılanlara sinirlenerek kesin şike varmış gibi konuşuyoruz, hatalıyızdır eyvallah haklısınız. Son açıklamalar da bizi bunlara itiyor o da var neyse. Demek istediğim şu siz nasıl insanlar içeride diye suçlu sayılmaz diyorsanız, insanlar tahliye edildiğinde de dava sürüyorsa tamamen suçsuz sayılmaz. Bu yüzden insanlar buna göre yorum yaparken tepki gösterirken farkında olmadan siz de tepki gösterdiğiniz şeyi yapıyorsunuz.

Bir de şu var dünya Aziz Yıldırım'ın etrafında dönmüyor. 1 insanı bitirmek için çizilen bir senaryo için yüzlerce insanı mağdur etmek insanlığa sığmaz. Ben bu kadar acımasız insanların da Türkiye Cumhuriyeti hukukçuları olduğuna inanmıyorum -inanmak da istemiyorum-. İsteseler aynı ergenekonda olduğu gibi cımbızla istedikleri adamları çeker alırlardı. İşi futbola da bulaştırmazlardı ne camiaları bulaştırırlardı işin içine ne de UEFA'yı. İşlerini rahat rahat görürlerdi. Madem tapeler yalan, futboldan bambaşka bir şey adına tape yazarlardı kafalarından ne tapelere futbolcuları karıştırırlardı ne ailelerini.

Bu yazıyı hiçbirşey ima etmek için yazmadım, kimsenin alınıp gücenmesini istemem. Şu zamana dek kalbini kırdığım biri de varsa özür dilerim, hakkını helal etsin.
    Bırak yüzlerceyi.Sırf bu iş tek taraflı gözükmesin diye alınan Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'nun hesabını kim verecek ? Bu davada cımbızla çekmek yok süs var Fenerbahçelilerin yanına.

Kafadan tape yazmak diye bir şey mi var ? Fenerbahçelilerin argümanın bu olduğunu mu sanıyorsun ?

Sen ve diğer bir üyenin işi hiç bilmeden ne siyasisi ya kesin şike var diyip bu kadar basitleştirip 1000'e yakın mesaj yazmanız dehşet verici.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@Revolution

Kendi adıma konuşuyorum, şuana kadar yaptığım yorumlar "bu dava ne ya, bunların hepsi suçsuz çıksınlar" tarzında kesinlikle olmadı. Aksine iddianame'den verilen savunmalara, yorumlardan gelişen olaylara kadar kendi adıma hakim bir bakış açısı geliştirdim. Buraya çoğu zaman gelip tezatlıkları gösterdim olayın garip olan yönlerini söyledim. Kısaca körü körüne bir bağlılık mevcut değil.

efsane başkan olabilir ama unutmayın ki o da insan, hata da yapabilir. Siz bu ihtimali tamamen gözardı etmiş bir şekilde konuşuyorsunuz.
    Kesinlikle hayır, ben dava sürecinde ve daha öncesinde yaşanan olayların üzerine konuşurum her zaman aksi bir ihtimal söz konusudur ama son duruşmalar bize gösterdi ki olay buradan gittikçe uzaklaşıyor eğer olağanüstü bir olay gelişmez dava bulandırılmazsa bitmesi yakındır.

Demek istediğim şu siz nasıl insanlar içeride diye suçlu sayılmaz diyorsanız, insanlar tahliye edildiğinde de dava sürüyorsa tamamen suçsuz sayılmaz
    Doğrudur, bugün Aziz Yıldırım tahliye edilse her şey bitmiş değil ama onu içeride tutan sebep ne ? Bundan bir kaç hafta önce yazmıştım, İbrahim Akın savcılık soruşturmasında suçu kabullenen tek isim ama bugün serbest ve mesleğine devam ediyor, Suçu kabullenen dışarıda suç yüklenmeye çalışılan içeride.

Ben bu kadar acımasız insanların da Türkiye Cumhuriyeti hukukçuları olduğuna inanmıyorum -inanmak da istemiyorum-. İsteseler aynı ergenekonda olduğu gibi cımbızla istedikleri adamları çeker alırlardı.
    Yapmadılar mı ? Özel yetkili beyfendilerin son yıllarda açmış olduğu davalarda içeri alınıp aylarca hapiste yatan ve sonra serbest bırakılan onlarca insan var. Davası devam edip tutuklu olanlar, Suçu kesinleşmiş hapis yatanlardan çok. Şu ülkede kim neden tutuklu, kim kimin kurdu bilinmiyor, ben ortalığı pek güllük gülistanlık görmüyorum.

Dava muhattabı avukatların lehte ve alehte yaptıkları yorumları dikkatle incelerseniz, zaten karışan karıştırılmış durumda. Çünkü gelişen olaylar tahminlerin aksine gelişti ve savcı için bu karman çorman bir hal aldı. Davaya sokmak istediği gizli tanıkların bile beyanlarındaki tezatlıklar ona yeni yeni tanık getirme ve bu suçu mutlaka yükletme hissiyatı vermiş durumda. Savunmalar devam edecek, savunma tarafının vereceği belgeler, bilgiler ve tapeler yine olacak (ki bu zamana kadar çok güzel yaptılar) Örneğin; Fenerbahçe'nin muhasebe kayıtlarında 1 tane bile açık olsaydı o davadan çıkamazdı. Bütün gelir-gider makbuzları mahkemeye sunuldu. Başkalarında ki gibi Kayıp 1 milyon nerede ? diye sorulan soruya "Makbuz kaybolmuş yeea" demediler. Savcı ters köşeye yatırmaya devam edecek ama eğer siz haklıysanız bunun altından her türlü kalkarsınız. Bakalım süreç nasıl devam edecek.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

balde_mir_07 abicim ben kişisel olarak ve davaya yönelik değil düşüncelere hitap etmeye çalışmıştım, bunlar sizin görüşünüzdür size göre doğrudur kimine göre yanlıştır buna girmek istemedim. Haklı olduğunuz yerler tabii ki var. İnşallah adalet yerini bulur. Gerçekler gün yüzüne çıkar, hatalı her kim ise cezasını çeker.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

adelet yerini bulmayacak malesef

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben böyle birşey demedim, dediğimi varsaysak bile senin kesinlikle siyaset şikeyle alakası yok demen de o derece dehşet verici birşey. İki taraf da en uç noktalar. Anlatmak istediğim buydu zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ben böyle birşey demedim, dediğimi varsaysak bile senin kesinlikle siyaset şikeyle alakası yok demen de o derece dehşet verici birşey. İki taraf da en uç noktalar. Anlatmak istediğim buydu zaten.
    Hiç değil.Her türlü fikir tartışılır hiç biri dehşet verici olmaz.Dehşet verici olan bu fikrimi kabul ettirmeye çalışmak durmaksızın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Rıdvan Dilmen:'Uefa'nın tek bir cümlesi yok 'Türk takımlarını Avrupa'ya almam' diye..Gs'nin şampiyon olup da Avrupa'ya gitmeme riski sıfır'

Rıdvan seni ciddiye alan olur mu hiç ? sen Fenerbahçelisin inanmayız sana ...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Rıdvan Dilmen:'Uefa'nın tek bir cümlesi yok 'Türk takımlarını Avrupa'ya almam' diye..Gs'nin şampiyon olup da Avrupa'ya gitmeme riski sıfır'

Rıdvan seni ciddiye alan olur mu hiç ? sen Fenerbahçelisin inanmayız sana ...
    Fenerbahçe'nin adı geçsinde ne olursa olsun

Yarın birgün UEFA mali durumdan dolayı Gaziantepspor gibi birkaç kulübü daha men eder onunda sorumlusu biz oluruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Avrupa olayı kılıfına uydurma zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

http://www.radikal.com.tr/Radikal.as...&CategoryID=84

çok güzel bir yazı okumanızı tavsiye ederim ama biraz uzun o yüzden son kısmını siteye eklemek istiyorum.Dava hakkında avukatların yorumunu hani sürekli "savcının bir bildiği vardır" deniyor ya aynı eğitimi alan insanların dava hakkında yorumlarını yazacağım.

iddia zayıf, savunma iyi
    Bütün duruşmaları izleyen biri olarak bir ‘örgüt’ arayan iddianamenin zayıf, diğer yandan yapılan savunmaların ise ikna edici olduğunu söyleyebilirim. Yıldırım ve arkadaşlarının tahliyesinin gecikmesinin nedeni savunmanın davaya ilişkin yaptığı ‘siyasi okuma’ mı diye, düşünmeden kendimi alamıyorum. Öyle ya, madem bu dava siyasi o halde süreç de siyasi dengelere göre işleyecek! Tabii bu durumda golü de aslında hukuk yiyor...

Başkan tahliye olmayınca Mosturoğlu yıkıldı

duruşmada tutuklu sanıklar ve yakınlarında büyük beklenti oluşmuştu. Aziz Yıldırım dahil herkesin tahliye olabileceği konuşuluyordu. Oysa bir ay önceki duruşmada örgüt lideri olmakla suçlanan isimlerin hemen tahliye edilemeyeceği dillendiriliyordu. Ama cuma günü hava oldukça iyimserdi. Avukatlar hukuken tahliyelerin yüzde 99 olması gerektiğini söylüyorlardı. Ya siyaseten?.. Evet, bu davaya böyle bir anlam bizatihi savunma tarafından yüklendiği için bu kulvarda tahliye beklentisi ‘yüzde 1’lere düşüyordu!

Savcının tahliye istememesi umutları kırarken, tutuksuz sanıklar, avukatlar ve sanık yakınları savcıya isyan ettiler koridora çıktıklarında. Kulaklarına inanamıyor birbirlerine “Nasıl olur ya…” diye soruyordu. Nihayetinde karar geldi ve altı tahliye çıktı. Dışarıda bekleyenler çıkanlara doğrudan “Aziz Yıldırım, Azız Yıldırım var mı” diye sordu. Öyle ki bir soru olarak ‘Aziz Yıldırım’ ismi bazıları tahliye olduğunu sanıp sevindiler. Ancak, Yıldırım başta olmak üzere İlhan Ekşioğlu, Tamer Yelkovan, Ali Kıratlı ve Olgun Peker’e tahliye çıkmaması büyük bir infiale neden oldu. Özellikle bu kişilerin çocukları ve eşlerinin isyanları yürek burktu. Davada babası ile duygusal anlara sebep olan İlhan Ekşioğlu’nun kızının üzüntüsü tarif edilemezdi.

Bir önceki duruşmada tahliye sevinci yaşayan Şekip Mosturoğlu, merdivenlere çöküp ellerini başının arasına alıp öylece uzun süre kaldı. Yıldırım’ın yakınları ise söyleyecek söz bulamıyorlardı...
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

http://www.haber7.com/haber/20120401...agir-itham.php

Yukarıdaki medya organını birçoğunuz tanır. Kimlerle bağlantılıdır, nerelere yakındır. Haberi de okuyun. Başından beri söylüyoruz. Siz yine inanmayın. Bu bir şike operasyonu değil. Şike dediler, oradan alamadılar istediklerini. Ergenekon, Balyoz, Oda Tv davalarında olduğu gibi yine bir gizli tanık, yeni bağlantılar. 1 senedir teknik takiple dinlenen adamın, teknik takip kayıtlarında nedense yakalanamayan ama gizli bir tanığın bilgi ve belgelerle kanıtladığı(!) bağlantıları ortaya çıktı birden.

Buradan da vuramazsanız; nasıl olsa Sivas Katliamının suçluları yok ortada, yükleyin onu da Aziz Yıldırım'a.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

AK Parti milletvekilinin söyledikleri, Hakan Şükür'ün katıldığı konuşmaları da unutmadık, bu nedenle şaşırmıyorum Ergenekon'a bağlanmasına.

Tarafta niye sahip çıkarsın ki takımına, işte böyle uğraşırır dururlar, satsaydık takımımızı çoktan dava kapanmıştı bile, içeride tek başına Aziz Yıldırım'ın kalmasına izin vermeyecekler, gönderecekler Ergenekon'un yanına. Bazı konuşmaları Ergenekon için konuşmuş şeklinde yorumlayarak önümüze sürebilirler, şaşırmam.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bu savunma ile zanet başka türlü tutuklayamazlardı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Cüneyt Tanman: UEFA'dan Fenerbahçe dışında hiçbir kulübün Avrupa'dan ceza almayacağının garantisini almıştık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım yine savunmasında kendini savunmayıp başkanı çamur atmaya çalışmış

-Ali Kıratlı'nın yanında para ile Eskişehir'de ne işi var?

-Transfer görüşmesi

-200 bin dolarla transfer görüşmesi mi olur?

-Kaparo

-Neden Transfer görüşmesini Esk.TS maçından önce yapıyorsunuz?

-Neden TS'nin 1 milyon USD teşvik verdiğini sorgulamıyorsunuz?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Aziz Yıldırım yine savunmasında kendini savunmayıp başkanı çamur atmaya çalışmış

-Transfer görüşmesi

-Kaparo

İyi de, böyle bir savunma yok ki. Başını sonunu keserseniz, istediğiniz gibi yorumlayabilirsiniz yazanları.

Hukukçulara sorabilirsiniz, Aziz Yıldırım'ın savunması gayet açık, suçlamaları düşürecek, her iddiaya cevap verecek şekilde.

İlk savunma yaptığında da Galatasaray'a sataşıyor, kendini savunacağına demiştiniz ama o gün o savunmada yer alan 1000 cümlenin sadece 2 tanesi Galatasaray ile ilgiliydi.

Ama sürecin başından beri, basının durumunu biliyoruz, o nedenle o savunmaya yer vermeyip, sansasyon peşinde olacaklar.

Geçen hafta yapılan savunma da öyle, yine çok az bir kısmı bunlar ama gerçek savunma görülmüyor. 13 maç ile suçlanıyor Aziz Yıldırım ve hepsine de tek tek cevap verip, durumu açıklığa kavuşturuyor

Savunma iddiaları çürüten cinsten olunca, bir şekilde saldırmak gerekiyor, bunu kullanıyorlar. Bunlara gelmeden önce, belgeleriyle çürütülen iddialara yapılmış savunmaları görmenizi isterim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post

-Transfer görüşmesi

-Kaparo

İftira,çarpıtma,palavra da olsa savunmanın konuşulması güzel.

"Aziz Yıldırım yine savunmasında kendini savunmayıp" kısmı okullarda okutulmalı.Gerçeğin göreceliliği ve yorumlanması konusunda.

Mesaj Yetkileri