İsmi belli ediyor zaten Nibelungen![]()
İsmi belli ediyor zaten Nibelungen![]()
Merhaba.Yorucu bir masa tenisi maçından sonra aranızdayım.Çok terledim.Soğuk suyla duş aldım.Ohhh.![]()
nası aldığınıda anlat istersen
merhabalar. Bir arkadaşa bakıp çıkacaktım ben.
Teşekkürler..
Aleyküm Selam...
Açalım buraları.![]()
İyi Geceler ...
Sana da iyi geceler..Nasıl gidiyor akşam şerifleriniz =))
Bende yatıyorum.İyi geceler.![]()
Senden başka yatan yokki olumne bende diyosun =)
Genellikle Galatasaray12 yerine Eralp ismimi kullanıyorum =) ama zevk meselesi galatasaray12 diye diyebilirsin ama eline yazık =) orman çocuğuyuz gururluyuz =)
Yok yav ismini bilmediğim için öyle dedim kusura bakmabundan sonra benim için galatasaray12 diye birşey yok
![]()
Nasılsın amcacım =) sabahlamaktan sıkılmadınmı =) gece kuşlarının gece bekçisi oldun![]()
Amcayı boşverde =) senin adın nedir gıleydır kardeş =) fıratmış tamam uğraşma fırat yazmaya =)
=) tamam uğraşmayım bari.Nasıl gidiyor Eralp kardeş moraller yerinde mi![]()
Valla değil be =( kız arkadaşımla tartıştım .. bak şimdi neden hatırlattın =)
Yapma yav valla tam da kanayan yaraya tuz basmışız=( Tartışmanın boyutu büyük değildir umarım
Sorun değil sonuçta bilerek yapmadın =) Çok büyük değil (umarım) ama sonuçta insanın morali bozuluyor =(
Cumartesi buluşucaz hallederiz =) ee senin keyifler nasıl =)
Ohh iyi o zaman sorun yokValla benim nasıl olsun biraz karışık kafam biraz da yorgunluk var.
![]()
Aman Kız arkadaşın varmı derdin var =) yorgunluk gelir geçer![]()
Valla doğru söylüyorsun en iyisi free takılmak ama o da olmuyor kiyorgunluktan eser kalmaz yarına.
![]()
Yok Free olmaz =) Bu arada seni msne ekledim ordanda devam edebilirz burası zorsa =)
Tamam Eralp kabul ettim.Devam ederiz elbet bir yerden![]()
Kuş kaldı mı hala bu saatteKaldıysa selam olsun onlara
![]()