Sayfa 265 / 439 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon
7,921 ile 7,950 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bura rumenleri sevdi Bursa fenerbahçedeki mateusun bonservisi almış bu arada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Navarro türkiyeye alışabilirse iyi işler yapar bence... türkiyede pek ispanyol oyuncu oynamıyor

Sağ beke istiyo galiba çünkü Haldun Üstüne fransaya gitmiş

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adam tatile gidiyorum dedi yav..

Ya demin internet sitesinde öle diyodu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ümit Karan türkiyenin en iyi forveti ama bize gelmemesi iyi olmuş hem ortam gerilirdi hemde daha önce fbye laf atan bugn o formayı giymemeliydi... Serhat Akın'ı Geri İstiyoruz !!!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yönetim Tomas'a karşı sert bir tutumm sergilerse tomas ayrılabilir çünkü insan para için 1 sene huzursuz kalmayı tercih etmez nasıl olsa gsden giderkende tazminat veya gittiği klüptende para alacak

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bence yanlış düşünüyosun.Bu gibi saçma sataşmalar artık yerini profosyonelliğe bırakmalıdır.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Helal sana Bülent..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bence Navarro gelirse Toraman'dan vazgeçmeyecek Ertuğrul hoca yine sağ bek oynatacak.Serdar Cisse ön liberoda oynayacak. Yani umarım böyle oynatır takımı tek ön liberoyla zor..

Dikkat ederseniz Ümit Karan ile anlaşmadık veya Ümit Karan ile ilgilenmiyoruz denmedi.

Bugün Onikinci adam gazetesinde Galatasaray oyuncusu Ümit Karan ile Altunizade'deki ofisimde 2 saat süreyle görüştüğüm ve kendisine "Galatasaray'a bonservis bedeli vermem, bu konuyu hallet gel" dediğim ve Akşam gazetesinde de oyuncunun bu görüşmeden sonra kulübünde kalmasını tavsiye ettiğim iddia edilmektedir.
    Yalanlanan şey, bu görüşme... Yani başkan diyor ki "Ümit'e bonservis işini hallet gel demedim". Ümit ile ilgilenmiyoruz, bu oyuncu ile görüşmedik denmedi de "Ben bonservis bedeli falan vermem, hallet gel" dendiği yalanlandı.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence tek ön libero yeterli.Çift ön libero oynarsak bu sefer tek forvet oynamak zorunda kalırız ki ben hiç sevmem tek forvetli taktiği izlerken de zevk almam.Serdar veya Toraman ikilisinden biri sağ bek oynar biri yedek kalır.Belki de A.Tandoğan oynar ikisi de yedek kalır.

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Bence Navarro gelirse Toraman'dan vazgeçmeyecek Ertuğrul hoca yine sağ bek oynatacak.Serdar Cisse ön liberoda oynayacak. Yani umarım böyle oynatır takımı tek ön liberoyla zor..
    Sonunda mantıklı bir şey söyleyen biri çıktı

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tek forvet oynamış olmayız tek santraforla oynamış oluruz. Ama tek ön liberoyla başarı bence zor. Ertuğrul hozca yazık eder kendine derim ben tek DM ile oynarsa.

"Ümit haberleri senaryo"
    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan ile transferi konusunda bir görüşme yaptığı yönünde çıkan haberleri yalanladı. Yıldırım, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, şu görüşlere yer verdi:

''Galatasaray oyuncusu Ümit Karan ile Altunizade'deki ofisimde 2 saat süreyle görüştüğüm ve kendisine 'Galatasaray'a bonservis bedeli vermem, bu konuyu hallet gel' dediğim ve oyuncunun bu görüşmeden sonra kulübünde kalmasını tavsiye ettiğim iddia edilmektedir.

Baştan sona uydurma bir senaryo ile kaleme alınan bu haberler gerçekleri yansıtmadığı gibi sözleşmesi devam eden bir oyuncunun aklını çelmek, öncelikle kulübüyle görüşmemek, asırlık Fenerbahçe Kulübü'nün transfer teamüllerine de aykırıdır. Altunizade'deki ofisimde gerçekleştirildiği belirtilen bu hayali görüşmeyi yayınlayan gazeteler, bu haberlerini ispat etmedikleri müddetçe haklarında hukuki girişimlerde bulunacağımı spor kamuoyuna bildiririm.''

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Ümit Karan türkiyenin en iyi forveti ama bize gelmemesi iyi olmuş hem ortam gerilirdi hemde daha önce fbye laf atan bugn o formayı giymemeliydi... Serhat Akın'ı Geri İstiyoruz !!!
    Kesinlikle bende Serhat'ın geri dönmesini çok istiyorum.

Ümit'te gelseydi iyi bir transfer olurdu ama gelmediği için de elimizden büyük bir şansı kaçırmadık...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Toraman'a yine sağ bek kaldı mecburen...

Ortada ZAN-NAVARRO

Koray'a yazık olcak bu sene ama...Bir sakatlık olursa ancak oynayabilir...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takımda o kadar alternatifimiz varki bu sene herkes kadroya girmek için tatlı bir rekabet içerisine girecek.Buda basarıyı getircek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Bence yanlış düşünüyosun.Bu gibi saçma sataşmalar artık yerini profosyonelliğe bırakmalıdır.
    Türkiyede Profesyonellik maalesef pek işlemiyor.. Tümer fbye gittiğinde Rüştü bjkye gittiğinde veya f.akyel fbye geldiğinde olanları gördük

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by welet View Post
    Takımda o kadar alternatifimiz varki bu sene herkes kadroya girmek için tatlı bir rekabet içerisine girecek.Buda basarıyı getircek
    Her teknik direktör veya spor yazarları bunu söyler ama içlerinde bunu uygulamazlar kafalarında ilk 11 vardır onu sahaya çıkarırlar... ben hiç bir zaman semih kezmanda antremanda daha iyi diye ilk11de oynadığını veya Fahrinin çok çalışıp koraydan forma aldığını görmedim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Evet Serhat çok sevdiğim bir oyuncu keşke gelse ama gündemimizde yok sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Görüsüne katılmıyorum hakeden her zaman formayı alır.Örn Serdar Kurtuluş milli takıma kadar yukseldi ve takımın vazgecilmezi oldu.

Arkadaşlar milli takımın defansı bizde yani beşiktaşda siz hala 33-34yaşındaki defanslardan bahsediyorsunuz bize asıl lazım olan ön liberoydu cisse geldi sıra bobo nun yanına kaliteli bi santrafora geldi işallah ümit karan olur öyle bi duyum almıştım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

cisse adamım hoşgeldin

sıra navarro da zaten sevilla ya resti çekmiş.....Gelmesi an meselesi....

arkadaşlar bize defans lazım deyil santrafor lazım serhatla ilgilide bir duyum aldım kulube rest çekmiş zaten satmaya niyetliler kulvarda büyük hedeflerimiz var ve halen 3 tane forvet oyuncumuz var mantıklı degil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ümit'ten 'nokta' (!)
    Ümit Karan hakkında çıkan transfer dedikodularına açıklık getirdi

Fenerbahçe ile transfer dedikodularına adı karışan futbolcumuz Ümit Karan, Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusu olduğunu ve bu konuda söyleyecek bir şeyinin olmadığını söyledi. Sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanına katılan ve sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulunan tecrübeli futbolcu, başka bir kulüp tarafından istenmenin güzel bir duygu olduğunu belirterek, ''Ama ben bu konuda herhangi bir şey söylemedim ki bir açıklama yapayım. Bazı olaylar bizim dışımızda gelişti. Söyleyecek başka bir şey yok. Ben Galatasaray'ın sözleşmeli bir futbolcusuyum''' dedi. Ümit Karan'ın basın mensuplarına açıklama yapmadan önce, Genel Menajer Mustafa Turgun ile kısa süreli bir görüşme yapması dikkat çekti.

FEvziden kurtulduk Pazartesi REsmı ımza atcak tomas da gıder ınsallah

Fevzi Antalyaspor'da

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Galatasaraylı Fevzi Elmas ile 2 yıllığına anlaşma sağladıklarını söyledi. Murat Süğlün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın Volkan Yaman'a karşılık bonservis ücreti almadan verdiği kaleci Fevzi Elmas ile anlaşma sağladıklarını belirterek, ''Fevzi Elmas ile 2 yıllık anlaşma sağladık. Ön protokol imzalandı. Pazartesi günü resmi imza atılacak'' dedi.
    Süğlün, Antalyaspor'un hedefinin Süper Lig'e geri dönmek olduğuna dikkat çekerek, ''Bunun için takımın kadrosunu güçlendiriyoruz. Eskişehirsporlu forvet Mahmut Karıklar ile 1 yıl, İnegölsporlu orta saha oyuncusu Mesut Çaytemel ile de 2 yıllık anlaşma sağladık. Her iki futbolcu, Fevzi Elmas ile birlikte pazartesi günü resmi imzaları atacaklar'' diye konuştu.

Kaynak: AA

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fevzi rekabetten kaçarak, Galatasaray'a layık bir kaleci olmadığını gösterdi.. Yolu açık olsun bundan sonra..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oh be!Sonunda..

serhat gelirse iyi olur sag kanadı güclendirmiş oluruz.o KADIKÖY BOĞASI

Mesaj Yetkileri