Sayfa 265 / 492 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon
7,921 ile 7,950 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Nasri ilk maçında attı golünü arsenal inşallah şampiyon olur

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Fm oynayanlar bilir müthiş bir defans gerçekten

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Newcastle adına süper transfer hayırlı olsun defanslarını beğenmiyordum pek iyi oldu bu

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Arsenal ilk 20 dakika süper futbol oynadı..Daha sonra tempo düştü ama WBA etkili değildi hiç..İkinci yarıda biraz kıpırdama vardı WBA'da..Miller 'tek forvet' ile oynayacak takımlar için oldukça ideal..Özellikle Türkiye gibi bir yerde müthiş işler çıkarabilir..Nasri ilk yarı gol atmasına ragmen ikinci yarı daha çok göründü..

Bu arada maçları Spor-Max veriyor Digiturk'te..78.Kanalda..eger kanal sizde çıkmıyorsa kolay kurulum yapın..Çıkması lazım..Ben bir arkadaş tavsiyesi ile öyle yaptım ve oldu..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Nasri ve Arsenal için iyi bir başlangıç sayılır.Bu arada Emirates Cup'ta Arsenal taraftarları birisini ıslıklıyorlardı top ayağına geldiğinde.O Nasri miydi?
    So what?
    Saike

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Arsenal ilk 20 dakika süper futbol oynadı..Daha sonra tempo düştü ama WBA etkili değildi hiç..İkinci yarıda biraz kıpırdama vardı WBA'da..Miller 'tek forvet' ile oynayacak takımlar için oldukça ideal..Özellikle Türkiye gibi bir yerde müthiş işler çıkarabilir..Nasri ilk yarı gol atmasına ragmen ikinci yarı daha çok göründü..

Bu arada maçları Spor-Max veriyor Digiturk'te..78.Kanalda..eger kanal sizde çıkmıyorsa kolay kurulum yapın..Çıkması lazım..Ben bir arkadaş tavsiyesi ile öyle yaptım ve oldu..
    Ama Spor paketi üyeliği istiyor

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

bence liverpool bu adamı yollamadan ligde başarılı olamaz .

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

newcastle için güzel bir transfer ama bence coloccini'nin kariyeri için yanlış bir adım

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bizim digitürk uyudusu Turksata bakıyor ordada bu kanl çıkıyomu acaba bilgisi olan varmı

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Tottenham Boro'ya yenild, şu takım ne zaman adam gibi sonuçlar alacak ligin başında.Umarım devamı böyle olmaz galibiyet serisi başlar..

Everton evinde Blackburn'e 3-2 yenild.Transfer yapmayıp eldekileri de satarsan sonucu bu olur..

Hull City Fulham'ı 2-1, Bolton Stoke'u 3-1, West Ham Wigan'ı 2-1 yendi.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Türksat'ta izliyorum bende daha doğrusu izleyemiyorum.Eko-Spor paketinde de izlenmiyormuş sanırım.Yani çok az kişi izliyor o zaman neden satın aldılar ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Çok kötü başLadık.Açıkçası sorun Andy Johnsonun satıLması değiL.EldekiLerin yeterince iyi oLmaması.Moyes genç yuncuLarın staj yaptığı bir takım yapıyor Evertonu.Umarım devam etmez...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post

abi kolay kurulumu nasıl yapcaz !!! bi de bizim ki turksat...yani çıkar mı bu kanal ???

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    abi kolay kurulumu nasıl yapcaz !!! bi de bizim ki turksat...yani çıkar mı bu kanal ???
    Bahsi geçen başka bir başlıktaki yorumum ;

''Digiturk kumandasından 'Options' tuşuna basın..Daha sonra 'Kurulum' menüsünden 'Dıgıturk Kurulumu'nu seçin..Daha sonra 'Eutelsat Uydusunu' seçin ve bekleyin..Güncellendikten sonra 78.Kanal'ın gelmesi lazım..

Bu arada Digiturk'te hangi pakete üye oldugunuzda önemli..Ben 59 Ytl'lik süper paket ile izleyebiliyorum..Zannediyorum spor paketine sahip olmanız gerekiyor..''

Buda 'Photograph' adlı üyenin eklemesi ;

Eutelsat'ta olmanız şart. Bu arada Plus üyesi iseniz maçları HD'de izleyebiliyorsunuz.

Eğer kanal yüklü değil ise kurulum yapın ve sonra standby konumuda bekletin ardından açın. Olmuyorsa fişi çekin biraz bekledikten sonra tekrar takın.

Ben Eko Spor + Moviemax(1,2), Dizimax, Wedding TV ve 9. kanal açık. Biz 30 YTL ödüyoruz. Bu aydan sonra 60 YTL olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

LiverpooL zorLa:0-1
    Premier League'in açılış haftasında Sunderland'e konuk olan Liverpool, "El Nino" ile ilk 3 puanını aldı.

Maçın büyük bölümünü üstün götüren Kırmızılar golü 83. dakikada buldu. Xavi Alanso'nun arapasında topla buluşan Fernando Torres'in ceza sahası dışından sert şutu kalenin dibinden ağlarla buluştu.

Maçın 77. dakikasında Xavi Alonso kalecinin önde olduğunu görünce orta sahanın biraz gerisinden vuruşu az farkla auta gitti..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Post Sakatlandı! 4.3 milyon sterlin aldı!

Manchester United'da oynayan genç futbolcu, sakatlık nedeniyle kariyeri son bulunca rekor tazminat aldı. İngiltere, yeni başlayan futbol kariyeri bir anda sona eren 18 yaşındaki Ben Collett'in aldığı 4.3 milyon Sterlin'lik (yaklaşık 10 milyon YTL) tazminat davasını konuşuyor.

Collett'in bir Manchester United yıldızı olma hayalleri 2003 yılında oynadığı maçta Middlesbrough oyuncusu Gary Smith ile çarpışması ve sağ ayağının iki yerden kırılması sonucu yıkılmıştı. Kulübe 9 yaşında katılan ve Sir Alex Ferguson dahil kulüpteki herkesin sevgisini kazanan Ben Collett'in kariyerinin bu şekilde son ermesi üzerine mahkemeden daha önce spor camiasında görülmemiş rekor bir tazminat kararı çıktı. Mahkeme, 3.9 milyon Sterlin'i gelecek yıllardaki potensiyel kazançları, 460 bin Sterlin'i geçmiş oyunlardaki kayıpları, 40 bin Sterlin'i hastane masrafları olmak üzere Ben Collett'e 4.3 milyon Sterlin ödenmesine karar verdi.

Konuyla ilgili olarak mahkemede ifade veren Manchester United'ın menejeri Alex Ferguson, Collett'in inanılmaz bir yetenek olduğunu, FA Gençlik Kulübü'nde yıldız oyuncular David Beckham, Paul Scholes, Ryan Gigges ve Phil Neville gibi başarıyla yer aldığını ifade etti.

Mahkeme, Ben Collett'in eğer kariyerine devam edebilseydi, haftada 13 bin Sterlin'den fazla kazanacağını ve 35 yaşına gelmeden 16 milyon Sterlin'lik servete sahip olma şansının çok yüksek olduğunu kabul etti.

İngiliz Daily Express gazetesinin haberine göre Ben Collett, bundan sonraki yaşamına İngiltere'nin en saygın üniversitelerinden biri olan Leeds Üniversitesi'nde İngiliz dili okuyarak devam edecek

12.08.2008
    Kaynak : DHA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Yorumsuz !

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Sunderland iyi bir takım..Geçen sezonda evinde puan toplama konusunda sorun yaşamıyordu..Açıkcası Liverpool'un takılacagını düşünmüştüm..Ama çok ozr bir deplasmandan 3 puanı çıkarmayı bildiler..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence doğru bir karar da bu parayı kim ödeyecek ona? Sakatlayan mı?
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Saviola, Newcastle kıskacında

Saviola, Newcastle kıskacında

Newcastle United, Real Madrid’in Arjantinli Forveti Javier Saviola’ya teklifte bulunmaya hazırlanıyor.

News of the World’te çıkan habere göre Kevin Keegan Deportivo’dan Fabricio Coloccini’nin takıma katılması ardından Saviola’yı da takıma katmak istiyor.

Döneminin en yetenekli futbolcularından olarak görülen Saviola istikrarsız sezonlar geçirdi. Yıldız olarak katıldığı Barcelona’dan geçen yaz bedelsiz olarak Real Madride’e katılmıştı.

Eski River Plateli yıldız Real Madrid’te de aradığını bulamadı. Geçen sezon sadece 17 La Liga maçında takımda kendine yer bulan futbolcu Raul ve Ruud van Nistelrooy’u ilk onbir için zorluyordu.

Newcastle ise onu bonservisiyle almak yerine, kiralama yoluna gitmeyi daha cazip görüyor.

Güney İngiliz ekibi Michael Owen, Obafemi Martins ve Mark Viduka’dan oluşan forvet hattını Saviola'yla güçlendirmek istiyor.

Pablo Aimar ve Luka Modric gibi isimleri elinden kaçıran Keegan, Saviola’yı transfer sezonu bitmeden kadrosuna katmak için bu hafta içi anlaşma sağlamaya çalışacak.

Goal.com

Premier Lig,Saviola için iyi bir seçenek olabilir.Newcastle bu transferi bitirirse iyi bir transfer olur açıkcası.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet Saviola için Premier lig iyi bir seçim olabilir ama forma şansının yüksek olduğu bir takıma gitse daha iyi olur.Martins,Owen,Viduka varken gereksiz bir transfer olur..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Viduka yetersiz bence owende çok sakatlanan bir oyuncu alınırsa yararı olur kanımca

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Her iki taraf içinde tek kelimeyle müthiş bir tarnsfer olur Saviola bu tip takımlarda harikalar yaratıyor geçmişte çok örneği var

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Premierlig maç özetlerine buradan bakabilirsiniz

http://www.ntvspor.net/modules/pl/

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Torres+Gerrard = Liverpool

Sıradan bir takım bence Liverpool artık.Kaderi 2 oyuncuya bağlı..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    Torres+Gerrard = Liverpool

Sıradan bir takım bence Liverpool artık.Kaderi 2 oyuncuya bağlı..
    Reina'ya, Carragher'a, Alonso'ya haksızlık ediyosun. Heleki Carragher.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bencede Liverpoolun Chelsea ManU Arsenale yetişememesi normal gayet

Chelsea çok farklı: 4-0

İngiltere Premier Lig'de ilk hafta maçları başladı. Günün önemli maçında Chelsea kendi sahasında Porstmouth ile karşılaştı. Chelsea rahat bir oyun sergilediği maçı 4-0 kazandı ve lige 3 puanla giriş yaptı.

Ev sahibi ekip maça hızlı başladı ve 12. dakikada Ballack'ın güzel asistini gole çeviren Joe Cole'un golüyle Porstmouth karşısında 1-0 öne geçti. 26. dakikada Fransız golcüsü Nicolas Anelka'nın kafa golüyle iki farklı üstünlüğü yakalayan gök mavililer, 45. dakikada Frank Lampard'ın penaltıdan attığı golle skoru 3-0'a getirdi ve ilk yarı Chelsea'nin 3 gollü üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarının 88. dakikasında Deco Chelsea formasıyla ilk resmi golünü kaydederken gök mavilileri de 4 farklı üstünlüğe taşıdı. Deco bu golle aynı zamanda maçın skorunu ilan etti.

Luis Felipe Scolari Chelsea'nin başında çıktığı ilk resmi maçta net bir galibiyet aldı. Daha ofansif ve golü düşünen bir ekiple mücadele eden Chelsea, lige fırtına gibi bir giriş yaptı.

Kaynak : Sporx.com

Mesaj Yetkileri